Hali, no tegnap nem néztelek titeket, mert nagybevásároltunk, lett szoknyám karácsonyra, picurnak meg lett ágyneműje
Éééés sok év után rekordot állítottam fel: minden karácsonyi ajándékot megvettem!!! Illetve mindent megvettem, ami a karácsonyi ajándékokhoz szükséges! Mert azért lesz kézzel készített része is, de ahhoz még nem tudtam hozzáfogni, mióta nem dolgozom, olyan elfoglalt vagyok, hogy az hihetetlen
Julcsi, nagyon édes a kicsi pofikája, a kakashoz meg - hát nem csoda, hogy apja büszke rá
Panna, látszik azért a 4D-s kép, nagyon aranyos a pici arcocska
Budabo, remélem, már jobban vagy, az ilyen hassal kapcsolatos problémák most különösen nem jönnek jól
Elif, őszintén szólva ezt nem kérdeztem, de mintha úgy rémlene, hogy adnak. Ehh el kell kezdenem összeírni a kérdéseimet, amiket fel akarok tenni majd a felkészítőn, mert a leghülyébb helyeken jut eszembe új kérdés, és a szita agyamból fél óra múlva már törlődik is.....
Dina, ez a kötőhártya-gyulladás elég vacakul hangzik

remélem, azért már lábalsz ki belőle! Hühh összefoglalót nem nagyon tudok, de mintha az elmúlt két hétben az új UH-képek kivételével nem lenne nagy változás - úgy értem, akiknek eddig szobafogság-fekvés volt, azok sajna maradtak bezárva, de szerencsére más mindenki OK. Ja nem, Andusnak volt egy fürdőszobai balesete, amit az alfele csúnyán megjárt, de a kisbabáját nem érintette szerencsére.
Andus, remélem, már jobban vagy!? mandarint én is ipari mennyiségben fogyasztom. Meg a narancsot is, pedig az utóbbi években valamiért nem szerettem. Büszke is vagyok magamra, hogy csoki helyett gyümölcsöt nasizok
Hugic, a köldöktől lefele (vagy felfele) tök egyenesen húzódó barnás vonal miatt nem kell aggódni, az elvileg nem stria, hanem az ún. linea negra, ami elvileg szülés után majd eltűnik. Legalábbis remélem, mert nekem le- és felfele is van, nem gyengén. A bokadagadás viszont nem jó móka, ha vizesedsz, akkor célszerű sómentes vagy legalábbis sószegény diétát tartani. Ha átkukkantasz a januári topikba, ott pár hete az egyik csaj tett fel fotót a vizesedett lábairól, hát mit mondjak, nem csodálom, hogy alig bír ráállni...
Zümis, elvileg a drogériákban kapható hajfestékekben, amit magadnak is fel tudsz kenni, már nincs olyan káros anyag, ami a babádnak bajt okozhat. Legalábbis nekem ezt mondták. Csak jól szellőző helységben csináld, hogy juss elegendő oxigénhez.
Zsuzsi, a sztrájk miatt egyáltalán nem indul vonat??? Mert én úgy tudtam, hogy azért "minimális szolgáltatás" van! Nem csodálom, hogy bosszankodsz miatta

a cipőcske nagyon édes, remélem, jó lesz a kicsi lábára végül!

az angyalka is nagyon szép, látom, beindult nálad is a karácsonyi üzem
Kreiszi, jó ez a kocsi! Mi is nézegettük, csak akkor nem volt akcióban, és az eredeti árát sokalltam.
Zsu, megy a hasad a magnéziumtól??? halleluja! akkor ráállok én is!

(épp az ellenkezője a problémám, és nekem meg ettől fáj gyakran a pocim)
Gjéti, így utólag is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!! Remélem, jól fogod érezni magad az új otthonodban!
Hugic, az autós hordozóval azért vigyázz, mert a nagyon kicsi babát nem célszerű egy-két óránál tovább "tárolni" benne, mert nagyon összegörnyed a kis háta, és az nem valami jó a gerincének. Még az ülésszűkítővel sem az igazi... megmondom őszintén, amíg nem tud egyik oldaláról a másikra fordulni, én úgy tervezem, hogy a játszőnyeget fogom az étkezőasztalra tenni. Vagy ez nagyon veszélyes?
Abencze, így ismeretlenül is sok-sok erőt kívánok a barátnődnek, meg a kicsikéjének!!! Remélem, minden rendben lesz velük, és mihamarabb hazamehetnek majd együtt egészségesen!!!
Julcsi, találkára: tegnap voltunk férjemmel a Váci úti Brendonban, és mellette ott a Brendon Café, ami abszolút bababarát hely, meg a metró miatt szerintem könnyű is megközelíteni. Januári tali ott? Van másik ötletem is, de az Óbuda legszélén, szóval sokkal macerább a megközelítés, meg szerintem rajtam kívül mindenkinek messze van
Verus, gratula a csemetéidnek, nagyon ügyesek!
Háfi, ez hihetetlen!!! Jobbulást a kislányodnak, remélem, azért a tanárnőt kiosztottad rendesen.
Na megint regényt írtam - ez van, ha két napig nem nézek fórumot, annyi minden történik!
csajok, pihenjetek sokat! Itt az ideje, hogy apuci megismerkedjen a porszívóval meg a felmosóval!