Anna: ezzel én ugyanígy vagyok

Már annyira be vagyok sózva mindig, hogy kicsomagolják az ajándékot, amit én adok...... A legszebb karácsonyom, azt hiszem tavaj volt
December 12-én, (azt hiszem) akkor mentem el az első 4D-re

Apának nem mondtam el....... Ő elsősorban lányt szeretett volna, vagyis persze mind1, csak egészséges legyen, de mégis a lelke legmélyén, kislányt várt

Hát amikor nézték a 4D-n és kérdezték, hogy van-e már neve a babának, akkor én büszkén mondtam, hogy persze hogy van: PETRA

Erre mondja a csajszi, hogy kicsit kellemetlenűl fogja érezni magát a gyerekünk nagykorában, hogy FIÚ létérre, Petra nevet kapott
No, kicsit meglepett, mert már annyira beleéltem magam, hogy lányunk lesz, de sebaj, nagoyn örűltem én a fiúnak is.... aztán ahogy mentem hazafelé, bementem egy bababoltba és vettem egy pár világoskék színű tipegőt... már nagyjából elterveztem, mi lesz részben Apa karácsonyi ajándéka. Szóval, vettem még egy nagyon aranyos szétnyitható képeslapot, olyan babásat, írtam a FIA nevében egy nagyon aranyos levelet, becsomagoltam a tipegővel és a dvd-vel együtt

Amikor kicsomagolta és elolvasta, azt mondta, hogy most Ő egy picit elvonul, majd enyhén könnyes szemmel visszajött és megköszönte

...... szép volt
Jó lenne már egy kislány levelével megajándékoznom.... de ez a gondolat egyre messzebb kerűl sajna a valóságtól
Na most én is csöpögős lettem, bocsi lányok