A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Zsuzsi,én is,mi is, csak ugye valahogy a szervezetem már felmondta a szolgálatot... :cry:

Kép
flóra 11

Puszi, helló, helló! :D :D :D :D

KépKép
benó

Na, tessék! Napokig nincs mostanában laptetőm és pont ezzel odakerülök. Ez nem jó jel. :(

Kép
flóra 11

Lemaradtam az előző oldalon...:)

Amint vége a BK.-nak lépek alukálni

:)

Kép

Kép[/
tancsu

Flóra nekem is van egy alig használt biciklim 60ezer volt, ez az ex bosszúja volt mert olyan dög nehéz tekerni,hogy utálom. Én nem zárom le soha, hátha valaki ellopja . :roll:

Kép
muzsuzska

Hát az enyém nagyon ügyi bicaj volt. :cry:

Kép
flóra 11

Flóra majd a dokinéni berúgja a szervezeted!
nekem a hormonjaim elmentek vadászni gyógyi és szuri nélkül.
Tényleg Benó, betét helyett íjat vehettek a fiúknak!

Kép
muzsuzska

Zsuzska

Monnd hol parkolsz le vele,menek ellopni...:P

Kép

Kép[/
tancsu

Valahogy az az érzésem,hogy a sors azt akarja velünk, hogy elvesz tőlünk minden anyagi jellegű dolgot, hogy tényleg csak a legszükségesebb maradjon, és remélem cserébe ad egy kis életet, hogy azt értékeljük mindennél többre. Nem tudom ezt máshogy magyarázni, hiszen ebben az évben már annyi kár ért bennünket! Az egész évünk csak ráfizetés volt. :(

Kép
flóra 11

Na vége a BK.-nak mentem..:)

Jóéjt

Cupp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu, ne lopj , neked odaadom ! :D De váltós és széles gumikkal és kúva nehéz tekerni.

Kép
muzsuzska

Na, ezt a bicikli dolgot nem értem most. Ellopták a Flóra biciklijét? :?

KépKép
benó

Szia, fiús anya! Benó reméljük a következő kislány(lányok)lesz! :wink:

Kép
muzsuzska

Nem tudom Flóra, én már nem tudom miben bízzak, miben higgyek,és mivel hányadán állok!

Kép
muzsuzska

Mármint nektek. :D :D :D :D

KépKép
benó

Igen Benó. :( Mocsok emberek vannak! így oldják meg a karácsonyi ajándékozást! :evil:

Múltkor a temetőből a virágcserép,most ez....

Kép
flóra 11

Gondoltam, az iker fiúk után bepróbálkoztok egy kislánnyal. :wink:

Kép
muzsuzska

Ó, nagyon sajnálom. És hol volt a bringa?

KépKép
benó

Flóra, gondolom sorban vannak a garázsok nálatok is. Miért nem a szomszédét törték fel? :evil:

Kép
muzsuzska

Nem. :D

KépKép
benó

Nem tudom, Zsuzsi! Mert ilyen a mi szerencsénk. :(

Benó, feltörték a garázst,ott volt a bicaj.

Kép
flóra 11

Kezdődik a meseautó. Már láttam párszor.

Kép
flóra 11

Flóra, ez szemétség. :evil: :evil:

KépKép
benó

Megyek, csajok, mert jó álmos vagyok.

Márti, örülök, hogy a kutyu jobban van. :D
Bocs, hogy nem jöttem du., de mikor hazajöttem, elmosogattam egy adagot és utána úgy elaludtam, hogy alig volt időm megfürdeni, mire a Gy. hazajött, és már indultunk is.

KépKép
benó

Én is megyek Benó, csukódnak a szemeim.

Kép
flóra 11

Visszaolvastam:
- Zsuzsi: szemétség, hogy sajnálják tőled azt a kabátot. Én is örülök neki, hogy megvetted. És én se mennék a helyedben a karácsonyi ebédre, de amúgy borzasztó, hogy pont a legközelebbi rokonai ilyenek az embernek. A derekad jobb?
- Márti: A te szüleidtől se szép dolog, hogy nem foglalkoznak a babával, de te se foglalkozz velük. L. meg majd megnyugszik. A gyantát egy élmény lehetett takarítani.
- Heni, Edina: magatokról meg nem írtok sose semmit, tessék írni
- Szilzi: örülök, hogy mész csúszdázni, tudod, ezt már jól kiveséztük, az király!
- Tancsu: Inas, reméljük, jó gyerek lesz éjszaka.
- Flóra: Most már jönnie kell a jónak is.
Na, puszi tényleg, holnap tali.

KépKép
benó

Benóka, nagyon örülünk a fiacskáidnak. :D Na,most már törheted a fejed a neveken. :wink:

Márti,elfelejtettem írni, hogy Euthyroxot szedek a pajzsmirigyemre, reggelente éhgyomorra felet 150 -es erősségűből. De szerintem holnaptól egyet veszek be. :evil: Fél éve szedem és még sose felejtettem el, betartom a bevétel után az egy órás böjtöt is, mert utána egy órán át nem szabad sem enni, sem inni. Mégsem hat. Tehát valami nem jó. Úgy néz ki az én hormonjaimat már nem támasztják fel a bigyók.

Kép
flóra 11

Sziasztok, lányok!
Flóra, kitartást a pénteki napodhoz, tudom, hogy az gáz szokott lenni a suliban. :? Remélem, ma a kedved is kicsit jobb lesz. :wink:

KépKép
benó

Képet még nem tudok rakni, a Gy. még nem csinálta meg.
Azt hiszem, szedem a sátorfámat és megyek.
Márti, sok sikert az uhun! :D :D :D
Ja, tegnap nem mondtam, hogy volt méhszájvizsgálat is (vagy mondtam? :roll: ), és azt mondta, hogy minden tök jó, áll a méhszájam, mint a cövek (na, mindegy, ahogy kell). :D :D :D
Éjszaka azt álmodtam (már amikor tudtam aludni), hogy a doki élő lárvákat etetett velem (vitamintablettaként), mert abban sok a fehérje.
Sokat gondolkoztam a fiúkon az éjszaka. Azt szeretném, ha közel állnának hozzám. De nem magamnak nevelem fel őket természetesen, hanem hogy megállják a helyüket az életben.
Na, jól van, filozófia vége, megyek. Puszi

KépKép
benó

Sziasztok!
Néztelek ám még este Titeket, de már nem volt erőm írni... nagyon elfáradtam.

Benó, gratulálok a fiúkhoz!! Nagyon irigyellek ám, mert nekem nem tudták még megmondani, hogy kisfiút vagy kislányt várunk, de úgyis megtudom majd egyszer. És milyen szépek lehetnek a kis drágák! Képet nem kaptál esetleg? Lehet, hogy írtad is, csak én már nem olvastam vissza megint. :(
Képzeljétek, a júniusi babavárók közül már hárman tudják, hogy kit várnak, mindhárom fiú. Megy a szurkolás, hogy ki jön először lányos hírekkel... (Azért remélem, hagytok nekem egy helyet a fiús anyukák táborában! :wink: )

Heni

Kép
szheni

Halihó!

Nekem ma tuti jó napom lesz mert már reggel azzal nyitottam vagyis kb fél órája,hogy a kutya piszkát takarítottam,mert becsinált. :?
Mindegy az szerencsét hoz.

Mielőtt elfelejtem Benó:Egy vagy kétpetéjűek a babák mert én ezt még mindig nem tudom?! :roll: :roll: :roll: :roll:

Na készülődök,de még vagyok :D :wink:

Kép
martik77

Benó, drága, velem nagyjából rendben van minden, a náthám most jutott el abba a fokozatba, hogy nem érzek ízeket és illatokat... :( és egész nap szinte fekszem és pihenek. Tegnap mondjuk tanítottam, este meg átjött a barátnőm beszélgetni, hát nagyon mellbevágott a hírrel, hogy válnak. Azt mondta a karácsonyt még a gyerekek miatt együtt töltik, de januártól már együtt sem laknak majd. Sajnálom őket...

Gondolkoztatok már a pároddal a neveken? Mit szólt hozzá, hogy két kisfia is lesz egyszerre? :) Gondolom, hogy nagyon boldog lehet! Látta ő is a babákat? Bent volt Veled a vizsgálaton?

Heni

Kép
szheni

Szia Márti!
Ezek szt jobban van a kutyi!

Heni

Kép
szheni

Szia Heni.Szóval fiút szeretnél?Megoldható :wink: ,úgyis Flóráéknak meg a többieknek tartogatjuk a lányokat :D :wink:

Kép
martik77

Helló csajok!
Kétpetéjűek.
Kaptunk képet is, dvd-t is, csak én nem rakom fel, nem is tudom, meg a Gy. kivág.

KépKép
benó

De jó! :):):):):):):):) Mármint hogy megoldható a kissrác nálunk is... :)

Benó, nem baj, előbb-utóbb csak látjuk majd őket... Meddig tervezted, hogy dolgozol?

Heni

Kép
szheni

Kétetéjü!Oké.Mert nem tudtam,hogy két tojás lesz vagy lesz különbség :D De így most már oké,meg lehet majd különböztetni őket. :D

Kép
martik77

Biztos megoldható a fiú. :D :D :D
Én őszintén szólva, de ezt csúnya dolognak tartom, úgy szerettem volna, hogy fiú-lány. :wink: De ez nagy szemétség tőlem, tudom, és nem is fogom többször elmondani, inkább próbálom látni magunkat a két lurkóval. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Én meg azon gondolkodtam valamelyik nap,hogy neked tuti két fiú lesz,vagy 1 fiú egy lány,de nem két lány.És bejött. :D

Kép
martik77

Heni, örülök, hogy jobban vagy, bár ha jól értem, lehetnél még jobban is. :wink:
Bent volt velem a vizsgálaton, sőt, még a doki asszisztense is bejött kuksizni :lol:, aranyos nő, és a Gy. rettentően örül a két fiúnak, ő ezt szerette volna teljes erejével.
És most engem azzal idegesít, hogy szokjak hozzá a gondolathoz, hogy 4 éves korukban elhagynak engem az íjászatért. :cry: :cry: :lol:

KépKép
benó

Szerintem nagyon szépek lesztek!! Tulajdonképpen nekem is mindegy, hogy kislány vagy kisfiú lesz a miénk, mert sokat küszködtünk érte... biztosan nagyon fogok örülni, és apa is, ha kiderül, hogy kislány. :)

Heni

Kép
szheni

Ez bolond! :lol:
Lehozod a képet megmutatni HOLNAP!! :D

Kép
martik77

A két lányt én sem érzem, de én a 2 fiút sem bírom őszintén szólva elképzelni. Valahogy nem. :roll: Ez hülyeség, mi? :shock:

KépKép
benó

Közben készülődöm el ne tűnjetek :D

Kép
martik77

Édes lehet a párod... :) Kíváncsi leszek, mit szól majd, ha egyiket sem fogja érdekelni... :) :lol:

Heni

Kép
szheni

Dehogy hülyeség!! :) Majd ha már meglesznek, meglátod, hogy jobban nem is alakulhatott volna. De ugyanezt gondolnád, ha lányok lennének... :)

Heni

Kép
szheni

Szüleid mit szóltak?:):):)

Heni

Kép
szheni

Még jó, hozzátok visszük akár a dvd-t is, csak a többieknek azt nem tudom megmutatni, sajnos. :cry: De anélkül nem megyünk el Miskolcra, hogy a többieknek egy képet legalább föl ne raknánk.

Ne értsetek félre, nagyon örülök én is, látom magam a zsivány kis csibészekkel, akik folyton valami csalafintaságon törik a fejüket, és humorizálnak, aztán nagykorukban jönnek hozzám a feleségükkel és a gyerekeikkel, én meg sütök-főzök nekik valami FINOMAT, igenis, finomat (Zsuzsi :D). Csak furcsa, bár maga az egész furcsa, tudjátok, én elég hülye vagyok, hihetetlen, csodaszerű és álomszerű, hogy két 10 cm-es kukis vagy nem kukis (ez ebből a szempontból lényegtelen) lurkó fickándozik odabent. Tetszetek érteni?

KépKép
benó

Szerintem eddig sem gondoltuk másképp... :lol: :lol: :lol: :lol: Nekem is hihetetlen volt a pozitív teszt annak idején...most meg tegnapelőtt és az előtt az a pici mocorgás odabent... ( tegnap nem is éreztem.)

Heni

Kép
szheni

Neked furi az,hogy ikrek.Nem is egy megszokott dolog ebben semmi hülyeség nincs.Én meg nem tudom magam lányos anyukának elképzelni8 és hiába most egy picit inkább lányt szerettem volna tudtam,hogy fiú lesz.És így is lett. :D

Remélem doki bácsim ma is ad fotót :)

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: