A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Azért kérdeztem, hogy melyik fia, a Norbi? :lol: :lol:
Na, nekünk már meg kellene értenünk egymást ennyi együtt töltött idő után, és mi most még kevésbé értjük a másik hülyeségét! :lol: :lol: :lol: :lol:
Bocs, Flóra. :wink: :lol:

KépKép
benó

Nos? Szerintem tegyük túl magunkat ezen.... :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Ilyen roham alkalmával én mindig gyorsan beadtam neki a gyógyszert, lezuhanyoztam őt, ha kint volt előtte,mert akkor a hajában,bőrén ott a pollen. Ha télen történt,akkor nem kellett a zuhany. Utána pedig a két hóna alatt átfűzve egy törülközőnél fogva tartottam, hogy a mellkasát ne szorítsam és hideg levegőre vittem,hogy lélegezzen. Fél óra alatt rendbe szokott jönni, de azonnal cselekedni kellett, mert pár percen belül vége lehetett volna. Ja, meg Calciumot itattam vele ilyenkor.

Kép
flóra 11

Ha még egyszer megkérdezed inkább megveszem helyetted!! :D

Ezért mondom Flóra,hogy nem vagy semmi!!!!! :lol:

Nekem mikor Dömének betört a feje még két óra múlva is bőgtem mikor már ő a varráson is túl volt és játszott. :?

De azért a munkahelyen ha hirtelen történt valami,ott nem blokkoltam le.

Kép
martik77

Tízkor lelépek,addig van engedélyem a gépet használni. :D

Kép
martik77

Oké, addig még is itt vagyok.
Gy. szerint nagyon kevés pénze lesz a lánynak az én sütimből (főleg, ha ő megeszi a felét). :x

KépKép
benó

Köszike. :wink: Hát igen,a gyerekével az ember mindig másképp viselkedik, mint egyébként.

De volt már esetem a suliban is,mikor egy gyereknek hittanon elindult az orra vére. A plébános meg csak ordított a gyerekkel. Szerencsére a fiamnak, a Bálintnak, mivel az ő osztályukban történt, volt annyi esze, hogy kiszaladt az osztályból és megkeresett engem. Nekem pont lyukasom volt, bementem az osztályba, nem törődtem vele, hogy a plébinek van órája. A gyerek a mosdó felett állt és ömlött a vére. Mindenütt véres zsepik voltak. Megfogtam a gyereket és mostam az arcáról a vért, hidegítettem a tarkóját, sokáig tartott, míg csillapodott. Aztán rendet raktam a mosdón,lemostam és a gyereket vittem magammal. Sokára állt el neki, de felháborító, hogy a plébi semmit sem csinált.

Kép
flóra 11

Jól van, akkor inkább most elküldöm azt a 4 képet, amit felraktam, aztán majd te (holnap elküldöm cd-n) raksz fel a csajoknak szigorúan e-mailre, mert én nem szeretem ám, ha nem fejnélküli lovasként szerepelek az interneten. :wink:

KépKép
benó

Látom a Gy. is édesszájú. :lol:

Kép
flóra 11

Elküldtem.

KépKép
benó

Én csak azt tudom felrakni amit fényképeztem de az nem sok volt,mert nálatok volt gép nálunk meg csak itthon. :?

Kép
martik77

Várjuk a képeket. Közben hímezgetek. Most viszont megyek a Péternek melegíteni,mert megéhezett. De jövök vissza.

Kép
flóra 11

Gy. azt mondja, a hittantól neki is eleredt volna az orra vére. :lol:
Egyébként nem volt túl rendes a "plébi". :wink:

KépKép
benó

Jók a képek nagyon!!!

Majd holnap én is rakok föl! :D

Kép
martik77

Ja, de holnap elküldöm neked, átírta a Gy.
Mit hímzel?
Megkaptátok a képeket? Lehet, hogy nem ment át... (mert magamnak is elküldtem).

KépKép
benó

Én nem hímzek,szerintem megkapta mindenki a képeket :D

Na jó mára ennyi belőlem.
Puszi nektek,majd holnap tali. :D :D :D :D

Kép
martik77

Na, akkor megjött. Jól van. :D

KépKép
benó

Puszi, Márti, holnap talizunk virtuálisan. :cry: :D
Jó éjt! :D :D :D

KépKép
benó

Vagyok. Iszom egy Calciumos pezsgőtablettát.

Kép
flóra 11

Ja, és a legfontosabbat nem mondtam: 3-an összeálltunk, becsuktuk a szemünket és koncentráltunk rátok erősen, ahogy megígértük. :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

KépKép
benó

Nem tudjátok, hogy a Zsuzsi ma miért nem jött egész nap?

Kép
flóra 11

Hú, de jó! A hármak ereje. :D Ez majd biztos hat ránk,pozitívan. :wink:

Kép
flóra 11

Helyes, igyál.
Én meg megpróbálok közben egy másik oldalon visszaolvasni. Ott tartok, hogy a F. nagyon hülyén viselkedett, ne is haragudj. :roll:

KépKép
benó

Na jó.Látom mindenki elfáradt és elvonult.

Jó éjt lányok!

Kép
flóra 11

Nem, én még nem tudom. Ha útközben valamit olvasok a Zsuzsi elmaradásáról, írom.

KépKép
benó

Jól van, menjél csak, pihenj. Jó éjt! Én meg visszaolvasok és reagálok. :wink:

KépKép
benó

Ja, még vagy? Akkor maradok! :D

Igen,nagyon hülyén.... Aztán bocsánatot kért,meg mindent megcsinált helyettem,hogy jóvátegye. Ma délelőtt is annyit vásárolt,hogy egy hadseregnekis elég lenne. :wink: De akkor is hülyén viselkedett. :evil:

Kép
flóra 11

Maradok.Csak olvasgass vissza, azért biztos érdemes.Mindig jó,ha az ember képben van. :wink:
Én leszek,várom,mire mit reagálsz. :lol:

Kép
flóra 11

Igen. :roll: De legalább bocsánatot kért, nézzük a dolog jó oldalát.
Bocsánat, hogy este nem jöttünk közös partira, Tancsuéknál még rajtunk kívül is voltak vendégek (egy pár), meg estére már kipurcantunk. :lol:
Kár, hogy nem voltatok ott, tényleg, beszéltük mi is a csajokkal. :wink:

KépKép
benó

Küldtem, ugye, Gergős képet? Nagyon aranyos ám! :D :D :D :D Ő volt a robotember a sok téli cumóban, Tancsu meg csak lenyomta a kezecskéjét, hogy lent legyen, ezen jót röhögtem. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Klassz ajándékokat vettél apukádéknak és a Norbinak is! A többiek a pulcsit kapják, ugye?

KépKép
benó

Megnézem a képeket.

Kép
flóra 11

Hú, Szilzi, csak szerdán lesz! Jó Füredezést! :D :D :D :D :D

Tényleg nagyon jó nekem, már csak 3 emberrel nem taliztam. :D Ami késik, nem múlik.....

KépKép
benó

Oké. Mondjuk, most már nem tudok küldeni, mert a Gy. bombabiztosan becsomagolta a cd-t, a saját gépét meg már biztos nem fogja bekapcsolni - átrakni a képeket pendrive-ra - áthozni erre a gépre stb. A Mártié most már a képes feladat.

KépKép
benó

Igen, vagyis a Bálint pulcsit, a Peti pizsit,mert neki sok pulcsija van. És mindegyik kap egy farmert is,meg alsóneműt. Most azon gondolkodom,hogy a Petinek és a Bálintnak még valamit veszek,mert ugye a kabát drágább volt, hogy ne legyen különbség.

Kép
flóra 11

Benó,én nem kaptam képeket. Hová küldted? Emilben küldted át?

Kép
flóra 11

Igen, igen. :cry: :shock: 3x is elküldtem. :shock:

KépKép
benó

Még mindig köhögsz? :cry:
Egyél Halls cukorkát, mézeset, az nagyon jó.

Nem csoda, hogy a F. ilyen izé mostanában, ha ilyen idióta körülmények között kell dolgoznia. :evil:

KépKép
benó

Holnap majd átküldöm még egyszer, Flóra, jó?

Heni, nagyon klassz ajándékokat készítettetek, nekem különösen a tobozbaba tetszik. Hogy kell csinálni? Megpróbálnám majd én is. A receptet holnap kiírom, köszi.

KépKép
benó

Na,már csak azöld fenyőágakat kell kivarrnom. :wink:

Kép
flóra 11

Pénteken fájt a pocid, Heni? :shock: Ja, amit beszéltünk még együtt, az volt az? Nem emlékszel?

KépKép
benó

Fél 11-kor fenyőágakat varrni! :shock: :shock: Én már alig látok, de érdekel, miket írtatok. Még fürdenem is kell. :roll:

KépKép
benó

A Calcium Sandoz az pezsgőtabletta? Mert olyat én is vettem még régebben, de nem mertem belőle inni.

KépKép
benó

Klassz a szíves gyertyátok, Heni. Ügyes a Miki! :D
Én olyan gyertyát vettem, gyertyazselé a neve, azt csak beleteszed egy befőttesüvegbe, berakod a mikróba, kicsit megmelegíted, beleöntöd valami üvegcsébe, beledugsz egy kanócot, kész.

KépKép
benó

Háhá, Heni, én is DÖK-ös voltam! :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Márti, én se vagyok túl kreatív. A gipszet ki kellett keverni egy tálban tejfölszerűre (Heni mondta), aztán bele a formába, megszárad - festeni, szórni bele csillámot, csókolom.

KépKép
benó

Képzeld. Mikor mondta a dokinő, hogy a pajzsmirigy eredményeim is rosszak,akkor felemeltem magamnak az adagomat félről egyre. Mára már érzem a hatását,mert olyan vagyok,mint régen voltam Bármeddig fenn tudtam maradni, mindig friss voltam. Kezdem visszakapni az erőmet. Remélem megmarad. Tehát biztos vagyok benne, hogy kicsi volt a dózis.

Kép
flóra 11

Na, nem is kell ide orvos! :D

KépKép
benó

Majd valahol csak veszek kanócot. Itt Galántán nincs hobbi bolt. Ahol az apu lakik,ott van. Majd megkérem őt. Csak az hogyan jut el hozzám.

Kép
flóra 11

Ugye! Már kitapasztaljuk, hogy mikor mi jó. Egyébként már hamarabb is gondoltam rá, hogy emelni kellene,mert valahogy éreztem,hogy ez így kevés. Szal gondoltam már erre hamarabb is, de a véreredmény meggyőzött.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: