A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Brigi: én még mindig csodálom Marcit. Nagyon ügyike!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Brigi: nem akarlak elkeseríteni, de Tomi egy ilyen produkció után szinte egyből felállt, és ügyesen kimászott a kiságyból, majd utánam jött négykézláb, majdnem szívinfarktust kaptam a konyhában:( Tedd le azt a kiságyat :wink:
bluebox

Brigi!
TEDD LE A KISÁGYAT!

1 pezsibe fogadok,hogy 9 hónapos korára nem csak tipeg-totyog Marci,hanem már fogócskázik! :wink:
Vendég

Ez komoly hékás!!!!!!!!!!!!!!!

ugyhogy b.szilvi!!!!!!!!!!!!!!! Te is rakd lejebb az ágyat nehogy meglepjen a gyermeked!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De a multkor is irtam,és nem hittél nekem.
Én is gondolkozom hogy még lejjebb rakjam.

Kata&Milán

oszman777

nálunk még a legmagasabban van az ágy!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Amindenit Brigi!Mit adsz enni vagy inni ennek a gyereknek?Vagy mitől ilyen ügyes és gyors? :shock:

Kép
melike

jó éjszakát!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Jó reggelt!
bszilvi25

Jó reggelt :wink:
bluebox

Jó reggelt!
Nagyon jó hétvégét mindenkinek!Itt gyönyörű idő van,úgyhogy kihasznájuk! :wink:
Vendég

Sziasztok mindenkinek!

Jó hétvégét kívánnék én is minden anyukának, apukának, kisbabáknak, és tesóiknak!

Egy kérdésem volna, bár lehet a hétvégi pangás alatt nem kapok rá választ. Nos: adott már valaki 2-es tápszert a babónak? Mert én próbáltam neki, de abból nem evett meg annyit mint az 1-esből? Az baj lehet, vagy laktatóbb és azért nem kellett neki annyi belőle?

Brigi: fantasztikusan ügyes Marci!!!!! Hihetetlen!!!

Nálunk is még a legmagasabban van a kiságy, majd ha már átköltöztünk akkor rakjuk lejjebb (kb.jövő hét). Az én Marcellom nem viszi túlzásba az ügyeskedést, lusta a drága. De sebajj majd ő 1 hét alatt akar mindent bepótolni típus.

Kíváncsi lennék rá Móni Mirkó babája miket tudhat már! Móni jelentkezz!!!!

Mia rég voltál egy pár sort írj mi van veletek! Ketteske is jól van???

ancsika82

Viszont mi is úgy vagyunk mint Zoé, a beszédre gyúrunk inkább. Tegnap este kukucsjáték közben Marci azt mondta: Ku-Ku.... de nem csak egyszer, ugyhogy biztos nem véletlen volt. :lol:
De az is lehet ez sem nagy szám, mert már más is csinál ilyet :lol: :lol: :lol: De nagyon ari volt az biztos :lol:

ancsika82

sziasztok!

Jó hétvégét kívánok én is mindenkinek!

Ancsi: sajna én tápszer ügyben nem tudok neked segíteni!

Távolmaradók???? Pl. Mia, Móni, Tamaraildi és a többiek!!! Adjatok életjelet magatokról.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Ancsika: én még mindig Humana HA Start-ot adok, nem tudok én sem segíteni.

Andi: válaszoltam még reggel.
bluebox

Sziasztok!

Talán Melike ad 2-es tápit ha igaz, nem biztos. (valaki írta pedig)

Mi megjártuk a dédit, most volt a névnapi ebédje.

Kicsi kincsem ma kapott az egyik barátnőm anyukája álltal kötött sapit és sálat.
mutizom. hát nem édes???? (a kép azért ilyen mert telefonnal készült)
Kép

ez már fényképezővel lett csinálva. Annyira rózsaszín!!! :)
Kép
bszilvi25

Sziasztok!

Szilvi!
Mercike nagyon édes!Nekem a telós kép jobban tetszik! :wink:

Ancsika!
Nekünk ha kap Zoé tápi,kb heti 3-4 szer,akkor hipp 2-est kap és nem eszi meg mind!És szerintem sűrűbb is!

Tegnap este egyik pillanatról a másikra Zoé jobbra,balra elkezdett forogni,majd gurulni!Mondhatni a hónapok semmittevése után,átment hiperaktívba!!!
:shock: :shock: :shock:
Csak lesünk és hirtelen kapkodva elkezdtük balesetmentessé tenni a szobáját!

Kép
Vendég

sziasztok!!
babák nagyon édesek!!Marci nagyon ügyi!
Mercike édi a sapiban!
Kristófnak jobbulást.sok sok gyógyító puszit!
Csiri-boldog szülinapot!!
MIA HOL VAGY?REM.NINCS SEMMI BAJ!?
ancsika-tápszer ügyben én sem tudok hozzászólni.csörizz, ha jöttök erre
ja!oszi-ülés húzós volt-römer britax evolva-59900-9-36 kg ig.mindenképpen römert akartam, és mindenképpen 9-36 kg ig.ez volt.
mi:kicsit náthás a drága-néha szívom, de már nagyon utálja
almát, banánt, barackot próbáltuk eddig.szorulása van. mit adjak neki? vagy mit ne?feltételezem,h. a banántól.
ja és 3.naptól, csak ímmel ámmal eszeget, szinte semmit.most eszik 6.napja szilárdat.persze szopizik úgy mint eddig a kis cicifüggő :lol:

Kép
Kép
eyi

Márti: igen láttam, csak nem vagyok otthon, azért nem tudtam visszaigazolni.

Szilvi: nekünk is van ilyesmi sapka-sál együttesünk. Nekünk anyósom kötötte. És a Télapó hozta. :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Bogi, boldog szülinapot kívánok!!! Szép az az életkor :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

nem akartam mind vastag betüsre..

nem semmi Zoé, teljesen biztosan áll úgy nézem.mire észbe kapsz már fut.

Kép
Kép
eyi

kukucsjátékról jut eszembe-úgy belejött a drága,hogy ahogy rátettem a pelust, egyből lekapta, nem várta meg míg én leveszem, és hangosan kacagott, ahogy vette le, nyújt

Kép
Kép
eyi

halihó!

Eléggé el vagytok tűnve,így hétvégén!

Nos,megvolt a diplomaosztó.Nagyon büszke vagyok Apára! Kép

Zoé tényleg ügyesen áll!
Máté is így csinál. :wink:

Mercike gyönyörű a rózsaszín cuccban!

Még nem 2-es tápit adok én sem.

Kép
melike

Csiri: nekem is jobban tetszik a telós kép! :wink:

Zoé nagyon kis ügyike!!!! :) :) :) :)
bszilvi25

Máté játszik. :lol: Kép

Kép
melike

Máté édes!!!

Eyi: Mercinek is szorulása van, :cry: és annyira, hogy szegény alig tudja kinyomni.
Ma "megivott" 50 ml teát :D (még a mecsek bébit adtam neki) Remélem ettől majd puhul neki egy kicsit, mert ez így nem lesz jó!!
Képzeljétek már nő az új haja. ott hátul ahol nem volt haj, már egy csomó kis hajacska van :lol:
bszilvi25

Sziasztok!!! Melike! első rá nézésre azt hittem Milán van a képen. Ugyan ilyen az alvos babája,és a pokrocunk is. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

És egy kép MILÁN UJ ŰLÉSE

Kép Kép Kép

Kata&Milán

oszman777

Halihó!!!!!!!!!!

BOGI NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szilvi: nagyon aranyos Merci a rózsaszín cuccban, és nekem is a telefonos kép jobban bejön :wink:

Melike: gratula Apának :wink:

Csiri: látod-látod, Zoé már eleget gyúrt agyra, most itt az ideje a tetteknek :wink: :D

Kata: jó az ülés :wink:

Képzeljétek, a sógornőmtől megkapjuk a Römer ülést, nem tudom milyen, de kb 5 alkalommal használta, bár szerintem kb 5 évvel ezelőtt vehette, csak elrakta, senkinek nem adta oda. Ha ideér, megmutizom :wink: Talán megúsztunk így egy vásárlást, sebaj, többmindenre köldthetünk így :wink:

Eyi: mikor raksz képet a kiscsajsziról????
Köszönöm a gyógypuszit :wink:
Úgy néz ki, talán ismét meggyógyultunk, és képzeljétek, újra eszik kanállal. (már 3 hete nem fogadott el semmit, csak a tápszert) megszenvedtem vele, az biztos :cry:
bluebox

márti!!! Tuti ilyen lesz.
Ez is römer. :lol: :lol: :lol:
Alig akart kiszállni belöle. Áhhh de a hordozoja,nagyon gáz már, Oltári kicsi.

Kata&Milán

oszman777

Az nagyon jó lenne, ha valami ilyesmi lenne, már nagyon várom :wink:
bluebox

Kata:tényleg jó az ülés!
Milán már tud ülni?Ennek lehet állítani a támláját?

Márti:az jó,ha nem kell venni!

Máté köhög. :cry: Remélem nem lesz beteg!

Kép
melike

Márti nemrég raktam ülős képet.mmm talán tegnapelőtt.de rakok nemsokára, csak nehogy elegetek legyen :lol:

Bogi nagyon boldog szülinapot!!!
ja Kata kérdezted, hogy dönthető-e az ülés,igen dönthető, olyan módon, hogy az alján van egy műanyag valami, amit előre kell hajtani, így megdől az ülés.de Mira még csak 7 kg,ez meg 9től jó, de szerintem előbb befogjuk, most már elég biztosan ül.majd látjuk.
a tiéteket hogy lehet dönteni?

Kép
Kép
eyi

Melike-ügyes apa-gratula neki)

Kép
Kép
eyi

Sziasztok!

Brigi, ez a Marci gyerek, hova siet? Nagyon ügyes!
Csiri, Zoé most gyorsan be akar mindent hozni! :) És nagyon ügyesen áll és közben játszik!
Melike, gratula Apának! Máté nagyon cuki :)
Szilvi, Mercike nagyon szép az új sapijában!
Kata Milánja, pedig nagyon büszkén feszít a szupi ülésében :)
Márti, örülök, hogy Kristóf jobban van :) Tökjó, hogy kaptok ülést, és ráadásul, nagyon jót!
Mi jól vagyunk, ma disznóvágáson voltunk az öcsémnél, Bonira meg a húgom vigyázott. Nagyon jó kisfiú volt, csak enni meg aludni nem akart :( Délben hazavittem elaltatni.

Kép

Kép
[/url]
stella40

fürdés előtt meztelenkedett a nyuszikánk.beletettem a kiságyba amíg kimentem, úgy hogy alatta volt a pelus, de nem volt becsomizva.mikor beértem ülésből négykézlábra állt Miruka,valamit meglátott, s az után nyúlt.Csak azt nem tudtam mért marad rajt a pelus a fenekén, a tiszta pelus.HÁt beletett egy jó nagy adagot, de ahogy kivettem alóla, gyerekestül, kicsit összekentük a takarót meg a könyvét.na kellett panaszkodnom a szorulásra :oops:
egyébként Szilvin kívül nem írt senki a szorulásos témára.lécci.
kislányom nem akar aludni.aktívan gyakorolja a mászás technikáját

Kép
Kép
eyi

Folyt. köv. csak közben felsírt.
És a kicsikém amikor alvás után letettem a szőnyegre négykézlábra, maga mellé rakta a popsiját és felült. Még jó, hogy pont odanéztem amikor produkciózott :) Aztán olyan büszkén vigyorgott rám :) :) :) Megzabálom :)
Vásárolni, voltunk, és hívta a Mikulás, de csak nem vette át, pedig annyira örült neki
Kép

Kép

Kép
[/url]
stella40

Na most ráérek olvasni és reagálni, meccs van :lol:

Marci megkergült szerintem, azért pörög ennyire. De érzem én, hogy meglesz ennek még a böjtje :? Melike, kérdezted mitől ilyen ügyes Marci. Csak egy dolog miatt lehet... A gének :lol: :lol: :lol: :lol: De már Zoé is gyönyörűen ácsorog :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvi, nagyon jól áll Mercikének a kis kollekció. A szín is jó, meg a fazon is. Én mondjuk nem szeretem a kötött babacuccokat, így már amikor pozitív lett a tesztem, elkezdtem anyunak adagolni, hogy ne lásson el minket mindenféle kötött cuccal, mert csak sértődés lett volna a vége, ha nem adom a gyerkőcre :wink:

Ancsika, én próbáltam a 2-s Bebát. (Mi most Beba HA-t eszünk) De szinte több jött vissza belőle, mint amennyit belenyomtam... Szóval csak egy napig próbálkoztam, most félreraktam. Szóval segíteni sajna nem tudok... A szótagokhoz meg gratulálok!!!! Nálunk még nincs ilyen, mi tényleg csak mozgásban vagyunk jók :wink:

Kata, nagyon jóóóóó ez az ülés. És milyen büszke rá Milán :lol: És akkor ha dönthető, akár most is tudjátok már használni, nem? Marci is nagyon kinőtte már az övét, muszáj lenne lecserélni...

Márti, nem keveset spóroltatok az üléssel. Képzelem, milyen boldogok voltatok :lol: És tök jó, hogy Kristóf jobban van :lol: És tök jó, hogy eszik megint. Akkor ezek szerint a betegsége miatt nem evett :wink:

Stella, ha délben hazajöttél, nem is ettél ott???? Pedig nincs is annál finomabb :wink: Ex-pasiméknál rendszeresen volt disznóvágás. Nekem nem kellett aktívan részt venni, mert túl kényes vagyok hozzá :lol: :lol: :lol: De a zabálásból sosem maradtam ki :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mirabelnek és Máténak pedig jobbulást!!!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Eyi, nálunk az alma meghajtja. Meg a körte is. a banán tényleg fog, azt kicsit kevesebbet adjál neki. Vagy ha adsz neki, akkor a banán mellé reszelj egy kis almát is, így nem fog annyira fogni

Brigi

Kép

Kép
hékás

Pár kép még
Anya, melyiket vegyem?
Kép
Várj, mert nem találom
Kép
Anya belerakott ide a babák közé
Kép

Kép

Kép
[/url]
stella40

Stella, pont ilyen télapónk van :lol: :lol: :lol: Nagyon édi Boni. Kiválasztotta a karácsonyi ajándékát? :wink: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

nagyon ari boni.
brigi én is a banánra gondoltam,nem is adtam külön, csak almával.de bepróbálkozom a körtével.ha kapok.mert azt nem fagyasztottam sajna

Kép
Kép
eyi

Brigi, altatás után visszamentem :D Nem hagytam ki a kajálást :D
Eyi, az almát ajánlják hasmenésre is, az okozhat akkor szorulást, meg ahogy Brigi is írta a banán is. A barack az, ami azért mindenkinél lazítja a székletet. De, Bonit a banán meghajtotta pl. Marcit meg az alma. Ezt neked kell kikísérletezni, hogy mitől lazul a széklete Mirabellnek. Minden gyerek másként reagál. De a kamillatea általában jó ilyen esetben.

Kép

Kép
[/url]
stella40

[quote="hékás"]S írta:hékástella, pont ilyen télapónk van :lol: :lol: :lol: Nagyon édi Boni. Kiválasztotta a karácsonyi ajándékát? :wink: :lol: :lol:

Brigi, Köszi! Nem érdekelték a babák :D Azok a műszaki ketyerék annál jobban:) Elvégre apja fia :D

Kép

Kép
[/url]
stella40

elaludt félkor.olyan energiabomba.remélem, ha már mászik,kicsit korábban fekszik.
már csak 90 nap Brigi?az 3 hónap.de okos vagyok.plusz kilenc, aztán jön a kistesó

Kép
Kép
eyi

Köszi Stella.
Brigi-mért pont 90 nap?

Kép
Kép
eyi

OFF!
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚtálom a Budapest Airport sztrájkolóit! Másik húgom Dániából szeretett volna hazajönni és törölték a járatát a hülye sztrájk miatt :(
Ezzel egy csomó problémát okoznak embereknek :evil: :evil: :evil:
On

Kép

Kép
[/url]
stella40

Hát Eyi, 90 nap múlva kezdünk próbálkozni. Szóval nem 90 nap múlva lesz pozitív a tesztem :lol: :lol: :lol: Hogy miért 90? Kiszámoltuk, hogy a gyógyszert abbahagyom, utána megjön mégegyszer. És pont 90 nap múlva fog megjönni :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

igazad van stella
Brigi csak azért kérdeztem mert nem vagyok tisztába ezekkel a pénzekkel, bár már beszéltünk róla, hogy mi van a 2.gyereknél.nem jobb ilyen szempontból később szülni a második babucit?azt tudom, ha jól tudom, h. az első gyerek 2 éves koráig teherbe kell esni, mert csak akkor jár a fizu alapján a gyed a második után is.viszont, ha a 2. baba az 1. baba két éves kora előtt születik, akkor az első után mit kapunk?azt az öregségi minimumot?mert a gyes csak 2-3 év között jár, nem?
nehogy félre érts,nem ez a legfontosabb, csak jó tisztába lenni ezekkel a dolgokkal

Kép
Kép
eyi

Hát Eyi, passz... Én annyit tudok, hogy nekem a munkaügyünk azt mondta, hogy akkor járunk anyagilag a legjobban, ha az első gyerkőc 2 éves kora előtt születik a második. Persze gondolom ez azért fizetés-függő dolog is... De egyébként a TGYÁS, GYED, GYES nem a gyereknek jár, hanem az anyukának!! És mindig azt kapja meg, amelyik anyagilag kedvezőbb... Szóval én úgy gondolom, hogy a 2. gyerek születése előtt GYED-et fogok kapni, a születésétől pedig TGYÁS-t megint.

Tudom, hogy ez a legfontosabb, de szerintem igenis fontos, hogy mikor mennyi pénzt kapunk. És ha tuti szeretnénk több gyereket, nem csak egyet, akkor azért nem árt ezt szem előtt tartani. Ha csak nem jön közbe egy lottó ötös :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Stella!!!!!
Nagyon szuperek a fotók Boniról és nagyon vagány a kis kapucnis felsőben a jáékkavalkád közepén!!!!!Tetszik!
:wink:

Melike!
Apának ismételten gratula!

Brigi!
Térded?

Ancsika!
Sebed?

Kata!
Jó az ülés és látom Milán is jól érzi benne magát!

Márti!
Örülök,hogy sikerült jó áron ülést szerezni!

A pénz téma:Nagy úr,sajnos! :evil: :evil: :evil: :evil:

Mostanában nem nagyon szoktam magunkról írni!De most felpörögtek az események,alig bírom követni!!!Csak pislogok!!!
Én naiv azt hittem,hogymajd tényleg szép fokozatosan adagolja be nekünk Zoé a forgást,ülést,állást és mindent!
Pfff!Hát nem!!!Tényleg szó szerint pörög!A szobájában a nagy ágy alá be kellett tolnom egy szivacsot,mert alá hentergett!A pelenkázó alján van 1 polc,ott eddig a fotóalbumok voltak,most játékkockák és plüssök vannak,mert elkezedett pakolni és amíg kimentem a konyhába megkavarni az ebédet,megkóstolta a fényképeket!
eddig mindig ülni akart,úgy eltudott nézelődni és semmi gond nem volt!Mostmár nem hajlítja be a lábát,mereven rugja ki magát!!!És ez 2-3 nap történése! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Elfogult anyuka vagyok,mint mindenki és ez így természetes!De erre nem számítottam!EDDIG MEG SEM MOZDULT!!!!!!!!!!!!! :roll:
A tesóiért szinte repked!Szini sokat olvas neki mesét,akkor olyan jól elvan! :wink:
Kép

Szép napot!Bocs ha önző módon sok voltam! :wink:
Vendég

És most nézem!
Szombaton töltjük a 7 hónapot!!!!!

KÖNYÖRGÖM!ÁLLÍTSÁTOK MEG A VILÁGOT!!!KI AKAROK SZÁLLNI!!!!!
Nekem ez most sok(kkkkkk)!!
Kezdek szétesni és akkor még ott vannak a kiskamaszok is!

Bocs a panaszáradatért!!!!Ne hari,de tudjátok hogy van:"nem mondhatom el senkinek,elmondom hát mindenkinek!!!")
Na ma tele vagyok közhelyekkel!

(ha így haladok,lassan azt veszem észre,hogy a nyugdíjjamat számolgatom és várom az unokákat...addig illene megtanulni sütit sütni :oops: )
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: