Hát, tudod, sajnos megint nem a doki a hülye. Hanem én, természetesen. Mivel az elején elolvastatták velünk az árlistát (a fene se emlékszik rá). Meg most direkt mondta, hogy a 8-ban a méhszájvizsgálat van benne, az uhu nincs, de én pl. (a Gy. se) baromira nem foglalkoztam vele, hogy megkérdezzen, akkor mennyi lesz.
Megvár minden. Az a lényeg, hogy 11-ig lejussak anyuékhoz, mert utána ők mennek a tesómékhoz, mert Luca napi mulatság lesz náluk, és a tesóm fest (arcot a gyerekeknek), és közben boszifelvonulás (vagy hogy hívják ezt) is lesz, és a Vivike (a nagyobbik, a 10 éves) is beöltözik és anyuék vigyáznak a kicsire (a 6 évesre).
Ez nagyon helyes. És közben feküdj le, és pihizz. Erről jut eszembe, hogy rendeltem egy relaxációs cd-t, de nem jött meg, majd felhívom a nőt, mert már jó lenne hallgatni ilyet.
És már a felét leírtam a Libby Purves: Hogyan ne legyünk tökéletes anyák? c. könyvnek. Február végére ígérem, hogy befejezem (vagy hamarabb) és akkor már küldöm is nektek.
A cd-vel is ezt tenném, ha meglenne.
Kitalálom majd, hogyan tudom átküldeni nektek... mert tuti van rá vmi módszer, hogy úgy, mint Te ezeket a kivonatokat, a hangfájlokat is át lehessen küldeni...
Azon gondolkoztam éjszaka, hogy így néz ki kb. a növekedés:
12. hét: kb. 6 cm a baba
16. hét: 10 cm
20. hét: 20 cm ?
25. hét: 30 cm ?
30. hét: 40 cm ?
40. hét: 55-56 cm
Szerinted?
Na, az Istentől azért távol állok, gyere el, nézd meg, mi van ebben a lakásban.... Még jó, hogy mi megyünk vendégségbe és nem hozzánk jönnek. Oké, átvetetem és elküldöm levélben (tudod, olyan nyomigálós borítékban).
Hiába gondolkozom, nem tudom, hogy hívják azt a hülye borítékot. Pedig pont most beszéltünk róla órán. Mindegy ám. Szerintem félig maradjunk, aztán uzsgyi a dolgunkra, vagyis te pihenni és meg a dolgokra, hm?
Nem izgulok. Most találkozunk először, igen. Amikor már ott leszünk a találkozás előtti pillanatokban, izgulni fogok. Amikor a Szilzivel először taliztam, az esküvőjén , akkor majdnem kiugrott a szívem.