A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Vicky:
Nagyon édes baba :) Abszolut meg nem lehet mondani, hogy korábban érkezett! Még egyszer gratulálok hozzá!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vicky: gondolom, meg azt is, hogy nem hagyjátok, hogy bántsa :wink: de azért izgi lehet a cicának is a baba :D
Mutattam a gyerkőceimnek is Alexet :) tisztára bezsongtak :D

Hanna: igyekeztem :) csak tudod, nekem elég egy lidokain injekció, és utána képtelen vagyok autót vezetni... legalábbis nem tanácsos :roll:

Csöre
csöre74

(kezdek csendben, lassan visszatérni)

húúúúú de gyönyörűűűű kismanóóóóóóóóó !!!!!!!!!!!!!!!!!
(akarok már menni szülni... :? :? :? :? :? )

Fogorvos?! Csöre egy hős vagy!

Kórházi csomag: már csak a cipzárt kell a táskán behúzni (kivéve persze az addig is kellő dolgokat, mint mobil, töltő, iratok, stb. stb. ...)
kisbogacs

Ja, Hanna, a fájás nem lehetett extra, szerintem lehet, hogy ma kicsit érzékenyebb vagyok, vagy tényleg több a jósló, mert azóta is feszülget néha...

Csöre
csöre74

Kriszti :D azért nem hős, csak racionális :wink:
Jól előkészültél :wink:

Csöre
csöre74

És... sokkoljam a társaságot? :lol: :wink:
A terhesség előtti súlyomnál tartok.... :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Vicky: ez szuper :D hihetetlen, hogy két hét alatt minden + kg lement :D gratula hozzá :wink: mennyi + volt a vége?

Csöre
csöre74

Szaisztok!

Vagyok én is, bár leginkább csak olvasgattalak Benneteket! Aztán próbáltam írni, de lefagyott ez a vacak gép :twisted:

Csöre: csak 6 nap van köztünk! Ha Te nem sietsz, én meg belehúzok, lehet együtt kötünk ki a MÁV-ban :)

Vicky: Gyönyörű Alex! Sok-sok örömet, boldogságot kívánok!!

Kata: Gratula a jó eredményekhez!

Katuska: ha megvarrtad, amit terveztél, jön majd fotó? Nagyon ügyes vagy!

Jandrea: Miért szúrt le a dokid? Egyáltalán nem sok, amit híztál. Meg ez annyira alkati..... Alapból, ha én nem fogyózom, akkor hízom.

Gizella: nagyon szép Bogi! Gratula hozzá!

Le a kalappal minden kismama előtt, akinek már idekint is van gyermeke! Hogy bírjátok? Én délelőtt még elég aktív vagyok, de ebéd után kidőlök. Itt fáj, ott fáj.......
magdolnasz

Vicky! Remélem is. :wink:
És ne sokkolj. :lol:

Csöre! Akkor jó.

Kisbogacs! Ügyes vagy.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Csöre
+14kg...

Megyek, fürdetés, etetés, altatás következik...
:wink:
Vendég

Vicky csak gratulálni tudok ismét a csodaszép Alex babához!!! :D
Szopizás miatt pedig ne aggódj attól még felnő a pici fiad!

Súly :cry: Hát nekem bele fog kerülni néhány hónapba mire vissza nyerem kiindulási súlyomat! :?

Kép

Kép
poszani

Moffliról van valami hír?
magdolnasz

Vicky! jaaaaaaaj nagyon édi baba!!!!!! és igazad van a legjobb megoldás valóban a víz meg a törölköző! Úgy tudsz kevesebb törlőkendőt elhasználni, ha kicsomagoláskor a pelenka egy tiszta részével lehúzod amit csak bírsz így a törlővel már nem kell sokat. És azt meg ügyesen minden törlés után félbehajtod így nem fogsz annyit elhasználni. Lehet így csinálod de azért leírtam.

A Babylove törlőkendő tényleg jó! Én a Gabit is szerettem, de nekünk mind bevállt. Mindig azt vettem ami épp akciós. Először mindenképp sensitivet érdemes venni biztos ami biztos. A Niveát is sokan szeretik. ez is oylan, mint a pelenka. Végig kell próbálgatni, amit nem bír a baba bőre az mehet a klotyóba a család többi tagjának:)

Mágnes! én úgy tudom a MÁK-hoz csak a családi pótlékhoz a létszámváltozás bejelentőt meg az anyasági segély igénylést kell benyújtani, a tygást, gyedet meg az oephez. Oda nyújtsd be a tgyás igénylést ahonnan most a gyedet kapod.

Feltettük a házra a díszkivilágítást apával. Máté odáig volt érte, csillogó szemmel nézte...ennek az egész karácsonyosdinak, kivilágítósdinak a gyerekek adják meg az értelmét mikor látszik mennyire tetszik nekik. Meg úgy általában az egész életnek ŐK adják meg az értelmét. Mikor megszületett Máté rájöttem, hogy az egész addigi életem egy nagy nulla üresség volt....karrier munka külföldi nyaralás stb ide vagy oda....az mind smafu.
katuska79

Hú Vicky mi lenne ha intenzíven szopizna is ALex!!!! szép lassan elfogynál magad alól:) Tényleg mit kap az első karácsonyán????
katuska79

Nézd Mágnes hátha ebből ki tudsz szűrni valamit:

http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=3 ... ema=PORTAL

mondjuk eszerint a munkáltató intézi.....
katuska79

Vicky: akkor külön gratula :wink:

Magdolna: én nem sietek :D Saci meg... majd eldönti :wink:
Éééés... nekem már önellátók a gyerekek elég sok dologban :wink: nem kell fogni a kezüket :) na jó, azért jó pár dologban számítanak rám, de nem kell pelusozni, emelgetni, inni, enni adni nekik (az extra kajákra gondolok a főétkezések előtt) :D csak hozni-vinni, leckét ellenőrizni, szükség esetén a lelküket ápolni :wink: Most pl. nyugiban tudok mellettük gép előtt ülni, és üvegfestékezni :D időnként megnyomni a refresh gombot a gépen :wink: :D

Csöre
csöre74

Csöre: biztos, ami biztos, elmentem a telefonszámod :)
magdolnasz

nézd Mágnes! dörgöld a munkáltató orra alá: (OEP oldaláról)

Hol kell igényelni a terhességi-gyermekágyi segélyt?

A terhességi gyermekágyi segély iránti igényt a jogosult foglalkoztatójánál kell bejelenteni, a biztosítás fennállása alatt és annak megszűnését követően is. Ha a munkáltató jogutód nélkül megszűnt, az igényt a lakóhely szerint illetékes egészségbiztosítási pénztárnál kell bejelentenie. Egyéni vállalkozó a székhelye, telephelye szerint illetékes megyei egészségbiztosítási pénztárnál, írásban, az igény bejelentésére szolgáló nyomtatványon nyújthatja be igényét.
katuska79

Katuska: igazad van, ez is babafüggő... és nekem az első kettő sem tolerálta egyformán ezeket.... nekünk a babylove nem jött be egyiknek sem, de a többi általában igen (a rossmanos sem, meg a pampers sem annyira)
És igen :) látni a gyerekek arcán a boldog mosolyt a fényre, a fára, mindenre :) semmivel össze nem hasonlítható :)

Magdolna: OK, rajta vagyok a listán :wink: én is mentek :D

Csöre
csöre74

Katuska:
hát ez ,hogy én is ezt olvastam, és eszerint és más szerint is a munkáltatónak kellene intéznie! Nagyon félek, hogy lecsúszok róla, de azt hiszem azt csinálom,hogy letöltöm az OEP oldaláról az űrlapot, amit tudunk kitöltjük, és Apa beviszi a munkahelyemre, amikor kórházban leszek, hogy igenis töltsék ki, és továbbítsák! :x

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vicky, Alex baba egyenesen tündéri! Irigyellek benneteket. :D Tejcsi miatt pedig ne aggódj, fő hogy jól vagytok.

Én is+14 kg-nál tartok most. Mi lesz a végére.

Nekek szerencsére a munkahelyem intéz minden papíros dolgot.

megmértem ma a hasamat. Már több hete nem mértem. +2 cm. Viszont látványra sokkal többnek tűnik. Reggel belenéztem a tükörbe oldalról hálóingben, és majdnem dobtam egy hátast, hogy mekkora :!:

Mellbőségre pedig +10 cm a kiinduláshoz képest. Kár, hogy nem lehet beragasztózni, hogy így maradjon. :lol:

Na megyek, jó éjt nektek, hétfőig nem jövök.

Kép
Kép
cs_erika

sziasztok.csajok valaki tud valamit a terhességi strummáról?hétfön megyek a dokihoz mert úgy szólt ma a párom nagymamája hogy valami nem stimmel a nyakammal,és tényleg jó nagy csomók vannak benne,észre se vettem :shock: az tény és való hogy 2 hete nem jól vagyok gyors a pulzusom reggelente fulladok hányingerem van,meg egész nap hulla fáradt vagyok :? vicky:gyönyörü a kisfiad :D

Kép
gizella82

Vagyok én is...csak már megint c@rul...Hazajöttünk, hatalmas ásítások, majd leragadt a szemem,keményedés, görcsök...Aludtam egy órácskát, felébredek, kemény,görcsöl, hányinger...klassz...Na,azért remélem,hamarosan elmúlik. :oops:

De mit látok!

Vicky: meseszép Alex baba!! Annyira aranyos, meg kell zabálni!!! Csatlakozom Kisbogácshoz, én is mennék már szülni!!! Jajj,olvadok!!
És nagy gratula, hogy máris versenysúlynál vagy, félelmetes!! Egyébként meg végig csodaszép kismami voltál,mint itt mindenki, látszott, hogy csak Alex Babával gyarapodtál, nem volt ott egy gramm felesleg sem! :wink: Remélem, az én +10-em (vagy amennyi a végére lesz) is relatíve hamar lecsúszik :oops:

Csöre: nem nevetjük ki a kisebbet :lol: Tényleg annyi melltartó volt,100 féle és ott lézengett egy eladó, gondoltam itt az idő, hogy segítsen, mert egyébként hülyét kapok attól,hogy be se lépsz az üzletbe, már 20-an vetik rád magukat! :roll: Átérzem a jóslókat, nagyon egy cipőben evezünk...

Katuska: tündéri lehet Máté, ahogy ámul a fények láttán :wink: Már én is úgy várom, hogy Martinkám (meg majd a többiek :lol: ) így elvarázsolódjanak!! :wink:

Hihetetlen,visszaolvastam és nem tudom,mire akartam még reagálni, bocsi :oops:

KépKép

KépKép
kata8110

Gizella! jaj miket írsz!!!!! reméljük minden rendben van!!!!

Mágnes! igen az lesz a legjobb ha személyesen apa bemegy a munkahelyedre és a tb ügyintézővel vagy a munkaügyessel kitölteti a lapot! Én is személyesen bemegyek kitölteni amint megkapom a kilépő cuccokat a másik helyről. Nem bízom bennük, hogy postán küldve intézkednek rendesen...nekem is egyértelműen az látszik, hogy a munkahelynek kell intéznie és csak akkor kell neked az oephez küldened ha magánváll. vagy...de akkor meg egyértelmű:)

Ja drága cseppem kiborította az olajat a konyhában...király volt összeszedni egy serpenyő mennyiséget :evil: még szerencse, hogy hideg olaj volt, mondjuk mindig beteszem a sütőbe használat után, de most valamiért a külső égőn maradt.
katuska79

ŐŐŐŐ izé Kata...nekem is így indult annó...enyhe görcsök, hányinger.... :oops: :oops: :oops:
katuska79

mármint nem izé Kata .....csak rosszul írtam a sorrendet.
katuska79

Katuska: értem én :lol:
Jézus, ne ijesztgess!!! :wink: Nekem tényleg nincs összepakolva a cuccom,ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Remélem, kicsit csillapodik... Szeretném már nagyon őt, de valahogy erre most nem volnék felkészülve, hogy akkor hajrá... :oops:

KépKép

KépKép
kata8110

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: jóóól rádijesztettem. Mars pakolni:)
katuska79

Sziasztok!

Vicky: tündéri a kis Alex!!! Most mennyi a súlya??? És gratula a súlyhoz!!!! Csak abban az esetben nem irigyellek, ha a stressz miatt sikerült ilyen gyorsan visszanyerni lánykori formádat!!!

Én ma is babáztam!!!! Olyan jó volt! Most "már" 1 hónapos a barátnőm kisfia. Hihetetlen, hogy telik az idő!

Kórházi csomag: félig készen a fiókban. Nem kéne már sok minden, csak a pipere cuccok, meg a Tena. De én is ezekre a DM-es mini-cuccokra gondoltam.

Kata: vigyázz magadra!!!! Lehet, hogy hamarosan babázni fogsz????

Katuska: olaj??? nem irigyellek a feltakarításért!!!

Gizella: én még ilyenről nem hallottam, de szorítok neked, hogy minden rendben legyen. Majd gyere a hírekkel.

Csöre: fogorvosért együttérzés!!!! Lényeg, hogy túl vagy rajta!!!! Ügyi voltál!!!

Magdolna: az én dokim szerint a 16 kg (már a 13-ra is ezt mondta) egy egész terhesség alatt is sok. Mondjuk a védőnőm pedig legyintett és azt mondta, hogy persze, a doki könnyen beszél, még sosem hordott ki egy gyereket sem és nem is fog. :-)

erika: nekem is sokat nőtt a cicim, de én utálom!!!!! Már alig várom, hogy visszamenjen. És nagyon félek, hogy még nagyobb lesz a szoptatásnál. Mondjuk, nekem eddig sem voltam kis melleim, de ez már tényleg nagymamás. :roll:

Kép
jandrea

Ded elaltatva:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote="gizella82"]s írta:gizella82ziasztok.csajok valaki tud valamit a terhességi strummáról?hétfön megyek a dokihoz mert úgy szólt ma a párom nagymamája hogy valami nem stimmel a nyakammal,és tényleg jó nagy csomók vannak benne,észre se vettem :shock: az tény és való hogy 2 hete nem jól vagyok gyors a pulzusom reggelente fulladok hányingerem van,meg egész nap hulla fáradt vagyok :? vicky:gyönyörü a kisfiad :D

Házi orvos, vagy nőgyógyász kérhet nyaki UH-t, TSH-ra, fT4-re, fT3-ra vérvételt. Minél előbb érdemes ezeket megcsináltatni!

Kata
Tessék pakolni!!!
Vendég

Kata:cuccot összeszedni, de, ha görcsölsz, keményedsz, akkor szigorúan feküdj és navigálj Apána, hogy mit pakoljon!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vicky: de aranyos, hogy a ded :wink: Jól alszik a baba??

Aranyosak vagytok,köszönöm! Úgy néz ki,egyelőre minden rendben. Megyek feküdni,jó éjszakát mindenkinek!!!

KépKép

KépKép
kata8110

sziasztok

sok mindenre akartam reagálni, de érzem, most nem fog menni :oops:

Gizella, nálunk a házidoki csak a TSH-t kérheti, T3-T4-et nem, ezzel endokrinológushoz kell menni (vagy lehet a nődoki is kérheti, azt nem tudom...) Sajnálom a dolgot. Itt sok infó van a pajzsmirigy problémáiról: www.konzilium.hu

Kata, ne ijesztgess itt minket!!! Pihi-pihi ezerrel a hétvégén is, semmi pörgés, sétálás, vásárlás! Én is igy vagyok, siettetném is, szeretnék már babázni, de mégis úgy érzem, még nem vagyok készen rá teljesen, kell ez a pár hét még...

Vicky, köszönjük a képeket! Gyönyörűszép Alex, itt olvadozom!

Jó éjt, puszik
V.

Kép
vickybabe

Vicky, Alex tüneményes.

Többieknek is jó éjt!

Kép
petne

Jó reggelt látom ma én vagyok a legfrissebb :D nálam már az ebéd fől kész vagyok :) Csöre: kaja után mértem a vércukromat és 3.3 lett na erre varrjál gombot jó mondjuk az a másfél szelet rozskenyér sajttal meg egy bögre tea édesítővel nem nyomta fel, de kész vagyok itthon mindig tökéletes te érted ezt???? te még méricskéled? na megyek majd visszaolvasok ma azthiszem összekészítek mindent és nekifogok babaruhát mosni :D
erzsebet0312

Jó reggelt!

Kata: még egyben?
Hányingerem nekem is van pár napja, meg szaporodnak a jóslók is, de továbbra sem görcsölök :roll:
Azért ha hasmenésed is lenne... nos akkor készülj :wink:
És így ne gyere be hétfőn, véletlenül se!!!! :wink: ha addig egyben maradnátok :)
(És nem nevetem ki a kisebbet :wink: :lol: :lol:, de nem én vagyok a kisebb? :D)

Gizella: egy ismerősömnek volt ilyen, kezelték vele, pontos részleteket azonban nem tudok. Mindenképpen fontos, hogy megvizsgáltasd magad.

Andrea: látod, nekem bőven ráférne a cicire egy kis növekedés, nekem meg nem nő :? nem fair :?

Erzsébet: azt hallottam (bár nem szakembertől), hogy az édesítők lenyomják a cukrot, mert becsapják a szervezetet, és több inzulint termelsz.... nem tudom, nekem nem hangzik valami tudományosan, de lehet, hogy van benne valami. Én nem édesítőzök, mert rosszul vagyok tőle :?
A kórházban azért is lehet még magasabb, mert baromi korán bemegyünk, és akkor még lusta a szervezetünk. Én pl. simán megiszom a tejeskávét reggelire, ha 8 után eszem, mert akkor már nem viszi fel a cukromat, de 6-kor még felviszi.
Azért a 3,3 elég korrekt, sőt, kicsit alacsony is, nem?

Na további szép napot, lehet, megyünk nemsoká az IKEA-ba megvenni az itthon összeírt bútorokat, kiegészítőket. De lehet, hogy én maradok.

További szép napot! :D

Csöre
csöre74

Jó reggelt,sziasztok!

Köszönöm szépen, olyan aranyosak vagytok, még egyben vagyunk és szerintem leszünk is egy darabig :wink: Bár Martin este azért kicsit megkínzott :oops: De szép lassan az előjelek mindegyikét megismerem, már nagyon jól felkészült leszek, ha oda jutunk :lol:

Csöre: a hétfőt meg egyeztetjük még, ha addig teljesen jól leszek, akkor mobil vagyok és beviszem a sapikát! Csak akkor storno, ha a Kisfiú közbeszól. De nem fog :wink:

Vickybabe: pont így vagyok én is, azért eléggé megijesztett a lehetőség, hogy 'máris' jönne :wink: Pedig végülis nem kizárt és korai sem lenne...csakhát... :oops:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! igazából sosem lehet felkészülni rá, mindig lehet találni valami indokot amiért várjon még egy két napot. AZtán mikor megszületik oylan lesz, mintha mindig is veletek élt volna olyan gyorsan része lesz a mindennapoknak.

Képzeljétek 10-kor ébredtünk:) Apa elment 8-kor "fázni" mi meg durmoltunk tovább összebújva Mátéval:)
Szegyén apcit sajnálom amiért kint kell állnia a hidegben mert igazán majd csak közvetlenül a karácsony alőtt napokban kezdenek el fát venni azemberek viszont kell, hogy lássák már most, hogy lehet itt is kapni.
Kicsit azt hiszem nem ártana rendet vágni a lakásban.....napok óta csak halogatom de már én érzem magam kellemetlenül...
katuska79

Jó reggelt!

Visszaolvasva megrémültem. :)
Lassan beindul a topic.

Örülök, hogy mindenki jól van.

Kép
hanna30

Sziasztok!

Vicky! Nagyon édi Alex. Úgy szeretném már én is a kisfiamat megölelgetni, megpuszilgatni. De közben meg még akarom, hogy benn maradjon, növögessen.
Tegnap olyan hülye voltam, egyedül voltam, ültem a kádban, babuci mocorgott a hasamban, én meg bőgtem. Nem tudom, min. Mindenen. Hogy milyen jó lesz, hogy végre igazi család leszünk, de jól fogom -e csinálni, meg ilyenek. Néha úgy bepánikolok. Ti nem? Meg ez az érzékenység!!! Mindenen el tudom sírni magam. Nem csak a babával kapcsolatban. Tegnap például egy 10 éve elpusztult cicámat is megsirattam, csak mert láttam egy hasonlót a tévében.

krisz78

Katuska: igen, ez bizti így van :wink: Csak olyan fura volt, hogy még nem számítottam, hogy érkezik és meglepődtem, hogy akkor most kész,menni kell?? :oops: De persze kimondhatatlanul várom már,hogy itt legyen!!! :D Apának jó 'fázást' :wink: Holnapra megfűztem enyém Apát, hogy vegyük meg mi is :wink:

Hanna: nem rémüldözünk :wink: :lol:

Krisz: bizony így vagyunk szerintem mindannyian és ugyanezek az érzések kavarognak bennünk! Nekem ezekre az elmélkedésekre a hajnali ébredések adnak kiváló alkalmat, na akkor nagyon tud kattogni az agyam :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Értettem Kata :D de azért lehet, nyugodtabb vagyok, ha nem vezetgetsz miattam ilyen görcsök közepette... esetleg beugorhatok Tiéd Apához.... de majd meglátod.

Hanna :lol: :lol: :lol: hát, lassan itt az ideje, hogy nekiinduljanak a babáink :wink:

Egyébként én sem vagyok felkészülve, szerintem akkor sem leszek, amikor itt lesz az ideje... pedig 2 után igazán lehetne "rutin" :oops: :lol: :lol:
Katuska: nem irigylem Tiéd Apát, azért nincs valami meleg :?

A gyerekeim itt a fejem fölött olvassák, amit írok. Nem kis tapintatlanok? :lol: :lol: :lol:
Nem mentem az IKEÁ-ba, festek a gyerkőcökkel, és közben a Macskák különböző nyelvű verzióit nézzük-hallgatjuk a youtube-on :D bár lassan megyünk ebédelni... hm... éhes is vagyok :D

Krisz: nyugi :wink: a kádban van időd elgondolkodni, persze, ilyenkor érzékenyebb vagy :) hormonok :D :wink:

Na én el (tényleg, most is hányingerem van :?) majd még jövök :)

Csöre
csöre74

Kata! Csöre! Persze, hogy itt az ideje, de olyan hihetetlen.

Krisz! Én is bőgök mindenen. Én nem hittem el, hogy ilyen a babavárás vége. Tombolnak a hormonok.

Csöre! Mitől van hányingered?

Kép
hanna30

Csöre: értem ja szerintem is tutkó ez a cukorszint utánna lementem anyósomékhoz és bevágtam egy bögre tejeskávét :D :D Az éjszaka nekem is volt jósló olyan mensis. Kata: akkor úgy néz ki te folytatod Vicky után a sort :D :D Babaruhák száradnak átöblítettem 2x is :D Katuska: apa "fázik"?? hehe az én férjem is csak ő a stillfűrésszel :D :D úgy begyujtott hogy egy szál semmibe ülök itthon :D :D szegény reggel úgy megsajnáltam azzal ébresztett hogy valamelyik testrészét hozzámnyomta..... :D gondolhatjátok melyiket :D szegény már csak így nyomkodhatja...... meg sem tudom mondani mikor voltunk együtt utoljára úgy félt vagy nem is tudom .... érdekes :wink:
erzsebet0312

Most dühöngeni fogok. Előre is bocs, de egyedül vagyok itthon, nem tudom a férjem nyakába zúdítani.
Telefonált anyós. Téma: karácsony. Ugye pénteken haza tud menni a fia, és otthon lesz velük karácsonykor? (biztos furikázni kéne őt a piacra, meg ilyenek) Mondom, nem, mert dokihoz kell mennem, és ő is jön velem. Erre: miért, még nincs vége a doktorhoz járásnak? Felvilágosítottam, hogy innentől kezdve hetente kell menni CTG-re, labor is van, meg a doki karácsony előtt még látni akar, hogy egyáltalán utazhatok-e még.
Következő kérdése: miért mondtam meg a dokinak, hogy karácsonykor elutazunk. Hát, kész..... Mondtam, hogy azért, mert nem szeretnék az autópályán szülni, és a kisfiam életét soha nem kockáztatnám. És még egyéb indokok felsorolása....
Aztán: Hát, akkor jobb lenne már, ha minél hamarabb meglenne ez a baba. Mondtam, hogy még 5 hete van a babának, senki ne akrarjon már rosszat nekünk egy koraszüléssel.
Mindezt próbáltam hidegvérrel, normál hangon a tudomására hozni, közben meg majdnem robbantam.
Csak azt nem értem, az én családom egyből megértette, és felajánlotta, hogy akkor ők jönnek karácsonykor. A 80 éves nagyszüleim voltak az elsők akik telefonáltak, hogy haza ne merjek utazni, ha pici veszély is van, ő meg nem fogja fel?
Bocs, hosszú lett, de annyira dühös vagyok!!!!!! :evil: :evil: :evil:

krisz78

Krisz abszolút egyetértek veled!!!!! És még csak lelkiismeret furdalásra sem lehet okod amiért nem mentek haza karácsonykor!!!!! Gondolom nekik semmiből nem tartana menni hozzátok, vagy legalábbis nekik is annyi az út....

Erzsébet :oops: :lol: :lol: :oops: :lol: szegény apa :) még egy darabig marad a nyomkodás:)
katuska79

Erzsébet! :)

Krisz! Nem semmi anyósod van.
Én haza sem mennék a helyetekben.
Nehogy már te ugrálj.
Sőt, sajna ilyenkor van a legtöbb baleset az utakon.
Mert előjönnek a másnaponta vezetők. (Húsvét és Karácsony másnapján)
Én tuti nem rizikóznék.
Ja, ha meglenne a baba, akkor elvárná, hogy egy pár napos babával utazgass??? Van ennek esze? :twisted:

Katuska! Rend van? 8)

Kép
hanna30

Csak tudod, nem igazán fogja fel, hogy a pici fiacskája már NŐS, és nem úgy vannak a dolgok már, mint ahogy ő szeretné. Már látom, hogy állandó harcok lesznek ebből. Ja, és azt is mondta: nem kell ám mindent elhinni az orvosoknak, csak a pénzre mennek. No comment. Hadd döntsem már el én, kinek hiszek. És akkor példálózott a szomszéd lánnyal, aki 2 nap múlva van kiírva, de még biciklizik. Basszus, én se a s...ggem vakarom. Melózok a suliban, itthon mindent megcsinálok, bevásárolok....( talán én is bicajozzak, vagy esetleg bungee-jumpingoljak is) És bezzeg az ő idejében nem vizsgálgatták ennyit a kismamákat..... De most igen, ez van és pont. :twisted: :twisted:

krisz78

Ja, és úgy mond ilyeneket, hogy az egészségügyben dolgozott.

krisz78

Krisz! Nem tudok mit írni.
Szomorú, hogy nem érti, hogy nem akarsz utazni X km-ert a 36. héten majd. Azt hiszem, a férjednek most kellene elbeszélgetni az anyukájával, mert utána nem hiszem, hogy jobb lesz.

Kép
hanna30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: