A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Hörcsög: gyerekdokimat idézem: attól függ, mi okozza a hasmenést. Ha vmi vírus vagy baci, akkor hagyni kell kimenni (folyadékpótlás persze stb.), mert kisöpri a bacikat (tehát ilyenkor ne adjon pl. szenet az ember).
De a neten azt olvasom, hogy más (nem fertőzés okozta) esetekben is a legjobb semmit nem adni:
http://www.babaszoba.hu/topics/articles ... o-hasmenes

Jobbulást a picidnek!

Kép
Kép
irina

Hörcsög, Heninek igaza van, a probiotikum mindig jól jön! A Normaflore kapható vény nélkül.

Kép
Kép
irina

Hörcsög! Jobbulást Karcsikának. A hideg víz (hűtőhideg) pl. nagyon jól nyugtatja a háborgó gyomrot. Sőt ilyenkor a dokibá engedélyezni szokott némi cola-t is. :lol:
De szerintem is jobb, ha kijön az, aminek ki kell jönnie, utána Smecta (bűn rossz az íze, de nagyon hatásosan csillapítja a görcsöket). Diéta, sok folyadék. Ennyit tudsz tenni. Mennek a ++++++ energiák.
dmaggie

Irina!
Köszönöm

Azért holnap el megyek vele dokihoz.
Délután jövök.

Mesi!
Csinos pocit növesztettél :D

Jobbulást a betegeknek.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hörcsög, bocs, a linkek szétválasztva értendők!

Jó éjt, lányok, holnap írok amoda!

Kép
Kép
irina

Köszönöm mindenkinek a szavazást
Lilla 33. lett, kissé későn esett le a tény, h minden nap szavazni lehetett volna, de nem baj :) nekem így is ő a legszebb :)

Mesi
Hatalmas a pocakod :)
Nyugi az is csalóka lehet, hogy a mostani közelebbről készült...de biztos, h már közel vagy. Koncentrálj arra, h mikor szeretnél szülni és biztos Geri is partner lesz.

Virnaka
Remekek ezek a képek, főleg az utolsó :lol:

Heni
:lol: :lol: nagyon egyedi :lol:

Móni
Ok :) remélem hamar rendbe jövünk és mehetünk :)

Anikó
Jobban már?

Regi
no akkor titeket is utolért :( kitartás
Apa meg :evil: egy kúpba még senki nem halt bele és gyorsabban is hat mint a cseppek és szirupok!
Én is a cityfoodtól rendeltem régen és én is elégedett voltam vele.

Kaqk
:(

Úgy látom mindenki beteg :(

Vindo
Mióta extra dolog a steril vatta :shock:

Még mindig betegen :( én még mindig nagyon sz@rul, Lilla már jobban van, de még mindig köhög ő is :(.
Remélem most már lassan kifelé lábalunk.
Amúgy ma egy tündér volt.
Majd holnap írok részletesebben most megyek aludni.

KépKép
KépKép
fleur

Jó reggelt!

Minden betegeskedő babának és anyának jobbulást. Lilla, Fleur, Karcsika, Dávidka, Szelike, Regi mennek a gyógypuszik

Heni Péterke nagyon édesen ropja :lol:

Csemetém 5:25-kor sírva ébredt azóta nyűglődik.
Minden baj :(
Így extra hosszú napunk lesz :(

Regi az apák már csak ilyenek :?

Mennem kell, hív

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Délután 5 körül leverte Szelit a láz, csak bújt, meg félig aludt rajtam, pedig "csak" 37,8 volt, adtam neki kúpot. Aztán fél óra múlva már játszott! :) Éjjel viszont 4 körül elkezdett sírni, megmértem a lázát 39,2 :shock: Gyorsan kúp (Anyuval hozattam délután egy másikat, mert a Germicid elfogyott), aztán aludtunk tovább, reggelre szépen lement a láza, csak szerintem fázhatott, mert a láz miatt egy szál body-ban aludt, meg egy pléddel. Ráadtam a nadrágját meg a zokniját, és azóta is alszik. Szegénykém... :(

Kép

Kép
regcsiken14

Péterke nagyon cukiii a videón! :)

Tündi! Euphorbium comp.-Heel az orrspray neve, de megmondom őszintén, hogy fújás után sem szelelt Szeli orra... De másnak ettől még beválhat, vagy más erősségű orrdugulásnál. :roll:

Anitja! Örülök, hogy Nolka meggyógyult! :)

Hörcsög! Karcsiknának jobbulást! :(

Fleur! Aztán Apa is belátta, milyen jó dolog a kúp... Szerintem annyira sajnálja Szelit, és az váltja ki belőle ezt a hülye viselkedést. De megtanultam, hogy legközelebb egyedül csinálom, úgy még gyorsabb is, és Szeli alig sír! :)
Jobbulást!!!

Kép

Kép
regcsiken14

űűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűssfhláűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Bocsi Karcsika működik. :)

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Regi szegény kis Szelike :cry: biztosan megfázás lesz, lehet már a torka is piros.
Nem próbáltad még a nurofen szirupot? Gyümis izű, és szerintem erősebb, vagy gyorsabban hat mint a kúp+meg fájdalmat is csillapit. Én nem vagyok kúp párti, mert nagyon rossz emlékeim vannak vele.
Meg ugye macerásabb is betenni :?

Orrspray: mi a sterimart használjuk, az elég jól oldja a trutyit.

Hörcsög hogy van Karcsika???

Péterke köszöni a dicsiket, járni még nem igen tud, de annál inkább ropja. Lali úgy hivja, hogy szőke cigány :D :shock:

Heni
KépKép
heni81

Egy off kérdés:

Van valakinek gőzölős seprűje??? Vagy esetleg valami jó porszivót tudtok ajánlani? Karácsonyra meglepném magam egy újjal, mert az öreg már mindent csinál csak nem sziv.
Javarészt amúgy parketta van mindenütt, ezért gondoltam, hogy lehet jobb volna a gőzölős seprű. Vélemény?

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok, ma is jelentkezem.

Olvasni majd később tudok, most csak annyit, hogy az éjszakánk jó volt, az oltásnak nem volt semmi tünete éjszaka.

Az előbb tettünk egy egyórás babakocsi-körutat, vásárolgattunk ezt-azt, és közben kb. hárman állítottak meg, hogy nagyon hideg van a gyereknek :roll:

Rugó mostanában kinyitogatja a tárcámat, megkeresi Gábor fényképet, és nézegeti, ha nincs itthon. MOndogatja hozzá, hogy "Ede, ede". Ez az apa nála.

Tegnap még láttam, hogy Irina, sikerült egy kicsit kikapcsolódni, ennek örülök :lol:

Gondolom sokan betegek, nekik jobbulást!!
Jövök ám, mihelyst tudok, most gyorsan eszek, teregetek stb. :arrow:

Kép
vindolanda

Szeli, Lilla - gyógyuljatok meg!

Én a gőzölős seprűről eddig még nem is hallottam :oops:

Kép
vindolanda

Regi! Jaj, kicsi Szelina! :(
Ügyes vagy a kúppal, az gyorsabban hat, mint a szájon át adható dolgok. A Germicid eléggé brutál vastagságú, én Zsozsinak Nurofen kúpot adtam, annak barátibb az átmérője.

Amúgy a kúpbeadás nem vészes, benyálazni, először vízszintesen betenni, majd kicsit lefelé nyomni, és mikor becsusszant, (háton fekszik a baba) kb. 20 mp-ig össze kell szorítani a farpofákat.

Apa biztos csak pánikolt, azért kajabált veled. Férfi! :wink:

38,5 alatt nem kell lázat csillapítani, hagy dolgozzon a szervezet. Ha csak hőemelkedése van, az akkor adott lázcsillapító csak megbolygatja a szervezetet.

Ajánlom még a Nasivin prrspray-t, lehet kapni kicsiknek is. Éjszakára (is) nagyon jó, Dmaggie-éknek, és nekünk is bejött, talán Ágicáék is használták. Szépen húzza vissza a megduzzadt nyálkahártyát, így fog kapni levegőt.

Ja, és a fejét is emeld meg, vagy a kiságy lábát támaszd alá könyvvel, így is könnyebben kap majd levegőt.

Jobbulást a kis Drágának!!!!

Hörcsög! Karcikának is jobbulást! Dmaggie-nek igaza van, adj neki kólát! Az ebben az esetben orvosság!

Fleur, és a többi kis-nagy beteg! Gyógyuljatok!!!!!! +++++++++++

Kép
Kép
Kép
gremese

Na, a csodálatos baba lelocsolta magát és a szőnyeget három deci vízzel, nagyon tetszett neki... Nekem kevésbé :roll:

Kép
vindolanda

Tényleg, akartam megkérdezni, hogy mi újság Karcsikával?

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Minden betegeskedőnek sok gyógypuszi!

Nálunk minden oké. Ma megyünk a festővel megbeszélni a színeket. :D Aztán elkezdjük az ajándékok beszerzését.

Sajnos párom ismét utazni fog a hét második felében. :( Csak aludni jön haza. De legalább akkor látom.

Zétinek kibújt a nyolcadik foga! :D :D

Tegnap felraktuk a lakásban a karácsonyi égőket. Annyira élvezi! A karácsonyi vásár is nyerő estefelé. A szája be nem áll, mindent meg kell nézni közelről ami világít. :lol:

Megyek és összepakolok amíg alszik. Akartam is írni: amióta nincs szopi éjszaka, egyszer sem ébred fel... Első két éjszaka ivott vizet, most fel sem ébred már. :D Néha azzal ébreszt fel, hogy megfogja a kezemet. Vagy simizi az arcomat. Mert ugye nem volt szívem még el is űzni magam mellől. :oops: Sokkal szeretgetősebb és bújósabb amióta nem szopizik.

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Köszönjük a tanácsokat és az érdeklődést
Karcsika már nagyon jól van hisztizni már tud :D

Végül is nem mentünk dokihoz de felhívtam a védőnőnket
ő mondta csak akkor vigyem ha továbbra is van hasmenés és
nem iszik-eszik.
Amúgy az volt az első kérdése,hogy iszik-e.
Vetettem Normaflort adtam is neki.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Miléna jaj de jó hogy minden ok, gondoltam én, hogy helyre áll a rend. Egyébként nálunk is azóta nincs ébredés éjszaka amióta nincs szopi. Engem már nagyon fáradtá tett az éjszakai szopi, igy örültem, hogy abba kell hagyni, sokkal jobb lett a közérzetem.

Péterke mostanság igaz ébred éjszaka, ha nem kap fájdalomcsillapitót, de minden este nem kaphat! nagyon gyötrik most a szemfogak. Nyáladzik mint egy kiskutya és rág mindent és harap.

Törölgetem a szemét kamillával minden reggel, mert nagyon csipás, meg egy picit pirosabb a bal szeme. Hát megkaparintotta a kamillás vattát és rágta ezerrel. Biztosan jó tesz neki a kamilla is ( inyének) meg a vatta állaga is maszirozhat, csak úgy kell figyelni nehogy bevegye, meg jó nagy gombócot csinálok.

Kúp kontra szipup- szerintem ez is gyerekfüggő, mert most ahogyan volt a gyógyszerallergiánk több napon keresztük kapott kúpot Péterke, és azt tapasztaltam nála, hogy amikor már benn van kezd el sirni, valószinű csiphet.
Fájdalomcsillapitót nekem kényelmesebb amúgy benyomni a szájába, nem kell vetkőztetni
:oops:

Hörcsög igen az a lényeg, hogy igyon, nehogy kiszáradjon.

Vindo :evil: nálunk is vannak ám hasonló balesetek.

Emese hogy érzed magad??? közeledik az első dátum :wink: én január 6. vizkeresztre tippelek. Csak hogy legyen januári dátum is :wink:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Megjártuk a dokiénit. Éjszaka tudott aludni, de délelőtt mégis elvittem. Csak egy kis megfázás szerencsére, erős fogzással társulva. Több örlőfog jön egyszerre, iszonyat duzzadt az ínye. Cebion csepp, sóoldat, Nasivin orrspray és infrázni kell. Azt mondta, ha nagyon nyügi, akkor 5 ml Panadol és 3 ml Nurofen felváltva. Mi eddig csak a Panadolt használtuk, nekünk az is bevált, ha már muszáj volt adni.

Sajnálom, hogy több kis beteg van, jobbulást mindenkinek, ja és persze a nagyoknak is!

Puszi

Kép
aniko15

Hörcsög: hány óra eltéréssel lehet nurofent, panadolt adni?

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni! Nekünk ilyen porszívónk van. Én nagyon szeretem. Illóolajat szoktam tenni a vizébe, és isteni illat van mikor porszívózok:
http://www.olcsobbat.hu/haztartasi_gepe ... arga_1600/
én már nem vennék sima porszívót, csak ilyen vízszűrésest.

Beteg Kismókusoknak gyors gyógyulást kívánok!!!

pussz Kép

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Heni! Őszintén szólva Szelinek egyszerűbb egy kúpot bedugni a fenekébe, mint kanállal (vagy mással) bármit is adni a szájába... :roll: Egyedül már úgy tudom csinálni, hogy szinte észre se veszi! ;)
Sterimart lehet, hogy kipróbáljuk.

Mesi! Pánikolt hát! ;) Azt már nem is írtam, de aznap este elküldtem Zsoltit az apjához aludni! :) Mondván Szeli úgyis ébredni fog éjjel... ;) :lol: De közben meg azért, mert idegesített az alaptalan paráival... :oops: :lol:
Én se akartam adni kúpot, de nagyon ki volt dőlve tegnap délután... :(
Nekem a doki azt mondta, ha alacsony a láz és fekszik, akkor kell csillapítani, de ha akár magas és játszik, elvan, akkor nem kell. Szóval ő úgy gondolja, hogy nem a számokhoz kell kötni, hanem ahhoz, hogy viseli a gyerek.

Kép

Kép
regcsiken14

Kaqk!
Én úgy tudom,hogy 4órának kell el telni a kettő kötött.

Regi!
Puszi Szelinek.
Meg nyugodtam,hogy nem csak az én uram ilyen. :)

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Most csak egy kép.
Majd holnap jövök és írok.
Puszi

Kép Fogmosás újraértelmezve

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Csak két kép erejéig:

Apa mai produkciója:
Kép

És kistesólak:-)
Kép

Heni
KépKép
heni81

Miléna! Ezek szuper hírek! Így legalább ki tudod magad pihenni, és hamarabb jöhet Kistesó! :wink:
Én is élvezném a karácsonyi forgatagot, de már olyan nehéz megmozdulnom is....
Annyira lóg a hasam, hogy ha ülök, a combommal "támasztom".
Éjszaka meg szétszakadok, úgy fájnak a csontjaim...

Heni! Jaj, de szépen gömbölyödsz! És nem is híztál! Ez igen! Én már verem a 95 kilót! :lol: Egy jó ideje már nem hízom, csak a baba nő, meg eléggé vizesedek is, nehéz hajlítani az ujjaimat, de sokkal elviselhetőbb, mint nyáron.

95 kiló.... tök fura... Azt bírnám, ha 100-at mutatna a mérleg. De nem fog, mert addig nem húzom, az tuti. De ha a korábbban feltett pocakfotót megnézem, én is elgondolkodom, hol az a 95 kiló.... :lol:

A Zurad meg nagyon ügyes, igazán turbó tempóval haladtok.

lmóni! Gréti! :lol: :lol: :lol:

No! Azért nem vagyunk mániákus 4D-re járók, de egy hete ugyebár nem készült a harántfekvése miatt értékelhető felvétel, így ma mentünk vissza.
Drágaságom fejjel lefelé, igaz, hogy pénteken még balról kanyarodott a háta, most meg jobbról....

A legeslegfrissebb adatok:
3150 g, és 38 hetesnek felel meg. Az agya "megérett" a szülésre.

Gegi, 35+5

Kép
Kép
Kép

A saját tippem: december 16. (Ekkor lesz annyi idős, mint mikor Zsófi született, 36+5).

Kép
Kép
Kép
gremese

Ja, és képzeljetek rá még hajat! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Hello Lányok,

életjel gyanánt dobok egy táblát, tovább mostanában nem jutok... :roll:

Kép

Gremese, látom a képek alapján még nem szültél meg. Csodásak a felvételek. Képzeld, pár napja azt álmodtam, h 21-én este szültél. Nem is lenne rossz, akkor pont karácsonyi ajándékként vihetnétek haza Gegit. :D

Egész nap a várost jártuk kariajándékok után, Lizi pedig (a szabin lévő) nagymama bébisintérrel töltötte a napot, de az ajándékok 70 %-ban megvannak. Holnap kiderül, h jövő héten szétverik-e az egész fürdőnket. :? Nem is tudom, h akarom-e így karácsony előtt. 2 éves a lakás, de komplett kádcserére van szükség és leszakadt ( :!: ) a WC. 2 lakásban 2 WC-nk szakadt le, tehát most már 100 %-os az arány! :shock: :shock: :shock: :shock: Éljen a magyar építőipar! Elteszem magam, mert totál hulla vagyok a mászkálásnak köszönhetően.

Jó éjt!
silka
silka

Silka! Köszi a táblát! A 21-e jó lenne, Zsozsi is ezen a napon született. :wink:

Kitartást a cseréhez!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Mesi!
Hát Pocak Gegi valami gyönyörűség olyan kis formás :D
És szerintem hasonlít Zsozsira :D
Ez a képsorozat feldobta a reggelemet. :D
Különben én is 21-et akartam írni de aztán mégse.
Vuduzok neked arra a napra. :D

L.Móni!
Gréti nagyon ügyes kis csaj :lol:

Heni!
Jól halad a párod szépek lesztek karira.
Azta mennyit nőlt a hasad még a talin nem is volt mostmeg
már szépen lehet látni,hogy valaki bérli :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok

Életjel erejéig jövök :D Olvasni azért szoktalak titeket :D

Borzalmasak az éjszakáink de már meg lett a gyümölcse most már elmondhatom hogy kint van a 3.fogunk ma reggelre tört át. :lol: (bal felső).

Kép

Kép
agica1126

Bongyi! Boldog szülinapot! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Bongyi Boldog Szülinapot!

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

Meis, már nagyon izgi, a végén jársz :) Van esetleg 18.heti UH leleted Zsozsiról és Gegiről? Összehasonlítanám az adatokat kistesónkkal :wink: Persze csak majd ha ráérsz, tudom, most el vagy havazva.

Mi ma voltunk dokinál, minden oké, kistesó egészséges, a neme meg titok továbbra is, nem árulta el a baba :wink:

Végezetül pár kép :)

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Jó reggelt!

CSajok egy afféle alvásos kérdés megint tőlem. Megirnátok kinek mennyit alszik a gyerkőce??? Nálunk most nagy változás volt :D már nem annyira aluszékony Péterke. Tegnap apa azt mondta, aludjon csak 1x egy nap, na az szerintem nem volt elegendő, mert 6kor már kómás volt, de ha viszont alszik 5-6 ig 10 előtt nem kerül ágyba és mi is nagyon fáradtak vagyunk igy.

Emese jaj kis pufóka lesz Gegi:-) már most zabálni való, hát még ha kibújik:-)

Panndi hát az az alvós kép! Edéspofa Zsófika:-)

Ágica Gratula!

Bongyi boldog szülinapot!!!!

Heni
KépKép
heni81

Bongyi boldog szülinapot!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Bongyi! Boldog szülinapot!

Ágica! De klassz, hogy kint van az újabb fogacska!!! :D

Panndi! Van, 18. heti adat Zsozsiról, itt 19 hetesnek felel meg.
Csak pár tétel van, mert ezt a kórházban csinálták, és futószalagon mentünk. BPD: 40 mm, FL: 30 mm.

Zsófi így aludt el? :lol: Tüneményes!!!! :lol:

Heni! Mi Zsozsit átprogramoztuk. Mikor kétszer aludt egy nap 15,-2 órákat, este 10-kor is itt randalkázott nekem.
Úgy döntöttem, ez így nem jó, és átálltunk a napi 1 alvásra. Nehéz volt ébren tartani, kellett minimum 1 hét, de most már nincs gond. f12-12 felé alszik egy 1,5-2 órát, annyi, majd este f9-f8-ig húzza a lóbőrt. 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Emese - hű, micsoda szép baba :wink:

Panndi - jól látom, hogy Zsófi ott alszik félig az ágyon? :lol: A fürdőkádas kép is nagyon ott van :wink:

Heni - Rugó általában nyolc-kilenc között ébred, olyan kettő-három körül alszik kb. másfél órát, és este fél 11kor kerül ágyba. Nekem is ez jó, mert én a koránkeléstől lennék zombi. Így tudok kb. egyig dolgozni éjjel, és tűrhető szinten vagyok csak álmos.

Bongyi - Boldog szülinapot!

JÖvök majd, most ennyire futotta. Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Emese hát nálunk is igy van. 11.30 kor szokott aludni 1 ig, majd 5-6ig, na igy 10 ig még buli van simán :evil: pedig már kell nekem 9 után egy kis nyugi.

Na ma nem dögösködtünk reggel, 7 után pár perccel kipakoltam őfelségét az ágyból, igy lefeküdt 10.30 kor, aludt kb egy jó órát, na gonondolom a következő alvás 4 körül lesz, igy lehet 9kor le tudom ma tenni.Na majd kiderül.

Lehet nálunk az 1 alvás kevés :?

Heni
KépKép
heni81

Zsófi az ágyon aludt el, aztán valahogy lemászott, de csak félig sikerült, és aludt tovább :lol:

Mesi, köszi az adatokat :)
Vendég

Hello Lányok,

Bongyi, Isten éltessen a mai napon! Ha tudsz jelentkezz be 2 mondat erejéig.

Ágica, szuper, gratula a fogacskához! Akkor ezek szerint még Ti sem nyomjátok egészben az almát :lol: :lol: :lol: Mi is csak metszővel harapdálunk meg aprítunk, rágni még nincs nagyon mivel (pontosabban már egy kis csücsije kint van 1 rágónknak) :lol:

Heni, nappali 1 alvás nálunk sem ment pikk-pakk: kb 10 hónapos korában kitalálta, h 1x alszik, ami pár hétig ment is, aztán újra beájult délelőtt, így 2-3 hétre visszatért a 2x-i alvásra (2 x fél-1 órára). Most viszont már jó 3 hónapja stabilan beállt az 1x-i alvása, ez a következőképpen alakul:
7-8 között kelés
12-13:30 alvás
kb 21- alvás

Szerintem hagyd, h Péterke eldöntse, h neki melyik nap mire van szüksége. Nálunk is váltakoztak a 1 és a 2 alvásos napok, aztán egyszer csak szépen beáll majd. Ja, és ugye télen többet alszanak, lehet, h ezért álmosodik el este előbb. Nem próbáltad meg ilyenkor kivinni sétálni? Mikor nálunk volt egy olyan időszak, h 7 körül jött az álomkór, akkos sétáltunk egyet a friss levegőn, ami ébren tartotta és jobban is aludt tőle éjjel. :wink:

silka
silka

El is felejtettem írni, hogy végre hogy megkönnyebbültem pár órája. Szegény öcsémre rájár a rúd mostanság. 1 hónapja vesekő miatt került kórházba, most végre javul a szeme, már túlvan a fájdalmakon, erre hétvégén megharapta egy kutya. :shock:
Balesetin rögtön kivágtak egy darabot a karjából, mert nagyon fertőzött volt. Napokig kereste a gazdát, de mivel sikertelen volt, már meg is rendelték neki a veszettség elleni oltást. Hát, h ez mekkora tortúra! 7 napig 1-1 szuri a hasfalba, ami baromira fáj, és lenullázza az immunrendszert. Öcsém ezen a ponton közölte, h akkor ő ebből nem kér és nem érdekli, h veszett volt-e a kutya. :shock: Család frászban, h most mi lesz, felvilágosítottuk öcsémet, h a veszettségnek mi a következménye, de lesz.rta, elrángatni meg egy 27 éves felnőtt férfit akarata ellenére ugye nem lehet.
Ment a cidri, h most mi lesz, erre ma öcsém egyik haverja megtalálta a gazdát - aki nem vállalja magát :shock: :shock: :twisted: úgy küldte egy ismerősén keresztül az oltási könyvet. Merthogy szerencsére volt neki. :lol: :lol: :lol: Be van sz.rva az illető, h milyen következménye lesz, pedig az öcsém nem is akarja kifizettetni a bőrkabátját, amit tönkretett a kutya. (Pedig simán meg kellene tennie :? )
Hála a jó égnek nem lesz szuris procedúra!!!! :D :D :D Végre fellélegezhetünk.
Mindenesetre a jövőben el fogok gondolkodni a kutyákhoz való hozzáállásomon. Sajnos alapból imádom a kutyákat és rögtön odamegyek hozzájuk, meg nem szoktam megijedni a gazda nélkül kóborlóktól. Lizit is szoktam simire bíztatni - azt hiszem ez a jövőben biztos nem lesz így... :cry:

silka
silka

Betegjelentés: Szelikém orra kezd szelelni, de még nem az igazi. A Sterimarral kb. annyit értünk el, mint a homeóssal, úgyhogy nem az orrspray-vel volt baj, hanem nagy a dugulás! ;) Most már mindegy, már kap az orrán levegőt, amikor alszik, csak kicsit horkol! :) Mint most is! Az éjszaka egyáltalán nem lázasodott be, bár nem mértem, de megkockáztatom, hogy hőemelkedése se volt! :) Remélem, meggyógyul most már a kis drágám! :)
Én már teljesen jól vagyok. Tegnap anyukám dőlt ki, ő is elkapta, sőt Apa is betegeskedik Miskolcon, de jól bírja... :roll: Szerintem valami vírust kapott el Szeli, és mindannyian elkaptuk... :?

Gréti: :lol:

Mesi! Gegi gyönyörű az UH fotón! :)

Heni! Szépen haladtok! :)
Szeli most már 1x alszik napközben kb. 1 órától 1,5 – 2,5 órát, változó. Éjjel pedig ¾ 9-től 7-ig általában. Nálunk is a csúszások miatt kellett átalakítanom az 1 alvásra, mert Este nem akart aludni, nem volt álmos. Valahogy próbáld meg kitolni, és délután már ne tedd le! De lehet, nem is fogja igényelni. Szeli olyan 3-4 nap alatt átállt! :)
Én álmosság ellen fürdetni szoktam. Szeli teljesen felélénkül tőle!

Silka! :shock: wc
Jaj, szegény öcséd... :( Én tartok a kutyáktól, Mamám simogatta mindig meg mindet, hiába mondtam neki, hogy talán a gazdit meg kéne kérdezni, hogy szabad-e... :roll:

Zsófi nagyon csinibaba a Gabi sampon reklámfotón! ;) :)

Ágica! De fura, hogy 3. fog, pedig Szelinek is (a többiekhez képest) csak 8 foga van! :) Gratulálok! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Mesi: csuda jó képek! Gartula!!

Ágica: na végre kibújt! hurrá!

Panndi: nem semmi a kislányod..alvás közbenlemászott és alszik tovább? na ezért nem merem levenni a rácsot..emma is biztos mászkálna.:-) Tetszik a hajmosós is nagyon..mind édes!!!!

Silka: huh elhiszem hogy para volt4 De szerncsér emegoldódott! Csak óvatosan a kutyákkal..kóbor ebeket ne simizni!!!! :evil:
Na akkor én is jövök pár képpel!

Lovagolok apa hátán. :D
Kép

Mézeskalács..mmm nyami :D
Kép

Szülinapos 1.
Kép

Szülinapos 2.
Kép

Bukfenc..már nagyon megy!!
Kép

Mikulás
Kép

Kutyasétáltatás :D
Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Jaj, csuda jók a képek, még csak ezeket tudtam átfutni, és én is hoztam kettőt. :)

Látszik, hogy állandóan ezzel foglalkozom. :oops: No de mivel foglalkoznék? :wink:

Kép Gegi 36 hetes Kép Zsozsi 35 hetes

Kép
Kép
Kép
gremese

Gegi 3150 g, Zsozsi 2734 g.

Kép
Kép
Kép
gremese

Bongyi boldog szülinapot :)

KépKép