A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Köszönjük a pocim nevében :lol:

Katuska, hát igen, lehet nem sokáig büszkélkedem már vele...

Reggel már mértük az időt, olyan fájásaim voltak. Mozgásra, leülésre erősödtek. Végül elmúltak, úgyhogy nem mentünk sehová...kíváncsi vagyok a ma éjszakára... :roll:

Hanna, bocsi :oops: mindjárt megkukkantom a képeket! Motoros táska? Nem lesz az kicsi? :lol:

Kata, én is a pelenkázó tatyóba pakoltam Levente cuccait (pelus, popsitörlő, pár sapi, zokni, kesztyű, textil pelenka). Ezen felül 2 táska van, egy szülőszobás, ez viszonylag kicsi, és egy kórházas nagy utazótáska :lol:

Batkata, a Keresztúri úton fogjuk venni az egyik kertészetben. Utcai árustól nem vennék cserepeset :roll: és nem váltjuk vissza, jó lesz jövőre is, aztán meg megy ki a kertbe (ez lesz már a harmadik :lol: de még fér :lol: )

Csöre, látom a jövő héten sem fogtok unatkozni :wink: :lol:

Enikő, Isten éltesse a Kisfiam druszáját :wink: :lol:

Erzsébet, gratula a jó cukorhoz! :wink:

Vicky, jót nevettem ezen a kiságy-szenzoron :lol: :lol: :lol:

Mágnes, hogy vagytok? Hú durva lehet ez a vizesedés...drukk holnap a dokihoz!

Mi is holnap megyünk, NST + doki. Kíváncsi vagyok, mi a szitu odabent :lol:

Kép
vickybabe

Vickybabe! Én is csodálkoztam, hogy beleférek.
A szülőszobára elég annyi cucc.

Drukkolok az éjszakához!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Épp azt akartam írni amit Vickybabe is csinált, hogy Kata a nagy pakkból egy szatyiba vegyél ki egy hálóruhát vagy amiben szülsz, bugyit, papucsot, betétet köntöst meg a babának az első ruháját, ez legyen külön tasiban a nagy pakkon belül így amikor megérkeztek a nagy pakk lent marad a kocsiba, a szülőszobára elég ez a pár holmi is aztán meg a szobára már apa felviszi a nagy pakkot ott meg elfér az ágy alatt.

Én nem tervezek nagy táskát....Mátéval is sikerült egy közepes méretű sporttáskát megtölteni csak.

Olyan ügyesen segített süteményt sütni drága fiam. Ő keverte a piskóta tésztát és kente a tepsit:)
katuska79

Hanna, Vickybabe! Köszönöm a Levente nevében is!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Katuska! Édes lehet a kisfiad. :) :) :)

Kép
hanna30

Apa beállt helyettem pár pelust kivasalni :wink: Leszakad a derekam :oops:

Köszike a csomagolós tippeket! Akkor lehet, csinálok egy harmadikat is,bár ez így olyan kis kompakt lett... :lol:

Enikő: Nagyon Boldog Szülinapot Leventének!!!

Katuska: édi lehetett Máté! Én is imádtam piskótatésztában segíteni :oops: Aztán mindig kinyalogattam az edényt, amiben kevertük :lol: :oops:

Vickybabe: még hogy én ne ijesztgessek?? :lol: Igaz, nekem is rendszeresek a jóslók, de azért még nem mérhető idejűek! :wink: Drukkolok, hogy minden úgy alakuljon,ahogy szeretnéd!

KépKép

KépKép
kata8110

Hanna: tök jó képek :) és nagyon csinos pocak :wink:

Viki: hű... izgi lesz az éjszaka :wink:
A mi fenyőnk is kertészetből van, az tényleg kicsit megbízhatóbb... Ti is építitek a fenyő kertet? :wink: :lol: :lol: Nekünk is van már egy jó pár... eddig 7, mert a szüleimé is hozzánk jön pár éve :lol: de még van hely, csak mi lesz, ha 4 méteresek lesznek? :roll: :lol:

Katuska: szakács, takarító, ezermester... :lol: nagyon profi a fiad :wink:

Csöre
csöre74

Kata! Arany ember az Urad. :)

Kép
hanna30

Csöre! Köszönjük. :)

Kép
hanna30

Hanna: bizony az!!! Most épp neki akar állni gombot varrni!!! (mondjuk ilyet nem láttam, amióta csak ismerem :roll: :lol: )

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! :lol:
Akkor jól nézd meg!
Bár Laca nekem is megcsinál mindent.

/Olivér ki akar jönni a köldökömön./

Kép
hanna30

Csöre: akkor reggel talizunk :wink: hát én sem szivesen várnám meg a dr nőt hát..... remélem gyorsan végzünk :roll:
erzsebet0312

Kata: nagyon dolgos a párod :)

Erzsébet: OK :)

Enyém Apus kinyúlva, szegényem kb 70 méternyi szegélyt festett le (mind a négy oldalán), ennek megfelelően jó nyűgös is :?
Én meg jobban vagyok... délután fájt a pocakom lent, de nem szülős-fájós... (bár annak is beillet volna) azt hiszem, Saci nem csak az ideget nyomja el :oops: :?

Jó éjt, én lassan fürdők, holnap korán kelünk :?

Csöre
csöre74

Jó estét!

Túl az első karácsonyi bevásárlókörúton: nagyon flottul ment a dolog: kb. egy órát voltunk az üzletházban, és 4 családtagot "lerendeztünk". :D Ilyen gyorsan még sosem ment nekem az ilyesmi...

Pakk: Nos, nekem itthon van egészen kicsi vagy egészen nagy utazótáskám. A kicsiből háromba sem férek bele, a nagyot képtelenség megtölteni, de akkor is azzal megyünk, mondhat mindenki amit akar. Bőröndöt venni nem fogok mert szülni megyek.
Amúgy egy-két tipp:
-Mama és Baba hazamenős ruháját én csak összekészítettem, de apus hozza majd be utólag, felesleges hogy min. 3 napig a bőröndben gyűrődjenek.
-Érdemes megkérdezni, hogy a babának kell-e bevinni az otttöltött időre kisruhát: nekünk azt mondták, jobban járunk ha nem viszünk, kapnak a babák eleget, viszont mindig elvesznek a saját ruhák.
-Ilyesmikből, hogy betét, pelus, (vagy akár hálóing) stb. szintén nem kell rögtön 3 napi adagot bepakolni, elég ha össze van készítve a maradék egy apusok által könnyen megtalálható helyre, hogy utólag behozzák.

Fájások: itt ma a világon semmi sem volt, még egy icipici sem. Úgy néz ki Manóka nem ért egyet anyujával, hogy most már jó lenne egymás karjaiban. :?
kisbogacs

Nyah... Apa azt mondja, a holnapi CTG-re, ha megyünk, rakjuk be a kocsiba a kórházi pakkot is, mert nagyon durván vizesedem, meg különben is ki tudja... Úgyhogy most átnéztem még egyszer, átrendeztem, és képzeljétek, egy kis méretű utazó tatyi és egy ikeás papír zacsi a cumóm!!! Mondtam Apának, hogy igazán büszke lehet rám, persze ezt is magának tudja be, hogy ő nevelt meg, hogy a legszükségesebbeket.. Na persze... :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

kisbogács:te mikor jössz CTG-re?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: Ezen a héten szerdán, utána 22-én (hétfő)
kisbogacs

Sziasztok!

Ma nagy döglés volt nálunk.
Olyan aranypofák voltak az én drága kölkeim. Hagytak du. aludni!

Hanna: én sem pörgök, csak szeretnék.
Az ágyból kb. úgy kelek fel, mintha a Beugróban csinálnám a "Lassítás" feladatot...
Sajna mindig megvan az aktuális "MÁRPEDIG MEG KELL CSINÁLNI" feladat. A suliba-oviba mindig kell valami, az osztálytársaknak jönni kell, mer' a gyerek lelkivilága, stb., stb, a különórák fontosak, itt az Advent, a Karácsonyi ünnepségek...

Aztán Apa is kimaradt most vasárnap, apósomnak napjai vannak Így gyakorlatilag én tartottam itthon a frontot.
Apósom annyira örült, hogy elmondtam neki a múlt héten, Borit várok. Szegénykém nem tudom, megéri-e január közepét... :cry:

Kórházi pakk: khm, hát én sem tudom, mibe fogom vinni a cókmókot...
Valószínűleg a Katuska által javasolt verzió fog működni, meg nem olyan nagy gáz hazajönnie a "zuramnak" egy-két cuccért, kb. másfél villamosmegállóra vagyunk a kórháztól. Gyalog hamarabb hazaér, mint villamossal...

A nagyobb baj az, hogy még mindig van beszereznivalóm a pakkba.
Muszáj a jövő hétre beütemezni a dolgot, mert aztán apára marad a beszerzés, azt pedig nem szeretném...

Jövő héten megyek CTG-re, s akkor listával fogok beállítani dokinénimhez, szegénykémet kikérdezem töviről hegyire.
(A Kútvölgyibe anno kistáskával mentem be, hálóingtől elkezdve minden cuccot kaptunk, s a babáknak is csak a hazamenős cuccott kellett bevinni...)

Na megyek, megpróbálom lerakni magam, mert 5:45-kor csörög a vekker, indul a hét... :evil: Nem tudom, holnap azaz ma jövök-e, zúzós nap lesz, ööö van.

Vigyázzatok magatokra! batkata :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Jó reggelt!

Micsoda éjszakai műszak. :shock:
Ha ezt tudom, akkor nem forgolódok.

Kép
hanna30

Mindenki alszik? :shock:

Kép
hanna30

SZiasztok!

Na én is végre összepakoltam a csomagomat. Eleve úgy ahogy Kisbogács is írta. HA kell valami apa úgyis jön be minden nap, majd behozza az aznapi adagot. a táskában még bőven van hely pedig még Máté is tett bele ezt azt, hozott a saját pelenkájából is a kicsinek. És arra kell gondolni, hogy nem szibériába farkasok közé kell menni, hogy nem maradhat itthon a bugylibicska hanem arra, hogy sokszor utcáról innen onnan is beesnek szülni asszonyok, azokat sem hagyják pucér fenékkel amíg megkapják otthonról a cuccukat.

A legtöbb helyet az innivalók fogják elfoglalni a szobában, sok sok folyadékra lesz szükség és még én is benyakaltam egy óra alatt másfél liter vizet holott egyébként egész nap alig bírok annyit meginni.

Tudjátopk miből van rohadtul elegem? Hogy állandóan mindenkivel jópofizni kell. Reggel jön haza a párom a kisboltból ahol kérdezték, hogy talán haragszom rájuk valamiért? Ja mert bementem, kértem amit akartam, fizettem és kijöttem. ENnyi. MI a fenének kell nekem állandóan vigyorogni mindenkire? A családom dettó.....ha nem vigyorgok vagy nem repeső hangnemben mondok valamit akkor egyből kombinálnak, hogy baj van, hogy összevesztünk stb stb és oylan elméleteket gyártanak, hogy tuti egyből szar kedvem lesz és lassan odáig jutok, hogy inkább nem mondok el nekik semmit csak vigyorgok és legyenek boldogok ha nekik ez kell.
katuska79

Katuska! Ismerős a helyzet a jópofizással.
Mi már mindenkinek a februárt mondjuk szülés idejének, így gyorsan leszállnak rólunk.
Gratula a kész pakkhoz. Máté édes lehetett, hogy segített pakolni. :)
Olyan jó dolga lesz a huginak.

Kép
hanna30

Jó reggelt!

Ébren már, csak határidős melóm van: bevállaltam húgom házidogáját, és lassabban haladok vele mint terveztem.

Jópofi: néhány szomszéddal van hasonló problémám: az egyik "nénike" a fél életét kint tölti a lépcsőházban, áldozatra várva. :evil: :evil: :evil: :evil: Nem lehet megúszni egy sima köszönéssel... és olyan rettenetesen mosdatlan, ápolatlan, büdös!!!!
kisbogacs

Kisbogacs! Büszke vagyok rád.
Én alig tudok valamire is koncentrálni.
A szomszéd néni meg nem egyszerű. :x :x

Kép
hanna30

Kisbogács a hideg is kirázott a nénitől.....gondolj bele mi lesz ha megszületik a pici. Jaj nem irigyellek.

Hanna! Hm lehet én is bevezetem a februári szülést és a nem tudom mi lesz a neve és a neme választ.
katuska79

Katuska! :lol: :lol:
Mi bevezettük.
Azóta nem kérdezgetnek, mert az még messze van nagyon. :)
Bár előtte gondolkodtunk, hogy csináltatunk egy pólót, amin a kérdésekre a válaszok rá vannak nyomtatva. :)
Találtam is egy oldalt, ahol csinálnak ilyet. :lol:

Kép
hanna30

Jó reggelt!

Én is jelen :wink:

Kisbogács: nem semmi vagy, hogy tudsz házidogára koncentrálni!!! Bár néha én is azon agyalok, hogy jó lenne valami szellemi elfoglaltság néha :oops: A mnap anyukámnak segítettem az egyetemen zajló angol nyelvű képzéssel kapcsolatban volt egy anyag, azt kellett neki összefoglalnom, olyan jó volt, hogy kicsit használtam az agyam :lol:
Szomszéd néni: :evil:

Csomagolás: én is eleve úgy pakoltam, hogy Apa hozza a pótlást/váltást.De ugye 2 papucs az csak hely, köntös stb...
A babának hozzánk kell vinni bodykat, pelust és popsitörlőt...(a következő az lesz,hogy ágyat is vigyünk :lol: )A hazajövős rucit, bundazsákot majd Apa betranszportálja, mikor jön értünk :wink:

Katuska: én is kivagyok a jópofizástól natúrban is, hát még most....meg miért akar mindenki hosszasan beszélgetni velem, utcán, akárhol?? :roll:

Hanna: én is megint felébredtem 4 óra valamikor és forgolódtam....akkor nem voltál ébren? :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Hanna: ilyen pólót nekem is!!! :lol: Tegnap amikor vettük a fát, hosszasan válogattunk, majd elmentem pénzt kivenni, hogy kifizessük,erre a pasi vagy 10 méterről odakiabál, hogy: Jéééééé, fiú,vagy lány???? :roll:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! :)
Én ma 2 órakor aludtam el, tegnap pedig 4-kor.
Nekem kifejezetten megmondják, hogy milyen fiús a pocim.
Érdekes.
Valahogy én még mindig nem látom a különbségeket.

Kép
hanna30

Hanna: nagykabátban voltam :roll: De a 'hozzáértők' nekem is mindig mondják, hogy hogy csúcsosodik, igazi fiús....Hogy most ez jelent-e valamit, vagy lánnyal is ugyanilyen lenne? :roll:

Nem sok egy kicsit ez a nemalvás?? :shock:

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok Csajok!

Batkata: akkor hasonló a helyzet... :wink:

Viki: még egyben? gyors helyzetjelentést kérek :wink: csak hogy mire számítsak :wink:
ma 4-től 7-ig 15-20 perces keményedéseim voltak... nem fájt, de rendszeres volt, és keményedett.... kíváncsi vagyok, mit mond délután a doktornénim... Egyébként elmúltak, azóta gyakorlatilag semmi érezhető... Azért Apus kérte, ha a héten szülünk, előre szóljak, jópofa :D Zalán hajnalban született, este megkérdezte (11-kor), ihat-e egy pohár sört, szülünk-e. Mondtam, hogy nem... három óra múlva indultunk szülni :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek, nem kell többet cukrozni menni :D ez király :D sőt, ma is eljöhettem korábban :)

Hanna: nekem is szét van csúszva az agyam :? mert tele van mindenfélével... ráadásul Apus felvette a kispapás hisztit... úgyhogy ketten vagyunk :? a gyerekek meg érzik a feszültséget, és tombolással vezetik le :) jó kis csapat vagyunk :?

Csomag: nekem a köntös elfoglalja a fél táskát :? bazinagy... lehet, nem viszek, pedig azért ilyenkor télen praktikus lehet...

Most bent a dolgozóban... :) csütörtöktől leszek szabin.

Csöre
csöre74

Kata! :)
Én kiskabátban járok. :)

Nem tudom, sok-e. Én a babavárás elején sem tudtam aludni.

Ma megyünk dokihoz, kíváncsi leszek mit fog mondani.

Kép
hanna30

Csöre! Izgis a helyzet akkor nálatok is.

Vickybabe? Mágnes? Tessék jelet adni. :)

Kép
hanna30

Csöre: húha,akkor ma lehet, hogy nem sapi-bizniszelünk?? Én készen állok, tudok menni, ha továbbra is jó neked.
Keményedések nekem is vannak, de mivel nem fáj, néha csak akkor tűnik fel, hogy kőkemény, mikor megfogom :oops: Vagy lehet, hogy standard kemény? :shock:

Hanna: én ilyen fagyos vagyok, kismami kabát, vagy a saját szövetkabátom, alatta 2-3 réteg :oops:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata: itt vagyok a Lónyay-ban :D :D semmi keményedés :)

Csöre
csöre74

Csöre! Kata! Nem semmik vagytok! :)

Csöre! Nem tudom, mikor megyünk a dokihoz, mert Laca melózik.

Kép
hanna30

Hanna: tiszta fitt vagyok :lol: Olivérről meg nagyon várjuk a híreket, kíváncsi vagyok mekkora már!!!!

Csöre: akkor ott a Lónyain megpróbálok valahol parkírozni és megcsörgetlek :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

bekukk: 2in1, az éjszaka hosszú volt, de most a gyomorégés miatt :roll:

Majd jövök még... :wink:

Kép
vickybabe

Kata! Nem tudom, mikor jövök. Most felcsoszogunk a Kaáliba.

Vickybabe! Örülök, hogy azért minden ok.

Kép
hanna30

Kata: OK :D nekem tényleg semmi 7 óra óta, még csak nem is keményedik... vagy tényleg az van, hogy már nem is érzem? :roll: Várlak :wink:

Hanna: én sem tudom, 14:30-tól van az év végi értékelésem, ki tudja, mikor végzek.... de már nagyon izgulok, mit mond a doktornéni...

Viki: látom egyben, nagyszerű :wink: :D sajnálom a gyomorégést... nekem, mint kiderült, múltkor a kolbász rontotta el a gyomrom (magában ettem, azaz egy kis diétás joghurttal és csokiparánnyal - szintén diétás), attól ment fel a sav

Csöre
csöre74

Vickybabe: sajnálom a savat, a legmesszemenőbbekig átérzem!!!

Csöre: oksi, akkor 1 körül csörgetlek! :wink:

Hanna: OK, türelmesen várok! :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok!

Ma sztrájkolok, inkább itthonról intézem a dolgaimat, betett a hétvége... Lusta vagyok és lasúúúú. :oops: Még szerencse, hogy megtehetem, nem tudom mit csinálnék ha tanítanék és időre kellene mennem, megjelenni, topon lenni...

Katuska, Hanna: én is szoktam így lenni, főleg nyafis és hisztis időszakokban... Az a póló-ötlet tetszett.

Csöre: én is nyomulok péntekig, még 4 napot kell kibírni, ma meg igyekszem előre pihizni, ja és összecsomagolom a kórházi cuccot, meg segítek Jézuskának és az angyalnak, becsomagolom a karácsonyi ajándékokat, s megcsinálom a bevásárlólistát a menühöz...
Utána meg hopp! mehetek is a gyerekekért, de előtte meg randizok az urammal a MüPa előtt. Ő megkapja az itthonhagyott mobilját, én meg kapok kultúra utálványt, s elköltöm a Szilveszter előtti és a január eleji gyerekprogramokra - amit valljuk be, nem nehéz megtenni...).
(Julcsival elmegyünk gyerek újévi hangversenyre. Marci már nehezebben vehető rá ilyen bulikra, őt a rézfúvós hangszereket bemutató matinéra rángatom el. Dec. 28-án meg megnézzük a tesókkal, féltesókkal, unokatesókkal, mit művel álruhában, táncolva-énekelve Mátyás király... Még szerencse, hogy van orvosi ügyelet a MüPá-ban, bár remélem, Bori nem kíváncsi Beatrix királyné jelmezére... :) )

Kisbogács: nem irigyellek, nekünk is volt a régi házban egy Szilvi nénink, szerencsére ő nem volt büdi... De beszélni azt tudott, még engem is lekörözött... :roll: Valami taktikát ki kell majd dolgozni: mondjuk láthatatlanná váltok a ház bejáratától a lakásig, vagy valami ilyesmi.

Vickybabe: a gyomorégés nekem is befigyel, ja és van, amikor Karakkal is találkozom, peidg az elején nem volt semmi ingerenciánk a randira. Bezzeg most...
(Húúúú, de rég is volt, amikor az aluszékonyságról, meg a Vuk-Kak-Karak falkáról írtunk...)

Na megyek, tetyek-vetyek-motyogatok, pakolgatok... :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Csöre! Azért ez a diétás menü közelít a madártej abált szalonnával összeállításhoz... 8)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

sziasztok.reggel voltam a védönönél+a körzetis nőgyógyász is ma rendelt,holnapra kaptam beutalot a belgyógyászatra csinálnak nyaki uh-t,a védönö és a doki is egyböl mondta hogy strummám van :( viszont amin nagyon kiakadtam nincs ctg....kalocsán ahol én szülök egyátalán nem csinálnak,jan.6-ra kaptam sima uh beutalót és ennyi elvagyok rendezve.....komolyan mondom dühit hogy nálunk ez van semmit nem csinálnak,méhszájat nem néznek,strepto szürés és ctg sincs.... :shock: asszem megint csak fel kell keresnem a régi nődokim,ő hozzá mentem a méhszájat is nézetni ha ő nem lenne az sem derült volna ki hogy már nyilik... :( ha más nem majd hozzá járok ctg-re,nem tudom mi lessz ......bocsi hogy ilyen sokra sikeredtem,meg hogy megint csak panaszkodom de nagyon el vagyok kenödve :(

Kép
gizella82

Batkata! ha sikerült kikísérletezni a láthatatlanságot akkor feltétlen dobd fel a topikba a módszert! Monjduk a gyorsan sprintelek sem rossz....vagy ha épp oyalnkor kezd el ordítania baba...vagy épp etetni kell menni. Sürgősen különben éhenhal....

A savazás engem is kiborít. akármit eszem akárhogy ülök fekszem....

Nekem úgy tűnik leköltözött a lyányom alsóbb szintre mert menni is alíg bírok, olyan mintha menten kipottyanna fáj az egész mindenség ott lent....még a gát is fáj a nyomástól. Remélem azért nem esik ki csak úgy pikk pakk:)

Ja és képzeljétek a boltosnéni aki reggel megjegyzte, hogy biztos haragszom tegnap egy pasinak aki utánunk volt bent a boltban azt mondta milyen csúnya ez a kisfiú...mármint Máté. Nem vagyok elfogult de szerintem mindennek lehet nevezni de csúnyának biztos nem! Lehet veszek neki egy tükröt karácsonyra mert Ő bizony igazán randa! Öreg is ráncos is, festett haja lenőve, krumpli orr, seszínű szürke szemek...... :evil: :evil: :evil: :evil:

NA van már itt kérem kész géparzenál. Egy turmixgép, egy szendvicssütő, egy gofrisütő, nyomtatófedél, autópálya alkatrész autókkal, konyharuha, műanyag tányér, ragasztószalag, porszívócső. Tud ez a gyerek játszani ha akar :twisted:

és úgy hallom húzza át a komplett építőkockás ládát....
katuska79

Fú Gizella ez nagyon nagyon gááááz!!!!!! alapból még a sima sztkába is lennie kellene egy nyamvadt ctg gépnek! Akkor hogy ellenőrzik, hogy minden rendben van-e????????????
Sajna én is csak január 9-re kaptam UH--ra időpontot...ha addig nem szülök meg legalább frissek lesznek az infók.
katuska79

Gizella :( sajnálom... remélem, csak valami enyhébb strumma, de fontos, hogy megállapították, és kezelni tudják
Ennyire nincs semmi Kalocsán?! Nem tudsz másik kórházat keresni? mondjuk Kecskeméten? Tudom, kicsit messzebb van... Lehet, hogy írtad korábban, akkor bocsi :oops:
CTG-n még én sem voltam :) bár azt hiszem, a reggeli előzmények után a dokinénim elzavar :roll:

Batkata: izé :oops: valamit enni kell az ember lányának :D olyan éhes voltam, és ugye szénhidrátot nem lehet.... annyit
Hogy betervezted az év végét :lol: :lol: én már ilyet nem merek :)

Csöre
csöre74

Gizella!

Ez nagyon gáz! Nincsen betegjogi képviselő a kórházban? Bár nem értek hozzá, de talán meg lehetne említeni neki...
Tudtommal kell csinálni CTG-t, erősítsetek meg ebben az egészségügyben dolgozó kismamik!
Ha pedig csak magánrendelésen csinálnak ilyet, az is necces.

Jogotok van a normál kórházi ellátáshoz, s az nem lehet indok, nincs gép vagy felszerelés. Tessen kibulizni multiéknál... Ha érdeke lenne az orvosoknak, tuti, hogy sikerült volna legalább egy használt, de még potnos gépet szerezni. Főleg a kisvárosokban könnyebben megy a jótékonykodás, hiszen a helyi vállalkozók feleségei is nagy eséllyel szülhetnek Kalocsán - ha nem ők, akkor is nagyobb az érintettség lehetősége...

A műhibáknál meg aztán széttárják a karjukat, s mutogatnak egymásra, a rendszerre, mindenre.
Huh, nagyon felpaprikázódtam! Olyan jó lenne, ha egyszer-egyszer az orvosok is megtapasztalnák a betegek szemszögéből az ápolás minőségét!
Ugyanakkor meg tudom, hogy nagyon nehéz a helyzet, de azt is, sokminden nem a pénzen múlik, sokkal inkább a hozzáálláson. Hrrr!!!
:twisted: :twisted: :twisted:

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Csöre: én csak reménykedek programok ügyében.

Végülis jan. 19-re vagyok kiírva, s elméletileg jan. 13 körül kikapják a csajszit. :(
Na meg rálátunk a MüPá-ra, a kórház így ezzel együtt 3 és fél vilimegállóra van, de az orvosi ügyelet csak tud mentőt hívni. Ha meg nem tudok semmiképp ottlenni, akkor megkérjük a Apa volt párját, jöjjön el ő is, végülis mi mán erre vagyunk predesztinálva: havi 75E apanázs, gyerekek nyaraltatása a mi Üdülési cskkjeinken, , találkozások, nagyobb ünnepek közösen is... Nekem ez már nem kottyan meg, a no comment kategóriába tartozik, nem foglalkozunk vele... Ellenben a mi gyerekeink nem mehetnek át játszani, mert nem...
No de ez egy másik téma, inkább el sem kezdem... :x

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Csöre: én csak reménykedek programok ügyében.

Végülis jan. 19-re vagyok kiírva, s elméletileg jan. 13 körül kikapják a csajszit. :(
Na meg rálátunk a MüPá-ra, a kórház így ezzel együtt 3 és fél vilimegállóra van, de az orvosi ügyelet csak tud mentőt hívni. Ha meg nem tudok semmiképp ottlenni, akkor megkérjük a Apa volt párját, jöjjön el ő is, végülis mi mán erre vagyunk predesztinálva: havi 75E apanázs, gyerekek nyaraltatása a mi Üdülési cskkjeinken, , találkozások, nagyobb ünnepek közösen is... Nekem ez már nem kottyan meg, a no comment kategóriába tartozik, nem foglalkozunk vele... Ellenben a mi gyerekeink nem mehetnek át játszani, mert nem...
No de ez egy másik téma, inkább el sem kezdem... :x

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: