A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Sziasztok!

Köszönjük a féléves köszöntéseket. Talán Pironya te kérdezted, hogy kék e a Peti szeme. Hát igen, bár csodálkozom is mert egyedül az apai nagyapjának kék, senki másnak nincs ilyen színű szeme a családban.

CSIRI, boldog születésnapot!

Kép
csipisz

LÁNYOK!!!!

Az űléseknél a plussz költég 2000ft a postaköltség,törékeny csomag ként.
Nagyon sok az érdeklődő,és vasárnap körül jön áru,mert egyikből sincs most. :D
Addigra mindenki irja meg az igényét melyik kellene neki.
Jah és érkezési sorrendbe fogom az igényeket teljesiteni.

Kata&Milán

oszman777

De jo!! Nálunk is az Apai nagypapának volt kék a szeme. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nekem barna,apának zöldes.

Kata&Milán

oszman777

Csiri, boldog szülinapot kívánok Neked!!!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Kép
Vendég

Csiri!

Boldog Születésnapot Kívánunk mi is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kívánom, hogy minden vágyad teljesüljön!
Márti, jobbulást Kristófnak! Tegnap írtad, hogy a szurinál piros volt Kristóf torka, úgy is beadta a doktornő a védőoltást :shock: A mienk biztos nem adná be, akkor már meg van gyengülve az immunrendszer. De Kristóf erős és hipp-hopp rendbejön!
Neked akartam még írni, hogy a Pierre Carden üléssel vigyázz, nekünk a babakocsink már bajos, pedig 2-3 hónapos, nem egy tartós cikk. Akkor már jobban jársz egy használt Römer, Concord vagy más "nevesebb" üléssel, legfeljebb huzatot cserélsz rajta ha gáz.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Kép

én csak így merem ültetni Mercit, vagy az ölemben.

Akiknek már simán ül a babája! : Ti hogy kezdtétek??? Én nem szeretem egyedül hagyni, mert félek, hogy ha nagyon előre dől, nehogy a gerincének baja legyen.
Hétvége óta már emelgeti a kis seggét ha hason játszik, és már nyújtott lábbal 4kézláb is láttam. :D
bszilvi25

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 21:43-kor.
Vendég

egyet értek űlés ügyben.(pierre carden)
Csak nem tudom kinek irtad. :wink: :wink:
Egyébként autos űlés áthuzást is tudok.Azzal is foglalkoznak.

ha valakit érdekel,pü-t irjon.
:lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

szijjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaa Kriszta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rég voltál felénk.

Kata&Milán

oszman777

Kriszta!

:wink: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8)

Szilvi!

[quote]A írta:kiknek már simán ül a babája! : Ti hogy kezdtétek???

Szerintem még várj 1 hónapot minimum!nekünk 4-5 napja ül egyedül!Elötte 1-2 hétig,úgy,hogy a kezét fogtam!
zoé úgy kezdte,hogy kifeszigette magát a babkocsiból,hordozóból ez kb 1 hónapja kezdődött és utána szakaszosan mindig hasból emelte a felsőtestét!
Magától még nem ül fel,de ha lerakom,ül mint a cövek és ha fektetve akarom,hogy játszon,feszeng!
Vendég

b.szilvi!!!!!
ti még nem raktátok lejjebb a kiságyat?????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kata&Milán

oszman777

mini maxot nézzétek!!!!!!!!!!
most.

Kata&Milán

oszman777

imádja ezt Milán. :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Csiri: köszi!

Kata: mi még nem. Egyenlőre nem térdel, és nem csinál semmi olyat ami miatt féltenem kellene. (amit most kezdett, azt is csak max 2-5 mp-ig tudja csinálni) Ő is kis lusti ám!!!
bszilvi25

Ok te tudod. :shock:

Kata&Milán

oszman777

[quote="oszman777"]A írta:oszman777kkor az űlések amiket tudok.
Kép Römer king, 13.000ft

Kép Römer Quick 15.000ft

Kép Römer Lord 15.000ft

Kép
Kép Maxi Cosi 15.000ft
Milánnak ilyet fogok venni. Mind 9-18kg.

Kata&Milán

oszman777

nAH EZT JOL MEG CSINÁLTAM.
NEM IDE AKARTAM.
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :roll: :roll: :roll:
dE HOGY IS KELL. :?: :?:

Kata&Milán

oszman777

mÁS OLDALRA AKRTAM FEL RAKNI. hOGY KELL??????????
sEGITSETEK.

Kata&Milán

oszman777

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 14:12-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 14:12-kor.
pironya

És mikor,piri?????????? :D

Kata&Milán

oszman777

[quote]V írta:életlenül nem oroszlán az aszcendensed??? Tudod, én foglalkoztam asztrológiával......

passz!
Néha késztetést érzek rá,hogy megtudjam,de amúgy nem foglalkozok vele!
Viszont ha kiderítenéd? :roll: :wink:
Vendég

Emberem elszaladt,hogy jön mindjárt,addig én készüljek el és mehetek is ha hazaért....na azóta is jön! :evil: :evil: :evil:
Vendég

Lehet meglepiért ment!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kata&Milán

oszman777

Már tegnap este meglepett!!!
Szerinted Hollandiából akar rózsát és kiugrott érte??? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: hmmmmmmmmmmmm!elgondolkoztattál! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

REGGEL 7 ÓTA???????? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: NANEMÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Csiri: Boldog Születésnapot! Már én is néztem tegnap az iwiwen, hogy ma lesz a nagy nap!

Kép

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Szilvi: nagyon édi Mercike. Nyugi nem vagytok lemaradva, Kitti is még csak így ül. És van 1 hónap előnye... :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Köszi! :P
bszilvi25

Piri, a szemszíneket összegyűjtöm én, csak írjátok :) A táblázat készen áll, csak tölteni kell...

Kata, mi volt a Minimaxon? Marci a Fifi virágoskertjét és Noodyt "nézi". Ha játszik a szőnyegen, és én kapcsolgatok, abbamarad a játék, ha meglátja ezeket :lol:

Csiri, ha Hollandiába ment, az bizony idő... Na nem a vöröslámpás negyed miatt, hanem a ferihegyi sztrájk miatt :lol: Remélem azért hamar hazaér, ha már mehetsz csavarogni!!!

Szilvi, eleinte nem is lehet magára hagyni ültetés közben. Piri jól mondja, négykézláb állva maga mellé rakja a fenekét. Bár Marci még nem mindig meri elengedni a kezét :) Egyébként napról napra picit többet ültettem, de csak kb 5 mp-el kezdtem. De csak akkor kezdtem, amikor a fenekét már maga mellé rakta!!!

Egyébként Marci szépen ücsörögve játszik is már...
Kép

Meg felhúzza magát állásba bármi mellett...
Kép

És imád térdelni is :lol:
Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

de jó képek!!! :P :P :P
Marci mindigis ügyes volt, és mindent elég hamar csinál!!
bszilvi25

Brigi: ez a Marci baba egy csoda, milyen ügyes, mintha már kb. 10 hónapos lenne...

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Kitti egyenlőre forogva 'randalirozik' a szobában, 2 másodperc alatt a szoba egyik feléből a másikba pörög! :lol: :lol: :lol: Mást még nem csinál, nem ül és nem is négykézlábazik, csak forog, de azt ezerrel.

Mia???

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

és a többi távolmaradó???

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 14:13-kor.
pironya

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 14:13-kor.
pironya

Pironya: Mia msn-en fent van most is.
Ide nem ír, hát ez van.
De én is várom, hogy jelentkezzen!!!
bszilvi25

Dehogy vagytok Piri lemaradva. De hogy ne érezd mégis azt, majd csak olyan képet rakok fel, ahol az arca látszódik, de az nem hogy mit csinál, jó? :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi: nem jó!!!!!!!!!

Itt senki sincs lemaradva, csak vannak olyan babák, akik nagyon ügyesek, és nagyon gyorsan csinálnak dolgokat. igaz????
bszilvi25

vigasztaljon a tudat Titeket, hogy mozgásban bár előrébb járunk, de fogak száma nulla, ész minimális, ami van, azt is csak ökörködésre használja :lol: De tényleg másfél-két hónappal fejlettebb, mint lennie kéne, ezt mondta a doki is és a védőnő is

Brigi

Kép

Kép
hékás

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 14:14-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 14:14-kor.
pironya

....
pironya

Piri: nagyon édes a Kiccccccccsávóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :wink: :wink:
bluebox

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 14:15-kor.
pironya

Ő pedig az én "beteg" gyerekem :wink:

Kép
bluebox

[quote="pironya"]N írta:pironyaálunk sincs fog, de nem is bánom.

Na ja. Szoptatás mellett nekem sem hiányozna :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hát, nem tudom hogy a torka gyógyulgat-e, de szegénykém, ma elég zizi :cry: De amint látod, vigyorog, de a szeme olyan kisbeteg szem :wink: Nem lázas, de nem eszik, az orrát pedig folyamatosan szívogatom :wink:
bluebox

Kristófnak sincs még foga :wink:
bluebox

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 14:15-kor.
pironya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: