Hello Lányok,
Bongyi, látod, nem is gondolkodunk, csak gépiesen cselekszünk.

Vki elkezdte a köszöntést, mi meg automatikusan folytattuk.

Most mondd meg, köszöntöttek már ennyien előre? Ugye milyen jó?
Szemműtét (ahogyan én láttam kívülről): bejelentkezés után kapott az öcsém időpontot reggel 9-re a Szemklinikára (neki ott csinálták, mert szemenként 80 ezer, a magánklinikákon sokkal drágább) kb 11-ig tartott a vizsgálat (eredménye h műthető a szem), de szegénynek du 4-ig ott kellett ülnie, mert 1 db prof van, aki engedélyezheti a műtétet és ő vhol volt addig. Pár nap múlva műtét: időpontja volt 14-re, de prof sehol, megváratta mind a 8 pácienst, aki 14 és 16 közötti időre volt odahívva. Végül prof megjelent 17 után és mint vmi gépsor, megcsinálta mind a 8 műtétet 1 óra alatt. Öcsém szerint maga ma műtét nem volt fájdalmas, de utána kegyetlen sz.r érzés volt: égetett, fájt, alig bírt szegény menni a fájdalomtól. 2-3 napig gáz volt, utána jelentősen javult, másfél héttel a műtét után már tökéletesen látott (este kicsit szúrkált neki a fáradtságtól). Műtét után 1 nappal levették a kötést, van 1 hetes, 6 hetes (meg talán 6 hónapos?) kontroll. A fájdalmak és az idegőrlő várakozás ellenére azt mondta, h bármikor újra belevágna. Imádja, h végre lát és nem bánta meg.

Hajrá Neked is!!!
Lányok, kóbor ebet nem simizünk ám, csak gazdával pórázon lévőt. Eddig nem féltem a kóbor ebektől, most fogok. A tettes kutya meg ki volt kötve egy szórakozóhely előtt (gazdája bent) csak rosszul volt megkötve és rárontott az öcsémre.
Kaqk, nagyon édesek a képek és tényleg, Emma mindig olyan kis csini.

Lizinek is vannak kötényruhái, itthon nem adom rá őket, ezért, ha megyünk valahova (pl babatali) akkor feltétlen azt húzom elő a szekrényből. Legyen már rajta, ha egyszer megvettem neki.
Lányok, akartam írni, h tök gáz,
Lizi nem hajlandó gyümölcsöt enni. Semmilyet, semmilyen formában sem. Mikor meglátja, h azt akarok neki adni (mikor éhes is) már rázza a fejét és mondja, h "mem". Nem bírok belediktálni egyetlen falatot sem. Hogy lehetne ezt megoldani? Úgy félek, nehogy nekem lebetegedjen vitaminhiány miatt... Nagyon gáz, ha nem kap gyümit? Valakinek hasonló tapasztalat?
silka