A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Vanda, nekem anno jogan azt mondtak, hogy negykezlab, csipovel 8asokat kell korozni.....

szoritok, hogy forduljon! (ugy tudtam, hogy eleg , ha a baba van fejjel, mert b szules kozben meg foroghat...... de minden korhaznak masa rendje..)

dragonfly

Sziasztok,

Nincs véletlenül valamelyikőtöknek Peg Perego Duette babakocsija sötétkék színben?
Rendelnem kellene egy kupolát a babakocsinkhoz és ehhez szükség lenne a színkódra, de sajnos mi használtan vettük és nincsenek meg a papírjai (állítólag azon van feltüntetve) Ha valakinek ilyen van megtenné, hogy megírja a színkódot?

Köszönöm.

Ági
tiszaviragzas

Dragonfly!

Ne aggódj, két mesekönyvön és az alvós plüssökön kívül semmit nem vittünk, viszont volt játékszoba a hotelben :lol: :wink:

CSajok!

Elkezdtük a karácsonyi lapot fotózni, hát rég röhögtem ennyit, a gyerekek nem sok képen vannak rajta, zsizsikek. Komolyan ilyenkor úgy tűnik, legalább négyen vannak :lol: :lol: :lol:

Judit

jucicuki

AHAAAA!!! :lol: igy mar ertem :lol:

Nekem 2 10hetessel nehez a fotozas, haaaat gondolom a tieid rohannak 8 fele :shock: :D

dragonfly

Dragonfly!
A kulcsszó a befordulHAT. Doki bácsival abban maradtunk, hogy egyféleképpen szülünk. Merthogy az addig jó, hogy "A" baba kibújik, de ha a másik nem fordul, akkor mehetünk a műtőbe. Meg amúgy is, amiatt is aggódik, hogy összeakadnak (na ezt a részt nem tudom, nekem az UH monitor teljesen kaotikus).
vovanda

Jó reggelt!

Látom még mindenki alszik! De jó Nektek! :lol: :lol: :lol:

Köszi az ötleteket az ivásra!
Tontica! Tegnap kipróbáltam a kanalas módszert, azt elfogadta, sőt utána ivott egy pár kortyot pohárból. Remélem ez bejön, de már jobb, mint a semmi. Köszi, Köszi, Köszi!

Anny, Petricsek! Én is tartok az ételallergiától, de sajnos, nem csak ezen múlik. Barátnőm kislánya már 14 éves, és most alakult ki nála az allergia almára. Nem ehet almát, mert kiütéseket kap tőle. Ebből kiindulva, lassan semmit sem ehetünk és ihatunk. Ne értsetek félre nem azért írom, hogy kezdjétek el a tejterméket, csak arról beszélek, hogy kiszámíthatatlan, hogy mitől lesz allergiája az embernek. Én pl. allergiás vagyok a kakaóvajra, meg a macskaszőrre, és poratkára. Ja és sose volt macskánk, és nem is játszottam sose macskákkal.

Vovanda! Szorítok Neked, hogy beforduljon a "B" baba is. Bár én nem szültem soha rendes úton, de biztos nagy élmény lehet. Sajnálom is egy kicsit, hogy kimaradt az életemből.

Judit! Dragonfly!
Hogy csináljátok a karácsonyi képeslapokat a babák fotóival? Úgy irigyellek Benneteket, hogy ilyeneket tudtok. Nekem is kell e-mailnben küdenem képeslapokat, én is ilyet szerettem volna csinálni, de nem tudom hogy kell. Mivel csináljátok?

Üdv,
Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

http://www.globalplaza.hu/multikategoria/jatek

Csajok egy kis játékár-összehasonlítás, aki még nem vásárolt be...

Ancsi!

Én itt vagyok :wink:

Én FramePhotoEditorral csinálom idén.
De pl. word-ben is jókat tudsz csinálni, beállítod A5 Fekvőre a lapméretet és beszúrod a képet, amit szeretnél, aztán még bűvészkedhetsz rá szöveget és karácsonyi clipArtot is és már csak nyomtatni kell.

Judit

jucicuki

Mienk most ilyen, de ez még csak az első próbaverzió: Kép

Judit

jucicuki

Joreggelt!

Juci nagyon jo a kpeslap! de komolyan nyomod!!! En csak lemegyek a kodak boltba, van ott egy automata, amin a digi kepeket elo lehet hivni, es azon van photoshop.... beallitom, gomb megnyom, kinyomtat, fizet, elkuld... :D :oops:

Vanda, megertelek..... nekem ezert lett programozott csaszar, mert nem akartam feluton a mutoben kikotni..... inkabb akkor kezdjuk is ott... es nagyon nagyon szep elmeny lett a szules...

Lanyok Cassian este 8kor evett es utana csak 3kor kelt a kovetkezore!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: Luka 1kor, en meg 1-3ig szambaztam, hogy ehes-e Cassian, nem ehes..... :roll:

dragonfly

Judit, nagyon szép kis angyalkák :lol:
A miénk idén ilyen lett:

Kép

Dóri
Vendég

Szépek a képeslapok! Ügyesek vagytok, ez nekem nem megy (esetleg a páromnak).

Dragonfly!
Nem magával a császárral van bajom. Ha ez kell, akkor ez van, kezdettől belekalkuláltam, hogy két babával könnyen beüthet.
A spinál utáni kötelező 12 óra fekvés, katéter, kiszolgáltatottság és tehetetlenség riaszt. Merthogy én alapból a "mindent megoldok egyedül" kategória vagyok. És az őrületbe kerget, amikor nem tudok mit tenni.
vovanda

megint nyomtam vmi hülye gombot és eltűnt minden :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Paradizs
Gratulálok!De ha nem haragszol,nem irigyellek.

Vanda
Azt a 12 órát visszasírod majd később :lol: Én mit nem adnék érte :lol:

Tonti-terror
Éjjek akaratomon kívül terrorozáltam a Marcit,egyszerűen nem bírtam életre kelni.Úgy rémlik,hogy amikor nyöszörgött,bementem hozzá,megnéztem,de csukott szemmel nyekergett csak.Én meg visszafeküdtem :oops: Meg se simogattam,mert akkor már feléled és nyújtogatja a kezét,hogy vegyem fel.Így meg pár perc után visszaaludt :lol: Egy állat aki ezt a fogzást kitalálta.Életébe ne legyen nagyobb élvezete,csak a fogait növesztgesse.

Eszti
Örülök,hogy használ a krém,de a dokinénink csodakrémje.felírja a bubó?

Fanni,Binyek
Nem dobnátok képet,nem tom melyikről beszéltek.Nekem a szandi azért szimpibb,mert télen-nyáron mezítláb vegyok.UTÁLOM A ZOKNIT!!!!!!Csak éjjel húzok ha bekrémezem a lábam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Megnéztem a vaterát,tényleg olcsóbbak jóval és újak.De hogy találom ki a méretet?

lanyané
Ha egyedül ül,engedd.Én nem támogattam a fiúkat soha párnával,de most lefektetni se tudnám már őket
Vendég

Dóri!

Klassz, szépek a csajok!

Judit

jucicuki

Fél kézzel dobálja a kiccsávó a krokodilt
Kép
MR.HAS
[/img]
Kép
Konyha megtelt
Kép
[/img]
Kép
Kép [/img]
Vendég

sziasztok!
csak 2 perc, meg mindig papirokat intezek es ugy nez ki hogy van vevo a regi kocsira es akor meg az utan is kel jarjak, de nem baj la latom a lovet :wink:

nagyon edi babas kepeket raktatok fel es az udvozlo lapok is szepek, nekem is kene szerkesztene valami ilyesmit, remelem lasz ra idom.

kivanok mindenkinek minden jot es persze nyugodt ejszakakat 8)
mi megyunk dokibacsihoz mert holnap lesz az elso oltas
pusz...

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Én tök béna vagyok a képszerkesztéshez.A kicsinyítésnél véget ér a tudományom sajnos :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Csak pislogok itt a szebbnél szebb képeslapok láttán :cry:
Vendég

Judit!

Nagyon aranyosak a hévizi képek, de Ati hogy megváltozott :lol:

Igaz élőben akkor láttam utoljára, amikor még terhes voltál.

Tonti!

Örülök, hogy jó hangulatban telnek napjaid :lol:
Nálunk is tele van minden dísszel, páromtól már megkaptam, hogy több, már el sem férne :roll: :lol:
Ja és a csajok folton karácsonyi zenét akarnak hallgatni, olyan édesen mondját, hogy a "kisztmaszt szeretnénk", valahogy a karácsony szó nem áll a szájukra, lehet, hogy túl sok volt az angol gyermekdal :roll:

Na megyek alszom egyet, amíg csend van :lol:

Dóri
Vendég

banika!

Képeslapot úgy is tudsz készíteni, ha előhivatsz pár képet és katonból készítessz hozzá keretet, hátteret, nem kell hozzá semmilyen képszerkesztő progi.

Dóri
Vendég

kartonból, csak már gépelni sem tudok...
Vendég

Hahó!
Végre a saját gépemen írhatok! :lol:

Banika!
A méretet csak úgy tudod meg,ha bemész egy MBT boltba,azt mondod,hogy akarsz egy cipőt és akkor felpróbálod, megjegyzed a méretet és kisomfordálsz az üzletből... :wink:

Csajok!
Most már hozzáférek a táblázathoz is újra!Melyiktek írta,hogy valakije valamit csinál valahány hónaposan???? :lol: Mert akkor beírnám....

Vanda!
Én se akartam a császárra még gondolni se(ezért nem intéztem el a leköttetésemet sem),aztán mégis az lett belőle,mert Marcus úgy "gondolta". :roll:

Nagyon írígy vagyok a képeslapjaitokra,de nekem az ilyenhez nincs türelmem meg affinitásom se! :oops:

Dragonfly!
Én is hányszor jártam így,hogy nem feküdtem vissza,mert mindjárt kell a másik is,aztán meg dehogy! :(

binyek

Szóljatok nyugodtan,ha valakinek változtatni kell,mert már pikk-pakk megy,de csak úgy van érteleme a táblának,ha frissek az infók rajta!Itt a táblázat: 1228916882.9967.htm

binyek

Banika!
Garantáltan nem fogok sírni. Max. akkor, ha emiatt nem sikerül a szoptatás. Próbálok beszélni a gyerekemmel, hátha megfordul még. Bocs: a spontán szülésem smafu volt. Délután 3kor elfolyt a magzatvíz, fél 7 után kicsivel a hasamon volt a gyerek. A másfél napos babát ülve szoptattam (pedig vágtak is, repedtem is + aranyér), a császárosok meg mé az 5. napon is csak csoszogtak. Szóval önző dög vagyok és szeretném a könnyebbik végét megfogni a dolgoknak. :oops:
vovanda

Vanda
Nekem sokkal kevésbé fájt,mint amire számítottam.Vagy csak megszépültek a dolgok?Vissza kellene olvasnom :lol: :lol:

Binyek
Az a baj,hogy tényleg egy nagyon kedves ismerősöm csinálja itt Kaposváron az üzletet és kicsit ciki :oops: :oops: :oops:
én gyerekeim másznak és ülnek :lol: :lol: tízóraira is kanalast esznek,mert kissé fostos volt a valaguk :lol:
És a lényeg:PILLANATNYILAG NAPI 3X ALSZANAK 1-1,5-2 ÓRÁT
Van Isten az égben!

Anny
Fostos ruha nálunk reménytelen.amway folttisztítót nekem gyártják szerintem :lol:
Vendég

Banika! fejlődési ugrás :) jó neked! akkor én is imátkozom, hátha imám meghallgatásra talál :)

Tonti! neked milyen márkájú a babakocsid? ugye esernyőre csukható? basszus nekem nincs babakocsim ....de nem tudom milyet vegyek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuzska80 2008.12.10 16:45-kor.

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Köszi a képeslapokat! Nagyon jók! Ügyik vagytok! Szerintem én is megpróbálkozom ilyesmivel, csak még kell rá időt keresnem.
Ja és a kariajándékok sincsenek kész.

Pestiek! Nem tudjátok hol lehet jó A3-as naptárakat készíteni. A dédinek szeretnénk, és ő sajna nem lát jól, és ezért jó nagyban akarom neki a képeket, és persze a naptárt is.

Binyek! Légyszi írd be fordulásnak az 5 hót és 6 hót, és uzsira főzi, tejpép. a tápszer helyett. Köszi!

Vovanda! Én császárral szültem, és nem volt gáz. Szerencsém volt. Este csinálták, 7-kor születtek a lányok, így a fekvés nem volt vészes, hisz éjszaka volt. Bár nekem csak 6 órát kellett mozdulatlanul feküdnöm. Ami szar volt az a méhösszehúzó szurik, meg, hogy nyomkodták a pocim, éjjel is óránként. Mikor letelt a 6 óra és jött a nővérke nyomkodni, nem engedtem neki, hogy megtegye, ezért cserébe talpra kellett állnonm, és sétálni egy kicsit. Még azt is bevállaltam. Viszont másnap reggelre tök jól voltam, már egyedül tusoltam, és mire anyáék bejöttek a párommal, én már szomszédoltam. Anya a mai napig büszke rám, mert én elég betoji vagyok, és attól félt, hogy jobban megvisel majd. Ja és szerdán császároztak, vasárnap már hazajöttem ebédelni a párommal, pedig még a varratok is bent voltak. Szerencsére a dokim elengedett, mert akkorra teljesen kikészültem. Kijött rajtam a 2 havi idegesség, és reggel csak bőgtem és bőgtem, és mondta menjek haza, hogy egy kicsit megnyugodjak s feltöltődjek.
Szerintem rajtad múlik, hogy milyen lesz. Ha elhagyod magad, akkor persze szar, de ha összeszorítod egy kicsit a fogad, akkor hamarabb gyógyulsz.

Bocsi ez hosszú lett!

Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Banika fiuk nagyon edik :) tetszik a betelt a konyha...:D na, nalunk is ilyen lesz majd....

Vanda szoritok, hogy ugy legyen, ahogy szeretned, az a legfontosabb, hogy te jol es pozitivan eld meg a szulest!

Az en csaszarom nagyon jo volt, vittem zenet, az orvosok nagyon aranyosak voltak, rogton a mutet utan a labadozoban mar a mellemre rakhattam a fiukat, es masnapra beindult a tejem is, ugyhogy vegig szopiztam, a sracok vegig mellettem voltak, ugyhogy en lattam el oket, mert a csecsemosok el voltak havazva en meg magan szobaban voltam, igy a csengetesre jo sokara jott vki.... kedden csaszaroztak es penteken mar itthon voltam. Ha ilyen jol viselted az elozo szulesedet, akkor jo a szervezeted regeneralo kepessege, es nagy a valoszinusege, hogy most is igy lesz..... en jobban voltam, mint sok termeszetesen szult tarsam....

(azert azt hozzateszem, hogy termeszetesen, erzestelenito nelkul vizben/ itthon szerettem volna szulni eredetileg, ugyhgy nem vagyok/voltam a mutetek hive)

Juj, baratnomet most csaszarozzak az iker lanyaival, uuuuugy izgulok!!!!!

dragonfly

Ancsi!
Spontánnál nincs hasnyomkodás, nincs összehúzó szuri, a természet megteszi. És mondom: nem maga a műtét riaszt. De rühellem ha kiszolgáltatott és tehetetlen vagyok.
vovanda

Petricsek :P
Neked is bukósak a srácok? Csak a kendő miatt kérdem, mert mi azzal szoktuk védeni a ruciját Milcsinek, ha vendégségbe megyünk...

Banika :P
Édesek a fiaid :D Miről tegyek képet? Mit írtam? :oops:

Nagyon szépek a karácsonyi képeslapok! A miénk ilyen:
Kép
Ez spec. egy fotó, háttér beszínezve és ráírás photoshoppal :lol: Vettem olyan ragit, amivel a 4 oldalát oda lehet ragasztani, de kivehető belőle a kép és azt beletettem egy kihajtható karácsonyi képeslapba :D

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

hat en kb 8szor leizzadtam, de van 1-2 kep kesz.... olyat szerettem volna, amin ki vannak tamasztva.... az meg nem sikerult, de a sapit nem birjak.... :(

dragonfly

halihó jöttem nincs apa cincogok :D
képeslapok tök jók én ilyen kis vidékiest csinálok kézzel tecnokollal kinyithatós egyik oldalon a télapós fotó másik oldalon láblenyomat,színes kartonra de maj megmutatom mégcsak agyba van meg :oops:
banika ,fanni mindenki fiai love :wink:
berendeztem a csajoknak a járókat nagyon bírták pörögtek forogtak cibálták rugdosták zene-bona :D
éjszaka no comment ha ilyen a fogzás gyorsan bújjanak ki a fogak félálomba nyöszörgés néha felordítás a fájdalomtól hulla vagyok pedíg csak 2 napja.
jázmin egy ülő kis szaroska és közbe sikitozik hangosan röhög nagyon tetszik magának aztán ha eldől tiszta ideg lilára sírja 1 pillanat alatt magát,amika meg kényelmesen fekve szájba kotorászva mozizik rajta :D
apát elzavartam a müllerbe 12290ft-volt az ugráló zebra tudom csak későb lesz jó de szerintem k..va jó ár.
sok puszzzzzz

lanyané

Fanni!

:lol: , koszorú saját, vagy netről van?
tetszik a színvilág 8)
én holnap megyek érte a laborba, matt papírra hivatom elő, úgy ütősebb, és kap egy keretet hullámkartonból

Banika!

A jézuska tőletek csak vinni tudja a játékot, annyi van :lol:

Dóri
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, erlolvastam mindent, de nem fog az agyam. Mint annak idején, mikor a fizikát olvastam :D
Voltunk szemészeten. 8.30-ra volt időpontunk, És fél 12-kor jutottunk be!!! :smt093
Megdöbbentő ez az ország. 1 óra után megkérdeztem, hogy mégis. Legalább a dokinő itt van? Mire kiderült, hogy neeeem, ugyanis vizitel, és nem tudják mikor jön!!! :smt076 Újabb 1 óra elteltével behívtak, hogy csöppentsenek a szemükbe, majd negyed óra múlva megint. Fél órára rá megjött a doki (itt a csajok bealudtak), majd újabb 40 perc, mire behívott.
Föl nem foghatom, hogy várathatnak 3 órát kisbabákat! Ez nem pénz, hanem szervezés kérdése. Ha máshol meg tudják oldani, hogy bizonyos napon csak kisgyerekek menjenek, akkor itt miért kell végigvárni a 16 éves lakli kamaszokat??? Nem tudom jártatok e már a Tömő utcában, de a gyerekszemészet várója egy vékony folyosó. El sem lehet férni rendesen. De valamit csinálni kell, mert 1 éves gyerek nem ül meg a popóján 3 órát. Még 10 percet se. Marad az ácsorgás, séta, táncikálás. Nem érzem a karom... De roppant büszke vagyok a lányokra, mert egyszer sem hisztiztek! :smt038

Vovanda:: Nekem szülés előtt Lili visszamászott keresztbe a bordáim alá. A doki azt mondta, hogy ha akarom, miután Jázmin megszületik, benyúl és megfordítja :shock: És ne aggódjak, mert ahol 1 gyerek kifér, ott befér az ő keze :shock: Végül csaszi lett. Én nem bántam meg. Egyszerű volt, gyors, probléma és fájdalommentes. A 12 órát végigaludtam (hónapok óta először, jaj de jó volt :D ) Utána sem volt gáz.

Ancsi: Én a rossmanntól rendeltem naptárat online. Sok féle van, Olyan is, amin nagy a kép, meg olyanis, amire kicsit de sokat tudsz feltölteni.

Szösszenet:
40-es apuka ül mellettem a váróban. Párbeszéd:

Apuka: Ikrek?
Én: Igen.
Apuka: Magáé?
Én: Igen.
Apuka: Mindkettő?
???? :shock: :shock: ???
Vendég

Juci

Nem tudom, miket mutat ez a játékössszehesonlító lap.de pl a FP oroszlános motort 15000ért mutatja atescoban.de a Müllerben csak 7000körül van!!!!

Paradizs

Gratulálok!!! Lesz majd segítséged? 

Binyek

Múltkor leírtam az adatokat a lányokról, de nem tettél be a táblába

[quote]A írta: jézuska tőletek csak vinni tudja a játékot, annyi van Laughing

ez marha jó!!!!! :lol:

én is megyek a müllerbe holnap, ha minden igaz.betározok bébikajából 8)

szanet

Fanni
Hintacipőről :lol: :lol: :lol: :lol:

Dóri
Valóban csak vinni tudja,de a gyerekeim hülye anyja mindig talál vmit amiről azt gondolja,hogy jó lesz nekik.Nagyitól lego duplo-t kapnak,mert azt mondta ő olyat vesz ami hosszútávra jó :lol: (úgy másfél év múlva :lol: )
A fisher price krokodil nálunk az ISTEN.Nélküle egy lépést nem megyünk sehova,vendégségbe is hurcoljuk magunkkal :lol: :lol: :lol: Mostanában az apró címkéket imádják nagyon,Annyira bírom ahogy matatják az apró kis ujjaikkal.
Vendég

Lanyané
Gyakrabban zavard el apát vmi ürüggyel :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szanett!
Húúúú,bocsi!Igérem megkeresem!Nagyjából mikor volt?? :oops: :oops: :oops:

Banika!
Úgy tényleg ciki bemenni a boltba.... :roll: Esetleg valakinek nincs hasonló méret az ismerőseitek közül?? Próba nélkül nehogy vegyél,mert az enyémet is cserélni kellett,mert kicsi lett. :?

Anny!
Imádom ezeket a csodálatos idiótákat!Lehet,hogyha mindnyájan összeraknánk ezeket a szösszeneteket,akkor kiadhatnánk egy könyvet!Tuti siker!!! :wink:

Mariann!
Rendszabályozd már meg az urad,te lány!

:lol:

binyek

Anny
Nekem mindig sajnálkozva mondják,hogy két fiú?De kár.IDIÓTÁK
Vendég

Banika

nekem a lányokra mondják uezt. meg ilyeneket:

Nem baj, az is jó! :shock:
vagy:

Még lehet fim :shock:

BARMOK!!!!!!!

szanet

és a kedvencem:
lányok full rózsaszínben, erre megkérdik:az egyik fiú? vagy: mindkettő lány? vagy :kisfiúk?

hát könyörgöm, ki öltözteti full rózsaszínbe a fiát? :lol:

szanet

Aki full kékbe autókkal,vonatokkal és egyéb járművekkel díszítve a lányát :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Petricsek!
Én is nagyon költöznék már sajátba!!....tényleg gyereket kell/ene tanulnom....nem vagyok szorgalmasnak mondható mostanság... :? , talán jan. végén megyek vizsgázni...talán...

Nagyon szuper karácsonyi képeslapokat csináltok! Úgyik vagytok!

Tonti módszer :P 8), persz, hogy nem így értettem... :) Igen, valsz elcsesztem, szarul is éreztem magam utána. Ma Léna 7-kor kelt, végig aludt magától este 8-tól, Levi egyszer kelt 3-kor. Majd beállnak csórikáim.

Mégse lett tegnap "nyelvelvágás", mert dokinéninek nem volt steril ollója...

Banika! Mindenképp fel kell próbálni a cipőt, mert fura méretezése van, a pasimnak 42-es a lába és asszem 40, 1/3-os kell neki, vagy mi....

Vanda! Nekem a 32.héten mind2 fejvégű volt, sima szülésnek ígérkezett, aztán a végére, 38. hétre Levi keresztbe fordult, így lett progr. császár, amit emiatt nem bántam, mert mi van, ha az első kijön, 2. nem és mégis műtét, alul-felül vágás+dupla szenvedés...Nekem reggel 8-kor volt, másnap reggelig feküdtem az őrzőben, szinte mozdulatlanul, és igen, rohadtul fájt utána a hasam....talán mert nagyon kitágult (nagyok voltak a babák)...ott, akkor egyáltalán nem foglalkoztam a kiszolgáltatottsággal, csak próbáltam túlélni azt a napot...te is túl leszel rajta így vagy úgy és szuper lesz utána!! Ja, és a babákat csak du hozták le hozzám, szoptatni meg csak másnap kezdhettem el, azóta is csak szopnak, szóval ez sem lehet gond!
Bocsi, én is sokat írtam.. :oops: :oops:

Kép
riddencs

a szösszenetekből
mikor szültem apa találkozott egy ismerőssel aki :megszülettek?
apa:igen :D
csávó:és mind a kettő :?:
apa: :shock: nem az eggyik bentmaradt :?
csávó:ja igaz hülye kérdés volt

nekem is full rózsaszínbe fiúknak nézik,de a kedvencem
ikrek :?:
erre én:NEM :?
néz guvvadt érthatatlen fejjel az ember :shock:
én:mért mi lenne szültem eggyet és örökbefogedtam egy másikat,hogy ne unatkozzon :?:
jó-jó hát hát hát
nem értem miért kell velünk szóbaállni megnézni az egy db gyerekek is ugyan ilyenek azokat miért nem bámulják.barmok

lanyané

Jó reggelt!
Fél 6-kor indult a nap :lol: :lol: :lol:

Ikrek? kérdésre a válasz: Nem,nem ikrek.Egy időben született testvérek :lol:

Riddencs
Én is próbáltam még korábban.36-37-es lábam van,és vmi 351/3-os volt a jó méret :shock:
Kicsit elhalasztom ezt a kérdést.(vagy megcirógatom az ismerőst)
Anyós is megcirógatta a főnökét,kapott 20% kedvezményt.(főni nem osztogatja a kedvezményt a dolgozóknak)
Vendég

Szia Csajok!
Köszi mindenkinek a lelki támaszt, még reménykedem a csodában. Meg abban, hogy mivel "Both doktor sógornője" vagyok, segítenek a csecsemősök. A szülésznőm tuti nagyon ott lesz, Manóval is ő segített szoptatni, fejni stb. Az a baj, hogy ismerem a könnyebb változatot. A fájdalomtól nem félek, csak ez most teljesen ismeretlen terep.
És bocs a sok rinyálásért, de be vagyok tojva... :oops:

Hülye szösszenetek: pasim mindig jókat röhög és fogja a fejét. Nekem eddig a legdurvább múlt pénteken volt. Mindenki azon sikítozik (kollégák) hogy úristen, mekkora a hasad. Jó, ez még elmegy. De amikor az egyik kollégám felesége köszönés helyett kifejtette, hogy "akkora vagy, mint egy ház", azt hittem, megpofozom. :twisted:
vovanda

Vanda
Mindannyian be voltunk tojva anno,hidd el.Rinyálj csak :lol: :lol:

Nekem egy kedves hölgy egy éve azt mindta,amikor mondtam neki,hogy ikreket várok: Jézus mekkora bálna lesz maga.Most már csak röhögök rajta,de akkor belemászott a lelkembe.
Vendég

Nekem annó mindenki azt mondta, hogy nem is látszik, hogy ikreket várok. De arról nem volt szó, hogy most, 1 évvel később még mindig úgy fogok kinézni, mint 7 hós terhesen :lol: :?

Kipróbáltam a sírni hagyást: Eredmény, mindkét gyerek felébredt és ordított. Végül hajnali 3-kor kellett mindkettőt megetetnem. Szóval nekem is felejtős.

De lehet, hogy nem akkor kellett volna kísérletezni, mikor fogat növesztenek. Nem tudom, de nekünk az alsók iszonyú szenvedősek. Még se híre se hamva, de már 1 hete ettenetes tünetegyüttesek vannak :(
Vendég

Dóri :P
Saját 8) A fényképezés végére teljesen szétrúgták :lol: Pedig csak 3 perc volt az egész :lol:

Banika :P
Teszek képet du. Nekem 36,5-es a lábam, de ez a cipőm 37 és 2/3-os... Szóval végülis ha a méretet tudod, -odamentél, felpróbáltad- szerintem vehetsz netről is...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

csajok! nagyon el mosolyogtam magam az "idiotakon", tolem aszt szoktak kerdezni (meg jegyzem a babakocsiban vannak), ikrekk?? olyankor aszt valaszolnam hogy, nem, uncsik... vagy mar az is volt hogy meg kerdezig hogy 2?? a ferjem egyszer visza valaszolt hogy 3 es akor jobban meg neztek oket, de nem talaltak a harmadikat :wink:

vanda! nem rinyalsz, normalis hogy foglaltat a tema, plane ha vegig a spontanra gondoltal, bizti jol fog minden menni es a szopizas meg stb te mar asz vagy e teren :wink: persze ram is mondtak hogy mekkora vagyok, de mire halotak hogy ikrek szohoz sem tudtak jutni, most nem reg talalkoztam egy regi kolleganomel es aszt mondta hogy hat mar nem vagyok olyan sovany (mintha en nem latnam magam :oops: :( )

na ne kiabaljam el az en kis mamoim reggel 7-ig aludtak, majd picit mocorogtak es majdnem 8-kor ettek (ki hagytak a 4-5 oras kana ne kiabaljam el az en kis mamoim reggel 7-ig aludtak, majd picit mocorogtak es majdnem 8-kor ettek (ki hagytak a 4-5 oras kajat) de sajna este eleg nehez oket el altatni, michelle egy csomot sir es vegul csak hason alszik el es mattia meg nem akar el aludni, nagy nehezeh 1/2 12-kor aludt el

es most megyunk az elso szurira, nagyon sajnalom oket :(

Michell-nek van egy patja az arcan, jo nagy ronda, normalis hogy ilyen pici babanak legyen, a doki aszt mondta hogy ha van akor normalis???

fanni! nagyon szep a kepes lap, azok az enni valo ujacskak!

valaki tudja honnan lehet le tolteni karis kepeslapot? amire majd ra varazsolom a manocskaimat :wink:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

van pl. az imikimi.com Én innem töltöttem le. Rengeteg van. Csak néha tetü lassú az oldal. :?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: