Zsófi
(azért küldöm egyesével, mert nagyon lassan tölti fel, és nem szeretném, ha elveszne az előző)
2004.02.20 19:10
2004.02.20 19:13
. Örülök, hogy írsz és tényleg írjál is mindig. Nagyon szép fiatok van, még pelusba takarva is
.
. Olyan nagy fiú. Robó szerintem nincs ekkor , bár méretileg ő 73 cm, de valahogy Benci nagyobbnak néz kis sokkal. 2004.02.20 19:25

2004.02.20 19:39

2004.02.20 19:43
Salátába lehet pl, vagy mittomén, majd utánanézek! 

2004.02.20 19:59

2004.02.20 20:04
2004.02.20 21:32
2004.02.20 21:35
Viszont ha 1x hátra lett húzva, akkor már rendszeresen csinálni kell, hogy ne tapadjon le! Így most 1 hete már én is hátrahúzom neki minden nap. Nos hosszú voltam, de talán ti már okosabbak lesztek ezután.
2004.02.20 21:47

2004.02.20 22:48
ja, és 4-5 féle színben volt, pl bordó, de nekem ez a világoszöld tetszett a legjobban

2004.02.20 22:56
ugyanezek voltak a tünetek. Azóta néha belenyúlok a szájába, keresem a következőt, közben egy picit masszírozom is neki.
2004.02.21 01:34
, de szerintem se kell bántani. Majd utánaolvasok az itteni szuper-szakkönyvben, kiváncsi lettem, vajon errefelé mi a módi ezügyben.
Kipróbáltátok,milyen erösen kell szivni,hogy jöjjön belöle valami??? Tudom, a szopis babáknak van jó kis szivattyúja, de ebböl szerintem nagyon nehezen lehet inni. Vagyis kivettem a szelepet, és igy tanulunk inni.
), csak néha a fantázia hiányzik, kitalálni,hogy mit is készitsek. Én meg éppen ezért találom izgisebbneka sütést, mert azt ritkábban csinálom, és mindig van ötletem mit is süssek.
Kiváncsi leszek, ha szalonképes lesz, lefényképezem...

2004.02.21 08:49

2004.02.21 09:12
). De még nem érzek az ínyén semmit.
Regi, jó ez a hinta! 2004.02.21 11:16
2004.02.21 12:13
2004.02.21 13:28

Szerintem bazidrága, én tévedésből vettem ilyet anno, de nagyon frankó, az tény
Látom, főtéma a kukac
Bnőmnek kisfia van, épp panaszkodott a védőnőre (közös a védőnénink), mert felrántotta a bőrt, olyannyira, hogy bevérzett
2X is megcsinálta 2 látogatás alkalmával. Az orvos pedig azt mondta, hogy nem szabad eröltetni.
szívás, mert pár 8 hónapos bébiétel igencsak a darabos
küzd egy darabig a drágám, majd elkezdi kiköpködni a darabkákat. Háztartási kexet viszont benyomja ahogy kell
Bevált? Bocs, ha már írtad, csak a képeket nézegettem, nem olvastam még vissza.
Jó kis kondis pasi
olyan távolinak tűnik, pedig azért nem volt olyan rég
Nagyon hasonlítanak egymásra szerintem
Besangrijázunk jól

2004.02.21 13:50
Azt hiszem amíg kisbaba többet nem visszük. 2004.02.21 18:54
És milyen szépen ül kisBence! Irigy vagyok!
Az adataink: Anyuka - Panu, baba - Liza Júlia, szülinapja - 2003.09.18., születési adatok - 2940g 49 cm, kora (ma) 5 hó + 3 nap, első baba. Köszönöm! A forgás nagyon jó. És hogy ilyen rövid idő alatt. Nálunk még nem megy. Ezért már sárgulok
Na, jó, nem irigykedem, mert imádom az én pici lányomat így is. Még akkor is, ha mindenkinél kisebbnek tűnik. Például ma az uszodában simán csak akkora volt, mint egy 3 hónapos fiú és egy 4 hónapos kislány. Szóval nem lesz nagy darab. De biztosan megtanul ő is forogni, meg minden...
2004.02.21 20:16
klassz az a maci!
itt mit evett a drága?! nagyon tetszik a muffin sütőd, egy bajom van vele, az hogy 6 adagos
nekem kb. 30-at kell sütnöm ha nekiállok
Játék: én mindenfélét gügyögök neki, énekelünk, stb. Most már viszonylag nagyobbacska, úgyhogy már lehet őt röptetni, a térdemen hintázik, meg ilyenek. Ja, és egyre jobban figyel a kukucskálós játék közben...itt-ott felbukkanok, ő meg hangosan kacag
ahányszor elmegyek mellette napközben, mindig megmozdítok egy-két játékot, szóval szinte állandóan játszunk!
áttettük egy olyan szobába ahol nincs tv így amiatt nem kell folyton forgatnom, helyezgetnem...de a lámpa!
Az meg a másik ami nagyon zavar ha félhomályban van a gyerek...szegénykém nem vakond!
Nagyon jó a sapija, klassz mekeg lehet, nekünk csak vékony vackok vannak, úgyhogy kell kb 3 sapi a fejére sétához
2004.02.21 21:24
.
.Tényleg kellenek néha ilyen pillanatok, mert különben az ember begolyózik csak itthon ülve bébizve. Ne értéstek féler imádok Robóval lenni, de azért hiányzik a közösség, az emberek társasága stb...
. Majd írd le mikre is jók ezek a csírák. Búzacsíráról hallottam már, meg kóstólatm is egyszer valami csíramálét, de nekem nem ízlet
Édeskés, émelygő íze volt. Mailt megkaptam , köszi szépen
.
. Puszi." Nagyon szuper hintát vetettek szerintem is
. .Domcsinak tetszik? Élvezi a hintázást ?Mikor lesz a szülinapod?
.lehet, hogy a nyávogás ragájos??
Robó is erőszeretettel húzza az idegeimet vele
. kukacokra pedig vigyázunk
.
. Igaz elég új , azaz régi dolog, de most alkalmazzák egyre sűrűbben. Minap nálunk agyógyszertárban még egy kis füzetet is kaptunk, szerintem nagyobb gyógyszertárban kérdezz rá,. mert ingyenes minta és csomó jó dolog van benne. Nekem még a nőgyógyászom is ezt alkalmazta szülés közben. Nem annyira jó a meggyőzőkém,, azért vannak homeós oldalak, ahol jobban utánna lehet nézni, látogasd meg őket. (most nem tudom fejből, de a keresésben biztosan megtalálod). Szóval szerintem nyugodtan használhatod. Ártani nem ártasz vele, esetleg használ, bár ezt kétlem
. Most látom Ann már le is írta a címét a füzetecskének
.
. Csuda édes és szép az oltás helye is
. Olvadoszhatsz is Martin láttán, csudaszép fiú
. Tüneményes nagysrác már
. Ari macija van
. Kedves tőled, hogy nyugtatsz, és köszi az együttérzésed. Megvalva őszintén, néha előjön az aggódás, hogy Robó mit nem csinál még, de olyankor eszembe jut amiket jobban csinál és így eloszlatom valemilyen szinten. Bízom benne nálunk is eljön mindenek az ideje. Elkésve még valójában nem vagyunk, szerintem...
. Én bizti nem adok még Robónak. Mégegyszer Boldog szülinapot
.Tortás fotót várjuk
, neki benci fia van, a két leányzó a tesói
.)
. Köszi a táblázatot, nagyon spéci
. Boti miatt ne aggódj, mostanában itt is egyre több baba nyűgibb. Sajna mással nem tudlak vigasztalni
. Majd kitalálunk később rá valami gyógymódot
.Boti nagyon szépen forog, főképpen korához képest! Na és csini is, azt ki ne hagyjam
.
. Amúgy szeret öltözködni? Robó finoman szólva nem igazán
. Mindig sírás a vége, főleg ha kintre készülünk, és több rucit veszünk fel.
, apa is megy ügye?
. Gondolom mostanában sok a dolgod. Fanni csuda édes csajszi
. A mosolya még mindig lenyűgöző
.Kicsit megnyugtató, hogy még Fanni sem kúszik-mászik és ott sincs fog. Képzeld egyik munkatársam mesélte, hogy nekik anno nagyon nehezen és későn bújtak ki a tejfogak és most 8 éves a fia és még mind megvan , éppen egészségesen , nem hulott még ki egy sem. érdekes...Csak halkan kérdem meg, (nem vagyok alkoholfogysztó), milyen ital besangrij? Remélem jól telt a mai napotok.
. Azóta így ülünk fel
.Megzabálom Lizi, olyan édes. Holnap meg is mutatom Robónak, mit szól az új felhozatalhoz
. Csuda szép kislány, főleg a szemei kápráztatnak el
.Uszodát szereti? mennyi ideig szoktatok vízben lenni? Miket csináltok? Játék: minden félét szoktunk játszani, ami leköti: énekelek sokat, könyveket nézegetünk, csörgökkel játszunk, most kezdük a készségfejlesztő játékokkal ismerkedni. Van mikor tornázgatunk, mikor milyen kedve van. Imád kukucsolni is. Meg ami eszembe jut és amire energiám van
. Ha túlteng bennem az energia , akkor a csúcs a lábon hintáztatás
.
.
2004.02.21 21:32
2004.02.21 21:35
2004.02.21 22:08
), majd az imént meg is szoptattam, és nem kellett 10 perc a kiságyban hogy bealudjon
Talán ma végigaludjuk az éjszakát...
2004.02.21 22:18
2004.02.21 22:25
2004.02.21 22:36
2004.02.21 23:06
A hozzátáplálás topicban profik a csajok főzőcskézésből is
2004.02.21 23:39
2004.02.22 07:25

2004.02.22 10:49
2004.02.22 10:56
)
)2004.02.22 11:29
Nem tudom, hogy több gyerekkel ezt hogyan lehet majd megoldani, igazán kíváncsi vagyok, hogyan sikerül majd.
És te is az vagy, hogy ilyen jól sikerült megörökíteni!
Tanulni egyelőre biztosan nem tudnék, mert egyszerűen nem hagy, viszont minden csodálatom azoké, akik tudnak.
De aztán abbahagyta. Már a mámikázás is lefutóban van nála, most a nyűglődés a menő.

Nem bánnám, ha ezt is hamar megunná!

2004.02.22 12:03

Azok a szemek!! 

Még nem is kílódik a fogával? Remélem, nem is fog, csak egyszer koccan a kanál
és ha beeszem őket, lesz sok fiiiiinom tejcsim

Még meg se dicsértem Boti forgását, szuper!!! Jól lekaptátok!
Így minden vasárnap torna
Egyelőre az is jó. Jövő 7végén meg megyünk telelni és majd ott úszok! 

2004.02.22 14:15
hagyni kell felfedezni a világot, biztos nem fogok a mancsába erőltetni mindenféle kockákat, gömböket, stb..nálunk nagy nyüzsi van körülötte, papa, mama, anya, apa, dédimami, dédipapi stb, állandóan magyaráz neki vki, és most már hihetetlen milyen jól lehet vele komunikálni, folyton gügyög, sikongat, igazi társasági lény, nem nagyon szeret egyedül lenni. Apropó: mikor kezd el majd félni az idegenektől?!
de vannak jó páran köztünk akik tanulnak
2004.02.22 14:45
)
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint