A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Helló Flóra! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
martik77

Na vére most én köszöntem neked Laptetűn Flóra. :D

Kép
martik77

Megint kiköpődtem, de itt vagyok. A Gy. fürdik.

KépKép
benó

Hallom, itt vagy Flóra, helló! :D

KépKép
benó

Helló Márti! :lol:

Szia Benó! :D

Kép
flóra 11

Na, biztató,már csak 4 oldalt kell visszaolvasnom. :lol:

Kép
flóra 11

4oldal??Ahhoz képest,hogy délután voltunk csak. :oops: :D

Kép
martik77

A Gy. hazajött, és mondom neki, hogy nem lehet jelentkezni már a nyelvvizsgára. Azt mondja, de lehet, csak több pénzért. És hogy miért nem intéztem el, azt hitte, elintéztem, fel is adtam a csekket stb.? :x Mondtam, hogy nem és punktum. :x Na, és most jelentkeztem neki, tényleg több pénzt számolt ki a gép, a fene se tudta, hogy ez így van. És most már nem lehet csekken feladni, hanem mehetek holnap a bankba. :roll: Ez van. :D

KépKép
benó

De legalább ez is megoldódott.Arra amit a kolléganőd ígért nem mondott semmit?

Kép
martik77

Azt már elmondtam neki, azzal már nem akartam még egyszer idegesíteni.
Bocs, hogy ilyen sokat írtunk, Flóra! :oops: Pedig alig írtunk de. :roll:

KépKép
benó

Timi, a Törpe irtó arany baba. Hogyhogy nincs még játéka? Szegénykének, vegyetek sürgősen, fejlődjön a gyerek. :wink: Mozgassa az ujjacskáit, ahogy nyúlkál utánuk, emelgeti a fejecskéjét, forog jobbra balra, kis torna kell neki,meg a szemmozgásának is jó. Meg mindenképp.

Kép
flóra 11

Ettél végül valamit, Márti?
Flóra, gondolom, visszaolvas. :wink:

KépKép
benó

Ettem sajtot meg májkrémes kenyeret.Lehet nem volt jó ötlet de más nem jutott eszembe. :?

Kép
martik77

Most nem jó? :?

KépKép
benó

A gyomrom?De most jó,de tegnap is nem akkor hanem most hajnaltól voltam szarul. :?

Kép
martik77

Mi van, Márti, mi ez a némaság?

KépKép
benó

Úgy értettem, hogy a májkrémes kenyér nem tett jót neki?

KépKép
benó

Némaság???Írtam BENÓ!!!!!!!!!!! :D

Kép
martik77

Bocsánat. :oops: :oops: :oops: :lol: :lol:

KépKép
benó

Ó, Benó, sajnálom a nyelvvizsgát. Most majd mikor megy legközelebb? Egyébként az eredményei javulnak?

Kép
flóra 11

Nem tom lehet a sajt volt kockázatos.Pedig még úgy ennék valamit :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

A hajcsár, mi? :lol: :lol: :lol: Gondolj bele, szegény gyerekek, a suliban.... :lol: :lol: Tényleg hajcsár vagyok ám, de máshogy nem is vizsgáznának le. :D Akkor lennék szenya, ha nem hajcsárkodnék. :D

KépKép
benó

Márti, örülök, hogy jobb a gyomrod.

Kép
flóra 11

Egy kis pirítós? :roll: Ja, és neked nem kell vizsgáznod, tehát nyugodtan írkálj.

Flóra, az eredményei teljesen változékonyak, és mivel egyáltalán nem tanult most semmit, elvileg ez az eredmény is jó, ahhoz viszont nem elég, hogy átmenjen. De nem érdekes, le van tojva ez is, mint a fejfájás. :lol: :lol: Január 29-én van a következő, megint előbb tudjátok meg, mint a Gy. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Köszi Flóra.De veled mi volt egész nap? :roll:

Benó már tényleg nem vacsizol?

Kép
martik77

Megyek, mert a Gy. megfürdött, eszünk valamit mi is, aztán jön C. :lol: :lol: Jó éjt, csajok és ne fájjon semmitek! :D :D :D

KépKép
benó

Pirítóst ettem ma.Nekem nem kell vizsgázni?Ma néha nem értelek :oops: :shock:

Kép
martik77

Azt nem olvastam, hogy pirítóst ettél. :wink:
Szóval, veled nem kell hajcsárkodnom, mert neked nem kell vizsgáznod, írhatsz akármilyen tempóban, gondolkozhatsz közben stb., tehát ne sürgesselek. Csak ennyit akartam írni, csak értelmetlenebbül.
Na, mentem, puszi nektek. :D :D :D :D
Holnap megpróbálok értelmesebb lenni. :roll: :roll: :lol:

KépKép
benó

Timi, ügyi anyuka vagy. Én is így olodottam meg az éjszakát. Gyakran elaludtak a fiaim mellettem az ágyban, velem együtt. Aztán ha felébredtem, csak átraktam az ágyikóba és alvás volt tovább. Csak az első fiam volt sírós baba. De csak éjel. Viszont ő is gyorsan visszaaludt, de gyakran ébredt. Volt, hogy huszon valahányszor keltem hozzá....

Kép
flóra 11

Puszi Benó.Jó Éjt! :D

Kép
martik77

Megyek én is mert L-itt nyíg,hogy ő még éhes :?
Most én mit csináljak? :?

Kép
martik77

Megyek. :? Puszi Flóra.Jó éjt. :D

Kép
martik77

Benó,nem 47, hanem 27! De ez is elég,nem? :lol:

Kép
flóra 11

Hellótok. Mindenkinek jó éjt. Én még visszaolvasok.

Kép
flóra 11

Edina, ne izgulj. Elszalad az a pár év nagyon gyorsan. Én is most jártam egyetemre, 5 évig!!!! 2006-ban végeztem. :D Miki is hamar elvégzi,ne izgulj. :wink: Észre sem veszitek és túl lesztek rajta.

Kép
flóra 11

Na , képzeljétek, visszaolvastam. :lol:

Kép
flóra 11

És közben megettem egy egész grépfruitot egyedül. Hogy a francba kell ezt írni? Benó? :oops: így jó?

Kép
flóra 11

Szerintem jó.
Jó reggelt! :D :D :D
A babák 16 hetesek! :D :D :D :D

KépKép
benó

2 nap múlva megyünk fényképezkedni. :D :D :D :D

KépKép
benó

Sziasztok

Az éjszaka viszonylag nyugisan telt,bár volt fent,de hamar visszaaludt..:)
És tegnaptól sokkal többet eszik....220-230 miliket!!!!!!!
Este pedig 7280 gramm volt,újra elkezdett hizni!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Márti és Benó

Gratula a hétfordulókhoz!!!! :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Reggel egy ideig nem volt netem...:(

Márti:lejössz ma kicsit???

Kép

Kép[/
tancsu

Halihó!!!! :D

Boldog hétfordulót Benó!!! :D

Tancsu ma nem ígérem mert még vennem kell ezt azt :wink: meg Anita is azt mondta ma jön.De ha mégis akkor előtte rád csörgök,hogy jó e még a tali.

Kivételesen tök jól aludtam :D Úgyhogy irtó fitt vagyok :D

Kép
martik77

Megyek le Tancsuhoz csavizni.Puszi mindenkinek.Majd jövök :D

Kép
martik77

Sziasztok!

Szakkorom van a gyerekekkel. Kicsit bekukk.

Kép
flóra 11

A babáknak boldog 16. hetet és neked is veluk egyutt Benó! :D

Kép
flóra 11

Látom sehol senki. Akkor majd otthonról jovok. Ma csak késon megyek haza, mert pedagógiai ulésunk van délután.

Kép
flóra 11

Sziasztok! :D

Timi, Tancsu nagyon édesek a "pasijaitok" :D
Benó, boldog 16. hetet!!! :D
Márti, örülök, hogy ma végre jól aludtál és jobban vagy! :D
Edina, sajnálom a pirit, de ne sajnáld az uh-t, nézd a Benót és kövesd a jó példát! :D :D :lol: :lol:
Zsuzska, remélem jobban vagy, használ a sós fürdő!?
Flóra, megnyugodtál már?

Kép
szilzi

Mi tegnap elvoltunk kicsit vásárolgatni. Vettem egy pár ajándékot, de úgy lefárasztott a "karácsonyi hajsza" :? Én szeretek minden ajándékot előbb megvenni, mert akkor legalább mire tényleg itt az ünnep, elfelejtem, hogy milyen idegbeteg is voltam ettől az egésztől! :wink: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Mikor hazajöttünk, csináltam egy spagettit, aztán sütöttem egy piskótaszerű tortaalapot, mert annyi banán volt itthon ami megbarnul, hogy csináltam "gagyi tortát". (Vaníliapuding, rá a gyümi :wink: ) Aztán anyám addig addig mondogatta, hogy én egy pár éve milyen jó mandulás-vaníliás kifliket csináltam és, hogy az milyen sokáig eláll, hogy csinálta három adagot. Este 7-10-ig sütöttem! :roll: Most megint egy pár évig nem eszik a család, azt megígérem! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: