A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Ja és a legjobbat még nem is mondom!(írom)
24.-én nálunk lesz ebéd,másnap megyünk anyóséhoz (is)!Napokig gondolkoztam a kaján,azért 6 felnőtt embernek főzni,ráadásul mindenkinek a kébnye kedve szerint,sok fejtörést okozott!
gondoltam jó húsos szallonnába tekerek bele májat és ez lesz az "előétel"...
erre anyós tegnap beköpi,hogy vegyen nekem is szallonnát,mert csinál karácsonyra májat és abba tekeri!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Na tessék!
Laptető!Velem van tele az előző oldal vége és ennek az oldalnak a teteje! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vissza is vonulok olvasóba!De karácsonyig azért még benézek!
Üdv! :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Nyugi, Csiri, panaszkodj csak. Mi meghallgatunk :wink: anyós tényleg dühítő lehetett. Nem egyszerű a menü kitalálása, főleg ennyi embernek... Mi 24-én hármasban ünnepelünk. Anyuékhoz megyünk 25-én, ott összegyűlik az egész familiám. Tesómék, nagymamám, anyu testvére, és neki a családja (7 fő...) Elég fárasztó lesz... Anyósékhoz nem megyünk karácsonykor. Csak 27-én. A pénz nagy úr nálunk is :wink: Mondtuk anyóséknak, ha többet tudnak ajánlani, mint amennyit Sanyi a karácsonyi telefonos ügyeletért kap, hát megyünk. :wink: :lol: :lol:

A térdem változatlan. Továbbra sem tudok térdelni, és még érzem, hogy tele van vízzel. Türelmes vagyok, mire nyugdíjba megyek, csak meggyógyul :lol: :lol: :lol:

Megvan a habtapi megoldás a kieső darabokra!!! Ragasztás lett a vége, de csak azzal a szalaggal, amit festéskor a falra teszünk. Így bármikor, nyom nélkül leszedhető, de mégis van olyan erős, hogy nem esik szét, ha Marcus ráncigálja :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

sziasztok!

Brigi: hátul ragasztottad meg a habtapit?

Csiri: ne aggódj! lesz ez még ígyse!!!!!! :lol: :lol: Nagyon ügyes Zoé baba.

Eyi: szorulás ügyben nem tudok segíteni, nálunk hála istennek még mindig naponta több kaki van! (majdnem dugulást írtam a szorulás helyett... :lol: )

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Igen, a hátán. Egy habtapira kb 3 csíkot raktam. Annyit, hogy minden darabkája mögött legyen ragasztószalag

Brigi

Kép

Kép
hékás

Milánnak is szorulása van.
Figyu,ide!!!!!!!!!
Milán igy fel huzza magát a játszohidra a pihenőszékébe. Nagyon komoly.És egy Anyás foto.

Kép
Kép
Kép Jo hosszu ur isten!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Kép Anyás kép

Képzeljétek áll fel rajtam.Kapaszkodik a polomba,és huzza fel magát. Állandoan ezt csinálná a pelenkázon.

Kata&Milán

oszman777

Hatalmasak a babák,De hihetetlen Zoé is miket művel.

Kata&Milán

oszman777

Csiri! télapokkal mi van????????? :lol: :lol: :lol:
Nem rakod fel hát nekem?

Kata&Milán

oszman777

Pont azon gondolkoztam az este hogy vajon mi lehet moniékkal,Mirko babával.
jah meg persze Miáékkal.

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!

Csak gyors bekukk :wink:

MILÁNNAK NAGYON BOLDOG FÉL ÉVES SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!!!
bluebox

Kata: Boldog Féléves szülinapot Milánnak!!!!
bszilvi25

De figyelmetlen vagyok!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

BOLDOG FÉLÉVEST MILÁN BÉBI! :wink:
Kép
Vendég

BETTICA!
BENCÉNEK HOLNAPRA BOLDOG FÉLÉVEST!
Kép
Vendég

Figyu csak MINDENKI!!!!!
Jöv héttől eléggé húzós lesz már nekem karácsonyig,de tuti ideülök olvasni és képeket nézegetni!!!!
Rak fel nekem mindenki friss fotót bébijéről?Családjáról?tesókról,apákról?Minden érdekel! :wink:
Vendég

Helló!

Képzeljétek holnap megyek a cégemmel karácsonyi vacsira, csütörtökön meg a párom cégével megyünk. Tök jó, felveszem a nőci jelmezem. :lol: :D :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

szia Csiri!
kérésed parancs!
én máris meg szeretném mutatni nektek, hogy a drága cseppem, hogy evett apájával ma először!!! azt hittem, hogy nem megy majd ennyire könnyen, de csak ámultam és bámultam.
Kép Kép Kép

direkt sorrendbe tettem, és ha lehet látni akkor jó, semmi nem maradt abból a sok kajcsiból! :shock: :shock:
bszilvi25

Szilvi! Aranyosak nagyon.
Nálunk Apa sokszor szokta etetni Milánt,pld:ma reggel is mert külön aludtam.Apa volt az ügyeletes. De ki szoktam hallgatni őket,áMMMMMMMMMM. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Békás tála van Milánnak ikeás. Feszt ezt lehet hallani brekk-brekk egyed szivem,mert meg eszi a breki. nyam-nyam.Áh imádom hallgatni őket.
Jokat szoktam nevetni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És mit evett Mercike hercegnő??????????
Köszi csajok a köszöntést,de majd az 1 éves lesz nagy BULI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kata&Milán

oszman777

csiri!!!
el ne tünj már.
Miota várom a télapokat :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Szilvi!

Nagyon ügyesen eszik már Mercike! :D

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Csiri: azért mi is kérünk tőled fotót!!!! Gyere azért író üzemmódban is!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Köszi csajok!

Kata: azt amit én főztem! olyan boldog vagyok!!!! Tudod a múltkor írtam, hogy amit csináltam nem ette meg. Abban körte volt.
ez krumpli almával és egy pici banánnal.
Még reggel csináltam 2 krumpliból egy almából és egy harmad banánból. Egy csepp sem maradt belőle!! 8) 8) :wink:
bszilvi25

[quote="melike"]Kata:tényleg jó az ülés!
Milán már tud ülni?Ennek lehet állítani a támláját?

Igen lehet dönteni,kicsit.

Kata&Milán

oszman777

Hékás! Dönthető az űlés és már használjuk. :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!

Minden évfordulós babának sok boldogságot!

Csiri:jól kipanaszkodtad magad!De itt lehet.

Csajok én ma adtam Máténak először a husi levesünkből és nagyon ízlett neki!

Kép
melike

melike! ment pü.

Kata&Milán

oszman777

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én holnap adom a husi levesből Milánnak. Mama kűldte,és holnap ebédre adom már oda neki,csirkemell,krumpli,répa is van benne. Direkt Milánnak.

Kata&Milán

oszman777

MIT FŐZTÖK KARÁCSONYKOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kűldjétek hékásnak a jobbnál-jobb recepteket.

Kata&Milán

oszman777

Nálunk még alakulóban van a karácsonyi menű!
24.-én én főzök,mint írtam 6 emberre!A többi nap mi megyünk!
Mindenképp arra törekszek,hogy ne úgy üljek le az asztalhoz,hogymár beteltem a kajaszaggal,kóstolgatással és ezért ne tudjak a többiekkel enni,illetve ne az egész napom a konyhában töltsem!
úgyhogy olyan ételekre törekszek,amiknek az előkészületeit elötte lévő napokon meg tudom tenni és aznap márcsak a végső "simításokat" kell elvégezni!
Nem ragaszkodunk a tipikus karácsonyi ételekhez,mert az a következő 2 nap,úgyis mindenhol lesz!(HALÁSZLÉ,RÁNTOTT PONTY,TÖLTÖTT KÁPOSZTA stb...)
Ugye mint tudjunk...ember tervez.....
de a terv:
Baconba tekert máj,fokhagymával (elötte nap elkészíthető,aznap márcsak ki kell sütni)
Legényfogóleves!(ehhez elöttenap megpucolok mindent,de a tejszin és a tejfől miatt aznap kell megcsinálnom,de fő magától)
Rántott dolgok,és csirkemellbe tekert sajt,sonka!(amit bepanírozok előző nap,aznap csak ki kell sütni)
Köret:kukoricásrízs,tejfölöskrumpli
franciasaláta!
tiramisu!

Ez a terv ahhoz,hogy aznap ne idegbetegen üljünk asztalhoz!

Mad utána elmesélem,hogy hogy sikerült!
De lesz B tervem is! :wink:
(csak az még nem tudom,hogy mi) :roll:
Vendég

Kata ment válasz!

Kép
melike

MEGVAN!!!!
TUDOM MI A B TERV!
Mindenki küld a saját menűjéből nekem kóstolót és én azt itthon tálalom! :wink: :roll:
Vendég

Csiri:jóvan! :wink: :lol:

Kép
melike

Jó éjt!

Kép
melike

Jó reggelt!
bluebox

Sziasztok!

Kicsit visszaolvastam, talán csütörtöktől sikerült :oops:

Látom többen is betegek (voltak), nekik jobbulást.

Minden fél éves babának nagyon boldog félszülinapot!!!

Iszonyú ügyesek már a gyerkőcök, csak lesek, hogy kinek mit csinál a a babócája :shock: Persze Bence még csak a forgást próbálgatja, azt is inkább éjjel és csak hasról hátra... :? Asszem egy jó ideig még nem kell lejjebb tenni az ágyat :roll:

Tápszer: Mi még az HA 1-t használjuk, szerintem Bence meglehetősen unja már. Szombaton nem volt hajlandó enni este! Tettem bele neki pici kakaóport, hátha, de persze nem ette. Aztán csináltam neki egy kis pépet barackkal. Na azt úgy becuppantotta, hogy csak lestünk. Tuti éhes volt, mert mi éppen a szendvicsünket ettük apával (gondoltuk később megpróbáljuk megetetni, hátha nem éhes), Bence az ölemben ült és egyszer amikor nem figyeltem eléggé, elkapta a kezem és tolta be a szájába a zsömlét felvágottal-sajttal :lol: Ott szopogatta a vajat le róla :lol:
Ésssss a cumit már önállóan be tudja tenni a szájába :lol:

Visszatérve a tápszer dologra, megvan már a receptünk a 2-esre, ha lesz tapasztalat, akkor megírom ;)

Na jó, megyek a fiam már egy jó ideje csendben van az ágyában, ergo vagy bealudt vagy vmi rosszasággal foglalta el magát megint (pl az ágy szétszedése :) )

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
bettica

Kata, Betti: BOLDOG FÉLÉVES SZÜLINAPOT MILÁNNAK ÉS BENCÉNEK!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Bogi: Utólag is Boldog Szülinapot Kívánok!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Piri: előre is Boldog Szülinapot Kívánok!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Bealudt, háton :shock:

Szóval gyorsan teszek pár képet rólunk:

Kép Usziban

Kép Hárman

Kép Nem tudom, miért jó égnek álló popóval aludni :D

Kép Reggel mindig jó a kedve...

No eldugultam ;)

Kép

Kép
bettica

Andóca: Köszi!!!!

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!!!!!

Jobb reggelt!!!!!!!!!!!! :D

Kata&Milán

oszman777

Jó reggelt!

Andóca:szépek vagytok!

Nagyon rosszul aludtunk!Máté nehezen aludt el és fél 11ig kétszer felsírt,újra kellett altatnom.Ezután szerencsére 4ig aludtunk,ekkor evés.Máté visszaaludt,de én negyed 6ig nem tudtam!Folyik az orrom,be volt dugulva,áhhhh.Aztán Máté kelt 7kor,de visszaaltattam magam mellett 8ig. :cry: :lol:

Kép
melike

Meli: nem Bettiékre gondoltál?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

De igen!Bocsi! :oops:

Kép
melike

Kata:mi a baj?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Kata engem is érdekel:mi történt?

Kép
melike

Sziasztok!

ezt csinálja a Merci!
http://www.youtube.com/watch?v=YX40FQjrPbg
egy hete még csak a fenekét próbálta emelgetni amikor hason feküdt.
bszilvi25

Bencének Boldog Féléves szülinapot!!!!!
bszilvi25

Szilvi:naggyon cuki!Ezt várom én is!Máté még csak a fenekét emelgeti.

Kép
melike

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 14:09-kor.
pironya

Piri:ilyenek ezek a férfiak. :lol: Apa is ilyenekre buzdítja kicsi fiát. :lol:

Valaki van regisztrálva a tesz-veszen?

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: