kocska, a tako hinta biztos jó, nekünk az volt, amíg panelban laktunk

a babakocsit nem tudom...
gesztenye, rég rossz lenne, ha egymást szapulnánk, mert másmilyenek vagyunk... hülyeség. biztos vagyok benne, hogy ha otthon szomorkodnál, hogy nem tudod csinálni a szeretett munkádat, sokkal rosszabbul járna a csemetéd. Néha én is gondolkozom rajta, hogy megváltás nekik az ovi
Régen voltak ilyenek a babaneten, biztos még most is meg lehet találni, hogy hasamra ütök, de pl májusi szoptatott babák, meg tápszeresek. mert vérre mentek ilyenen. Azért durva
voltam dokinál, hát továbbra is gyanús az a hat lábujj, de nem merte kimondani a doki, mert nem túl részletes az uh-ja, kicsi a felbontása, és mikor kimerevítette a képet, a csontokat már nem lehetettt megszámolni. De a formája a talpacskának nagyon olyan, mint az uh-on... sajna csak januárra van időpont az uh-ra, és annyira nem idegesít, hogy ezért elmenjek fizetősre, így még találgatunk egy pár hetet
a kuki viszont ott lengedezett, akkorát terpesztett, hogy teljesen egyértelmű volt, kétszer is megnézte a doki. kicsit úgy voltam vele, hogy ha egy plusz lábujj is odafért, akkor egy plusz kuki is odatévedhetett, de mi nem készülünk két névvel. tulképp eggyel sem még. Neki is látok keresgélni, asszem... semmi név nem tetszik, amiket az előzőknél nézegettünk. Biztos mert másmilyen lesz a picike
és kedden megyek terhelésesre. hurrá
ettike,gizu, szegény patrik meg botond

én az ilyenekre adom mindig az arnica montana ch30-ast. fájdalomcsillapító, és nem lilul be, meg nem lesz púp, ilyesmi.
Egyébként ilyen nap lehet tegnap, egy barátnőm kisfia is beverte a fejét, hányt, így ügyelet, és bennfogták egy napra

nándi is pár napja esett le a székről, felszakadt a szemhéja egy picit, de már alig van nyoma... meg nála az ilyesmi mindennapos
és gizu, éljen a tesód meg az új unokaöcséd!!!
kisvirág, kende

és szoktam rátok gondolni, hogy még ti is keltek...
zsu, hogy van emma? és remélem elmentél a bulira, egy náthával biztos elbír a mama is... harmincadik szülinap meg ritkán van.
az éjszakai nemalvásra meg baby luuf mellkasbalzsam. nekünk sokat segít ilyenkor!
tünemény, havonta kell védőnőhöz mennem, kb, és amikor látogatni voltak, csak beszélgetés volt, ezek a bemenős terhesgondozások olyanok, hogy ír a kiskönyvbe, meg vezeti ugyanazt magának is, van egy törzslap is bent. van nekik szabályzatuk, hogy ezek kötelezők, meg mikor megszületik a pici, első 6 héten hetente kell(ene) jönniük, aztán fél éves korig havonta, aztán nemtom, hogy hogy. De nem mindenki tartja be. viszont ez a rendszeres pisi és vérnyomásellenőrzés szerintem is fontos...
na, megyek, elfekszem. fáj a hátam. meglepő módon
Ja! ez főleg edának és marcinak!
Gyerekekkel ajándékötlet:
- mini cserépbe tobozt ragasztunk, a cserepet is és a tobozt is lefestjük, beszórjuk hóval (hóspray-vel)
- üvegmatrica-festése nagyobbakkal (6-7 éves kortól)
- levendulazsák hímzése (6-7-8 éves kortól), varrása
- konyhai csemegék készítése: fűszerolaj, fűszerecet, mézes csemege, narancsos golyó (szegfűszeggel tűzdelt narancs)
- sólisztgyurma karácsonyfadíszek
- gyertya méhviaszlapból (4 éves kortól), öntés (5-6éves kortól)
- karácsonyfadísz öntése gipszből (ez a felnőtt feladata) és festése (a gyerek feladata)
- hűtőmágnes készítése (tulajdonképpen bármiből, amire kis mágnes lehet ragasztani - papír, dekorgumi, falapok, termés...)
- kőfestés (kőre mintákat festünk pl. üvegfestékkel, és elrendezzük az asztalon egy tálban)
- csipeszfigurák (csipeszre ragasztunk kül. figurákat - papírból, fából, bármiből...)
- fakanálfigurák (virágok mellé tűzve jópofák)
- hímzett képeslap (már 4 éves kortól előre kilyukasztva a papírt - megbízható gyerekkel )
- tojáshéjban Luca-búza hajtatás (tojáshéj sütisütéstől, lefestve, bele föld, búza, locsolgatni dec. 13-tól, nagyon kedvelt kis ajándék )
- karácsonyi lámpás (papír házsormintára kivágva, hengerként összeragasztva, bele mécses (fotokarton, pausz...))
- ruhafestés - póló, vászontáska, konyharuha, kötény... (már 3 éves kortól - tenyér és talpnyomatok)
- családi karácsonyi ruha készítés - fehér hosszúujjú pólóra rénszarvas festése, nyomdázása (5 éves kortól)
- vágódeszka mikulás (klasszikus vágódeszkára mikulást festünk, sapkát ragasztunk vagy varrunk neki)