sziasztok!
csak egy rövid bekukk!
NAGYON JÓK A KÉPEK CSAJOK!

ÜGYESEK VAGYTOK!
fanni: srácok már nem bukósak, csak patakokban nyáladzanak!

szerintem a rosszaságtól, mert új fog nincs nagyon kibújóban!
banika: már én is akartam írni, hogy nemcsoda, ha fejenállnak a fiúk éttől a sok játéktól!
anny: mi is a Tömőbe kell majd menjünk , de ezek szerint komolyan készülnöm kell majd rá!

rohadjanak meg, de tényleg ... mondjuk anno ezt a Jánosban is eljátszották már velünk ... Ja és tegnap voltunk dokinál! Zsombit hízlalnunk kell, mert a magassága behozta a lemaradást, a súlya meg nem (7100gr).

És amiért mentünk (2. pneumo oltás): NEM VOLT OLTÓANYAG, ezért mehetünk vissza. Mert persze olyan könnyű azt megszervezni. Apa tök ideg volt, mert késő estig Szefehérváron volt emiatt a reggeli cécó miatt. ... jól össze is vesztünk!
riddencs: holnapi vizsgáról "lemondtam"! gyártok puskát, arra még van időm és bemegyek az esélytelenek nyugalmával!
szülés: nekem is szép élmény volt a csaszi

, csak ahogy odajutottunk az nem

. szokásos UH, ápolónő

, "hívom a főorvosurat", dokim

(Zsombi keringése miatt), irány haza, pakolás, majd János kh, CTG, minden oké, de szüljünk!
derékszurit profin beadták, srácokat odaadták egy puszira és elvitték a Korára. két napig nem láttam őket, mert odáig még nem tudtam felvonszolni magam

. én is 6 órát feküdtem éjszaka, reggel és nappal próbálkoztam a felüléssel és az állással. Este lefürödtem magamtól és harmadnap mentünk fel a fiúkhoz. Tejem szerencsére másnap beindult, mert api hozott róluk képeket.

2 hét után Bendus haza, Zsombi még 3 hetet ráhúzott. Ez neház volt! De így összességében és utólag, nem volt elviselhetetlen! Egy anya bármire képes! ... Mellettem feküdt egy csaj, aki 3,5-3,5-lel szült

, a babái ott voltak a csecsemőn és nem tudott (és akart) felkelni, mindíg más tologatta ki a srácait és adogatta oda neki. na, erről csak az a vélemányem, hogy meg is érdemli ... mindent csak akarni kell és nem szabad elhagynia magát az embernek.
kicsit hosszú lett a rövid bekukk!