A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Biztos, képzeld, Heni, lányokat se tudok elképzelni. Tehát két lányt. Csak az egy-egy kombinációt tudom elképzelni.
Nálunk mindig nőuralom volt (tesóm + én, a tesóm 2 lánygyereke), úgyhogy én nagyon-nagyon bíztam benne, hogy lesz fiú, mert kellene a változatosság, és nagyon fognak a kislányok is örülni ennek a duplás verziónak is, mert mindenkinek jut egy nyúznivaló fiú. :lol:
Remélem, legalább az egyiket érdekli majd az íjászat. :lol: :lol:
A szüleimmel csak telefonon beszéltem tegnap este, nagyon örülnek neki, nekik is kell a kihívás. A papa meg biztos a lelke mélyén nagyon szeretett volna egy fiút is gyereknek is, a kisunoka meg még jobb, mert azt a nagyszülőknek csak kényeztetniük kell.

KépKép
benó

És az a csoda, amikor majd egy baba helyett kettőt foghatsz rögtön a születésük után a karjaidban... hát nagyon irigyellek érte! :) :lol:

Heni

Kép
szheni

Hát, akkor sikerült meglepni a nagypapát. A lányok meg imádni fogják őket. :)

Heni

Kép
szheni

Az ikres gondolat már nem szokatlan, csak az, hogy velem ez megtörténhetett. Ez a csoda. Ezt kívánom a Flórának is, Zsuzsinak, Szilzinek, Edinának, mindenkinek!
A terhességet mindig is túlmisztifikáltam, tehát olyan szent dolognak tartottam, és magamat sosem tudtam elképzelni ilyen szent szerepben. Mindegy, tudnék - azt hiszem - erről akár egy könyvet is írni, a sok baromságról, ami kavarog a fejemben. :lol:

KépKép
benó

Hányra kell menned, Márti?
Te micsinsz ma, Heni?
Én elmegyek postára, könyvtárba, anyuékhoz, aztán KUGLÓFOT :D sütök (Miskolcra), utána meg kitalálom, mi a túrót vegyek fel a szalagavatón, ami 5-kor kezdődik. És várom a holnapot. :D :D

KépKép
benó

Márti, valahogy én is azt érzem, hogy nem kislány. Sőt! De apósom nagyon kislányt szeretne, anyukám is, az ikrek (mivel az osztrák unokatesók között csak lányok vannak, vannak vagy 10-en,) kisfiút szeretnének. Nálunk az ikreknél nem nagyon vált be az egy fiú-egy lány párosítás. Bár valószínű csak a nevelés miatt. A sógornőm nem nagyon nevelte őket, bár más dolga sem lett volna, mert a barátnőzésen és pénzköltésen kívül semmi mást nem csinált. A gyerekeket babysitter nevelte, meg is van az eredménye. :)

Heni

Kép
szheni

Miért, a sógornő (Timike, ugye? :lol:) mit csinált?

KépKép
benó

Ezt már felraktam nektek? Örülj, hogy fiú!
És most azt hiszem, én is el fogom olvasni. :D :D :D :D

KépKép
benó

Most kb kilenc körül de lehet hamarabb leérek Tancsuhoz és onnan besétálok a kórházba.Az gyalog kb 15 perc.(Mert azért a két buszmegállóért nem veszek jegyet.)10-re megyek mert tegnap mondtam az ismerősömnek,hogy beszéljen már a dokimmal,hogy akkor ott vagyok és hívjon már be mert csak Uh és ne keljen már órákat várnom.

Kép
martik77

Benó, teljesen igazad van a csodákkal kapcsolatban. Én sem mindig hiszem el őket, pedig kézzelfoghatóak... (pl.: 4. hónapja nem jött meg.:)) Mégsem tudom én sem megérteni...

Ma nem kell főznöm, mert Miki elvisz ebédelni. A karácsonyi vásárlást már elintéztem, így csak pihenni kell. Bár valószínű, hogy megcsinálom a mézeskalács tésztáját, annak úgyis pihennie kell egy éjszakát, úgyhogy holnap ki tudom majd sütni. Aztán díszítjük,és mehet csomagolásra ajándékba.:)

Heni

Kép
szheni

Oké. :D

KépKép
benó

A receptje nehéz?
Tényleg, Flóra, majd ha jobb kedved van, leírod a gyümölcskenyér recepjét?

KépKép
benó

Csak óvatosan szorgoskodj Heni!Azért még nem vagy teljesen jól,nehogy kimerülj.

Holnap Benó Döme se és L.se fog nagyon ráérni de ez majd még kiderül.Mindegy Tancsu meg én tuti leszünk!!!!!

Kép
martik77

Nem kell, hogy nagyon ráérjenek, csak legalább nézhessük meg őket.
A Tancsu tud jönni velünk a vadasparkba a Gergővel, ugye?

KépKép
benó

Leginkább semmit. Akkor még Linzben laktak, azt mondta a férje, hogy depis lett, bár nagyon sokat mentünk mi is segíteni neki, és nem tűnt depressziósnak. Mindig mondta, hogy reméli, nekünk nem lesz közös gyerekünk, mert nem vagyunk elég komolyak hozzá. (Naja, 12 éve volt). Nem lettünk most sem komolyabbak, ami nem is baj, felelősségtudatunk viszont több van, mint neki annak idején vagy akár ma is. :) Szóval nem csinált semmit, de hogy jobban érezze magát minden nap elköltött egy rakat pénzt. Fizetést, vagy Gyedet-nem tudom, náluk mi ennek a neve, mert sosem beszéltünk róla, nem kapott, így csak Harald keresett...

Heni

Kép
szheni

Gyorsan hozok valami kaját, aztán amikor ti leléptek, lépek én is, mert nem lesz így belőlem ma se semmi.

KépKép
benó

Jól van Márti, vigyázok! :) Aranyos vagy... és örülök neki, hogy találkoztok holnap! Benó, puszilgasd össze Mártit és Tancsut a nevemben is! Ja, és Gergőt is...

Heni

Kép
szheni

Nem nehéz a mézeskalács recept, és ez olyan, hogy nem keményedik meg másnapra. Nagyon finom, ha akarod, leírom majd.

Heni

Kép
szheni

Hát, nagyon kedves ez a nő. :P :twisted:
Mi sem vagyunk komolyak, gondolom, erre már te is rájöttél :lol: :lol:, de nekünk is van felelősségtudatunk (szerintem :roll: :lol: ), és ez a lényeg. :D

KépKép
benó

Köszi, leírhatnád.
Teljesíteni fogom a küldetést, rendben. :D

KépKép
benó

Márti, mész ma Uh-ra?

Heni

Kép
szheni

ma megy 10-re
és te :?:

KépKép
benó

Felelősségtudat??Az mi??? :lol: :lol: :lol:

Heni receptek jöhetnek nyugodtan! :D

Csajszik megyek,mert nem akarok sietve menni,csak nyugisan. :D
Tancsu Gergővel?Nem tom.Ezt Tancsu tudja.

Na majd jövök.Puszi nektek. :D

Kép
martik77

minden jót!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Tudod, min akadt ki a legjobban? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Amikor a férje közölte vele, hogy ne beszéljen a gyerekekkel németül, mert nagyon rosszul beszél. (De még ma is... 15 éve él kint) Ha viszont mentünk, ami elég gakran volt abban az időben, engem meg kifejezetten kért, hogy segítsek neki. :) Mert akkor végeztem a főiskolán német szakon, tudta, hogy beszélek... :) Hónapokig nem szólt hozzám ez miatt. Persze próbáltam az arany középutat megtalálni, de addigra mindegy volt, mit csináltam, semmi nem tetszett.

Heni

Kép
szheni

Szia Márti!
Vigyázz Magadra!

Heni

Kép
szheni

Benó, 10 perced van még?

Heni

Kép
szheni

hú, ez biztos sértette az önbecsülését :wink: :lol:
nem baj, egy fricska tőled is kell :lol: :lol:

KépKép
benó

Van. :D

KépKép
benó

Ha hazajönnek, akkor meg mást sem csinál, csak: "hogy is mondják ezt magyarul?":) Miki olyankor mindig mondja neki: Ja, Te elfelejteni, honnan kimenni..." Ezzel vérig tudja sérteni. :lol: :lol:

Heni

Kép
szheni

Háháháhá, Miki fricskája... :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Nem vagyok elveszett ember, ha vele szemben kell megvédenem magam... :) Eldöntötted már, mit veszel fel a szalagavatóra?

Heni

Kép
szheni

Ma megint fáj a pocim... :(

Heni

Kép
szheni

dehogy :lol: :lol: :lol: nem is érdekel még, a döntés du.-i program :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

hogyan? :roll:

KépKép
benó

Most néztem, h kérdezted az uh-t... :) Én 19-én megyek AFP-re, azt hiszem, ott nem lesz uh(vagy igen?) de ha mégsem, sztem megkérem a doktorbácsit, hogy nézzük meg. Mert a következő csak január közepén lesz, az meg olyan messze van még...

Heni

Kép
szheni

Úgy, mint amikor nőni szokott Pocimaci... úgyhogy vszínű ma is azt teszi.

Heni

Kép
szheni

kérd is meg
mi van a pociddal?

KépKép
benó

mint amikor meg akar jönni?

KépKép
benó

egy pillanatra igen, aztán olyan, mintha egész éjjel hasizomgyakorlatokat csináltam volna.

Heni

Kép
szheni

hm :roll: Nekem csak a mindjárt-megjövős-érzés szokott lenni rövid ideig, meg a derekam szokott fájni, de volt már, hogy oldalt a csontjaim fájtak. Nagyon érdekes dolog. :D
MagneB6-ot te nem szedhetsz?
Olyan neked nem szokott lenni, hogy feszül mint állat? Meg beleszúr, ha gyorsan állsz föl?

KépKép
benó

Kíváncsi vagyok, neked hány centis lesz Pocimaci a 16. héten. :D Ha a mieink 10 cm-esek, akkor a tiéd biztos egy-két centivel nagyobb.

KépKép
benó

Dede... ismerős mindegyik, amiket mondtál... de, szedek Magne B6-ot, de csak akkor, ha érzem, hogy kell. Rögtön elmúlik tőle. Most vettem be egyet.

Heni

Kép
szheni

Ja, a mieinknek is van becenevük, Ribizli és Szederke. :D
Mondtam már, hogy gondolkoztam neveken, de semmire se jutottam? Vagyis a Peti tetszik, de az meg a Gy. tesója, és ki tudja, mit szól, más nevem nincs (esetleg Krisztián, de az a Gy.-nak nem tetszene, s igazából nekem se /nem lehet becézni, 3-as mshtorlódás lenne a vezetéknév végén és a keresztnév elején stb./).

KépKép
benó

Aha, jól van akkor. Én, mióta a lányok javasolták, eszem napi hármat.

KépKép
benó

Hát én is kíváncsi leszek! Te voltál már AFP-n ugye?

Heni

Kép
szheni

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2009.05.06 22:26-kor.

Heni

Kép
szheni

Igen, szerdán voltam, az csak simán egy vérvétel (nekünk a helyi sztk-ban), és az eredményét a védőnő kapja meg, aki majd megmondja neked (nálunk így van). Én hétfőn megyek a védőnőhöz. A doki Bácsihoz most soron kívül mentünk, tehát nem lett volna kötelező, de a 12. hetesen nem ő volt, hanem egy spanja helyettesítette (kollégája, na), és ő is látni szeretett volna minket (meg a 16 e Ft-ot is biztos). Mert képzeljétek, az uhu és a méhszájvizsgálat ennyibe került, azt hittem, leülök. Mindegy, szegény Gy. fizette, a gyerekek minden pénzt megérnek.

KépKép
benó

A legpraktikusabb a Márk lenne, mert az elég rövid a vezetéknevünk után, ha meg kislány lenne, én Grétit adtam volna, de tetszik az ő javaslata is.

Heni

Kép
szheni

Nekünk, ha az egyik meggondolja magát, és lány lesz, akkor Minka. A 2 fiúnéven még tűnődni kell továbbra is. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára benó 2008.12.12 08:48-kor.

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: