Kis helyzetjelentés rólunk: Imádjuk a kislányunkat!!! Bár Apa szeme hétfő óta kicsit karikás (pedig általában horkolva alussza át az éjszakai etetéseket, de azért stresszel szegény eleget.
Nekem azt tanácsolta a védőnő, hogy keltsem Zsófit 3 óránként még éjjel is. Hát gyakorló anyukákat megkérdeztem, és arra az önálló elhatározásra jutottam, hogy nem teszek ilyet. Eszik, amikor akar. Van, hogy sűrűbben is, mint 3 óra.
Aztán mai nagy kihívásom az orrszívó porszívó első alkalmazása volt, Zsófi benáthásodott.
És hab a tortán: ma elvágódtam a lépcsőn az emeltről lefelé jövet. Még jó, hogy nem volt gyerek a kezemben!!! Remélem a varratom nem sínylette meg a dolgot! A hátamat vertem be jól két helyen is, bízom benne, hogy a háj felfogta az ütést...
Manna!
Most olvastam, milyen gyorsan lezajlott a szülésed! Hát irigyellek érte!!! Nagyon ügyesek voltatok!
Cili!
Ma én is keveset aludtam, Zsófi is felkelt ma egymás után egy óra eltéréssel. Mondjuk ő akkor elég keveset evett, gondoltam is, hogy ez nem tart ki sokáig. Kitartás, lesz ez még így se! Ma éjjel 4-szer voltam fent etetni, ebből kettő maratoni hosszúságú volt, de teljesen jól bírom.
Trombi!
Ti még mindig egyben???