sziasztok.
koszi a dicseretet.hat nem ebbol fogunk meggazdagodni de egy kis zsebpenznek jo lesz a 30halert kaptam 6eurot

ez kizsakmanyolas a javabol,de ez van.
Junko,nagyon sajnalom hogy szomoru vagy de neha annak is kell lenni.Muszaly a leleknek megkonyebbulni kicsit.nagyon ritkan sirok,a parom elott szinte soha,de november 1en nalam is eltort a mecses rendesen,elvonultam es nagyon jol esett kisirni magam.
ilyenkor duhos vagyok mindenkire,de legfokepp a sorsra hogy miert nem sikerul nekem semmi.Valakinek minden megadatik,gazdagsag,egeszseg,csalad,nekem ezek kozul szinte semmim sincs.Anyira kis dolgot kerek az elettol es nem ertem miert nem kaphatom meg mikor az egvilagon senkinek nem artottam.
narcisz,hat en is rohognek ,de nem fog becsuszni.2hete nem is voltunk egyutt.Apa az ejjel beprobalkozott de leraztam,aztan anyira megbantam a dolgot,ugy sajnaltam szegenyt.Reggel olyan morcosan nezett ram,de remelem nem ez miatt csak feszkos a fogdoki miatt,o ma megy.neki is ki kellene venni egy fogat de nagyon halasztja a dolgot,a legerdekesebb kifogasa ez volt valamelyik nap:
-Majd februarban mert akkor hideg lesz......
miert most mi van ha nem hideg de mindegy o tudja
Ir es vagyok de fogi utan kapom majd a metet.
angel,lesz kiskonyved de jo,olyan jo dolog hogy sikerult,te is aztan minden vacakon kersztulmentel de a kitartasnak lett is eredmenye.