[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
SzabóBetti - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Hahó!
Linda!
Melyik kedves leányzókra gondolsz? Talán rámKép? Én itt vagyok, csak ti tüntök el mindigKép!
Mikorra várható az eredmény? Gyurcim is imád motorozniKép!

Betti!
SiessKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci
 
 


Szia lányok!

Banyóci, egyik kedves leányzó! Az eredmény kb. 2 hét múlva várható. De ez az AFP baromi megbízhatatlan valami, nem is tudom minek van? A legtöbb külföldi helyen már nem használják. Viszont itthon ezzel is remekül lehet a frászt hozni az anyukákra.

Dani, úgy megy, hogy győzök utána rohanni, főleg a járdaszegélyeknél kell iparkodnom, mert fejreáll. Minek nekem kismamatorna? Kép Ma pl. karizomerősítés is volt, mert mérleghintáztattam...

Betti: kitartás! Dani most bevonult aludni, úgyhogy megyek én is dobok 1 hátast, olvasgatok.
Maszek, mert nem lehet letenni úgy mint a kiságyba, viszont ha lefekszik magától akkor nincs bömbölés. Kép

Puszi:
Linda
bellana
 
 


Bocsi lányok hogy felültettelek titeketKép.
De holnap jövök, bár eléggé félve írom ezt isKép.
Elég húzós napom volt ma..
Bellana, jó ötlet ez a fajta kismamatornaKép. Ma szobabicikliztem egy kicsit,mert már hánynom kell magamtólKépKép

jó éjt
Betti

KépKép
KépKép
szabobetti
 
 

 
 

Betti, nem hinném, hogy most kéne nekiállnod fogyózni!! Vigyázz magadra!

Linda
bellana
 
 


Hello lányok.
Most gyorsan írok, de csak mert megígértem. Igazából egy halom vasalnivaló vár, és egy kupis lakás. Este jönnek anyósék névnapozniKép. De hogy minek?? Pont az előbb jutott eszembe, mikor pakoltam a mosógépbe, hogy ha hoznak ajándékot, én képtelen leszek puszit adni apósomnak! Meg egyeltalán minek adnak ajándékot, azok után ahogy bántak/nak velem??? Szóval elegem van belőlük.. meg most szedhetem rendbe a lakást csilli-villireKép. Pedig egyeltalán nem érnek ennyit!!

Szülőszoba: én inkább nem kezdek bele, mert teljesen más az életfelfogásom mint nektek. Ez persze nem gond, de nem akarok ebből vitát, vagy bármit mert semmi szükség rá, és nem sok értelme lenneKép Úgyhogy téma lezárvaKép.

Banyóci,
azért égő, mert én szinte még sehol nem voltam ezen a tetves világonKépKép. Külföldön sem, jó, Mo.-n néhány helyen igen, oszt.kir-on, meg nyaralni Balatonon, Zsórifürdőn, Hajdúszoboszlón, meg Abádszalókon. Már három éve oda járunk nyaralni, Atiék még régebben. De az is kezd már el balatonosodniKép. Ja meg kiskoromban voltam az állatkertben. De se vidámpark se semmiKép Nem voltunk akkor sem valami tyú de gazdagok, pénz nélkül az ember meg nem sok helyre tud elmenni. De annak ellenére hogy anyu egyedül nevelt hármunkat, minden évben elmentünk egy hétre nyaralniKép. Most érzem csak át mekkora dolog ez!!
Na nem nyígok tovább...

A mondatot úgy értettem, hogy a kiscsaj nem valami gyönyörű arccal rendelkezik. Lehet hogy bunkó vagyok, de szerintem nem tartozik a legszebb gyerekek közé. Ennyi.Kép azért remélem nem haragszol?

Gyönyörű virágot kaptál a fiúktól! Irigyellek, én valentinnapra egy jó kiadós veszekedést kaptamKép. De mi nem is tartjuk ezt a napot.. nem értek egyet vele ezért.

Linda,
Gondolom a sógornőd az első babával volt várandós mikor férjhez ment. Én már most úgy nézek ki, mint aki félidőben van, esténként meg úgy, mint a hetedik hónapban voltam MEndivel. Azóta sokaktól hallottam hogy a második babával nagyobb hasa van az embernek, mint az elsővel. Hát én élő példa vagyok erre, pedig kilóra teljesen uannyi vagyok, mint Mendivel ennyi idősen!
Most gondolkodom rajta hogy elmegyek lefoglaltatni a másik ruhát ami tetszett, mert abban tényleg nem lenne feltűnő a pocakom. Viszont az sokkal egyszerbb ruci.. de inkább mutassak egyszerűen nagyszerűen mint csicsásan csúnyánKép
Örülök hogy minden rendben van a babával, és veled!! Látod mondtam én hogy nem lesz gondKép. Nem látták még az UH-n hogy fiú lesz vagy lány? Minek örülnétek jobban? Egy egészséges fiúnak, vagy egy egészséges lánynak? Vagy kérdeztem már?
Neked nincsenek hülye álmaid?

Nem fogyózom én, de valamivel ellensúlyozni kell a mértéktelen kajálástKép. Számomra ismeretlen okból pont azokat a dolgokat kívánom, vagy inkább csak azokat tudom megenni, vagy meginni, amik a legjobban hízlalnakKép.

Most szaladok a lakás után. IGaz, még Mendi sem alszik, de remélem azért ez nemsokára megváltozikKép.
További szép napot nektek, és szorítsatok este, hogy ne vágjam rá az ajtót leendő rokonaimraKép.

Legközelebb elmesélem a mai sztorimatKép

pusszancs,
Betti

KépKép
KépKép
szabobetti
 
 


Drága Betti!

Anyósügyben pont most fakadtam ki a 2004-nyári babák topikban. Ha gondolod olvasd el ( 12:59-kor írtam és 23.20-kor). Persze csak akkor ha nagyon leesett a vérnyomásod. Kép

A sógornőm is a másodikat várta mikor férjhez ment! A ruhádról nincs kép?

Poci: nekem is akkora van mint Danival volt 5 hónaposan. Ez egy természetes dolog. A szervezet már be van járatódva. Kép

Utazás: én még most is azt mondom, hogy nem ciki, hogy nem voltunk sehol. Én még a Balatonnál sem voltam nyaralni, csak egyszer. Anyámmal nem mentünk sehova. Azt hiszem kisgyerekkoromban voltam utóljára valahol. Most sincs pénzünk nyaralásra. Engem is nagyon frusztrál elhiheted, de ez miért lenne ciki?? Kit érdekel, hogy más mit gondol? Adjon zsozsót és már itt se vagyunk! Kép
Ja, külföldön sem voltam.
De ettől nem vagyok kevesebb mint bárki más, mint ahogy te sem!
Álmok: hát elég vadakat álmodok néha, de úgy tudom ez is a terhességgel jár. Most már ritkábban álmodok hülyeséget, de az elején...

Ejnye Betti: olyan szép eseményre készülsz, ne légy így letörve, na! Nehogy már úgy menj férjhez mint aki citromba harapott! Szépséges kismama menyasszonny leszel és kész!

Szülőszoba: szerintem nem baj ha az emberek nem értenek mindenben egyet.

Linatóról tudtok valamit?

Banyóci: most te nem vagy itt? Mindig váltjuk egymást. Kép

Puszi:
Linda
bellana
 
 


Sziasztok lányok!
Mindenkitől ezer bocsi, de tegnap itt volt anyukám egész nap. Annyira jól éreztük magunkat. Aztán elindult haza és 5 perc múlva felhívott, hogy menjek le érte mert elesett. A Jánosban kötöttünk ki a traumatológián. Röntgen 2 óra várakozás. Be akarták gipszelni a bokáját, de nem engedte. Nincs törés csak szalaghúzódás. Ma egész nap nála voltunk a lányokkal és ápoltuk, főztünk neki. Nagyon csúnyán meg van dagadva és ronda lila a bokája. Menni nem tud csak ugrálva és egy hétig feküdnie kell.

Betti! Utólag is nagyon Boldog Névnapot.

Március elsején megyek uh-ra. Már nagyon várom.

A másodikkal nekem is nagyobb volt a pocim. Remélem a harmadikkal, nem lesz még hatalmasabbKépKépKép
linato
 
 


Szia Lányok!

Linato: aggódtam ám érted. Kép Bocs a mailért ha zavart! Anyukád azóta jobban van? Remélem most az ónos eső alatt nem mászkáltatok sehová?

Betti,Banyóci mizújs?

Linda
bellana
 
 


Szia Bellana! Köszi a mailt. Dehogy zavart. Csak nem volt időm ott válaszolni. De azért nagyon jól esett, hogy aggódsz értem.Kép
Anyum jobban van, bár ráállni még nem tud. Már kevésbé dagadt a bokája viszont nagyon lila.

Engem is érdekel mi van a többiekkel.Banyóci, Betti, írjatok.Kép

Most már két hete itthon vagyok a lányokkal. Végre meggyógyultak, de még nem viszem Milénát oviba, mert pénteken még antibiotikumot kapott. Állítólag kell egy hét, hogy az immunrendszere megint felerősödjön.
Szóval kicsit hosszúak így a napok. Én meg nagyon fáradékony lettem. De már csak három hét és akkor jön a pocisság kellemes része.Kép
linato
 
 


SziasztokKép

Köszönöm, hogy hiányoltokKép. Nem tudom Banyócival mi van?? Remélem nem betegek vagy valami!

Én jól vagyok. Mendi megkapta az oltást szerdán. Vagy már írtam? NÉha annyira szétszórt vagyokKép.
Pénteken voltak itt anyósomék.. após úgy felidegesített, hogy neki tudtam volna menni. Képzeljétek, egyszercsak megkérdezte tőlem, hogy mikor megyek dokihoz? Na akkor álltam legközelebb a verekedéshez, mert tudtam, hogy csak azért kérdezi, mert Ati mondta neki, hogy kérdezze meg, mert rosszul esik, hogy soha semmit nem kérdezett még.. De így nem kérek belőle! Nem is érdekel hogy mit gondol.. csak arra jó az is hogy felidegesítsenKép szóval le az apósokkal!!!!!
Ma elvittem Mendit szemészetre.. kicsit égő, hogy a 9-12 hónapos szűrővizsgálatra, dehát van aki nem is viszi, csak amikor a suliba megy a gyerek.

Bellana,
Olvastam azt a hozzászólást.. úgy látszik téged sem kímél az élet ilyen családi ügyekbenKép
Szerdán megyek ruhát nézni a két nagykoszorússal, és akkor majd felpróbálom a rucit, és lefényképeztetem magamKép.

Linato!
KösziKép.
Remélem anyukád hamar rendbejön! Hogy esett el? Jeges volt az út? Vagy rosszul lépett?
Tegyél majd képet a babuciról, ha mégy UH-ra, OK?

Én majd szerdán megyek délelőtt, viszont be kell majd szkennelnem. De mivel nekem nincs szkennerem, meg kell kérnem az egyik asszonykát a házban, hogy tegye meg nekemKép.

Nekem elég húzós volt a mai nap.. reggel 9-12-ig sétáltam a kölökkel, úgyhogy most kivagyok teljesenKép. Ráadásul Mendi ma már nem alszik, mert reggel korán kelt, és elaludt a babakocsiban, így estig nem fog szunyálniKép.
Nem tudom mi van de három napja nem alszik rendesenKép. Ma éjjel is fent volt, ült az ágyában és üvöltöttKép. Kezdek kikészülni..
SZombaton is korán keltünk, és mivel hagyni akartam Atit pihenni, így megetettem, és elmentünk boltba. Esett az eső, de amire nem számítottam az az egy centi vastag jégtakaró a járdákon. Ráadásul a lépcsőháznál van bicikli-babakocsi feljáró, leejtő, és nem volt egyszerű lemennem. NEm volt semmi gond amig haza nem értem, mert akkor már a lépcsőn kellett felmenjek. Felvittem Mendit, nagyon f.stam, hogy elesek vele, de hála az égnek nem így történtKép. Aztán visszamentem a babakocsiért, még szerencse, hogy leértem a lépcsőn a földre, csak aztán estem el, akkor is csak a térdeimre. Ha lefejelek a lépcsőn akkor gáz lett volna! De azért így is megijedtem! Aztán egy szomszéddal együtt szálltunk be a liftbe. Mivel kis ... lift van, alig lehet elférni, ezért Mendit beletettem a babakocsiba, de nem kötöttem be, mert egy emeletet mentünk csak. Hazaértem, levettem a kabátomat, addig Mendi előrehajolt, és ahogy volt, kiesett a kocsiból.. szóval qrvajó napom volt!
Most megyek, mert a csemete nem bír magávalKép.
legyetek jók és szobatiszták

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti
 
 


Linato: Hogy bírod két gyerkőccel a kiképzést?
nekem még csak a Dani van, de baromira lefáraszt, nem igazán tudok mellette csinálni semmit. Kép
Hála az égnek már túl vagyok azon az álmos korszakon. Akkor volt, hogy sírtam a fáradtságtól, mert nem bíram a Danival...
Neked sok erőt az álomkórság túléléséhez! Kép

Hányingerrel hogy álltok?

Betti: újfennt 1 cipőben járunk. Szerinted Dani alszik? Na, nem. Próbáltam mellé feküdni az új ágyába, meg simogatni, de semmi eredmény. próbáltm betenni a járókába...Utána győztem lecsillapítani, úgy bömbölt. most itt garázdálkodik, engem már nem érdekel. Viszont a délután nagy szívás lesz az tuti, mert fáradt és nyűgös lesz...
Amúgy kár, hogy a rokonok nem választhatók. Kép

Képzeljétek Ádi 10 napra elutazik kiküldetésre a melóhellyel a hírös Amerikába... Kép Itt maradunk Danival magnak. Már előre parázok, hogy fogom bírni. Hiányozni fog.
Vásárlás és egyéb ügyekben valszeg szeretett barátnőmre fogok támaszkodni, mert inkább nem kérek anyós segtségéből.

Puszi nektek, nem mászkálni a csúszós időben!
Banyóciiiii!!!

Bellana
bellana
 
 


Hahó csajokKép!

Itt vagyok én is, nem tűntem el teljesenKép! Nincs olyan szerencsétekKépKépKép!
Nálunk nincs semmi extra. Anyósék itt voltak vasárnapKép, sütött Gyurcinak egy egész tepsi sütit...KépKépKép.....! Hát komolyan mondom, megáll az eszem!
Remélem mindenki jól van, és szépen növesztgetitek a pocakokatKépKépKép! Most döbbenek csak rá, hogy rajtam kívül itt mindenki babás! Még ilyet!
Tegnap este moziba akartunk menni, de beragadtunk az utcánkbaKép! Olyan jégpáncél volt végig, hogy a kocsibeállón még kigurultunk, de utána se előre se hátra nem tudtunk menni. Olyan ideges voltam már, hogy nem tudunk visszaállni az autóval, azt hittem, hogy bezuhanunk a szakadékbaKépKépKép! Végül hosszas sószórás és lapátolás után sikerült.

Bettikém!
Ne aggódj, én sem voltam túl sok helyen eddig! Törzsgyökeres pesti csaj vagyok, aki alig volt az ország területén pár helyenKép! Külföldön is csak pár helyen!
Már hogy haragudnék? Én is pont igy látomKép! Nekem is van szemem, meg a fiamnak is elég jó az izléseKép!
Mivel nem értesz egyet? A Valentine nappal, vagy azzal hogy nem tartjátok?
Én egyáltalán nem vittem még sose a kölköt szemészetre. Én úgy tudtam/tudom, hogy csak akkor kell vinni a valamelyik szülőnek rossza a szeme.
EsésekKépKépKép!

Linato!
Jobbulást anyukádnak! Majd kérjük a beszámolót az ultrahangrólKép!
Gondolom, hogy nem lehet könnyű otthon 2 kis rosszcsonttal! Kitartás!!!!!

Bellana!
Hogy vagytok? Elment már az urad? Hogy birod a kiképzést?

Pusz
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci
 
 


Linda!

Hányinger nálam már csak ritkán jelentkezik. Inkább az evéssel vannak gondjaim.. vagy nem tudok enni, vagy -ami inkább jellemző- állandóan zabálok, és utána rosszul vagyok. De ha nem eszek, akkor is rosszul leszek..
Mendi most sem alszik.. délelőtt elaludt a kórház parkjában, és most estig nem akar..
Rokonválasztást tényeg bevezethetnénkKép. Nagyon jó ötlet lenne..

Atyaég, hát nem irigyellek.. 10 nap.. nem gyenge, én egyet sem bírnék Ati nélkül..

Holnap megpróbálom felrakni az UH képet amit kaptamKép.Majd mesélek, most van egy-két dolgom...
Linda, nem is mondtad, hogy érzed e már a baba mozgását? Én nem tudom, néha teljesen úgy érzem, hogy a baba mozog.. nem gáz ez a 13 héten? Igaz, én Mendit is hamar megéreztem, de ennyire nem.. Lehet hogy megőrültem?? Sokat fexem hason, mert nekem ez jön be alvásilag -gondolod milyen kényelmes ebből a szempontból a várandósság, és a szoptatás..- és így lehet hogy hamarabb érzem. Általában ilyenkor szokott jelentkezni a mozgás. De azt sem zárom ki hogy képzelődöm.. hisz még nagyon korai..
na, tényleg megyek..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti
 
 


Szia csajok!

Banyóci, na végre! Kend jól eltűnt!!
Apjuk szombat hajnalban megy el...Jesszus, az mindjárt itt van... Kép

Betti: én is érezni véltem a 13-14-ik héten, de még most sem vagyok biztos benne, bár mi a szöszt mást éreznénk ott? Képaz 1-ik ismerősöm 12 hetesen érezte! Úgyhogy szerintem őt érzed. Kép
Én már nem tudok hason feküdni, pedig az a kedvenc alvópózom. Kép

Dani rájött, hogy lehet a szekrény gombokat összefogó gyerekzárat leműteni, most ne tudjátok meg mi van itt...

Betti várjuk az UH. képet! Én meg bejelentkeztem a Praxisba 3 D-re. Kép

Puszi nektek!

Linda
bellana
 
 


Sziasztok lányok!

Ma besokalltam és reggel elvittem Milénát oviba. De mivel udvaron jégpáncél, de az utcán hó gyalog mentünk. Kb. oda vissza 2 km. Kori úgy elfáradt, hogy amikor hazaértünk el is aludt és csak 2 óra múlva ébredt fel. Tiszta Hawaii volt a jégkorszakban.Kép
Most értünk haza az oviból, elhoztuk Milénát. Odafelé megint gyalogoltunk, de vissza már busszal jöttünk.
Holnap megyek a könyvelőhöz az adóbevallás miatt, hétfőn pedig uh-ra. Majd én is teszek fel képet, ha kapok. Mert videókazira is felveszik ám.KépKépKép

Banyóci! KösziKép Anyum már jobban van ma be is ment dolgozni, igaz taxival, de az is haladás.Kép
linato
 
 


Linato, de jó hogy jobban van anyud!
Te meg csak óvatosan korzózzál a lánykákkal az utcán!
Nekem még csak 1 képem van a pocilakóról. Kép A dokinak nincs videója a rendelőben. Majd most AFP után a kórházban csinál felvételt és megyek a Praxisba is. Kép
Linato, segíts, nem akar aludni a Dani délután, de semmit, viszont este ha hazajön az apája elalszik a karjában -este 6 kor- és akkor is szívunk késő estig, mert nem akar utána aludni. Már mindenfélét próbáltam, de eredménytelen. Elvagyok keseredve. És ráadásul akkor szoktam takarítani is meg ilyesmik ha alszik, de most elég gáz, lévén, hogy semmiből nem akar kimaradni. Kép
Te, vagy Betti és Banyóci hogy csináljátok???????

Puszi:
Linda
bellana
 
 


Linda!
Ezzel én is küzdöttem. Miléna sem akart aludni délután másfél éves korától. Pár nehéz hónap után végre sikerült elérnem, hogy este 7-ig ne aludjon el. Ha már nem alszik délután, próbáld az utolsó órában szórakoztatni, etetni, fürdetni, húzni az időt. Ha hétkor alszik el már nagy valószínűséggel nem ébred fel csak reggel. Apája meg inkább játszon vele bujócskát vagy legót, hogy kicsit ébren tartsa. Ha ringatnának vagy ölbe vennének én is elaludnék.Kép
Vagy délután feküdj mellé és csinálj úgy, mintha te is aludnál. Néha bevállt ez a módszer is. Igaz néha én is elaludtamKép
Egyébként az oviba pedig alszik Miléna is délután. De itthon azóta sem.
Óvatosan korzóztam az utcán.Kép

Puszi
linato
 
 


Hellóka!

Linda!
Nem tűntem el, csak volt pár dolgom, meg nem is voltam túl jólKép!
Nem irigyellek ezért az utazásértKép! Én tuti megbolondulnék, ha Gyuri menne el ennyi időre. Néha már akkor ki vagyok bukva, ha valamiért 1 órával tovább marad az üzletben. Nem tudom mi lesz itt tavasztól. Akkortól egészen őszig kb. reggel 7-8-tól este 8-9-ig nem lesz itthonKépKépKép! Gyere majd sokat, szórakoztatjuk egymástKép!
Mikor mész a Praxisba?
Alvás: Nálunk szerencsére nincs gond veleKép! Néha amikor beteg, vagy jön a foga, vagy front van, akkor igen, de amúgy jól alszik. Nem tudom, hogy alapjáraton ilyen, vagy attól, hogy mindig próbáltam ezen a téren következetes maradni. Na nem mintha olyan nagyon következetes anyuka lennékKép, de aludni én is imádokKép, igy ebből sosem engedtem. Este kb. 9-kor fekszik, és ha nincs semmi gond alszik is reggel 9-10-igKép! Délután meg általában 3 órákat szokott hunyniKép! Magyarán ha alvás idő volt, akkor mindig menni "kellett" aludnia, ha akart ha nem. Volt, hogy nem aludt, csak "pihent", de addig is az ágyában volt. Illetve volt olyan is, hogy korán be akart ájulni (6-7 felé), de ezt meg nem hagytam. Mint ahogy Linato is irta, ilyenkor inkább valamilyen pörgős játkba kezdtünk.
Nálunk egyetlen "probléma" van, mégpedig az, hogy teljesen mindegy hogy mikor feküdt le aludni, ha közben bekakil, arra felébred, és peluscsere után sem fekszik vissza.

Pusz
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok ám én is, csak annyi minden történik mostanában, hogy nem jut már időm ide is írni...Kép Ráadásul kedves párom itthon dolgozik, és elég sokat elfoglalja a gépet...na persze alibi munka, játszik! Kép

Amúgy Bence mostanság piszok eleven, alig bírok vele, mászik fel mindenhova, mindent lepakol egyszóval állandóan a nyomában kell járnom! És ez nekem azért furcsa, mert eddig tündéri jó gyerek volt!

Nagymamám kórházban, sajnos nincs túl jól. Ez is eléggé leköti az agyam, nehéz elfogadni amikor az utolsó nagyszülő odaátra készül...

De azért mindig jövök olvasni, csak már reagálni nincs "agyam"!

Babásaim, vigyázzatok magatokra, még jövök. És ezt vehetitek fenyegetésnek!

Süti
süti
 
 


Süti! Nagyon sajnálom a nagymamádat! Sajnos nem tudok neked okosat mondani, pedig én már kettőt elvesztettem, de erre nem lehet felkészülni. Legyél vele minnél többet. Gondolok rád. Legyél erős! Puszi!

Linato: a melléfekvés még sosem jött be. Ott kezdődik, hogy nem fekszik le. Ha erővel viszem, akkor -jó esetben- nevetve felpattan és elrohan.
Viszont a másikat, hogy nem engedem elaludni megpróbálom, köszönöm!Szerintem Dani akkora alvásigényű lehet mint Miléna. És már akartam is kérdezni, hogy mi lesz majd az oviban, de úgy tűnik gondolatolvasó is vagy. Kép

Banyóci: Mi a baj??
Én is nagyon odavagyok, hogy elmegy és, hogy olyan messzire, meg repülővel. Persze, hogy még rémképeim is vannak, hogy nehogy terroristák lelőjjék, meg ilyenek. Ráadásul elég apás vagyok, úgy alszok el, hogy hozzábújok. Kép
Úgyhogy bevagyok tojva, na.
A délutáni alvásért irigyellek, de nagyon. Kép
Simán,önszántából alszik el? Nem jön ki az ágyból? Hát ez csoda! Láttam te is segítettél annak a szakdolis lánynak. Kép

Puszi nektek:
Linda
bellana
 
 


Süti!

Az én fiam is nem sokkal az 1. szülinapja után változott át ördögfiókáváKép! Csak mostanában jutottunk el odáig, hogy nem kell folyton utána rohangálni. Szóval kitartásKép, egyszer majd Bence is vissza fog venni az irambólKép! Na nem mondom, hogy most egy angyal, de azért nagyjából tisztában van vele, hogy mit lehet és mit nem.
Nagyidnak jobbulástKép, tudom milyen nehéz ezKép!

Linda!
Nincs semmi bajKép, csak pár napig nem volt túl jó kedvemKép.
Ugyanilyen bújós vagyok én isKép.
Alvás: Sokszor hevesen tiltakozik, hogy ő nem akar aludni menni, de miután beteszem az ágyba és kijövök tőle, már nem balhézik. Ehhez szokott hozzá, mindig egyedül alszik elKép. Ágyból nem tud kijönni, de ha ki is tudna sem menne vele semmire sem, ugyanis a szobájából akkor sem tudna kijönni. Jó magasan vannak a kilincsek, még nem éri felKép.

Pusz
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci
 
 


Banyóci!

Daninak már "rendes" kiságya van amiből ki tud jönni és a kilincseket is feléri...Elötte én is csak leraktam és kénytelen vol szundítani.
Miért nem volt jó a kedved, történt valami?
Az enyém arányosan romlik az induás időpontjával...
Ádi szombaton hajnalban (4:30-kor)indul...

Linda
bellana
 
 


Linda!
Vészesen közeledik a szombatKépKépKép!
Nem volt semmi komoly baj, csak egy kicsit hajbakaptunk a párommal. Ezért nem volt kedvem semmihez.
Én nagyon örülök annak, hogy nálunk ilyen magasan vannak a kilincsek, igy még talán fél év múlva sem fogja elérniKépKépKép! Kárörvendő vagyokKép?
Tartok tőle egy kicsit, hogy mi lesz az alvással, hogy ő is átkerül rendes ágyra, de nagyon remélem hogy nem lesz gáz. Bizom benne, hogy ez már számára is berögződött dolog, és nem fog balhézni.

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci
 
 


Sziasztok!

Hát sok jó nem történik velünk mostanság! Nagyimat kiengedték a kórházból míg meg nem lesznek a szövettan eredményei, addig anyuéknál lesz fent itt Pesten! De a dolog pikantériája, hogy apukámnak ma összetörték a kocsiját, nem tud értük lemenni, csak a párom....úgyhogy majd vmikor éjjel érkezik...remek!

Linda, hát nem irigyellek, amiért egyedül maradsz, de gondolj arra, hogy fogsz örülni, ha hazajön a párod!

És amúgy mindenki jól van? Betti???!!

Süti
süti
 
 


Hello lányok!

Hát ti aztán termelitek a hozzászólásokat!

Banyóci,
Jót nevettem az autó kontra jégpáncél eseten. Elképzeltem a jelenetetKép.
A Valentin nappal nem értek egyet...
Szemészet: Bár nálunk Atinak egy kicsit rossz a szeme, én akkor is elvittem volna ha jó neki. Mert pl. ha a kancsalságot mielőbb felfedezik, vagy bármi mást, akkor nagy-nagy esélye van rá, hogy kinövi mire suliba megy.. Inkább viszem feleslegesen,mint..
Na de ez is kényes téma..

Linda,
Én is a 12-ik héten véltem először érezni, de annyira hihetetlen hogy ilyen hamar.. DE teljesen olyan volt, mint Mendivel.. Nem az a kicsi buborék érzés, hanem rendesen apró rugások.. lehet hogy megőrültem..
Mendi hála az égnek leszokott a szekrénykipakolásról. Én annakidején nem vettem szekrényzárat, hanem leragasztottam az ajtót, de rájött hogy kell úgy is kinyitni.. Aztán csináltam neki egy kipakolós szekrényt ahol az ő kincsei voltak, onnan kipakolhatott. Ez ment egy-másfél hónapig azóta sose nyitja ki a szekrényeket! Igaz volt hogy rácsapta az ujjára, lehet hogy ez is belejátszottKép DE az eredménye jó lett..
Nem lehet hogy Dani azért nem alszik mert megszokta a kiságyat? Nem azóta van ez?

Süti!
Sajnálom a nagymamádat.. nagyon nehéz lehet ez neked is, és mindenkinek.. nem is tudok mit írni. Nem vagyok túl jó vígasztaló, igaz?Kép

no, velünk minden OK. Készülünk az esküvőre ezerrel..Kép már nagyon szeretnék túllenni rajta..
Uh: a doki nagyon rendes volt, ő is a kórházban csinál UH-t mert az ő rendelőjében nincsen. Itt Cegléden az a gyakorlat, hogy a videót 800Ft-ért egy képet pedig 300Ft-ért csinálnak. Én kértem tőle mindkettőt, és nem kért egy fillért sem! Nagyon meglepődtem. De aztán minden volt kismamája azt mondta hogy a saját betegeitől sosem kér ezért pénzt..
Jó volt látni a kicsit. Már nem is olyan kicsiKép. Iszonyat sokat mozgott, a doki rá is írta a papíromra, hogy élénk magzatmozgásKép. Meg hogy nem szoktak ilyen szépen beállni a babák. Nagyon jól beállt itt a fotózásra a kicsiKép. Olyan jól esett hogy ilyen rendes volt! Meg hogy hallhattam a szívverésétKép nagyon jó érzés volt!
Csak azért aggódom kicsit, mert a papírra azt írta hogy "durva magzati rendellenesség nem látható" . Miért nem durva igen? Azt mondta hogy szerinte rendben van minden, de akkor miért nem lehet ezt ráírni?? Itt izgulok..
Meg akkor voltam a 13. hét közepén, az Uh szerint meg a végén.. ki érti ezt? Remélem akkor hamarabb megszületik a kicsi. De azért ne túl hamar..
Mindjárt rakom a képet is..

KépKép
KépKép
szabobetti
 
 


Látom Süti nálatok is mindig van valami.. nehogy már legyen egy jó napod...

Banyóci, neked meg nyugi! Koppints rá néha Gyuri orrára ha rosszul viselkedik!!!

Sajnos a képet még mindig nem tudom felrakni mert túl nagy, és a linuxon nem tudom hogy kell rajta kicsinyíteni, ezért még néhány perc amíg rájövök.. tartsatok ki!!

pusszancsok,
Betti

KépKép
KépKép
szabobetti
 
 


Ismét nem sikerült.. kezd nagyon elegem lenni az egészből!! Közel állok hozzá hogy kivágjam a büdös ......ba az egészet!!
na, most megyek mert még moderálják az üzimet...

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti
 
 


Ezt nem hiszem el! Sikerült!! hát kis híja volt csak az idegösszeomlásnak... meg annak hogy ne jöjjek többet a babanetre...na, de a lényeg hogy sikerült!
Szóval ő családunk legifjabb tagja:

Kép

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti
 
 


Sziasztok!

Ádi hajnalban elment.
Tegnap még volt egy nagy rohanásunk a kórházba, mert valami véres izé jött belőlem.
Az én dokim (?) nem jött be, (felhívtam) az ügyeletes vizsgált meg. Fiatal, gyakorló doki volt, de nagyon kedves. A babának hála az Istennek nincs baja. Viszont van egy csúnya folyásom, arra írt fel Betadine kúpot (ismeritek?). Ne tudjátok meg mit éltünk át tegnap. Még jó hogy Ádi itthon volt.
Most eléggé magam alatt vagyok, de nem hagyom el magam Dani miatt.

Betti: szép a baba. Kép Daninak is van kipakolós szekrénye, de az uncsi. Az alváspróbléma nálunk régi, ha emlékszel már régebben is panaszkodtam, hogy nappal sztrájkol. Kép

Banyóci: sajnálom, hogy összerúgtátok a port a pároddal! Ne tegyétek! Mi is szoktunk vitázni eleget, de most meg már úgy hiányzik, pedig még csak pár órája ment el. Az este lesz nehéz...

Süti: jobbulást a mamádnak!!

Linda
bellana
 
 


Betti, de kis formás! De most komolyan! Jó ez a kép, sokminden látszik belőle!

Linda, jó kis napod lehetett tegnap! Ha tudsz, azért pihenj! És gyere és majd írunk neked sokat! Kép

Süti
süti
 
 


Sziasztok!

Köszi a bókokatKép.
Linda,
Azt a mindenit! Nem írom hogy tudom mit érezhettél, mert nem tudhatom, de azért sejtem milyen érzés lehetett.Kép. Ez az a sztárorvos? Mármint anyagilag..
Válaszd azt a dokit aki a Szülőszobában volt. Én a helyedben hozzá járnék! Legalábbis nagyon rendesnek tűnt..
Na de a lényeg, hogy minden rendben. Pihenj nagyon sokat, és ne izgulj!!
Milyen folyás? Valami fertőzés miatt? Betadinról hallottam már, de személyes tapim nincs a dologgal kapcsolatosan.

Daninál semmi nem használ? Mesehallgatás, olvasás, vagy éneklés? Persze gondolom mindent próbáltál már.. Tegnap előtt óta Mendi is sztrájkolni akar.. De a végén csak beadja a derekát.. Igaz még most sem alszikKépKép.

Süti!
Neked is köszi a bókot. Ahogy írtam a doki meg is dícsérte, hogy milyen szépen beállt a fotózásraKép.
Te hogy vagy?

Képzeljétek, egyre biztosabb vagyok benne hogy fiú lesz! Még mindig küzdök a hányingerrel, ráadásul olyan szinten kívánós vagyok, mint Mendivel soha! Ennyi gond csak egy fiúval lehet! Bár remélem ennél több nem lesz, inkább végighányom a kilenc hónapot, csak legyen makkegészséges!
MOst megyek is, pihizek egy kicsit. Ma megint voltam fodrásznál, de ez a frizu sokkal jobban tetszik nekem mint a múltkoriKép. Megpróbálok majd képet rakni de nem ígérem.. nem egyszerű feladat. Megpróbálom rábírni a páromat hogy csinálja meg a dolgokat a gépén mert már nagyon idegesít..
na tényleg megyek, elfáradtam.
jó éjt mindenkinek
Linda remélem el tudsz aludni Ádi nélkülKép kitartás!!

pusszancsok,
Betti

KépKép
KépKép
szabobetti
 
 


Sziasztok!

Betti, ez már rég nem a sztárorvos. Azt nem bírtuk volna anyagilag és pesten van ami marha macerás gyerkőccel. Ez 1 váci doki. Az ő híre is jó és nem biztos, hogy a másik bejött volna, ha hozzájárok. Nem tudom még mi lesz, azt hiszem beszélek vele legközelebb...
A folyásról nem tudni mitől van, állítólag a terhesek hajlamosabbak rá. És az a pláne, hogy úgy vigyázok magamra. Csak Lactaciddal mosakszom, mindig tisztán tartom magam...Ki érti?

Dani: az esti alvásával nincs gond! Ő nappal nem alszik.

Süti: köszi a felajánlást, jövök. Kép

Puszi:
Linda
bellana
 
 


Sziasztok!

Betti!
Hát egyáltalán nem volt vicces az a jelenet, nekem inkább halálfélelmem voltKépKép! Tegnap este is alig birtunk elindulni itthonról, de most nem volt azért olyan veszélyes a helyzet, mert tök vizes volt a hó.
Miért kényes téma a szemészet dolog? Én csak annyit írtam, hogy nem tudtam, hogy ez egy kötelező vizsgálat. Attól még lehet az, mert én nem tudok róla.
Az ilyen orvosi megállapításokon én is mindig halálra izgultam magam. Gondolom ez valami sablonszöveg. Cuki a babádKépKépKép!

Linda!
FolyásKépKépKép. Vajon mi a franctól lehet? A lényeg, hogy megnyugtattak a babával kapcsolatbanKép! Ezt a kúpot én is csak hallomásból ismerem.
Nem volt ám olyan vészes ez a veszekedésKép, már rég el is felejtettük, csak akkor és ott érintett kicsit rosszul. Na de ki nem vitázik soha?
Hogy birod az egyedüllétet?

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci
 
 


Halihó!

Linda!
Folyás dologgal kapcs.: várandósság alatt tényleg fogékonyabb rá az ember.. Mendivel én is elkaptam egy fertőzést, rögtön az elején. Ati mamájánál voltunk egy hétvégén és náluk kinti wc van. Én sosem ülök rá az ülőkére ha nem otthon vagyok, főleg ilyen "higiénikus" helyen, így akkor sem tettem és mégis elkaptamKép. Azelőtt sosem volt ilyenem és hála az égnek azóta sem. Akkor én is utánaolvastam sok helyen és mindenhol azt írták, hogy várandósan sokkal könnyebb elkapni egy-egy fertőzést. Nyugi, hamar túlleszel rajta!

Banyóci!
Hová mentetek már megint? IrigykedemKép.
Hát csak.. tudod hogy nem tudok ilyen dologban rendesen fogalmazni, aztán te meg kiforgatod a szavaimat.. no, ezért kényes témaKép. Meg tényleg sokan vannak akik nem tudják hogy vinni kell, vagyis inkább hogy ajánlott. MErt nem kötelező!! Én is csak a másik topikból tudom hogy ajánlott aztán a babaszobán olvastam, hogy miért is jó az, meg hogy az első szemészeti szűrővizsgálat már 9hónapos korban esedékes. Ehhez képest én késtem fél évet vele.. De szerencsére minden rendben van. Viszont itt a házban van egy kisfiú akinek az anyukája az én hatásomra vitte el és most szemüveget hord. Sőt az is lehet, hogy eddig azért nem indult el, akár mászva akár máshogy mert nem látott rendesen..
Merre vagy? Mára beszéltük meg hogy dumálunk..de nem látlak ICQ-nKép..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti
 
 


Hahó!

Linda!
Merre jársz? Lehet, hogy nem is olyan rossz az egyedüllétKépKépKép? Hogy telt az első magányos éjszaka?

Betti!
2-szer vagy 3-szor néztelek, de akkor épp te nem voltál icq-n. Most sem vagy, pedig még sms-t is küldtemKépKépKép!
Én kiforgatom a szavaidatKépKépKép? Mindjárt meg is sértődömKép! Ezt a rágalmat!
Na azt hiszem megjöttélKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci
 
 


Lányok-lányok!

Ugye nem fogtok itt hajba kapni??
Betti:
Én se tudtam a szemészetről, sőt mi több még nem is voltunk! Viszont csípőszürésen háromszor is. Kép
A jég amúgy tényleg baromi veszélyes. Kép
Vigyázzatok magatokra!
Folyás: a fene tudja mitől van, ötletem sincs.

Banyóci: örülök, hogy miden oké,persze, hogy mi is összeszoktuk rúgni a port. Amúgy nagyon vacak nélküle, brühüü!! Tegnap este jelenzkezett fél 11-kor az amcsi reptérről. Azóta semmi, de ott most még csak most van reggel. Amúgy sokkal könyebb, hogy itt a Dani. Kép

Puszi!

Linda
bellana
 
 


Banyóci itt vagyok két percnyire!
bellana
 
 


LindaKép!
Látom szépen elkerültük egymást. Na nem, hajba azért nem kapunkKép, csak szívjuk egymás vérét szokás szerintKép. Ugye, Betti?
Hát igen, egyedül biztos sokkal rosszabb lenne, igy legalább leköti a gyerek a figyelmedet.
Vigyázz magatokra, és ne legyél elkenődve!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci
 
 


Na, reméltem, hogy nem bántjátok egymást iylen hülyeség miatt. Kép
Igyekszem nem elkenődni.
Pussz:
Linda
bellana
 
 


Hahó csajok!
Nem jár erre senki? Linda! Mi újság? Hogy vagytok?
Többiek?

Ma azért nem tudtam eddig jönni, mert vendégeink voltakKép! Íme, őkKép:
Kép
Kép
A fiamon nagyon csodálkoztam, azt hittem, hogy egész végig a kiscsajon fog lógni. Ehhez képest alig lehetett rávenni, hogy a közelébe menjenKép. Ennyit a nagy szerelemrőlKépKépKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci
 
 


Banyóci!

Megvagyunk. Ez már a harmadik nap volt.
A dokin töprengek, mindenki azt mondja váltsak mert nem jött be a kórházba, mikor felhívtam.
Nem tudom, mi csináljak. A te dokid mennyire volt mobilis mikor szükség volt rá?
csak pestre tudnék menni, de az azért vonattal háromnegyed óra, meg ami utána jön. És gyerekkel, hassal én azt nem tudom bevállalni.

Bettiék voltak nálatok? De jó lehetett nektek! Kép

Puszi:
Linda
bellana
 
 


Linda!
Hát nem is tudom.... Mit mondott a dokid, amikor hívtad? Mivel indokolta, hogy nem megy?
Az enyémre szerencsére bármikor lehetett számítaniKép, szülni is a szabijáról jött be. Ott helyben nincs másik doki?

Igen, BettiékKép voltak itt, bár ő nagyon elbújt a képen a háttérben. Cuki ez a kiscsajKép, nem?

Pusz
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci
 
 


Banyóci, nem indokolta semmivel. Azt mondta az ügyeletes megnéz. Igaz abból volt mindjárt kettő.
Helyben van másik doki, de mi van ha az ugyanúgy nem jönne be? Ráadásul a kórház ugyanaz lenne...

Szép kiscsaj. Kép Az anyukája se csúnya, nem tudom miért bujkál? Kép

Puszi!

Linda
bellana
 
 


Linda!
Amikor elkezdtem anno a dokimhoz járni, én jó előre megbeszéltem vele ezeket a dolgokat, és neked is ezt tudom tanácsolni. A helyedben megpróbálnék helyben másikat keresni. Már az első alkalmommal ülj le vele, és tisztázzátok a dolgokat. Meséld el neki, hogy mik az elvárásaid...stb.. Így nem érhet a későbbiekben meglepetés.

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci
 
 


Valszeg jövőhéten megyek hozzá Uh-ra, beszélek vele. Az a gond, hogy kórházon belül nem szeretik a váltásokat. Kép
Eszembe sem jutott, hogy ilyet is meg kell kérdezni...
Félek ha váltok se járok jobban...
bellana
 
 


A terhességem elején én is másik dokihoz jártam. Katasztrófa volt a paliKép! Sokáig vaciláltam a váltáson. Ma már nem gondolkodnék ennyit, kapásból váltanék. Ha hívtam, hogy szarul vagyok, közölte, hogy 1 hét múlva menjek be a kórházba...stb....KépKépKép. Fogtam magam, és kerestem másikatKép. Akkor voltam félidőben. már az elején elmondtam, hogy mik voltak a problémáim a másik dokival. Azt is elmondtam, hogy nekem olyan dokira van szükségem akiben megbízhatok, akire bármikor számíthatok. Nem csalódtam benneKépKépKép. Ne félj! Légy bátor, merj váltani! Akár kórházon belül is! Ez nem neked kell hogy kellemetlen legyen, hanem az eddigi dokidnak!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci
 
 


Sziasztok!

Velünk minden rendben. Nem nagyon van időm írni, mert itt van apukám és szereli a lányoknak a babaházat. Ma meg nem volt netem egész mostanáig.
Ha meg van, a párom és apum folyamatosan itt lógnak a számítógépenKép
Végre van digi fényképezőnk, majd teszek fel pár képet később.

Banyóci! Nagyon jó a kép Bettiékről. Azért annyira nem bújt el, egész jól látszik.Kép Nagyon jól néz ki!!!
linato
 
 


Linato!
Várjuk a képeketKép!

És akkor Betti kívánságára jöjjön a többi kép isKép:

Kép

KépKép
KépKép
banyóci
 
 


Kép

KépKép
KépKép
banyóci
 
 


Hello lánykákKép

No, köszönöm a bókot, de azért nem vagyok valami csodás pizsigatyábanKép de más nem jön rámKép.
Ma voltam védőnőnél, és nagy melepetésemre, nem híztam csak fél kilót! Ahhoz képest, hogy egyfolytában eszek.. egész jó!
Meg azt mondta, hogy simán érezhetem már a babát, és biztos, hogy azt éreztem már 12 hetesen is, mert lehet hogy nagyobb baba mint MEndi volt ilyen idősen.

Azért a Mendi-Gyurci szerelem teljesen nem bomlott fel, mert jókora cuppanósokat lenyomott Gyurci MEndinek. Ő meg nagyon élvezteKép. Majd rakok képet.. talán holnap..

Jaa, és ha Banyóci valamit mer írni az alakjáról ne higgyétek el, olyan vékony mint egy kaktuszKép - tudod miért, ugye?- nem tudom mit problémázik..

no,most ennyi, mert Mendi a nyakamon lóg..Kép

pusszancs

KépKép
KépKép
szabobetti
 
 

Vissza: Ismerjük meg egymást

Jegyzetfüzet: