A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Eszti!
Sajnálom,hogy "kinyíródtál" :(

Ahogy így olvasgatlak benneteket,kezdek rájönni,hogy nekem milyen jó dolgom van!Egész délelött babyszitter segít,délután meg a párom,a nagylányom és anyósom felváltva. :oops: Kicsit szégyellem magam előttetek...Pláne,hogy takarítónő jön heti egyszer és anyám küldi az ebédet minden nap éthordóban,mert menü-éttermet üzemeltet. :lol:

Szanett,Anny!
nagyon jók a képeitek! A fekete-fehéreket különösen bírom,azokon még szebbek szerintem!

binyek

Judit!
Kisgyerekes nyaralgatás nagyon fárasztó, de szerintem őrült jó tud lenni. Egyáltalán nem baj, hogy mentetek, lehet, hogy itthon is ugyanúgy betaknyosodtak volna. Sajna nekünk idén kimaradt. Tavaly nyáron jó volt, akkor még Manó aludt délután, sokszor séta közben a babakocsiban, mi meg kettesben voltunk. Idén meg májusban voltunk pár napot, azt is nagyon élvezte, meg mi is. Persze: váltva ettünk, mert a kis gazfickó körberohanta a szállodát, de ezzel együtt is. Ja, merem jó szívvel ajánlani mindenkinek Füzesgyarmaton a Hotel Garát. Maga a hely nem nagy durr, van egy strand és kész, de a szállodának is van saját "ministrandja", ahol nem morog senki, ha bemész a gyerekmedencébe és első szóra ugranak, mindent megoldanak, amit csak kérsz.
vovanda

Judit,
tündériek, milyen nagylányok már!

Binyek,
hát légy szíves, te csak hallgass :lol: , tényleg jó dolgod van! Nekem csak egy takarítónéni kellene, már azzal is boldog lennék. :wink: csak nálunk nem nagyon tudna idegen takarítani, olyan sok cucc van összezsúfolva kis helyre.

Majd jövök délután, egyre megyünk bhrg-be vizsgálatra.

KépKép
lili73

Helló!

Judit, hát a betegség miatt nagyon sajnállak benneteket, de igaza van Vandának, h ez itthon is megtörténhetett volna. Így meg legalább kifáradtatok. :wink: Nem tudom, de nekem nem nyűg a fárasztó nyaralás (amúgy sem bírom a punnyadós, semmittevéses nyaralásokat), és gyerekeket meg mi akartunk, tehát jönnek velünk (szinte) mindenhová. Bécsbe én is tervezek kiugrani egy napra, de az Apjuk még nem tudja :lol: Mondjuk én a kölykökkel.
Mi is megyünk Hévízre, azaz mellé, egy üdülőfaluba februárban egy hétre. Alig várom, h lerohangáljam a lábam :wink:

Binyek, hát úri dolgod van, az tuti. 8) Kicsit irigylem tőled azt a sok plusz időt, amit a segítségnek köszönhetően a gyerekekkel tudsz lenni. Takarítani speciel szeretek, de egy éttermet üzemeltető nayuka nekem is beleférne 8) :wink:

Kép
an°°di

Judit,
nagyon aranyosak a csajok! azért csak jó volt, hogy lementetek, kell egy kis környezetváltozás. 8)

Binyek,
akkor egy kicsit mégis panaszkodhatok. :lol: a takarítás nálunk jó is és rossz is. a 34 nm-t jól ki lehet takarítani, de addig a pucérseggűeket mindíg vissza kell tegyem a kiságyba. ez viszont nem jó, mert már szenvednek benne .. :roll:
párom meg már panaszkodik a kaja miatt, hogy mi lenne, ha már mindannyiunkra főznék, nem csak a srácokra :wink: csak hát eddig nem ehettek mindent. a lisztet most kezdtük, a tojássárgáját, sajtot, ilyeneket még nem lehet ...

Csajok, tudtok ajánlani vmi finom, egyszerű és mindenki számára (értem itt a csipásokat) ehető karácsonyi kaját? v. vmi weboldalt, ahol családi kaják vannak? nem vagyok egy nagy konyhatündér, kellene egy kis segítség! :oops:

dobok képeket ...

Bendus megtett ma többször is 4-5 lépést! :)

Kép

Kép Zsombi,apa

Kép

Petra
Kép
petricsek

Szép napot!

Binyek
Ez nem szégyen,inkább MÁZLI :lol:
melyik az a se nem cipő se nem szandi?

Juci
Itthon is ugyanúgy megtörténhetett volna.Mi a Marci műtétje miatt előtte kb 2 hétig kerültünk mindenkit és alig mentünk valahová.A műtét hetében az orrunkat nem toltuk emberek közé,amíg Pécsen voltunk,addig a Bercus itthon.Mégis taknyos.

Petricsek
Már akartam írni,az a 18 :shock: fok elég kemény.Én megfagynék nálatok.(de Zsuzska is :lol: )

Itt somolyogtam tegnap magamban az éjszakák miatt és hálát adtam az égnek,hogy az enyémek alszanak.Elájultak 8 körül.(persze a nappali alvás fogalmát nem ismerik ugye,vagy ha igen,akkor is felváltva)Erre 3.20-kor indult a napunk irgalmatlan ordítással. :shock: Anya-apa gyereket felvesz,megnyugtat.......Gyerek megnyugszik,letesz,ordítás indul újra.Anya kezd mérgelődni.Pelenkáztunk,etettünk,orrot szívtunk........kölkök meg kézben csak röhögnek és csacsognak egymással.Jött a gyerek letesz,sírni hagy.Nos amikor már hallottam sorban hogy a szomszédok húzzák a wc-t :lol: :lol: :lol: akkor megint kezdtük előről.Ugye ha hagyom sírni(fejemen 2 párnával)akkor még jobban folyik a taknya,ha felveszem,röhög.5.40-ig tartott a műsor.MA 9-NÉL ELŐBB NEM FÜRDENEK AZ BIZTOS!
JA!Mire a Bercus elaludt volna,kezdte a Marci.Bertalan meg tök mérgesen kiabált rá.Mi meg kínunkban röhögtünk mint két zombi.Remélem nem csinálnak ebből rendszert.

Eszti
Átérzem a helyzeted maximálisan,de hidd el tényleg jobb lesz.gyere csak panaszkodni.
Vendég

Azt hiszem a Bertalan zsizsik nevét nyugodtan égetőre cserélhetjük
Kép
[/img]
Kép
Kép
[/img]
Kép
Kép [/img]
Vendég

banika:
megzabálom őket! :P :P :P ... a képek alapján azért nem lehet egyszerű velük sem! :mrgreen:

Petra
Kép
petricsek

Az apámék itt voltak tegnap és mondják hogy milyen nehéz idén a fiúknak ajándékot venni mert még egy csomó játékot korainak találnak nekik.Együtt töltöttek kb másfél órát és megváltozott a véleményük. :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

látom a DVD-k még a helyükön vannak! :lol: nálunk már nem! :wink: ezért karácsonyra meglepjük magunkat (és a srácokat 8) ) egy új, ZÁRT TVállványszekrénnyel.

Petra
Kép
petricsek

persze mert megrekedtek az újságoknál :lol:
Vendég

a DVD-k meg a tárolóban figyelnek az alagsorban bedobozolva :lol: :lol:
Vendég

Andi!

Félreértettél, szuper volt, csak fárasztó!
Imádok velük lenni és mi is visszük őket mindenhová (szinte), nem is tudnék elmenni nélkülük pár óránál hosszabb időre, mert lehet, hogy ők tök jól ellenének nagyszülőkkel, de én megvesznék az tuti. :lol:
Én sem vagyok az a punnyadós fajta, de azért néha jól esne leülni kb. két percre :wink:

Petricsek, Banika édesek a kölkök. Látom nálatok sem mennek a szomszédba egy kis huncutságért :wink:

Binyek, Anyukám miatt nekem is közel olyan jó dolgom van, mint neked, nagyon sokat segít. Mondjuk egy bébicsősztől szerintem megőrülnék egész délelőtt.

Andi, mi most kezdtük a fakanállal fémdoboz ütögetést zenére, (hát még nem mindig vannak ütemben :lol: ), babázunk (ringatunk, etetünk) imádják a leporellot olvasni, sokat mondókázunk, a Hej, Gyula,Gyula és a Töröm töröm kísérő kézmozdulatai már mennek a csajoknak is, olyan édesek olyankor, megzabálom őket.
Milyen dolgokat ír egyébként az Anya taníts engem, erre az időszakra? Kíváncsi lennék, ha van időd, írj le pár dolgot lszi.
Megjöttünk a dokitól, Dorka tüdeje felett váladék, már megint, pénteken kontroll. Lili kapott a popsijára vmi festéket, amit reggel rá kell kenni és képez rajta egy réteget, mert tényleg nagyon csúnya szegénynek, meg vmi kevert krémet...
Most alszanak szegénykéim.

Judit

jucicuki

Lányok!

Tüdőgyógyásznak ugye vezetnünk kell a panasznaplót Dorkáról. Azt mondta, hogy ha sokszor előjön a felsőlégúti-tüdő panasz, akkor vissza kell menni és kap gyógyszert a megelőzésre..
Nagyon idegenkedem ettől, de szeptember óta gyakorlatilag kéthetente beteg és bizony előkerül az antibiotikum v. a berodulál, most megint kell inhalálni.
Szóval nem tudom mi lenne a jó...
Ti mit tennétek????

:?: :?: :?:

Judit

jucicuki

Ha kép akkor én is :) nagyon édesek a fiúk! Banika és Petricsek!

Kép
Kép
Kép
Kép Kép

Lili! Te nem látsz hasonlóságot Barni és Gergő között? Göndör haj, nagy barna szem...

zsuzska80
Szombathely

Helló mindenki!
Édik a babók!

Binyek!
Nem tudom, én hogy tűrném, hogy valaki más takarít. De az jó, hogy van segítséged, néha muszáj.

Judit!
Megelőzés címszóval mit kapna a gyerkőc? Holnap rákérdezhetek a sógoromnál, megyünk hozzájuk. Egyébként így laikusként azt mondom, jobb, ha nem antibiotikumot kap ilyen gyakran.
vovanda

Juci! biztos tök jó lehetett a "nyaralás" én sem tudnék elmenni hosszabb időre.
Én spec nem szeretném ha más rakodna helyettem. Én jól vagyok egyedül is. Néha azért jól jön ám a segítség is.

Juci! az anya taníts engem fenn van a neten, le lehet tölteni!

zsuzska80
Szombathely

Vanda!

Nem tudom, hogy mit kapna, ennyire nem mentünk anno bele.
Azért ha esetleg rá tudnál kérdezni, hogy mi a szokás ilyenkor, nagyon hálás lennék.
Dorkának ugye a születés körüli hercehurca, három és fél hét gépi lélegeztetés miatt heges a tüdeje...

Judit

Zsuzska, köszi!

jucicuki

http://www.mp3portal.hu/viewforum.php?f=38

itt sok dolog van! Igazi kincsesbánya!!

zsuzska80
Szombathely

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Annyira édesek a babás képek! :)

Petricsek!
Csak a szomszédba költözünk, most épül egy társasház, ott veszünk lakást, mert most albérletben lakunk. Nekem is tanulni kell....gyerekgyógyászatot :P

Eszti!
Kitartás!

folyt köv...ötetééés lesz

Kép
riddencs

Vanda!
Ha rákapnál a más-takarít-én-meg-nézem ízére,akkor te is imádnád... :wink:

Banika!
Nem tudom már az enyém nevét,de félcipő és egy tépőzáras pánt van a lábfején.Az enyém kék,de azt hiszem már csak vajszinű,barba és fekete van.Nézd meg a honlapjukon,fent van az összes fajta.És érdemes megnézni a Vaterán,mert feleáron lehet újat kapni,csak nincs annyi fajta modell.
A fiaid annyira kikupálódtak,egyáltalán nem látszik rajtuk a koraszülöttség.Az egyiket beválalnám Majusnak szivesen,de asszem ezt már mondtam! :wink:

petricsek!
34 nm????Te atyavilág!Mi a 105-öt is kicsinek érezzük néha(gyakran).
A csemetéid nagyon édik! :D 10 hósan már lépeget?!Nem semmi...Biztos valami fontos dolga van,azért siet menni. :wink:

Zsuzska!
A kádas irtó aranyos! :lol: De úgy látom a babakocsi méretével kicsit gondban vagytok!!!Vagy babakocsit kell cseréljetek vagy nem adhattok többet enni a lurkóknak,hogy ne nőjenek! :lol: :lol: :lol:

binyek

Na, kajáltak.

Én sem szólhatok semmit, mert sokan segítenek nekem, fürdetésnél mindig van vki, és főzni sem kell, mert apjuk étteremben dolgozik. Szóval jó dolgom van, csak éjszaka akadok ki.
Kipróbáltam Tonti, a módszert...Tegnap Levi fél 12-kor ébredt, sírt egy órát, utána aludt 5.30-ig, Léna 1-kor, 2-ig sírt, 8-kor kelt. Mindkettőt magam mellé fektettem a hálóba, ott simogattam őket, ill. nyugtatni próbáltam, a végén már csak feküdtem mellettük.....Ma Levi 1-kor kelt és másfél órát sírt, egyre jobban és jobban, a végén már annyira ideges voltam, h megetettem, mert nemhogy lerövidült volna a sírás, inkább erősebb és hosszabb lett....szal nekem ez nem megy....inkább felkelek hozzájuk ezentúl is, amíg maguktól át nem alusszák az éjszakát.
Amúgy nálunk nincs hiszti az elalvás körül, tök simán megy a kiságyban nappal is, este is. Csak felkelnek. Ez van.
Ja és a felettünk lakó csaj ütögette a padlóját, mikor éjszaka sírtak...azért őt is megértem... :?

Ma voltunk a vas kúránk kontroll vérvételén, Levi végigsikította, Léna őt nézte csendben közbn, miért üvölt, hisz nem is fáj..... :P
Holnap meg elvágja a dokinéni Levi túl rövid nyelvfékét....volt vkinek ilyen?

Kép
riddencs

Riddencs!
Sajnálom,hogy neked nem jön be ez a sírni hagyós dolog. :( Nálunk a mai két alvásnál is csak 5-10 percet sirdogált Marci az elalvásnál és nem kellett ott állnom mellette 30 percet,míg elalszik. :roll:
Na ütögetném én a szomszédodnak a fejét,asszem!Idióta!Gondolja,hogy azért bőgeted őket,hogy ő ne tudjon aludni???Vagy csak passzióból?Hülye...

Ez a nyelvfelvágás nem hangzik túl jól... :shock: Eddig csak papagájoknál hallottam ilyenről! :lol: :lol: :lol:Bocsi,vicc volt! :oops: (még ha rossz is)

binyek

Binyek! :P Már láttam ilyen elvágást, csak egy kis vékony hártyát vágnak el, igazából nem gáz, csak a lefogástól fog ordítani a fiatalember.
Jó neked, h már nem eteted őket éjszaka. Nálunk a víz éjszaka nem kell, teára meg nem akarom rászoktatni őket a későbbi fogszuvasodás miatt, éjszaka ne igyanak. Lénának néha bejön a cumi, visszaalszik, Levi nem cumizik, neki marad a cici... :?

Kép
riddencs

Riddencs!
Keresztfiam nyelvfékvágását végigasszisztáltam. Nem egy nagy durranás, engem meg az anyját jobban megviselt, mint a gyereket. Ha lehet és bírod, menj be vele. Legyél mellette, akkor talán jobban fogja viselni. Amúgy érzéstelenítik, nem érez semmit, hamar elfelejti majd.
vovanda

sziasztok

én még kezdő vagyok jelenleg 9hetes terhes 3babával és tele izgalommal..
nagyon szeretnék ismerkedni hasonló helyzetben lévő kismamákkal
előre is köszönök minden segítséget
paradizs

Szia itt Paradizs! Hű, 3 baba :shock: :shock: :shock: Valami azt súgja, nem ágyban, párnák közt hoztátok össze :wink: :lol:

Judit, nem értettelek félre, én Binyekre reagáltam a i nyaralásotokból kiindulva.
2 perce leülni? :lol: :lol: :lol: Mondtad, h röhöghetek, emlékszem :twisted: :wink: Vhogy úgy érzem, egy csónakban evezünk.
Este majd belenézek a könyvbe, és írok pár dolgot, hátha... Ezeket mi is csináljuk, de a töröm...-höz nincs kedvem :oops: Gyulagyula megy nagyon, de az apjuk miatt akarom is :wink:

Petricsek
, még h a fiúk lusták!? :shock: Komoly a kölyök!

Zsuzska, séta közben alszanak???? Micsoda luxus! :wink: :lol: Én akkor szoktattam le őket, mikor rájöttem, h így semmi időm itthon főzni-mosni-takarítani napközben, este meg nekem is jár egy kis pihenés. Azóta ágyban alszanak.. hehe. Most is

Kép
an°°di

Paradizs!
Hú, kapkodom a levegőt! 3 baba! Nyíregyházán (ahol szülni fogok) pár hete születtek hármasikrek, 35. héten, dokim azt mondta, jól vannak. Első terhesség?
vovanda

Sziasztok!

Judit! Örülök, hogy sikerült eljutnotok Hévízre, sokat gondoltam rátok az elmúlt napokban. (persze kicsit irigykedve :) :) :) ) Remélem a fáradtság mellett azért sok szép élménnyel tértetek haz, é ne legyen lelkiismeret furdalásod a betegségek miatt, mert az már biztos lappangott bennük.

Binyek! Mázlista! Ha ilyen jó dolgod van jöhetsz hozzám segíteni! :lol: :lol: :lol:
Egyébként egy bejárónőt én is elfogadnék, mert a sok takarítástól, már kivagyok. De főként akkor kellene majd, ha visszamegyek dolgozni, hogy legyen időm majd a gyerekekre.

Petricsek! Banika! Zsuzska! Nagyon édesek a gyerekek, és már nagyon ügyik is.

Petricsek! Hogyhogy még nem adhatsz nekik sajtot tojást? Mi már eszünk túrót, sajtot, most kezdtük a joghurtot, és már adhatnék nekik tojássárgáját is, mert a védőnő mindig kédezi elkezdtem e már. Pedifg alig van különbség a gyerekek között, és az enyéim a fiatalabbak.
Ja és hova is költöztök? Tudom már kérdeztem, és bocsi ha válaszoltál, lehet átsiklottam felette.

Paradizs! Gratula a babákhoz, és kitartást. Mikor a kórházban voltam 2 3-as ikres anyuka is volt ott, persze már megszültek, mind jól vannak. Az egyikkel azóta is találkoztam, hát elmondása szerint nem könnyű.

Egy kis segítséget kérnék, két dolog is van.
1. Most már este 5kor is rendes kaját esznek a gyerkőcök, de nem akarok nekik mindig főzeléket adni, amit délben is ettek. Ti ezt hogy csináljátok?
2. Zsófi egyáltalán nem akar inni. Ma láttam a tévében a babapercekben, hogy napi 5-6 dl folyadék kell nekik ilyenkor is, de sajna ezt a tápszer nem fedezi. Semmit nem fogad el, próbáltam mindent, tea, víz, gyümilé, de semmi. Se cumis üveg, se pohár (tüöbb fajta) se itatóspohár, már nem tudok mitt tenni. Sajnos a széklete miatt is fontos lenne, de nem jutok vele semmire. Van valami ötletetek?

Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

sziasztok csak a képeket megnéztem mig apa kiment cigizni :oops: imádnivalóak a gyerkőcők :D
és banika jól látom felállnak a krampuszkák :D
nekem ma jázmin felült rendesen tartja a hátát nagyon rákattant tetszik neki olyan mint a kelfel jancsi nem lehet ledönteni :D mit csináljak hagyjam :?: nem korai még :?: egyedül csinálja nem segítek neki.pussssssss hiányoztok :D :lol: :oops:

lanyané

Lanyané!
Hagyd nyugodtan ücsörögni, ha magától csinálja nem baj. te is hiányzol, mi ez a balhé apával?
vovanda

Sziasztok!

Ma 10 órán kereszül ordított drága Lilim. Mit mondjak...nem ez a legjobb napom. Csöppet lefárasztotta a dobhártyám.
Szerintem fog lesz, mert ma is 2x öltöztettem át őket, mert nyakig trottyosak voltak. Megint ipari mennyiségben vásárolom a folttisztítót. A szomszéd meg azt mondja nem hall semmit 8O Hát...irigylem.

Ancsi: Mi sem eszünk még tej-terméket. én úgy gondoltam ráérünk, több ételallergiás gyerekkel taliztam, nem akarom megreszkírozni. Januártól vezetem be fokozatosan.
Vendég

Anny, basszus nem irigyellek. Nekem az éjszakák sz@rok...de most mit tudok tenni. elalszik ügyesen az ágyában, de sokszor ébred, de akkor is csak cumi kell neki, és alszik is tovább. de ezt kb 3-4szer játsza el...
Én is meg akarom kérdezni a szomszédot, de eddig nem mertem :)
Mi sem eszünk semmi tejest. ami új, az tojássárgája, meg durumtészta. majd jövőre.
de én nem értem miért kell ezt a kaja dolgot siettetni...

BinyeK! na ezt a kocsit adtam el, pedig ez még szélesnek mondható...egy esrenyőre csukható lesz helyette, ami sztem még keskenyebb.. télen majd kihúzzuk valahogy....

Lanyané! még gond van apával?

zsuzska80
Szombathely

Hahó Csajok!

Már túlvagyunk a második csodálatos éjszakán!Majus csak egyszer kérte a szájába a cumi visszahelyezését,Marcus pedig 5-kor egy kis ivás után 2 perc alatt visszaaludt! :lol: :lol: :lol: Ugyhogy 6-or fel is ébredtem MAGAMTÓL,mert kialudtam végre magam!Micsoda mennyei érzés! :roll: :wink:

Mariann!
Te szegény terrorizált anyuka! :lol: Neveljem meg az urad? :wink:

Anny!
Kicsi Lilit nagyon sajnálom! :( Meg téged is! :wink:

Paradizs!
Üdv közöttünk!Húúú,de bátor vagy!Nekem ez a kettő is bőven sok!Főleg azért, mert már van rajtuk kívül 3 ördögfiókánk,akikkel -meg kell mondjam- egyenként több gond van már,mint a két törpével együtt. :roll:

Ancsi!
Holnap már tudok rakni táblázatot(nincs gépem,mert kölcsönkérték,most a páromén írok) és ott mindenki beírta,hogy mit ad uzsira.Majd böngészd át! :wink:
Az ivásra nincs ötletem.... :?

Riddencs!
Én ugyan teát adok nekik(Hipp-es babateát),de fele annyit teszek a vízbe,mint az előírt.Így egyáltalán nem lesz édes,csak van egy kis íze,mert az enyémek se itták meg a vizet.

binyek

Csajok :?
Mostanában semmi időm írni. Egyre többet vannak fent a srácok, kevesebbet alszanak. Ráadásul Márkó egy hisztibogyó lett, semmi sem tetszik neki. Pedig nem jön még a foga.
Én is ki fogom próbálni a spártai módszert, mert Milcsim tegnap f10-kor feküdt, s f1-kor már fent volt, amíg simiztem, addig alcsizott, aztán megint beszólt és ez így ment 4-ig, amikor megetettem, aztán megint sírni kezdett, de már nem figyeltem rá, így 5-6 perc hisztis nyöszörgés után feladata :shock: f6-kor meg Márkó kelt a másik szobában. Oda átmentem, 8-ig elvoltunk, addig Milcsi egyedül volt és aludt :shock:

Szépségesek a gyerekek, most csak azt volt időm megnézni és azért felületesen át is olvastam a lemaradásom...

Banika :P
Miután a benti és kinti cipő között lényegében semm különbség árban, én kintit vettem, de itthon is használom. Tépőzáras, könnyű felvenni!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
Jó éjszakád volt! :roll: Én is akkor sokaltam be,amikor már sehogy sem volt jó Marcusnak!Most meg ki vagyok akadva,hogy csak ennyi "szadizás" kellett ahhoz,hogy visszaálljon a rend! :wink:

binyek

Helló Csajok!Vagyok :lol:

Köszönöm a bíztató szavakat,nagyon jól esett,már jobban vagyok :lol: Olykor rám törnek ilyen nehéz napok és egyszerűen nem tudok ellene tenni,csak próbálom túlélni,de már elmúlt,remélem mostanában nem látogat meg újra :roll:

Banika
Köszönöm még egyszer a krémet,Száva puncija csodaszép :lol: :lol: :lol: És nem semmik a Varga fiúk!!!

Rebe????Ti hogy álltok?Banika féle csodakrém?

Petricsek
A mi karácsonyi menünk:halászlé(ehelyett főzhetsz húslevest is,abból a fiúk is ehetnek)
sült pulykacomb+almakompót+barnarizs+párolt káposzta(a kápin kívűl szerintem ebből is ehetnek a fiúk)
lesz még mákos+diós bejgli,gyümölcskenyér és sajtos pogi.

Fanni
Sajnálom a rossz éjszakákat.Lehet érdemes lenne neked is kicsit "befenyíteni"
:roll: Derekad?

Riddencs
Az egyik ismerősömnek is volt ilyen "nyelvvágása",de neki 1 évesen csinálták.Anyucit jobban megviselte,mint a kislányt.

Anny,Zsuzska
Csodaszépek a gyerkőcök

Lanyané
Hiányzol!!!

Ancsi
Nálunk Száva nem hajlandó semmit meginni,csak az általam főzött alma levét.Ezt viszont imádja,egyébként tényleg nagyon fini
:wink:

Paradizs
Üdv!Mi is 3 babóval indultunk annó,de sajnos kettő maradt,ők viszont a legnagyobb csodák a számunkra.
Vendég

Juci
Sajnálom,hogy megint betegek vagytok.Én biztos megmutatnám a dokinak ezt a naplót,az még sem jó,hogy kéthetente lebetegedtek.
Vendég

Hello!

Az enyemek meg mindig alszanak :shock: :D folkeltek olyan 8 korul kaptak enni es visszaraktam Oket az agyba mert Monserrate 9-re megy suliba igy Ot kell megetetni, feloltoztetni stb. es a kicsik egy szo nelkul visszaaludtak. :D
Most valahogy szuper felesegnek es anyanak erzem magam, olyan jol sikerult a hosszu hetvege (hetfo unnep volt itt) hogy kitakaritottam, tegnap foztem tyukhuslevest, toltott csirket es tejberizst. Gyerekek imadjak! Tegnap du. a naggyal csinaltunk karacsonyi kepeslapokat, en megrajzoltam a telapot, O kivagta es ragasztotta. A lakas is olyan szep igy karacsonyi diszekkel, bar Alex kicsit megijedt a fenyektol (kis betoji :lol: ) en imadom ezt a hangulatot . Vettem illatos gyertyakat igy meg az illat is karacsonyi. :D Imadom a decembert (ha nem betegek a gyerekek! :roll: )

Sotske: kenyeret meg nem sikerult megcsinalni, majd talan ma bar rengetek dolgom van du. :?

Judit: sajnalom hogy betegek a Lanyok, ez a legrosszab a osz-telben mig kicsik. Az enyem, a nagy 3 even keresztul szinte allandoan beteg volt telen, ez az elso ev hogy meg csak egyszer volt beteg. Haladunk. Orulok hogy azert jol sikerult a nyaralas, en mostanaban nem vagyom sehova, megszenvedtuk azt az egy honapot otthon Mo-on nyaron, faradtabb voltam mint most itthon.
Monserrate kronikus bronhitiszes volt es volt egy 5-6 honap mikor egyfolytaban inhalalnia kellett minden nap es ez a megelozes miatt de nem emlekszem a gyogyszer nevere. Szerintem inkabb ez mint az orokos betegseg.

Petricsek: Bendusnak gratula a lepesekhez, innen szerintem par het es futni fog. Nagyon ugyi!!! :D Nalunk pulyka lesz karacsonykor meg nem tudom milyen formaban.

Banika: van egy olyan erzesem hogy a Tieid is hamar fognak jarni, nagyon kis huncut orokmozgok! :wink:

Zsuzska: nagyon edesek es tenyleg van hasonlossag a Lili fia es a Tied kozott! :D Cumiert neha az enyemek is felkelnek este de az mar igazan elviselheto, csak egy perc es alszanak tovabb. Megnyugtatasul, ezt egyre ritkabban csinaljak!

Riddencs: kicsit megijedtem mert ugy olvastam hogy kiprobaltad a Tonti modszert :lol: Isten ments ez nem az en modszerem kialtottam fel aztan rendesen elolvastam hogy azt irod; kiprobaltam Tonti, a modszert. :lol:
Sajnalom hogy nem jott ossze de nem kellett volna Magad melle raknod Oket ez meg csak jobban hergelte Oket hisz itt az anya mellettem es nem segit?! :roll: A masik, ha egyszer elhatarozod Magad nem szabad meghatralni :? mert az egesz siras-rivas most hasztalan volt. :( Lehetseges hogy Levid meg nem erett meg az ejszaka atalvasara, valoszinu komolyan ehes volt azert nem hagyta abba a sirast. Meg olyan kicsik, kitartas!

Binyek: orulok hogy Nalad bevallt! :wink: Tenyleg baromi jo dolgod van!!! :D En a legjobban a finom kajakat irigylem Toled amit az anyukad visz! :lol: (Januartol nekunk is lesz takaritononk. :wink: )

Ancsi: ha tenyleg nem isznak meg semmit es sehogy akkor probald meg nagyon lassan es ovatosan raszoktatni kiskanallal. Hala Isten az enyemek isznak mindent de folag vizet adok Nekik.
Kaja: hat az enyemek csak egyszer esznek fozeleket ebedre, du. uzsira mast kapnak. Jodhurtot kenyerrel, tejberizst, gyumit, vajaskenyer stb.

Paradizs: gratulalok a 3 babahoz!!! Meselj Magatokrol!

KépKép
KépKép
tontica

Jaj, most jut eszembe, Alex megtanulta mondani hogy Mama meg Papa es sokszor mar az agybol kiabal hogy Mamaaaaaaaaa!!! Olyan edes, zabalom meg! Na meg amikor odajon hozzam, atkarolja a labamat es azt mondja mama olvadozok rendesen. Nagyon huncut es a gyerek!

KépKép
KépKép
tontica

Csajok!

Köszi, letöltöttem a könyvet. Tök okos vagyok, mert ezeknek 98%-át eddig is csináltuk :lol: :lol: :lol: :wink: lehet, könyvet kellene írnom :?: :D

Paradizs!

Szia itt! Írj kicsit bővebben magatokról és gyere gyakran!

Judit

jucicuki

Juci! mi is ezeket csináljuk. nem nehéz kitalálni őket :) végülis bűvös kockát még nem adhatok neki h. rakja ki, max összenyálazza...
ez a könyv is épp olyan mint a többi, (az alvásos, suttogó) leírják mindazt ami tök logikus, és pénzt lehet elkérni érte...

zsuzska80
Szombathely

Csajok
du. megyek fogászatra,szorítsatok :roll:

Tonti
Milyen ügyes vagy!!!Alex nagyon édi lehet,ahogy mondogatja,hogy mama,már én is alig várom :wink:
TAKARÍTÓNŐ-irgy,irigy,irigy..... :oops:
Vendég

riddencs: gondolom alig várjátok a költözést! Végre saját, inkább hitelt fizet az ember v. magára költi, mint albiért fizetni. Mi Dunaharasztira mennénk, mert a Budai oldal drága, Monor-Vecsés irányba pedig nem szeretnénk. Család nem örül, mert mi elég sokat összejárunk, ráadásul szüleimnek nincs autójuk. … de hát vhol el kell kezdenünk, mert ez már pici. :roll:
Most is itt írnék, erre NEHOGYMÁR ALUDJANAK! Most kel fel mindkettő! :evil: :twisted: :evil: … Bekapcsoltam nekik a Teletubbies-kat … (sz@ranyu)… :wink:
Ja, meg tanulni is kéne, de mostmár azt sem, estére meg dög vagyok. Akkor érted is szurkolok, gondolom Te is vizsga előtt állsz?! V. szorgalmas, folyamatosan tanuló vagy?
Nyelvfékvágás?? :shock: Nem is hallottam még. Kis Levi biztos jobban fogja viselni, mint Te. (De azért bízom Benned is! :lol: )

Binyek: azért segítség ide vagy oda (persze baromi, jó ha van!!!), a napi 24 órás felügyelet mégiscsak mi vagyunk és ez kimerítő, csak a fokozatok mások. Alvás aranyat ér!!!! :)

Szia paradizs! 3 babó :shock: ? Kemény menet lesz! Nagyon vigyázz Magadra és sokat pihenj! Várjuk a fejleményeket!

Ancsi76, anny81: ételallergia-veszélyeztetettség miatt nem adhatunk még tejterméket. Majd dodóbácsi megmondja holnap … ancsi, én étkezéskor v. közben (ha pl nyűgösek, sokat rohangálnak) adok vizet, hígított kompótlét v. teát, szigorúan cukor nélkül. Kakijukat pedig egymáshoz hasonlítgatom. Ha egyforma, v. oké mindkettő, v. nem, de akkor látszana rajtuk.

Lanyané: Ügyi Jázmin baba!hagyd, hogy csinálja. Én is hagytam mindent, de nem erőltettem, csak maguktól ültek, álltak szépen.

Sotske: kösz a menütippet! :D tegnap belecsempésztem egy kis fahéjat a zabkásájukba, du. meg pici vaníliát a rizsbe. bejött nekik, falták a kis torkosborzok!

Tonti-Mamaaaaa: Terrormutter :evil: ----- csiribú csiribá 8) ---- szupermutter :lol:

Petra
Kép
petricsek

riddencs: Te most poénból mondtad a gyerekgyógyászatot v. tényleg (mármint, hogy suliban?!) :?: .... asszem kezd elhagyni nemcsak a memóriám, hanem a humorérzékem is. ez már gáz! 8)

Petra
Kép
petricsek

Csak ugy: :D
Bebe tevenezes (Petricsek, akkor en is sz@r anya vagyok) :oops: :lol:
Kép
Nagylany:
Kép
Megigerem hogy jo leszek, becs szora! :roll:
Kép
Anna "elbujik" :lol:
Kép
Csabos mosoly, ezt lanyaitoknak ne mutassatok meg! :lol: :lol:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

sziasztok,

reggel irtam egy tok hosszut 2 kezzel, de elszallt.... :twisted: most meg csak 1 kez van, masikban gyerek alszik, ugyhogy bocs a hibakert....

minden baba es gyerkoc edi, es gyonyruseges!!!! en is akarok miku ruhat, vagy vmi hasonlot!!!!! abbol csinalok majgd a caladnak kepeslapot karira... :wink:

mi jol alszunk, este 10-1 aztan 5 korul van ebredes meg es 7kor, aztan 8-9ig alszanak amig en eletet verek maagamba..... vhogy most faradtabb vagyok tobb alvassal, miert van ez? felgyulemlett????

viszont! mostanaban ejjel legalabb 2x kakilnak is, szal cserelni kell pelust... eddig elyen nem volt, miota nem ujszulottek, miert? tuletetem oket? es! nektek van/volt olyan, hogy szopizni akar, de ingerult, feszul a kis teste, latszik, hogy a hasa gyutri, de szopizik, mintha azert, mert az segiti a pukit vagy kakit kijonni.......... LETEZIK?

dragonfly

Paradizs gratula a 3 babszemhez!!! Szoritok, hogy minden ok legyen!

Juci, orulok, hogy jo volt heviz.... mennyi jtekot vitettek magatokkal!!! :shock: nahat, hogy mi var meg rank!!! :wink:

Ja, alvashoz vissza, nalunk a du-i szundi nem megy mostanaban....

na megyek, mert bombi..... keles van, Luka aludt masfel orat, Cassian semmit....

dragonfly

Rengeteget írtatok, majd később visszaolvasok, mert Manó itt pattog a fejemen.
Csak röviden: ma volt CTG, minden rendben. Viszont ha "B" bab nem fordul vissza, császár lesz. Hogy lehetne rábeszélni a drágát, hogy legyen szíves fejjel lefele fordulni? Nagyon nem akarnék műtétet. Nem kimondottan farral van, hanem kicsit keresztbe.
vovanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: