Kedden minden ok volt a dokinál. Legalábbis zárt a méhszáj és a baba is látszólag jól van. Csak a toxoplasma eredményem nem lett jó. Illetve kellett mennem tegnap egy ellenőrző vérvételre (aminek 2 hét múlva lesz eredménye) hogy kiderüljön, hogy ez egy régi fertőzésből származik vagy egy új keletű dolog. De én úgy hiszem ez egy régi dolog, mert annó cirka 10 éve volt macskánk. Úgyhogy szerintem védett vagyok. De majd 2 hét múlva kiderül minden.
Nita: jobban vagy már? Ugye megtettetek minden apával?
Irdab: rókakoma hogy van? Nekem nem sok minden vált be hányinger ellen. Szedj b6 vitamint állítólag jó rá, de vigyázz, mert lehet tőle kilókat is felszedni. Egyébként minden hideg dolog jó rá. (fagyi, tej, jégkocka)
Mi volt az uh-n? Na megnyugtatlak, hogy most már az egész életed egy nagy izgulás lesz. Most a terhesség miatt, ha kint lesz akkor mindig a baba miatt fogsz stresszelni (eszik, nem eszik, alszik… stb) Ha kicsi ezekért, ha nagyobb akkor meg másért.
Én nem éreztem, hogy kisfiú lesz. Én lányra tippeltem. Mert teljesen más ez a terhességem mint Kendével. Ezért gondoltam, hogy ez kiscsaj lesz, de nem
Euo: neked hogy volt ez a toxos dolog a múlt hónapban? Mi lett az eredmény? Neked is volt igg és igm a papírodon?
Naegele: Üdv itt. Drukk neked is. Mióta próbálkoztok?
Csige-bige: üdv közöttünk. Valamelyik topicba már olvastalak régebben. Tán a clostisba. Ti mióta próbálkoztok? Na közben már itt is írtad, hogy clostizol.
Edi: te tuti felfáztál. Dokihoz kéne menned ezzel!!!
Pingi: szupi, hogy minden ok a babával! Grat a kiscsajhoz! Ruciméret: ne sokat vásárolj be, de ha veszel is szerintem 56-osat. Mert átlagban 50-53 cm-vel születnek a babók.
Pruci: Ranitának nagyon drukkolunk! És Neked is mennek a drukkok!
Ranita: nem értem miért + a teszted. És akkor hol a baba? Vagy most mi van????????? Nagy ölelés és buksisimi neked!
Bikfy: de jó hogy írtál. Hű neked is „jól” összejöttek a bajok! A 3. napi progi értéked szerintem jó neked! Nekem úgy van a papíromon a referencia értékek, hogy a ciklus első felében (3.napi pé előtt) 0,27-2,61 az ovu idejében: 5,25-38,63 és ovu után a luteális fázisban (21. napi) 3,28-38,63. Nekem a dokim azt mondta, hogy a 21. napinál ha olyan 15 felett már jó esély van a babásodásra.
Princzike: Hogy vagy?
Jucc, Loulou, Bea mizu veletek? Tesztelés????

babóca