A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Kép Maja 25.hét Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

Hú laptető :D

Kép Ádventi koszorúnk

Jó éjt

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bakker Bea, ez nagyon jó minőségű uh, majdnem olyan, mint ha 4D-s lenne! :shock:
Milyen jól kivehetők a vonásai! :shock:
Gratulálok, gyönyörű!!! :lol:

kabát
: hát, nekem nincs és nem is lesz. Már többen megkérdezték, hogy nem fázom-e kardigánban, de mivel vastag kötésű, és alatta van egy pulóver, és még nincsenek mínuszok, így nem.
Ha majd lesznek, akkor meg van egy még nagyobb lebernyegem, amire varrattam cipzárt, és azt még az egész fölé veszem, és jó lesz :wink:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt mindenkinek!

Kabát: még jó rám a meleg télikbátom, de vettem angol használtban 1000-ért majdnem újat, amibe bámikor bele fogok férni és kaptam egy szép szövetet is férjem amcsi nagynénijétől :lol:

Multivit: én eddig biot szedtem, de most elkezdtem a gravidát, mert kell a k vitamin, és az nincs a biomban. És szedek vmi vaskészítményt, amit ma éhgyomorra vettem be és sikerült terhességem első hányását produkálnom. Dván, vagy 10szer hánytam, nagyon rossz volt, azóta is szarul vok.

Viszont fogytam 2 kilót, ezek szerint a vizesedésem javult a pihitől és a teától, valszeg. Erre bejövök dolgozni, én mazo, de hát kellett :x :x

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok!

Bea, csudaédes Maja. Tényleg nagyon jól sikerült képek! Alig várom már én is a jövő hetet.
Mit sikerült intézni az idegenrendészeten?

Tessza, örülök, hogy nincs még veszve minden és jófej csokimentes Mikulások is szaladgálnak az országban.

Kabát: nekem is szövet kabátom van ami talán még kihúzza idén, bár már alig tudom begombolni a pocakomnál. De hát januártól már otthon vagyok és akkor majd előkapok egy sportosabb lazább kabátot a szekrényből aztán jó lesz az amennyire én el fogok mászkálni.

Én az elején külön mostam a gyerkőcök ruháit és mind a mai napig a Lenor fehér öblítőjét használom. Pl. a Coccolino sensitivjétől a Viki pöttyös lett, pedig szerencsére annyira nem érzékeny a bőrük. A mosószerből gélt használok.
Vasalni mindig vasalom a ruháikat, pontosan a fertőtlenítés miatt. Szerencsére szeretek vasalni. Múlt héten már én is nekiálltam a kismanó készleteit mosni és annyira poén volt az icipici bodyka a nagyok alvós bodyja mellett (most már csak éjszakára adok rájuk bodyt, mert imádnak kitakarózva aludni).

Kép
Kép
Kép
tencsi

Jó reggelt mindenkinek!

Remélem jobb mint az enyim :cry: Egyszerűen nem bírok Pannával, olyan hisztit levágott, hogy le kellett kevernem egy pofont :cry: :oops: pedig nem szoktam csak úgy pofozkodni.
Annyira szemtelen, hogy nem tudom, hogy ráhagyjam-e vagy nem, ha nem, mint pl. ma reggel, akkor csak fokozódik a hiszti és nem tudja abbahagyni, de ugye oviba kellett indulni. Ha meg ráhagyjoma akkor meg attól félek, hogy még jobban elkanászodik.
Ráadásul tegnap este is félre kellett vonulnom, mert egyszerűen nem bírtam kezelni a helyzetet, és most nem igazán tesz jót ha ideges vagyok. :?
Egyszerűen úgy érzem semmi sem használ, hogy ilyenkor abbahagyja a hisztit, megpróbáltam azt, hogy elkezdtem összepakolni a Mikulás ajándékokat, hogy kidobom a szemétbe vagy odaadom másnak, de ez sem használt.
Bocs hogy így kiborultam, de tök tanácstalan (tanácstalanok) vagyunk.

Bea nagyon jók lettek az uh felvételek :wink:
Papillon neked jobbulást !!

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok Kismamik!

Elnézést az OFF-ért!

Korábban talán nálatok is hirdettem az eladó Fisher Price zenélő, 2 irányba mozgó hintánkat. Akkor nem sikerült eladnom, mert az árát soknak találták az érdeklődők.

Most újra hirdetem KEDVEZMÉNYES áron! A bolti ára elég húzos, sajnos (39 000 Ft).

Én ezt most mindössze 15 000 Ft-ért kínálom!

Amennyiben érdekel a hinta, írj privit!

Minden jót a továbbiakhoz minden kedves kismamának!

KELLEMES ÜNNEPEKET!

Kép

fatima

Köszönöm, tényleg jól kivehetők a kis vonásai, örültem, hogy láttam.

Vica, nagy kitartást kívánok, de ez az időszak is keresztül fog menni. Tudom, hogy ebben a korban van a legnagyobb hiszti, emlékszem még a keresztlányaimra, amikor ketten 1Xre csinálták, tudom, hogy nagy kitartás kell hozzá és ki tudja borítani a szülőket. Lehet még van benne neki egy kis + testvéri féltékenység, hát nem könnyű a helyzeted, de jó lesz az. Próbálj pihizni is, legalább, míg ovi van :wink:

Idegenrendészeten szinte majdnem semmit, szóval 0, kapna tartózkodást, csak útlevelet kérnek, azt Cseh nagykövetség rendezi, ami másfél hónap, és ugye 30 nap van rá, szóval ez van kicsit fáradt vagyok. Meg hát tőlem millió papír. Várunk a jószerencsére vagy sikerül vagy nem, én megmondtam őszintén az idegenrendészeten, nem magam miatt csinálom, a gyerekem miatt, akinek joga van az apjához, az apa-gyerek kapcsolat miatt, látszik milyen fontos a család egysége, ugye, egyoldalú itélkezések sorozata, egy születési anyakönyvivel nem elég igazolnia személyazonosságát, kell az útlevél. befejeztem a panaszkodást... ha új fejlemény lesz, szólok, köszi a kérdést Tencsi.

Bea, Maja

Kép
bea1978

És az orvosnak is köszönhető, hogy ilyen jó minőségű, a legjobb felvételt kiválasztotta, ahol olyan szépen látszik a kis arca. Én örülök, hogy Őt nézte ki nekem Anyukám, tényleg nagyon rendes.

Ti féltek a szüléstől?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok..én ma reggel voltam terheléses cukron.....Hát sajna sikertelen volt, mert csak félóráig bírtam magamban tartani a cukros löttyöt, és utána kihánytam :((((((((((( Szóval"érdemes " volt szenvednem..már mikor leért, éreztem, h csikar a pocim, kavarog, stb.. próbáltam benntartani, levegőzni, de egyszercsak:(Így azt mondták, az éhgyomri megvan, a terheléses ugye nincs, kérdezzem meg a dokimtól, hogy elküld-e újra, vagy sem.
Kár, h nálunk nem zsemle meg tej van :((((((
De anyummal azt találtuk ki, neki van cukimérője, megeszek 10 szaloncukrot :oops: :lol: aztán 2 óra múlva mérünk..de ettől függetlenül azért felhívom a dokit, aztán meglássssuk :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Na egy óra sírás után magamhoz tértem :roll:
Azt hiszem teljesen más taktikát kell választanom Pannával kapcsolatban, meg valami nyugtatót kellene szednem hogy még jobban tudjam viselni az ilyen helyzeteket. Holnap megyek dokihoz, meg is kérdem mit lehet bevenni. Az előző terhességemnél szedtem még egy gyógyszert, aminek volt ilyen nyugtató hatása is, majd meglátjuk.

Pulcsi sajnálom a cukros lötty dolgot, talán megsajnál a doki és nem kell menned mégegyszer :)

Bea lehet hogy hülye kérdés és volt már róla szó, de nincs útlevele??

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok!

Bea, tényleg nagyon szépek az UH képek a kicsilányról. Tök jó, hogy elégedett vagy a dokiddal. Ugye te nyíregyházi vagy? (Ne haragudj, mindig elfelejtem...) A "kellesz"-ből gondolom :) Él ott (és a környéken) néhány rokonom, ők használják ezt a szót így.
Sajnálom, hogy az idegenrendészet nem biztatott sok jóval. Apa útlevelének intézése mit keres a cseheknél? Annak átfutását nem lehet gyorsítani? Nem tűnik épp egyszerű esetnek ez az egész... Sok kitartást kívánok! Apa egyébként hosszabb távon mi szeretne?
Ja, és én az első terhességemnél rettegtem a szüléstől. De túléltem :)

Vica, Pannahisztit nagyon sajnálom. És sajnos nincs ötletem, de elhiszem, hogy tehetetlennek érzed magadat. Ezt csak veletek csinálja, vagy másokkal is? Nem lenne célszerű felkeresni egy gyerekhisztihez értő szakembert? (Pl. pszichológus, nevelési tanácsadó) - elsőként lehet, hogy jobb lenne, mint nyugtatót szedni... Bocs, nehogy félreérts, nem akarok beleszólni, de lehet, hogy tudna jó-hasznos tippeket adni az elhúzódó hisztik túléléséhez, kezeléséhez.

Télikabát: nálunk anyu vágott hozzám két darab 'A' szabású télikabátot, bár egyelőre még jó rám az enyim. De már nem sokáig.

Reggel voltam védőnőnél, megvan a +10 kiló :( Nem örülök neki, de hát ez van, mostantól kicsit jobban figyelek - hiteles elhatározás így az ünnepek környékén... :oops:

Nemlajos, tényleg gyönyörű dolgokat szereztél be nagyon jó árakon. Ügyes vagy!

Megyek, munka van.

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Nemlajos Nem én csináltam, és hungarocelből van.

Kép

Kép
rszg

Sziasztok,

Vica: :(:(:(:(:( Nem könnyű helyzet! És végülis kidobtad a miku csomagját? Nálunk csa egyzser volt ilyen(már asszem írtam), de azt úgy rendeztem, hogy nem szóltam hozzá ... Most kezdi megint, de hát Ő már 11 éves, pont tegnap mondtam neki (húúúú nagyon kiborított!!), h szerencsére kezd akkora lenni, h lelkiismeretfurdalás nélkül lekeverek neki egyet (sztem egy jókor adott pofon nagyon sokat ér!!! Csak a lényeg, h tényleg jókor add és csak egyet!)! Nálunk is az a lényeg, hogy amivel megfenyegettem azt be is kell tartani, különben semmi értelme. Most épp a számítógéptől van eltiltva ... aztán majd ha rosszabbodik jön a szobafogság! Aztán meg ... ki tudja!
Bea: Maja arcocskája tényleg nagyon szépen kivehető, édes a kis csöppséged!!! :D Sajnálom ezt a herce-hurcát, nem egyszerű!!! Anno a bevándorlásiaknál dolgoztam és ha ismernék olyan nagy embert aki tudna segíteni, de sajna nem :(, csak 4 hónapig voltam ott ... nekem is egyébként az jutott eszembe amikor elkezdődött nálatok ez a mizéria, hogy bezzeg a sok kínainak rakatszámra adjuk a letelepedésit meg tartózkodásit, pedig a nagy részének nincs ilyen igen nyomos indoka!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Apa elutazott Angliába és csak szombaton jön haza :(, már most nagyon hiányzik!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Szép napot!
Vica
wicca

Látom, mindenknek jó SZ@R napja van. :evil: Kitartást :)

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Erpé, igazából csak velünk ilyen, meg nagy ritkán a nagyszülőknél, de korántsem ilyen fokon. Az oviban meg kifejezetten jó gyerek. Amúgy van egy ismerős (akinek a kislánya együtt jár oviba Pannával) ő gyerekpszichológus, néha szoktam tőle véleményt kérni, de mindig oda jutunk és jutok, hogy ez a korral jár, sok türelem kell hozzá stb... Néha arra gondolok már, hogy nekem vannak túl nagy elvárásaim Pannával kapcsolatban, vagy csak most vagyok ilyen türelmetlen?? Mondjuk az már két éves korában is látszott rajta, hogy igen makacs természetű és elég hisztis, mert hát ő volt az a gyerek, aki üvöltve ment haza minden nap a játszótérről és elfeküdt a járdán hazafelé stb..
Amúgy már nekem is eszembe jutott hogy elvigyem szakemberhez, most még adok egy esélyt magunknak, aztán meglátjuk.
De remélem nem testvérféltékenység, mert akkor ez csak fokozódni fog :? De ha jól belegondolok még mielőtt megtudta volna, hogy Bulcsú érkezik akkor is ilyen volt már kétéves kiadásban :roll:
Ja amúgy a Mikulás csomag maradt egyenlőre.
Na ezt kiveséztem :roll:

Wicca akkor esténként megint mehet a fiaddal a film nézés :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Bea, nagyon sajnálom, hogy nem jutottatok előrébb, ez azért enyhén szólva is kiborító. A többiek már megkérdezték, hogy mi a helyzet ezzel az útlevéllel és a csehekkel?
Sok kitartást és erőt és várjuk a híreket!

Pulcsi, nagyon sajnálom a lötyit, talán ezek után nem tesznek ki ilyennek. Meg lehetne kérdezni, hogy próba reggeli után nem néznének-e meg. Biztosan megoldható.

Vica, annyira sajnálom és együtt érzek veled Panna ügyben. Nálunk Domi tud hasonlókat produkálni és sokszor nem tudunk mit kezdeni vele. Csütörtökön megyek védőnőhöz, megkérdezem, hogy neki van-e vmi ötlete, vagy tanácsa. Amúgy meg én is gondolkodtam már a nevelési tanácsadón, a bölcsiben van is. Egyszerűen nem tudjuk hogyan szoktassuk le arról, hogy állandóan cipelteti magát (akár a nappaliból a konyhába, ami elég vicces, mert amerikai konyhánk van), folyton kiabál, akaratoskodik, hörög, mérgelődik. Éjszaka nagyon nyugtalan és csak engem fogad el. Ehhez képest ma vígan lement otthon a saját lábán az autóig, utána az autótól a bölcsiig, nem játszotta a szokásos pisilnem kell műsort a bölcsiben, mosolyogva bement. Szóval nagyon értelmes, okos kisfiú ő, de ezekkel a dolgokkal már nem tudunk mit kezdeni. Már mi is próbálkoztunk egy csomó mindennel, talán egy kivűlálló olyasmire is gondol amire mi nem. Ja és csak velünk csinálja ezeket a hisztike, bölcsiben, mamánál, dédinél ha mi nem vagyunk ott nincs semmi gondja vagy csak nagyon nagyon enyhe lefolyásban.

Wicca, kitartás. Elhiszem, hogy nagyon rossz apa nélkül, de pikk-pakk itt lesz a szombat.

Erpé, ne törődj a kilókkal! Ünnepek előtt ilyen fogadalmat tenni... :wink: bár szerintem magamból kiindulva egy nap alatt eltelek a sok finomsággal és utána már nem is fog kelleni.

Kép
Kép
Kép
tencsi

Gyermekneveléshez nem értek, de a hisztiktől már előre félek :cry:
Az a baj, hogy nagyon szépen eltervezem, hogy majd hogy nem fogom figyelembe venni, ha üvölt, meg ráhagyom, meg otthagyom, csak sajna nap mint nap látom magamon, hogy nem így működöm.
Anyu is egy méternél közelebbről, emelt hangon szidta aput, és bizony robbantam. A páromnál is ez van, ha üvölt, akkor egyszerűen megpattan bennem valami, és én nyerem a decibeleket!
Szóval nem tudom, hogy lesz.
Vica, nem lehetne inkább valami nyugtató tea? A gyógyszer olyan drasztikus... Amit meg terhesen szedhetnél, úgysem erősebb, mint a teák, szerintem.
Bea, sajnálom a bevándorlásit. Engem is érdekelne a cseh történet.

A boltban egy 2-3 éves kisfiú ma rám nézett, és azt mondta az anyukájának: Nézd, anyu, mekkkkkkkkora a néni!!!

:lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Pulcsi!
Nem akarok beleszólni, de a szaloncukros "terhelés" nem ugyanaz lesz ám!Nem véletlen adják azt a 75g tömény cukrot, és ugye vénás vérből nézik, ami más, mint amikor az ujjadat szurkálod.Az enyém pl.kereken eggyel kevesebbet mutatott, mint a vénásnak az eredménye.Nem mindegy.
Viszonyításnak viszont nem rossz.Pláne ha van otthon mérőtök.Nézd meg evés után 60 perccel, ekkor 7 alatt kell lennie, 2 óra múlva pedig nagyjából éhgyomrinak(4,2-6)olyan 4-5 körül.
Ja!És fontos lenne, hogy az éhgyomrit 7 körül nézni, vagyis akkortájt enni, mert ilyenkor reggel reagálunk legrosszabbul, ha ilyenkor gáz van, az kiderül.

Sajnálom a hisztiket, én jó előre vettem egy könyvet, nagyon jó, ajánlom mindenkinek(leginkább testvéreseknek, de jó kis hisztilerendezések is vannak benne)Alexandrában vettem: Adele Faber&Elaine Mazlish:Testvérek féltékenység nélkül

délután én is megyek dokihoz, ha minden igaz uh is lesz, meg leletelemzés, szerintem kell majd vasat szednem pluszba, ahogy kiokoskodtam.

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!
nem olvastam vissza mindent, rengeteget írtok :)

Pulcsi, sajnálom hogy ilyen rossz volt a cukorterheléses :(

Bea, gyönyörűek a képek a kislányodról! drukkolok, hogy sikerüljön a végén a kispapának az itt-tartózkodás!
én nem igazán a szüléstől, inkább a kórházba meneteltől félek, már megint. a kiszolgáltatottságtól, és leginkább, a kézzel tágítástól. annak ellenére, hogy beszéltem már erről a dokival, és azt mondta, nem lesz.
és attól is, hogy nem fordul be a babám, és ilyen blama miatt vágnak fel
:roll:

Vica, sajnálom a hisztiket :( én is nehezen tűröm a lányom dolgait már, lassan ő is kétéves lesz. a nem-ek csak úgy gurulnak ki a szájából. estére már elfogy a türelmem és én is kiabálok. de aztán megnyugszom hamar. szerintem nem vészes ennyi. esetleg próbáld ki a citromfűteát, az nagyon jó hangulatjavító (és finom is).

költözés: a nagy vidékre költözés még mindig bizonytalan, egyelőre nem úgy néz ki, hogy megyünk. viszont pestre felköltözünk pár héttel szülés előtt, mert innen nem érnénk be, a körzetes kórházba meg semmiképp se teszem be a lábam.

Kép
Kép
mamacsibe

Vica, szerintem is csak a korral jár, én tényleg rengeteg ilyet végignéztem, mert anno laktak pár hónapot nálunk a keresztgyerekeim ebben a korban, és volt testvérféltékenység is, de önmagában inkább ez volt az a bizonyos korszak, de legalább így sok mindent tudok én is, mi mindenre számíthatok :lol: tudom, hogy nehéz a vicces oldalát nézni, de gondolj bele, túl leszel ezen is. Még szerettem volna erről írni valamit, ami eszembe jutott, ahogy így emlékeztem, de olyan rövid ma az agyam, mindent elfelejtek. Gáz, mint egy szenilis :?

Cseheket kérdeztétek, annak az országnak /Ghana/ ott van legközelebb kirendeltsége, ezért a helyi követség rajtuk keresztül intézi, azért ennyi idő.

Anno régen a volt párom, aki Kínai volt, olyan lazán kapott tartózkodásit, azt hiszitek volt útlevele? Dehogyis, Cége volt, meg tele volt pénzzel, ennyi..még most is itt van, vagy tíz éve érkezett, pont a születésnapomon, annak idején azt hittük, ezért is szánz minket a sors egymásnak :lol: :lol: na jó abba is hagyom, mert csak felhúzom magam, megyek szendvicskéket gyártani.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bea1978 2008.12.09 15:39-kor.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nemlajos ez jó, mekkora néni :lol: :lol: :lol:
én meg ma felpróbáltam a Sparban egy papucsot, és egyszerűen nem tudtam visszahúzni a cipőmet, mert nem bírtam lehajolni :lol: mi lesz később,
az intim testrészek szőrtelenítéséről nem is beszélve, főleg hogy a hasamtól nem is látom, meg is vágtam magam tegnap :D

Mamacsibe, köszönöm :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

[quote="bea1978"]a írta:bea1978z intim testrészek szőrtelenítéséről nem is beszélve, főleg hogy a hasamtól nem is látom, meg is vágtam magam tegnap :D

Bea: detto :evil: :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Papillon :lol: :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea nagyon édesek a képek :)
Alig várom már hogy én is láthassam. olyan rég láttam már :(

Létom nincs ma sokmindenkinek jó napja...

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

ó, én a megvágáson már hetekkel ezelőtt átestem, azóta emlékezetből meg tükörből próbálom, de már szinte csak a dokinak... :twisted:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

én az emlékezetre hagyatkoztam, mert a tükör bepárásodik :)
én most nem a doki miatt :wink: dícséretet is kaptam :lol:

üdv moncsi, rég hallottam felőled :)

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Igen mostanában ritkán neteztem... :) de azért itt vagoyk még :D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Bea: szép tejeskávészínű lányod lesz :D

Tessza: én nem mostam külön a lányom babacuccait, egész egyszerűen azért, mert ingünk-gatyánk ráment volna a vízszámlára, külön pörgetni azt a néhány apró holmit. Egy darabig vasaltam, aztán már azt sem, mert nem jutott rá idő. Pedig Luca érzékeny bőrű, de mégsem lett így semmi baja. 8)
A különmosást úgy tudom, azért javasolják, h. pl a piszkos bugyiról az esetleges gombák stb. ne terjedjenek át.

Bea: tényleg, párod mit szeretne hosszú távon? (ha nem vagyok indiszkrét)
Négy éve nem féltem a szüléstől, most viszont :oops: :oops:

Vica: konkrétan mivel borított ki Panna? Kíváncsi lennék a szitura, ha van energiád leírni.

Látta valaki Woody Allen legújabb filmjét, a Vicky, Monica, Barcelonát? Haláli :lol: :lol: :lol:

marq
Kép
Kép
marqueza

Pelenka téma: még odébb van, de ha van elérhető közelségben Penny Market, próbáljátok ki a pelenkáját és popsitörlőjét. Anno nekünk is úgy ajánlották, mert egyébként nem szoktunk odajárni, de több tízezret spóroltunk vele, az biztos. Antiallergén meg minden, ami kell, szerintem ár-minőség arányban verhetetlen. A nyáron olvastam, hogy a német minőségügyi akármi legmagasabb elismerését kapta. (és a bölcsis gondozónéni is nagyon dícsérte, el is csodálkozott, mikor mondtam neki, hogy ez "csak" pennys)

marq
Kép
Kép
marqueza

sziasztok

na látom ma is jó téma merült fel.. szőrtelenítés... :lol: :lol: ha már én nem fogom tudni akkor megkérem aput... hahahaha vicces lesz

csajok.. milyen az idő otthon? mert itt olyan szürke hogy grrrrrrrrrrrrrrrrrr

jók a képek Bea. én is kaptam tegnap.. de a 4d után már nem olyan érdekes hehe..

KépKép
KépKép
adryn

szőrtelenítés:
én megmondtam "apának", hogy nem látom magam, úgyhogy bocsi, de nem akarom megvágni magam. Azt mondta őt nem zavarja, de ha akarom, kórházba menés előtt megcsinálja. Mondtam, h inkább a szülésznő, ő mégiscsak gyakorlottabb :)/ mert apa saját maga is véres szokott lenni borotválás után, pedig csak az az arca/:D :oops: 8) így én nem merem.
Másrészt meg én soha nem szoktam teljesen. Bikinivonalat meg a kozmetikus szépen legyantázza.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

zazzy, köszi a tanácsokat, megtartom, így fogom csinálni akkor!
Dokit felhívtam, azt mondta, nem kell mégegyszer mennem, egyelőre megnézi az éhgyomri értéket majd-az ugye meglesz, aztán majd eldöntjük.
Bár valami miatt az az érzésem, gáz lesz..de nem kéne:((nem szeretném, h baja legyen a picinek.
Múltkor anyum egyszer csak úgy mért napközben, főzeléket ettem ebédre husival, de jó sokat, és kb. 2 óra múlva 7 volt az érték.. .Akkor az ezek szerint magas?..... :shock: :cry: :cry:

pulcsi

KépKép
KépKép
adryn

Adryn, itt is szürke az idő, szép lenne egy kis hó.

Marqueza, ő engem hosszú távon, azt mondja náluk nem szokás a válás, ritka amikor a nő gondolkodik egy kapcsolaton, főleg terhesen, sőt nincs is ilyen, életfogytiglan együtt! De szerintem azért, mert ott nincs választásuk, nem a boldogság, hanem a létfenntartás a legfontosabb, nem lehet összehasonlítani az elveket, nem is szívesen megyek bele mélyebben a témába :?

Miről szól a film? 8)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Adryn :lol: :lol: ezt hogy csináltad?

Moncsi, köszi :) Te mikor mész? Azt hiszem a 32. hét a kötelező UH
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bea1978 2008.12.09 15:19-kor.

Bea, Maja

Kép
bea1978

nézzétek meg :lol:
elég szomorú de ez van.. a gazdasági válság az a télapónál is gazdasági válság.... :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

nemtom.. kaptam.. a miku küldte :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

:lol: :lol: :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea én csütörtökön megyek 4D s re

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Moncsi, most látom a vonalzót, még két nap 4D UH-ig :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Csak az foglalkoztat, hogy fogunk annyira kitágulni? Én nem is használom, tehát eleve nagyon szűk lehet :oops: :oops: bocsi...

Bea, Maja

Kép
bea1978

mit nem használsz Bea? :oops:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

:lol: csak a tágulási folyamaton gondolkodtam...

Bea, Maja

Kép
bea1978

Wicca, apa 5 napig nem lesz otthon? :(

Kuklikat rég olvastam :(

Bea, Maja

Kép
bea1978

és Bea, bocsi, hogy érdeklődöm, de Te miért gondolkodsz a kapcsin? Mármint, hogy nem volt túl jó, vagy nem voltál boldog? Bocsi, ha túl bizalmasat kérdeztem.

pulcsi

Sziasztok!

Egy kicsit megkésve, de én is szeretnék csatlakozni Hozzátok.
Most vagyok 24 hetes, és kislányunk lesz. :)
Amúgy debreceni vagyok, és most végeztem az egyetemen. Sajnos kénytelen voltam pár hónapra beállni dolgozni, különben még a biztositásomat is nekem kellett volna fizetnem. :(
Babócával eddig hál istennek semmi nagyobb gond nem volt...
Vendég

szia lillaoh, üdv :)
én is nemrégi vagyok, és szintén 24 hetes.

pulcsi

pulcsi, most látom, hogy elvileg pont ugyanannyi idősek vagyunk :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: