A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Aniko: calcium, stodal szirup a köhögésre, én a mellkasát szoktam olyan mentolos gyógynövényes kencével kenni hogy hamarabb felszakadjon.

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!

Anikó: Lakatos Krisztián. Nem bírom végignézni, fel szoktuk venni.

Lányok valamiről lemaradtam... A mézeskalács receptet hol találom meg? Néztem mindenhol és nincs meg. :oops: :oops: :oops: Tuti ott nem néztem ahol van.
Légyszi valaki írja meg! Köszönöm! ( A díszítés megvan bezzeg.)

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok, megjöttünk az adventi vásárból.

Reggel indulás előtt nálunk is volt egy lehúzom-az-asztalról-a-poharat-ami-széttörik-mellettem - jelenet. De semmi baja nem lett szerencsére.

A fellépés elég jól sikerült, bár az elején a hideg miatt még szét voltak csúszva az együttes tagjai, de a harmadik csokorra már összeállt rendesen a hangzás. Ukrán meg klezmer zenét játszottak most Gáborék.

Rugó jól viselte, volt ott egy másik ismerős baba, Léna is, akivel már összeadtuk a gyerekeket poénból. Evett mézeskalácsot, sült halat meg kenyeret, ivott meleg teát is.

Aztán beugrottunk a Corába vásárolni, ahol kis lapozgatható gyerekkönyveket találtunk az alsó pultokon 200 és 400 forintért :shock: :shock: Vettünk is párat belőle, tetszett neki.

Porzsákot nem sikerült szereznünk, mert pont a mi fajtánké fogyott el :x

Anikó, és betegséges tanácsokat nem tudok adni, Rugó nem beteg soha. Szerencsére. Jobbulást nektek!

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Vagy nincs is felrakva csak én gondolom? :oops: Amiért mindenki süti... Olyan szétszórt vagyok. :roll: :oops:

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Anikó: Fenistil csepp és tengervizes orrspray amit én szoktam adni. Doki is azt írja mindig. Ja és ne legyen nagyon meleg a szobában, gyakori szellőztetés.

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Halihó!

Végre, végre. Maciember elaludt, remélem nem csak egy óra lesz. :twisted: Napok óta ez megy. Napközben alig alszik, max. 1 órát, este meg tivornyázik legalább 10 óráig. Ma nagyon későn, n.10-kor keltünk. De én annyira zombi vagyok, későn keltünk, de ez nem azt jelenti, hogy sokat aludtam volna, sőőőőt...
Na, végre lukad a kicsi ínyecskéje, csak jövöget az a 7. fogacska. Ennek köszönhetően viszont sokszor ébred.

De jöjjön egy kis jó is, Bercó mondja, hogy: anya :lol: Nagyon édi. Meg megtanult a kis mutatóujját rázva mérgelődni. Én úgy nevetek rajta, tök édi, ahogyan a kis görbe ujjacskájával hadonászik. Apáját tegnap nagyon kiosztotta, mert hogy jön ahhoz, hogy nem engedi az almákat labdának használni. :lol:

Kaqk! Nagyon örülök, remélem tudod őket használni. Igen, igen, azok nagyon édes képek, de nekem az is nagyon tetszik, ahol Emma xilofonozik. :lol: Ölelem a kis tündért, csúnya fogfájás. :cry:

Anikó! Bár én inkább a táncos műsort szeretem, de a végén átkapcsolok, hááát nem fogod elhinni, Krisztián esett ki. A szűri szerintem nagyon rossz döntést hozott. Krisztián és Viktor közül Viktort hozták ki biztos befutónak. Ez volt a hiba, mert szerintem Viktor és Dávid közül Viktort juttatta volna tovább a közönség, így meg Krisztián maradt alul. Nagyon sajnáltam. Bár nem nagyon követtem itt az eseményeket, szerintem színvonalában már nem volt olyan, mint a régiek. De ezt a fiút imádtam hallgatni.

Dávidkádnak jobbulást! Kaqk jól írta! :)

Regi! Szuuuuupi hírek! Hajrá, hajrá, konyha.

Heni! De jó lesz ez a kis kandalló. Nagyon ügyi a férjecskéd.
dmaggie

Miléna: Nem tudom hol van ..feltöltöttem neked1228659537.5699.doc

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Jaj, semmire nem érek rá.
Csigatempóban takarítok, nagytakarítok. :shock:
A hálót kirámoltam, felporszívóztam, játékok, könyvek, bútorok rendezése.... Csinálom a helyet a kiságynak.
Hiszen ma 7.-e van, és közeledik az első tipp-időpont (Granda XII. 12.) Meg az az időpont, mikor ebben a helyzetben Zsozsi született (1 hét még kb.), ráadásul Gegi most jobban nagyobb, mint Zsozsi volt ilyenkor...
Plusz, mikor alszik, vagy háztartás/főzés, vagy munka. A sajátom, illetve Apának besegítek, tegnap pl. éjfélkor feküdtem le.

Szóval van mit csinálni, ráadásul a jövő héten száz dolgot kell elintézni.

Most teszek fel két képet. A másodikon lehet, hogy dzsuvás a pólóm, de hát takarítok. :)

Kép Zsozsi du-i ébredés után
Kép Na, hol van Gegi?

A hasam bazi nagy, Zsozsival nem volt gond az alvás, de most deréktől lefelé az összes csontom fáj.

Zsozsi jól van, hihetetlen, mennyire meghaladja a korát. Tökéletesen megérteti magát, és érti, csinálja, amit mondunk. Százféle grimaszt tud vágni, produkálja magát, egy igazi színésznő, nagyokat nevetünk rajta. Már szalad! :D

A betegségéből adódó nem-evést két napja pótolja, egyfolytában eszik és kakil. :lol:
Tegnap 3-5 között megevett egy felnőtt adagnyi zöldséges-húsos ragulevest, 2 db Kinder Pinguit (nem szoktam neki csokit adni, de most csak ez volt), és vagy 10 háztartási kekszet. :lol:

Puszit ad magától, Bercótól tanult kézcsók vica-verza működik, mert sokszor elkapja a kezem, nyom rá egy puszit, és olyan édes mosolygós-elégedett arcot vág, plusz az a hang... :lol:

Magától kidobja a szemetet (tudja melyik az), törölgeti a bútorokat, takarít, ha kérjük mindent odahoz, elpakol, rengeteg állathangot tud utánozni, Apa az pa-pa, anyát még mindig nem mond. :?

A fogmosás kész hiszti, szerintem pánikol, hogy fájni fog neki, de majd csak visszaáll a rend.

Nem ígérem, hogy minden nap jövök - nem biztos, hogy tudok. De ha esemény van, és ha tudok, írok, ha nem, akkor Kiskolbinak tudósítunk.

Szülés esetére van "A", "B1", és "B2" terv, de ezt majd :arrow: írom meg később.

No megyek, felnyalom a padlót. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Ja! Vindolanda! www.porzsakfutar.hu !!!!!! Meryke! Áldalak érte, hogy belinkelted ezt az oldalt. Két adagot rendeltem, kb. 800-800 Ft-tal olcsóbban, mintha a Média Markt-ban vettem volna. Plusz egy virágillatú illatosítót, amit a porzsákba kell beledobni. 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese, kösz a tippet! Holnap megnézzük még egy helyen, és ha ott sem lesz, akkor rendelünk innen. Megvan a márka és a típus is :lol:

Maggie - írtam pár napja, hogy mikor leszünk DB-ben az adventi izén. Azt hittem, hogy betegek lettetek, ezért nem írtam sms-t :oops:

Na, most ennyit röviden.
Megyek, bedobok egy adag cuccot a mosógépbe :arrow:

Kép
vindolanda

Mesi!
:lol: :lol: :lol:

ezeket meg muszáj megmutatnom :) :lol: 8)
Kép
Kép
Kép

nyugodalmas jó éjszakát :)

KépKép
viranka

Emese! Fészket raksz???? :lol: :lol: De jó Zsozsit újra ilyen mosolygósnak látni!!!!!! Rettenetesen örülök ennek a képnek!
Kézcsók, látom azóta is műxik. :wink: :lol: :lol:

Vindo! Semmi baj, csak sajnálom, hogy nem jött össze. Hogy sikerült a fellépés?
Mi meg ma tényleg nagyon későn kaptuk össze magunkat. Szerintem be fogjuk pótolni még.

Kaqk! Szerintem jó lesz az időpont, bár még nem szerveztünk meg semmit, hogy mit is fogunk csinálni. Egy biztos, Dávid megy egy válogatóra Szeghalomra, sajnos nem Bp-re. 29-én előreláthatólag Db-ben vagyunk. Akkor talizhatunk.
Az egyik kollégám ajánlott egy játszóházat is, nem tudom ismered-e, a Domb utcán van. Talán másfél óra 1.000.- Ft-ba jön ki, ha minden igaz, azt is kipróbálhatjuk. Sőt, a Jerikón is tudok egyet, azt még nem tudom, hogy mennyi.
Vindo! Jöhettek ám Ti is!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
dmaggie

Viranka! Gyöööööönyöööörűűűűűűűek!!!!!!
dmaggie

Sziasztok,

hát én ko vagyok a hétvége után. Jó hogy apa holnap dolgozik, kicsit pihizek legalább.
Apa nagyon nagy tempóban csinálja a nappalit én meg alig győzök takaritani utána :oops:
Pedig még egy nagyobb takaritás is fog kelleni karácsony előtt.

Péterke egy angyal, igaz nagyon sokat nyáladzik, fájnak a fogacskák, de kis értelmes már, szinte mindent megért.

Kis huncut, egyedül menni ,ég mindig nem akar, de ha kérjük csinál pár lépést, bár azt is elbohóckodja.

Meg van most őrülve a mikulásokért, pláne amelyik táncol is, az a nyerő. DE a csokimikulástól is elvárja, hogy táncoljon.

Kapott egy táncoló figurát, hát azzal együtt táncol. Hihetetlen nagy táncos.

Tegnap csináltunk egy kis videót, igaz nem a legjobb minőség de a lényeg láccik:
http://www.youtube.com/watch?v=ZEp4o3QAtrI

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!Jó reggelt!

Mesi!
Szuper és Zsozsi is tündér :D
Egész alakos képet is kérhetnénk?
Szép poci :D

Viranka!
Nagyon jók a képek aranyosak Míra és Báló :D
De miért sírt?Csak nem anya hiány :P

Heni!
Csúcs a videó :lol:
Képet a nappaliról.

Betegeknek sok-sok gyógypuszi.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Olyan volt az éjszaka, ahogyan gondoltam. A napközbeni fél óra alvás után fél 8-kor a tejcsibe bealudt, amint betettem a kiságyba kb. 1 perc múlva köhögve kelt fel és sírt. Újabb altatás, ezúttal fél óra alvás. :( Fél 4-ig összesen másfél órát aludt, 3 részletben, aztán fél 4-től még most is alszik.
Meglátom, hogy fog ébredni, de szerintem délután irány a doki, sőt még lehet nekem is, mert nagyon szarul vagyok. :?

Köszönöm a segítséget gyógymódok ügyében, ma felszerelkezünk mindennel.

Bocsi, ha most nem reagálok, de alig látok ki a fejemből. :?

Puszi mindenkinek

Kép
aniko15

Sziasztok!

Mesi szép nagy pocak :lol: :lol:
13.-a mindjárt itt van :wink:
jó fészekrakást :lol: azért vigyázz magatokra.

Viranka csúcs képek :lol: :lol:
Hogy sikerült Mirának a mézeskalácssütés?

Maggie remélem jó éjszakátok volt.

Fleur jobbulást nektek+++++++++++++
ha jobban lesztek és van kedvetek sétálni a belvárosban szólj és mi megyünk :lol:
sokáig ki lesz világítva még a belváros :wink: :lol:

Heni pihenni ne felejts el a nagy takarítás közben!
Vigyázz magatokra.
Van már befutó a nevek közül?

Anitja hogy vagytok?

Sense milyen volt a hétvége?

BONGYI???????

KépKép
Kép Kép
l.móni

Anikó15 :( :( jobbulást nektek.
Mennek a gyógypuszik

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok, mi is felébredtünk... Végre kilenckor, és így abszolúte nem gáz, hogy éjszakáztam...

Anikó - majd írd le, mit mondott a doki. Jobbulást Neked, és sajnálom az éjszakákat.

Viranka - hú, micsoda képek!

Gremese - hát ez már pocak, és szorítok Nektek, hogy minden gördülékenyen menjen a nagy napon.

Heni - Péterke már a Gyere táncolj még-re is nagyon nyomta, én azt hittem, rosszul látok. MIndjárt megnézem ezt is!!!

Rólunk - ma kapja Rugó az oltásokat, úgyhogy csak délután jövök majd vissza.
Rugó most már néz rajzfilmet, de csak 1-2 darabot szeret a youtube-ról. A Baby tv-sekből van egy, aminek bizonyos szakaszán mindig hangosan nevet, szóval van benne babahumor. Két pingvin veszik benne össze olyankor.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok

Móni és Vera : bocsi, hogy nem mentünk vissza csak kicsit kiborultam a sok nemnormális felőttől.
Kb 5-ször fellökták Ádit és egy pasi meg majdnem kinyomta Ádi szemét a cigeretta végével.
Szóval kicsit dühös voltam.
Egyszerűen nem értem, hogy felnőtt emberek akik elmennek egy gyerek rendezvényre a gyerekekre miért nem figyelnek ?

Bent a páomat és engem is nagyon zavart a tömeg Ádi meg élvezte a nyüzsit.
Körbe mentünk aztán kimentünk sétálni.
Igazából ennyi volt.

Mesi : nagyon édes Zsozsi és jó végre nevetni látni. Ha helyzet van nem lenne jobb lmónit értesíteni ? Kiskolbi mostanság kevesett van . Csak egy kérdés.

Sajna mennem is kell mert az én drágám áttért a napi 2-szer 1,5 óra alvásra.
Lehet kezdjük lassan elhagyni a délelötti alvást és áttérünk a napi egy alvásra.

Betegeknek jobbulást.

Mindenkinek szép napot bár marha hideg van kint.
20200310173350

Sziasztok

Móni és Vera : bocsi, hogy nem mentünk vissza csak kicsit kiborultam a sok nemnormális felőttől.
Kb 5-ször fellökták Ádit és egy pasi meg majdnem kinyomta Ádi szemét a cigeretta végével.
Szóval kicsit dühös voltam.
Egyszerűen nem értem, hogy felnőtt emberek akik elmennek egy gyerek rendezvényre a gyerekekre miért nem figyelnek ?

Bent a páomat és engem is nagyon zavart a tömeg Ádi meg élvezte a nyüzsit.
Körbe mentünk aztán kimentünk sétálni.
Igazából ennyi volt.

Mesi : nagyon édes Zsozsi és jó végre nevetni látni. Ha helyzet van nem lenne jobb lmónit értesíteni ? Kiskolbi mostanság kevesett van . Csak egy kérdés.

Sajna mennem is kell mert az én drágám áttért a napi 2-szer 1,5 óra alvásra.
Lehet kezdjük lassan elhagyni a délelötti alvást és áttérünk a napi egy alvásra.

Betegeknek jobbulást.

Mindenkinek szép napot bár marha hideg van kint.
20200310173350

Egek, az aztán tánctudás... :lol: :lol: Heni, kit látott Péterke ennyit táncolni? Honnan tanulta?

Maggie - a Domb utcát ismerem, annak az épületében van az az alapítvány, ahová bedolgozok :wink: Attól függ majd, karácsony után hogyan utazunk haza Hevesből. De majd igyekszem, és köszönjük a meghívást!

Kép
vindolanda

Vindo ez valami génes dolog lesz 8) apa, anya szeret táncolni, meg kiskora óta nyomom neki a zenét állandóan.

Emese már ez annyira izgi. Azért vigyázz magadra, mert nekem egy nagy ablakpucolás után döntött úgy Péterke, hogy már kibújik.
Majd kérünk fotót az új átrendezésről! Akkor hogy alakultok? Zsozsi marad melletted???
Nálunk Péterke átjön minden hajnalban. Igy nem tudom majd hogy lesz, de nem töröm rajta a fejem, majd kialakul.

Viranka nagyon jók a képek! ti csináltátok ezeket is???
Szerintem majd nyissatok egy stúdiót, jó pénz lehet benne.

Heni
KépKép
heni81

Én bezzeg hiába pucoltam ablakot szülés előtt két héttel, így is túlhordtam pár napot. Megvártam, míg teljesen hideg lesz az idő, hogy a kórházban is hideg legyen meg ne legyen egyetlen pocos ruhám sem :roll: :lol:

Kép
vindolanda

mármint meleg pocos ruhám

Kép
vindolanda

Vindo én is csak nyári cuccokat vettem magamnak a kórházba, nem is tudom mi lett volna ha hideg van :oops: nálunk iszonyat meleg volt amúgy :shock: és még fűtöttek is :shock:

Heni
KépKép
heni81

Igen, emlékszem, hogy az első levegőztetéseknél már jó idő volt, akkor született Péterke. Rugó hetedikei, azon a héten meg jött egy bazi hidegfront, emlékszem, még a leheletünk is látszott reggelenként, mikor NST-re vagy amniora jártunk naponta. A régi szép idők :lol:

Na, megyünk oltásra, gyógyszertárba, boltba :arrow: :arrow:

Kép
vindolanda

Csak két kép. Az egyik mai.

Kép Gegivel a 36. hétben Kép Zsozsival a 36. hétben

:shock: :shock: :shock: :shock:
Na ezért pánikoltunk tegnap. Zsozsival ilyenkor még volt egy hetem, de akkor sem volt ennyire lent a hasam, mint most.

Kép
Kép
Kép
gremese

Zsozsival nem is volt pocakom... Ahhoz képest, ami most van... :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese nyugi, az egyik fiú a másik lány! azt mondja a népi hiedelem, hogy a lányos pocak inkább szélesebb, mert a kislányok, már a pocakban széttárják lábacskáikat :wink: a fiúk pedig előre nyomulnak, igy a pocak előre áll inkább. ( hangsúlyozom népi hiedelem, sok ilyen baromságot tudok, tudjátok!)

Heni
KépKép
heni81

Jó kis oldalkezdés!

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Megvagyunk, csak Szelikém megfázott, egyfolytában folyik az orra, tegnap be is lázasodott (38,3). Ma voltunk délelőtt dokinál, nem látta pirosnak a torkát, így csak mellkaskenőcsöt és homeopátiás orrspray-t kaptunk. Azt mondta, szerinte 1-2 nap alatt lezavarjuk (remélem!).
De olyan furcsa, hogy beteg, eddig még nem is volt (annak ellenére, hogy ő aztán abszolút tápszeres baba volt, szóval szerintem nem is ezen múlik... :roll:)
Kicsit nekem is piros a torkom, kúráljuk magunkat! :)
Egyébként teljesen jókedvű, játszik, semmi baja közérzetileg (remélem, így is marad!).
Tegnap azért adtam neki Germicid C kúpot (ez volt itthon), hogy levigye a lázát, de a doki mondta, hogy nem is kellett volna, ha nem volt bágyadt, nem verte le a láz, mert ilyenkor csak dolgozik a szervezet, erősödik az immunrendszer... Na, mindegy, ma már nem pánikolok be! :)

Apa egyébként katasztrófa. Teljesen leblokkolt, hogy Szeli beteg, egyszerűen használhatatlan volt. A kúp feldugásánál is úgy "segített", hogy elkezdett velem ordítani, miközben Szeli sírt, hogy miért nem valami cseppeket adok neki, vagy szirupot... :shock: Mondom, mert ez van itthon, de pikk-pakk végeztem volna, ha nem csinálja a fesztivált, úgyhogy Szeli eléggé kiborult, mert sokáig húzódott... :(
Éjjel, érdekes, meg tudtam oldani úgy a kúpozást (mert akkor is felment a láza 38,6-ra), hogy csak nagyon rövid ideig sírt.
Na, mindegy... pasi... :x

Próbálok olvasni, míg alszik.

Kép

Kép
regcsiken14

Szelinek is el van dugulva az orra, éjjel 2x fel is sírt amiatt, hogy nem tudott egyszerre cumizni, és levegőt venni... :? :) Viszont egyelőre nem köhög!

Vindo! www.cityfood.hu Szerintem jó adagok, van, hogy hagyok belőle, mert nem bírom megenni. Pedig nincs baj az étvágyammal... :oops: :lol: És van kisadag is, ha valakinek sok, Szelinek abból szoktam, persze azt sem eszi meg mind, max a felét. Ami marad Apa vagy én megesszük vacsira, vagy a Mami, ha jön! ;)
Babahumor?! :lol:

Fleur! Jobbulást!

Szegény Emmácska! :(

Anikó! www.megasztar.tv2.hu Itt még a videókat is meg lehet nézni!!! :) (Bár én sose jutok el odáig sajnos... :()
Jobbulást Nektek!!!

Maggie! :)

Mesi! Zsozsinak még több haja lett, rengeteg... :shock:
Tényleg sokkal előrébb áll a pocakod most! :) Ez már Pocak, nagy P-vel! :)

Vera! Szuperek a karácsonyi fotók! :)

KTimi! Szeli is úgy tűnik, kezd átállni, 11-12 körül elalszik, másfél órát szunyál, és simán bírja estig! Így legalább le tudom tenni 9-kor. Mert amíg csak csúsztunk (8 helyett 10-kor, 1 helyett 3-kor aludt pár napig), alig tudtam letenni még fél 11-kor is... :?

Mesi! Heni! Én hiába pucoltam ablakot, Szeli még a kiírásra is 5 napot ráhúzott... :roll: (Vindo! Te is? :lol:)
Heni! Nagyon várom, hogy milyen lesz a nappalitok!!! :)
Mesi! Én meg arra tippelek, hogy majd lehet, hogy Zsozsi is megint szopizni akar...

Kép

Kép
regcsiken14

Heni! :lol: Nem baj, én szeretem az ilyeneket! Én nagyon "városi" vagyok, nekem ez mind újdonság!!! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Regi szegény kis Szeli, egyébként a nátha szerintem nem betegség, egy kis orrspray, esetleg nurofen, orrszivózás és kész. Sokkal rosszabb ha már torokfájás is társul mellé, mert akkor nyelni is nehezebb. Pikk pakk túl lesztek rajta!
Péterke szopizott 11 hóig, aztán még is beteg állandóan, szerintem sem függ össze ezzel. 8 hós koráig semmi baja sem volt, azóta minden héten van valami :evil:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok Mammikák!
Mi jól vagyunk végre :lol:
Remélem senkinél nem jelentkeztek a b.himlő tünetei :roll:

Én most egy kicsit UNO függő lettem :oops: Xbox-on nyomom multiplayerben :lol: nagyon izgalmas (logikai kártyajáték)
főleg, hogy nem a géppel játszom, hanem emberekkel. Ma egy franciával, egy amcsival és egy ausztrállal játszottam :lol:

Mindenkinek sok-sok puszi!!!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Granda! Hangosan is gratulálhatsz :wink: nagyon érzem a kis Porontyot :D állandóan rosszul vagyok, sokkal rosszabbul mint Nolkával :roll: lehet, hogy Kislány lesz?

Ja! Mesi! Tippem: DECEMBER 31.!!!! 8)

puszika

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Kaqk: de drága vagy, köszönöm szépen! :D

Mesi: micsoda pocak! :shock: :D :D De olyan szép! Teljesen meghatódtam! Szerintem szeretné a karácsonyt veletek tölteni már a kislegény. :wink:

Viranka nagyon jók a képek!

Betegeknek jobbulást! :(

Délután megyünk apának szemüveget csináltatni mert Zétus rálépett. :?

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Regi:Remélem hamar meggyógyul Szeli.. :) Homeós orrspray mi a neve? Én is inkább azt használnám,mint a nasivint. Beni is tápis volt,és 3 éves koráig szinte nem is volt beteg :roll: Domi szopis és majdnem mindig elkap valamit. :?
varga tünde

Heni:Nagyon jó lesz a kandalotok..:)
varga tünde

Mesi: Nagyon édes képek Zsozsiról..mosolygós :-) és mennyi haja van! és milyen hosszú!:-
Nagy és szép pocid van...fius poci ( mármit a lakójára utalok ) és tényleg jól lent van..lehet bejön a 13-a!!!!:-) Fészekrakás: :-)

Fleur: jobban vagytok?
KTimi: tényleg nagyon gázosak a z emberek, mert nem néznek a lábuk elé csak csörtetnek..én is mindig úgy sétálok emmával hogy valahoyg védeni tudjam a hülye felnöttektől akik folyton fel akarják lökmi.
cigi: :evil:

Maggie: ok akkor majd beszélünk. 26 éjjel érkezünk haza. Játszóház is ok..és igen Vindo gyertek ha tudtok.....:-)

Heni: tánc :D nagyon ott van!
Vera: szupi képek! annyira édesek!

Regi: homeos orrspray?? mi a neve: én is lecserélném a nasivint! jobbulást!

Rólunk este megint jött egy hányás :-( a sírás, köhögés után
este nurofennel aludt el..de 30, 15, 5 percenként kelt ..így 3 óra múlva kapott egy germicidet..mert tegnap előtt sem aludt este em délben sem...és tegnap este is ugye folyton fent volt forgolódott szenvedett, sírt....de a kúp hatott így éjféltől reggel 9 ig aludt a drágám. De-t csavarogtunk apával..ebéd és most alszik...hát remélem annyit amennyit szokott....

KépKép
kaqk
Debrecen

Szép napot :)

Mesi!
ne parázz mán :) fiú van odabent,a második babűánál másképp áll a has :)

no visszajött apa ,csinálja az első sorozatot :)

:arrow:

KépKép
viranka

Mesi - hú, Nyíregyen még nem volt ám akkora pocakod :shock: :wink:

Regina - kúp. ezt mi is eljátszottuk, mikor Rugó még kicsi volt :? Eltartott egy rakás ideig. Kösz a kajás infót, lehet, kipróbáljuk hamarosan...

Kaqk - jól megszenvedtek akkor ezekkel a fránya fogakkal... Két ünnep között majd igyekszem itt lenni.

Anitja - de jó, hogy végeztetek a bárányhimlővel.

Minden betegeskedőnek jobbulást!

Rólunk - a 15. havi oltást kapta meg, azt nem mondanám, hogy hősiesen viselte :wink: Igaz, előtte másfél órát vártunk az orvosra, késett.
Ja, és a gyógyszertárban nem volt steril vatta. Idézem: ha ilyen extra dolgot akarok venni, szóljak be telefonon, és beszerzik másnapra. Mondom, nem, kösz, inkább hozunk Debrecenből.

Hát, hogy a vatta extra dolog lenne :x

Babahumor tárgya - a Ping és Pinga rajzfilmből a 3 perc 50 mpnél kezdődő részen Rugó mindig hangosan kacag.

http://www.youtube.com/watch?v=G_M1Yf-rlP4

Na, rohanok dolgomra, de fél szemmel a babaneten leszek!
V.

Kép
vindolanda

Ja, az kimaradt, hogy Rugót 77 cm-nek és 9350 grammnak mérték. Most hirtelen hízott egy fél kilót egy hónap alatt. Pocos lett :roll: :wink:

Kép
vindolanda

Helló, drága Lányok!

A legfontosabb: pocakosok vigyázzanak magukra, szegény betegeskedőinknek csupa szépet és jót, de főleg mielőbbi gyógyulást: Dávid, Anikó, Emma, Szeli (és Regi, Te is vigyázz magadra)!

Gremese: hatalmas pocakod van, de úgy irigyellek, te lyány! Micsoda boldogság lesz e kezedben tartani kicsi Gergőt!!! :-)
Én meg még nem is tippeltem, akkor fogok: dec. 25. (tudom, hogy nem karácsonykor akarsz szülni, de most érzésre tippelünk ;-))))

Viranka: imádom a képeiteket, ritka két szép gyereked van (az elsőn Báló olyan, mintha festették volna)! Otthon van műtermetek?! Teljesen műtermi a háttér...

Maggie: szegény drága, megértelek, ez a sok zökkenővel tarkított (nem-)alvás nagyon-nagyon kiborító lehet. Mindig mondom is magamnak, ha Ádi rosszul aludt, hogy Maggie-hez képest sehol sem vagyok... És olyan jól viseled, néznél meg engem ennyi nem-alvás után... hát nyomdafestéket nem tűrne, amit gondolnék ;-)

T. Kőszegi: én is részben ezért nem viszem már Ádit tömegbe. Ma engem többször nekikentek a falnak az emberek, pedig sem nem vagyok aprócska, sem félénk. Ráadásul továbbra sem bír sorban állni a magyar ember, úgy tesz, mintha jaj, nem venné észre, hogy sor van... mindezt a szeretet ünnepére készülődve...

Vindo: nagyon szeretem a klezmert, most felcsigáztál! Holnap megnézzük Ádóval a pingvinjeiteket! Súly: szép gyarapodás, örülök! Most már teljesen egyforma súlyúak Ádóval.

No, ma nyomultam két kört a Vörösmarty téri kirakodóvásáron, csodaszép kézműves-ékszerek vannak, nem a szokásos gagyi, szóval nekem bejött (vettem is :oops: ). Meg a forralt bor és a kolbász is, bár ezeket aranyárban mérik. De betéti díjért el lehet vinni a bögrét, és tetszett, hogy forraltborozva nézegetem az árukat, végre valami lazulás, karácsonyi hangulat. :-)

Kép
Kép
irina

Most csak gyorsan:
Hasmenésre milyen gyógyszert adtok a gyerekeknek?
és kapható vény nélkül?
Köszi.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Horcsog, van több is: Smecta, Hipp ORS 200 és mindenképp adnék Lactivot vagy Normaflort.
Egy kis diéta, esetleg banán nem segit??? nem csak fogzástól van?

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

Szerintem rövid leszek, bár...., mint tudjuk. :oops:
Itt van anyukám, holnap ő felügyeli majd a kicsit, amíg én koncertezek. Apának f8-ig órája van. Anyukám egy tündér, nem bírt magával és már megtisztított egy ablakot. Én is ezt terveztem erre a hétre. Mármint, hogy takarítok, nem azt, hogy őt dolgoztatom. :oops: :lol:

Gremese! Én is akartam ám írni, hogy jól kigömbölyödött a pocikád. :lol: Tényleg lejjebb van, de ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy már indulsz is szülni. :lol: De teljesen megértem az izgalmat. Azért előre is gyors, szép szülést kívánok Nektek!

Kaqk! Gyógypusszancsok mennek. Majd értekezünk. Én még mindig nem tudom, hogy hogyan lesz a karácsony. Majd alakul, apát nem izgatja a dolog.

Most egyébként úgy érzem, a szilveszter sem izgat, már vágyom egy olyanra, amikor ágyból nézhetem a műsort, nem kell alkalmazkodni senkihez, csak az ébredezgetős kisfiunkhoz. :lol:

Regi! Gyógyuljatok gyorsan!!! Azért édes lehetett a párod.
Nálunk meg az a műsor, ha nagy ritkán éjszaka sírni kezd Bercó, és véletelenül én éppen nem vagyok elérthető, apa nagyokat fúj a Bercó arcába. :shock: Hogy miért? Fogalmam sincs, szoktam mondani, hogy ettől bizony nem hagyja abba a sírást. Olyanokat röhögök olyankor, hogy na. Szerintem a Kedves nincs is magánál olyankor, félálomban csinál dolgokat.

Timi! Annyira igazad van. Engem is majdnem fellökött egy barom szombaton. Kezemben a gyerekkel próbáltam közlekedni, ő jött a cicababa barátnőjével és nehogy már húzódjon egy kicsikét is. Ettől már csak az a jobb, amikor a zebrán az úttest feléhez közeledve robog át előttünk egy ámokfutó. Ilyenkor elég csúnyákat tudok ám mondani én is. :oops:

Irina! De Drága vagy!!! De tényleg nem olyan vészes a helyzet. Régebben sem voltam egy nagy alvó, bár most tudnék néha. :wink: :lol: Hidd el, nekem is tud nagyon fájni egy-egy ébredés, sőt olykor mérges is szoktam lenni, nem vagyok ám szent én sem.

Anitja! Ez aztán a szupi hír!!!!

Vindo! Gratulálok Rugónak!!!! Hízás :lol: Egyébként meg Ti sem töritek össze a mázsát, de majd Rugó.... :wink: :lol:

No ennyi elég is belőlem.

Bongyiiiiii!!!!! Ha olvasol, jelentkezz! Mert, ha nem, megint felhívlak!!! Ezt vedd fenyegetésnek!!!! :lol:
dmaggie

Na, de bimbó vagyok. Henikém! Péterke hogy nyomja. :shock: :lol: :lol: :lol: Őrületesen édes. Kapaszkodj, hamarosan járni fog!!!!!
dmaggie

Heni!
Köszi!
Karcsikának megy a hasa és most hányt is :(
A Normaflor kapható vény nélkül is?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: