Kicsit haragszom az egyik kolléganőmre, aki azt mondta, van protekciója a nyelvvizsgánál, és tud majd segíteni (csak a szája járt

). Kiderült, ugye, biztos írtam, hogy 53%-os lett a nyelvvizsgája a Gy.-nak, erre kértem a kolléganőt, hogy intézkedjen, gondoltam, áthamisítják vagy valami, erre mondja, ő ilyet nem tud csinálni, csak be lehet menni fellebbezni, megnézni a dogát, reklamálni stb. Hát, ilyet protekcióm nekem is van.

Ilyen mindenkinek van.

Nem azért haragszom, mert az ő felelőssége a Gy. nyelvvizsgája, de akkor ne mondta volna úgy, mintha mindent el tudna intézni. Ráadásul egyáltalán nem beszélt még a nővel

, azóta se, és most emiatt már lecsúsztunk a következő nyelvvizsga jelentkezési időpontjáról is.

És ezt a Gy. még nem is tudja.

Ma mondta, hogy jelentkezzek helyette, de láttam, hogy már lejárt a határidő. Biztos lehetne még telefonálni vagy vmi, de én nem telefonálok helyette, mintha ő hülye lenne, ezt most már intézze ő. Elmondani meg még nem tudtam neki, mert a mhelyén nem akartam emiatt felhívni, mert csak felhúzza magát, most meg rohant tovább.