Sziasztok!
Gyorsan próbáltam visszaolvasni...
Vicky: nagyon helyes ez az Alex!!!

Nagyon édes az első kép, olyan mint egy kis fáradt manócska beájulva a napi jótétemények után...
(cipőkészítés, ajándékcsomagolás...

)
Ja, és már csak 1 bő hét maradt a kék szalag beszerzéséhez...
Én még azért nem szeretnék babázni Borikával, szeretnék még egy kicsit vele lenni 2in1, bár már eléggé nehezen mozgok, s nagyon hamar fáradok. Ennek ellenére tegnap egész nap fent voltam, 4(!) adag sütit sütöttem, takarítás, porszívózás, ruhateregetés.
Apa átvállalta az ebédet, teljesen hétköznapi volt, lencsefőzi+bundáskenyér, no meg kapros krumplileves... Asszem éhesek voltak a kölkek,senki nem hisztizett, hogy ő nem ilyet kér. (Vagy én voltam túl fáradt ahhoz, hogy felvegyem a hisztit...)
Ezen felül itt volt Marci egyik osztálytársa, nagyon kis helyesek voltak
Krisz: helyes, ezt apának kell felvállalni!
Micsoda bánás ez!!!
A takonykórt sajnálom. Egy kis mézes tea?
Pocisimi (vagy Pocis Imi...): a dokinénim nekem is mondta, ne simizzem sokat, mert stimulálja a babalakot.
Nekem például sokszor nem is esik jól, ha simizik. Még Apától sem... Én inkább gondolatban szoktam beszélni Borival...
Ödémásodás: hát nekem is van, "light-verzióban". De asszem 2-3 hét múlva nekem is úgy lesz, mint tenéked, Mágnes...
Vickybabe! Te is loptál dinnyét?
Ja, egyébként hol veszitek a cserepes fenyőt? Ez visszaváltható vagy csak simán cserepes...?
Mágnes: várjuk a pocóképet!
Csöre: nálunk is alakítanak a gyerekek, én tegnap reggel borultam ki iszonyatosan. Most Mártonkám hozta a formáját, Apa meg ilyenkor teljesen paff... Én meg síkideg és szabályszerűen hisztis ..csa vagyok... Szegény Borikám!
Katuska: átküldöm a kulcsunkat a kis Hyppolitnak!
Ugye azért ehetünk majd hagymát (a fiúk ugyanis hagymát esznek hagymával...)
Na megyek, mert Mártonkám tűkön ül, szeretne gépezni...
Este jövök, addig is vigyázzatok magatokra, babócákra, mindekire...
Nagy ölelés: batka