A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Hozok kaját, még itt leszek.

KépKép
benó

Én is jövök, csak kiteregetek.

Kép
flóra 11

Na, akkor oké. :D

KépKép
benó

Majd nézd meg, kaptál-e e-mailt. :D :D :D :D

KépKép
benó

Vagyok. :wink:

Kép
flóra 11

Kaptál?

KépKép
benó

Elkezdett nekem is lüktetni a fejem. :?

KépKép
benó

Mindjárt megnézem mit küldtél. Előbb azonban itt egy levél, amit kaptam. írtam egy nőgyógyásznak,ezt válaszolta:

Tisztelt Asszonyom!

Az előző levelem nagyon asonlít az Ön lvelére, lehet, hogy ugyanazt a panaszt kaptam meg két példányan? Végül is mindegy. A lényeg: A tüszőrepedése marad el, ez az UH-vizsgálaton cisztaként látszik. Ez állandó magas ösztrogénszintet tart fenn, ami myomát okoz, a méhnyálkahártyát megvastagítja, ami ezáltal erős, alvadékos, elhúzódó fájdalmas vérzés kíséretében tud lelökődni, amit többnyire emlőfájdalom vezet be. Ezt nevezzük folliculus persistens szindrómának, ami normális állapot pubertáskor és változókorban. Közben is előfordulhat, ekkor általában stressz váltja ki. Önnél, az életkor alapján nem lehet eldönteni, hogy melyik ese áll fenn. ehhez az agyalapi mirigy FSH és LH termelését kellene megmérni. Erre gyors, viszonylag drága (15.000 Ft) módszer az elektroszomatográfia, bizonytalanabb,talán drágább a hagyományos laboratóriumi vizsgálat, lassú , bizonytalan, de olcsó a hagyományos ciklusdiagnosztika. Szóval, van választásunk bőven. Mivel magam 1989 óta fogllkozok meddőség gyógyításával és az elektroszomatográfiának csakúgy szakértője vagyok, mint pl. a meddőség kezelésében igen hatékony homeopátiának, szeretném felajánlani közreműködésemet. Amennyiben személyesen is lehetek segítségére, kérem, hívjon fel:

Kép
flóra 11

Nofene. És ez a doki hol van?

KépKép
benó

Azt hiszem, mielőtt lemennék anyuékhoz, picit majd lefekszem.

KépKép
benó

Nos?
Engem már azóta ledobott a gép és visszajöttem. Viszont majd lassan már megyek, legalább feküdni.

KépKép
benó

Ez marha jó! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Na. :lol:

KépKép
benó

Most, gondolom, küldöd tovább másoknak. Edinának, Heninek is küldd el, ha tudod a címüket, mert nekik nem tudtam. A többieknek elküldtem.
Figyi, én lekopok. Puszillak

KépKép
benó

Még egyszer puszi. :D

KépKép
benó

Nem tudom, hol van ez a doki. Majd megnézem.

Kép
flóra 11

Igen,átküldtem a levelet. De Edina és Heni címét nem tudom. :(

Kép
flóra 11

Halihó.
Megvolt a nagy bevásárlás.
Dömét indulás előtt fél órával hívta az apja,hogy behívták dolgozni,úgy hogy ma ne menjen. :evil:
Na persze majd pont őt :evil:
Mindegy eljött velünk a coraba(a b.nőm kölcsönadta a kocsiját).
Vettünk neki egy kapucnis pólót.Mondtam,hogy akkor ez karira meg majd egy számítógép asztal és ennyi.Először jött azzal,hogy akkor nem lesz telefonja :? Mondtam,hogy nem mert élni is kell.Úgy láttam felfogta. :D
Így nem leszek egyedül este :D
Fél hat körül még lemegyek a b.nőmhöz Dömével.

Tancsu telefonált,hogy Edelénybe van és bár van net de a sógornője elvitte a gépet. :? Szóval holnap este jönnek haza. :(

Benó:Hová mentél ma??

Ja és Döme vett ajándékot 600ft-ért 3 bögrét(apja,apja b.nője,annak lánya)és 500 ft-ért nagyanyjának egy tök ari karifa díszt. :D Még a nagyapjának nem vett semmit.

Kép
martik77

Eszméletlen jó az emil amit küldtél Benó :lol: :lol: :lol: :lol:

Sikerült elküldenem Edinának és Heninek :wink:

Kép
martik77

Sehol senki?????

Kép
martik77

Benó! Nagyon jó a leveled! Haha

A derekam, kicsit használható, szedem az izomlazítót és pihenek. Vettem holt tengeri fürdősót, ma este bevetem magam a kádba, kizárólag 36fokos vízbe.

Itthon vannak a keresztlányaim Pestről az apjuk halála miatt, most jön az egyik netezni valahová be kell jelentkezni a fősuliba.

Kép
muzsuzska

Tegnap és ma egész nap itt mászkálnak a Mikulások,szán helyett lovashintón. :D :D :D Egyik-másik olyan részeg....... :D

Ma elmondtuk párom anyukájának a lombikot, nagyon örült! :D Ő kezdte, hogy mivel a kocsija javítatása sokba került, nem tud venni ajándékot, aztán pont jól jött , megmondhattuk. :D

Kép
muzsuzska

Heni, Miklósnak sok-sok boldog névnapot!!!!!!

Kép
muzsuzska

Megyek, majd később benézek!

Kép
muzsuzska

Sziasztok.
Most a b.nőm fiának a laptopjáról jelentkezek :D
A b.nőm elment a fiával a motorjáért én meg addig vigyázok a mozgássérült lányára. :D

Zsuzsi:Kíméld a derekad ahogy csak tudod.Örülök,hogy végre már valakinek elmondtátok a jó hírt. :D
Tök jó,hogy te láttál mikulásokat még ha kicsit pityókásak is voltak. :D
Én még egyet se láttam :?

Heni:Boldog Miklós napot így utólag is a párodnak :D

Kép
martik77

Majd még otthonról írok.Puszi mindenkinek. :D

Kép
martik77

Puszi, már nem jövök, fáj a fejem, és C.-t nézünk a Gy.-val. Puszi Holnap tali. :D

KépKép
benó

Most értünk haza :D

Sajnálom Benó,hogy fáj a fejed! :(

Ma este senki nem jön?? :shock: :roll:

Kép
martik77

Lányok, csak kicsit jövök. Elmondom mi történt.

Az exem ma este áthívott, hogy beszélgessünk. Sok kedvem nem volt, gyomoridegekkel átmentem. Mondom neki, hallgatlak. Erre képzeljétek el, hogy töredelmesen elnézést kért a tegnapi cirkuszért. :shock: Azt mondta, hogy csak ideges volt, ingerült és kijött belőle. Elnézést kért, hogy kicsúsztak a száján olyan dolgok,amikről nem volt ildomos beszélni így kari előtt, meg hogy ő nem is akarta felhozni a lakást,egyszeriben emlékezett arra, hogy a gyerekeknek szánta. Meg azt is mondta, hogy nem akart a kapcsolatunkba beletúrni. Mondtam, hogy mégis megtette. :evil: És ezt nehezen bocsátom meg neki. Erre azt mondja, hogy lehet, hogy még meg is erésíti a kapcsolatunkat az eset. Én meg azt válaszoltam,ha nem lenne elég erős, akkor nem bírta volna ki.

Kép
flóra 11

Helló Márti! Én még nézem a Megasztárt.

Kép
flóra 11

Mostanáig vártam :( ,de fáradt vagyok,megyek lefekszem :)

Jó Éjt mindenkinek!!

Kép
martik77

Ó itt vagy??? :D :shock:

Kép
martik77

Szal most azt mondta, hogy maradhat minden, amíg a Bálint nem lesz nagykorú. Na ja, hiszen eredetileg is ebben állapodtunk meg. Viszont én úgy gondolom, hogy most már rendezni kéne a lakást. Jó, nem éget most már, de amint lesz rá lehetőségem, kifizetemőt és menjen a francba a pénzzel együtt! :evil:

Kép
flóra 11

Akkor is egy dög!!!!És most már tuti ne bízz meg benne egy percet se.Hamarabb kell ahhoz felkelnie,hogy az F-el a kapcsolatodat tönkretegye. :wink:

Kép
martik77

Igen itt,de Márti én is álmos vagyok, tudod éjjel nem aludtam. Lassan én is megyek. Tehát nyugisan menj Te is csicsikálni. :wink:

Kép
flóra 11

Nagyon helyes!!Nehogy már azt higgye,hogy megijedsz tőle. :evil:

Kép
martik77

Oké.Puszi.Most már azért remélem te is fogsz aludni :wink:

Puszi :D

Kép
martik77

Nem bízom benne és igen , egy dög állat. Mert nem normális,amit tegnap művelt velem. Ma meg átugrott neki? Azért gondolta meg magát,mert ugye nem engedtem hozzá a gyerkőcöket, csak estére, Mikulásra, de látta, hogy nagyon szomorúak, vonakodóak, távolságtartóak voltak vele. Ráébredt, hogy így elveszti a gyerekeit.

Kép
flóra 11

Ja,és igen, ezt montam neki én is,hogy ha az volt a célja, hogy minket szétválasszon,meg a gyerkeket elszakítsa tőlem, akkor tájékoztatom, hogy ez nem fog neki sikerülni. A barom állat! :evil: Jaj, de utálom! Mindig mondtam, hogy életem legjobb döntése volt, hogy elváltam tőle. :evil:

Kép
flóra 11

Zsuzsi,remélem holnapra jobban lesz a derekad.

Benó,aludd ki a fejfájásodat.

Tancsu,a sógörnő is állat! Mi a sz..nak vitte el a gépet? :evil:

Edina jó Mikulásozást! :wink:

Sziasztok. Jó éjt!

Kép
flóra 11

Sziasztok! Gondolom már mindenki alszik, én meg csak most jutottam gépközelbe.
Flóra örülök, hogy végül rendeződött a helyzet. Nagyon idegörlő lehetett :( Tényleg egy barom.....
Most nem tudok visszaolvasni tovább, mert hulla vagyok. holnap jövök.
Jóéjt!

KépKép

KépKép
nadina01

Szép Vasárnapot mindenkinek! :D

Kép
martik77

Szép vasárnapot nektek!
Iszonyat éjszakám volt, azt hittem, felkelek éjszaka és elmegyek sétálni a hidegben, hátha segít, de persze ki se láttam a fejemből, úgyhogy nem mentem sehová. Mindenhogy fájt a fejem, bal oldalon, jobb oldalon, háton, közben a csontjaim is elkezdtek fájni, most 1 fokkal jobban vagyok. Miért van az, hogy mindig hétvégére vagyok kehes? Mi lesz így velünk jövő héten? :shock: Úgyhogy ma se jövök, lemegyünk anyuékhoz vagy rohadok az ágyban. :? Nektek minden jót! :D :D :D :D

KépKép
benó

Ez nem jó hír! :?
Akkor inkább pihenjél. :( :D

Kép
martik77

Edina Miklósának is boldog névnapot! :D :D :D
Flóra, nagyon örülök, hogy rendeződött a dolog, de elmehet a sunyiba. :x
Zsuzsi, örülök, hogy elmondtátok az anyósnak, és jobbulást a hátadnak! :D
Márti, klassz, hogy Döme tudott venni jó áron ajándékokat!
Most mentem.

KépKép
benó

Szia, Márti! Tényleg megyek, mert elég gáz. Mi lesz velem, ha meglesznek a gyerekek? Akkor nem táposkodhatok! :shock: Puszi

KépKép
benó

Megyek én is.Szerkesztek ebédet.Puszi mindenkinek :D

Kép
martik77

Sziasztok,

látom ma Mindenki pihizik :)
Benó, Neked jobbulást! Olyan rossz, hogy tényleg ennyiszer fáj a fejed, rosszul vagy! :(
Flóra, most egy kicsit megnyugdtál, gondolom... De szerintem is jobb lenne, valahogy törvényesen, írásban lezárni ezt az ügyet, mert a "fenyegetése" mindig tt marad! :( De örülök, hogy most nyugalom van!

Kép
szilzi

Én tegnap otthon voltam, igazából semmi értelmeset nem csináltam a túrógombócon kívül. :D Az viszont fini lett! :D Végül nem voltunk a Vörösmarty téren, mert úgy elment a semmivel a nap! :oops:

Kép
szilzi

Sziasztok lányok. Csak bekukkés megyek tovább a dolgomra.
Nekem is fáj a fejem Benó. Reggel ezzel ébredtem. Mert ugye azért ma sem aludtam túl jól. :(
Tegnap fúztem egy hatalmas fazék töltött paprikát,lett benne 24 nagy gombóc.Egész héten ehetjük. :D És még csináltam májpörköltet sok gombával meg rizzsel. Ez irtó fini lett. Az erkélyen a virágokat rendbe raktam,takarítgattam, mostam, teregettem.
Ma már szintén mostam, renbe raktam a szobanövényeket,port töröltem,felsepertem, kitakarítottam a fürdőt és a vécét. Most megkelt a tésztám,tehát megyek kalácsot sütni.

Később majd megint bekukk.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: