De voltunk orvosnál is, makk egészségesek vagyunk, és szívbillentyűket néztünk... Minden rendben van. A baba csodaszép, nagy, 93mm... és ami a lényeg, egészséges.
Gipszet veszek a gipszkiöntő mécsestartó formához, amit most vettem meg könyvtárba megyek.
A férjem íjászversenyen (kb. minden hétvégén). A babáknak szegényeknek még nem vettem semmit, majd.
Egyébként én még gipszet se öntöttem soha. A tesómék nagy mesterek abban, majd segítenek. De te is segíthetsz: hogy kell keverni? Mennyi víz, mennyi gipsz?
Szívesen... ezek a mai temperák meg vízfestékek borzalmasak. Egyikben sincs rendespiros... Tavaly Mikulás ajándékot készítettünk a kicsiknek, tudod, milyen lilás árnyalatú mikulásokat kaptak?Merthogy nem volt normális piros festék...
Mi úgy csináltuk mindig, hogy egy picit sűrűbb legyen, mint a palacsintatészta. Ha beleöntötted a formába, akkor kicsit rázogasd meg, hogy a buborékok kijöjjenek a forma aljáról, mert különben hiányos maradhat. Akkor érdemes kivenni őket a formából, ha már kihűlt a gipsz, mert meglátod majd, hogy milyen meleg lesz száradás közben. Festeni meg csak kiszáradt állapotban érdemes, akkor gyönyörű fényes is lesz az akrilfestéktől. Ezt egyébként tubusban is lehet venni...
Nem terveztem, hogy veszek nekik valamit, bár igazából annak a híve lennék, hogy apránként vegyünk meg mindent. De azért várnék vele legalább februárig, mert addigra kiderülhet, hogy kitől mit kapunk, mit tudok kölcsönkérni, és mit kell mindenképpen megvenni.
Nem tudok pihenni. Mosnom kell, vasalnom,teregetnem,főznöm, takarítanom. Délután jönnek az apuék, fiúknak egy rakás program, nekem tanulnom is kéne azt a lökött programot, amit nem tudok, meg a weboldalat is szerkeszteni, szal..... pihenés passz.
Igen, de tudtam előre, ha abbahagyom a Duphastont, akkor negyedik napra megjön. így is lett, tehát ez olyan előidézett menzi. Sztem magától nem jönne meg. De erős és görcsölök is. Tegnap is vettem be bigyót, tegnap meg a görcsök miatt. Alig tudtam munkába elmenni.