A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Ja a férjemnek reggel megjött a Mikulás, nekem meg a babákat hozta!

Hanna!
Köszi! :lol:

KépKép
zsófikukac

Zsófi
Nekem tavaly dec. 6-án volt a 2. lombik, az asszisztens csajok Mikulássapiban voltak a beültinél. :D
Remélem jó kislány voltál és a télapó megörvendeztet 1-2 poronttyal úgy 8 és fél hónap múlva! :D
vizkriszisback

Zsófi, tyű, jó sok kistesó kijön a sítáborosokból! :shock: :wink:

Hajnoca, jók a kis irományok, de honnan ismered így a férjemet??? :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dezsi, Bella! BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKTEK!
Kép

Brizo: remélem jobban vagy már! Képzeld, miután elmentetek, rögtön behívott B! Így csak fél órát vártam összesen. :shock: Biztos emlékezett rá, hogy pár napja majd' 3 órát váratott.... :roll:

Puszi, okés a rendelés.

Katica!!! Írd meg kérlek a neved és címed priviben, hogy hová menjen a csomag!

Ma vagy holnap mindenkinek megírom priviben a bankszámlaszámot, meg hogy mennyit utaljaon pontosan (a tesztek darabszáma x 90 Ft, a postaköltséget meg majd utólag utaljátok ha megérkezett a csomag, ha így jó nektek), meg minden részletet ami kell. És ha valaki még nagyon akar, vasárnap tud variálni, de vasárnap este aki bújt bújt, aki nem nem, elküldöm a rendelést, hogy a jövőhéten meglegyen a szajré, mert nekem két hét múlva már jó lenne, ha meglenne!

Ja, itt az én mikulásom nektek:

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

És ő se semmi, és még a gyerekeket is szereti :wink:

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szia Rana.

Micsoda macsók!!!

Kép
Kép
melánia

Odáig megvagyok hogy kiválasztottam a képet de hol az a feltöltés gomb???? Rana.

Kép
Kép
melánia

Valamit elszúrtam.

Kép
Kép
melánia

Melléklet feltöltésre kattintva nem történik semmi. :twisted:

Kép
Kép
melánia

Kép

Ha minden igaz akkor sikerült.

Kép
Kép
melánia

hajnoca:kérdezted hogy én mit csinálok majd az új melóhelyen.
Hát ezt: Kép

Kép
Kép
melánia

De jó Rana:SIKERÜLT!!!!! KÖSZI A SEGÍTSÉGET!!!! Kép

Kép
Kép
melánia

zsófikukac: a mikulástól tényleg megkaptad a babókat, jó helyen vannak most már, vigyázz rájuk :lol:
nekem is inkább a gyomorszájam fáj :oops:

én is szeretnék a mikulástól szépen osztódó babókat kapni holnapra és vasárnap meg vissz a pociba :lol:

rana: na végre B.doki tartotta magát, és milyen lett a 2.napi horm.eredményed?
valamivel jobban vagyok, de holnap nem lesznek a kaáliban, azt mondták a recepción ha nagyon szarul vagyok, menjek a klinikára :cry:
de nem leszek rosszul, hiszen mindent megteszek, iszok-iszok-fehérjét iszok

Kép
brizo

Meli! Ügyes vagy!!! És milyen jó kis képek / smileyk! Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Brizo, meglásd ügyi lesz az a két csöppség, de sztem csatlakozni fognak még hozzájuk egy páran! :wink: Holnap már biztos jobban leszel, de ha gáz van, inkább tényleg menj be az ügyeletre!
Jók lettek a hormonok: FSH 6.2, LH: 3.9, PRL: 17 E: 82.2
sTSH: 2.3 Az ösztrogén kicsit magas, de a doki azt mondta, 100 alatt jó. :D 15-én megyek UH-ra (12. cn).

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Meli! Teszteltél??? És elolvastad a másik fórumon, amit ajánlottam??? :?: :?: :?:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana:nem teszteltem és nem is olvastam még el amit ajánlottál.

brizó:én tudom hogy mit érzel és hogy mennyire fáj mert ezen én is átestem.Sok folyadék!!!!!
Nekem is nagyíon fájt!!!!
Köszi a privit.

Kép
Kép
melánia

brizo:kaptam én is 2 nagy infúziót meg egy almalét.Almalé alatt érts egy kisüveget amibe almaléhoz hasonló löttyi volt.Átmenetileg segített de még utánna is fájtam.
Drukkolok a sejtikéknek és hidd el hogy még a többiek is beindulnak!!!! :lol:

Kép
Kép
melánia

Rana: nem lehetne egybe utalni a teszt árát + postaköltséget? (meg lehetne kérdezni előre, hogy mennyi lesz a postaktsg esetleg) :oops:

Meli: ügyes vagy! Teszt?

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

puszi:nem teszteltem még.De nem is visz rá a lelkem valahogy.

rana:elolvastam.De jó nekik!!!! Olyan jó érzés fogott el.Köszi.

Kép
Kép
melánia

Csajok!
Nem kell fényesíteni a csizmát!
Benne voltam a hírekben. :lol:
http://trl2.tv/View/?v=4c150a4d71e94c57a7a9dee06cdbcd0c

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna: nagggyon állat!!!!!!! Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Zsofi! Mennyi sok tesó, elképesztő. :lol: :lol: :lol:
estike66

Hanna! Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Sok minden volt ma, csak most tudtam jönni.

Zsu, jó utat!

Brizó, örülök, hogy jó vége lett az éjszakának. Nekem rá is írták a zárójelentésemre, hogy fulladás esetén azonnal kórház. Természetesen mennek a dupla-tripla drukkok.

Zsófi, ez igen! Küldöm a babaragacsokat.

Bella, nem tudom, mikor ünnepled a szülinapodat, de mivel mindenki most köszönt, gondolom, ma... Akkor én is én is! Boldog szülinapot!

Dezsi, igyekszem vasárnap nem megfeledkezni Rólad. Ha mégis, akkor előre is Istenke éltessen Téged is!

Kép
petne

Jó reggelt!

Zsófikám: nagyon ügyesek voltatok!!! :lol: 13 fagyibaba az rengeteg!
(Azért jó tudat, hogy ők is ottvannak, ugye?Bár most úgyis sikerülni fog!! :lol: Hány sejtesen kaptad őket vissza?
(Az elszámolós papíron egyébként rajtavan, hogy volt-e ICSI :wink:

Brizo: drukk a Kicsiknek!!! :-)

Babim: hogy vagy?

Skrisz: márcsak kettőt kell aludni, ugye? Hacsak délutánonként nem szoktál szunyni :lol:

Hanna: én is kaptam ilyen emailt :lol: percekig nevettem :lol:

Rana: hogy Te mennyi jóképű Mikulást ismersz! :D

Kisbuta: Te jól vagy? Valami Sopront olvastam Veled kapcsolatban...Mi is oda készülünk januárban hosszú hétvégére :-)

Rólam: tegnap voltunk Tapolcán, minden oké, ma elkezdtem az Estrofemet (ösztrogén), méhnyálkahártya-építés céljából. Dec.15-én UH, és akkor kiderül a beülti időpontja is :-D

Kérdés: az Estrofem mellé szerintetek nem lenne túlzás még méhpempőt enni? Mert ugye abban is van ösztrogén :roll:

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, köszi, jól vagyok.

babaimádó
Kép
babaimado

Szezso!
Te kis leselkedő!!! :wink: Mindjárt feltápászkodom és megnézem.
Te nem tudsz aludni? Képzeld a vérvételes Ildi emlegetett. Legalábbis szerintem Téged, mert név szerint persze nem mondta. Szóval a férjem kérdezte, hogy szerinte a 3 baba nem sok-e vissza, mire mondta, hogy több az esély, reggel is volt egy lány, aki 2-t kért, nem sikerült és most megy a fagyikért. Nagyon sajnált. Én meg megsúgtam a férjemnek, hogy szerintem Téged emlegetett. Azt mondta a csaj, hogy most duplán drukkol Nektek. :lol:

Petne!
Köszi!

Rana!
Neked is! Képzeld most vettem észre, hogy nincs is ott a sárga kukac, pedig odatettem. Na majd mindjárt orvosolom ezt a problémát.

Meláni!
Nagyon ügyes vagy a képekkel.

Baba!
Babaragacs!!!! Mikor kell menned vérvételre? +++++++++

Képzeljétek, este nagyon rosszul voltam. Hatalmasra puffadt a hasam, görcsöltem, fetrengtem a fájdalomtól. Gondolom túlstimu erre ólálkodik. Most már jól vagyok, de nyugtassatok meg, hogy a babáimat ez nem zavarrta. :roll:

KépKép
zsófikukac

Vizkrisz!
Megnéztem, nem volt ICSI. Pedig nekem aztán van endóm. :roll:

KépKép
zsófikukac

Jó reggelt, jó szurkolást!

Én szurkolok mindenkinek, és olvasok, de ne tudok reagálni. Eúsztam, mh.is, és itthon is. Összekell kapnom magam. Még mindig egyedül, ez most előny kétszer annyit tudok csinálni :D

Szezsó, szedném a pempőt.
Zsófikám! Nekem azt hiszem nem volt túlstimum, de nem hinném, hogy a babáknak ártana. Inkább az aggodás.

Nagyon aranyos doldokat tettetek fel, ügyeskéim.

Szép napot mindenkinek, különösen a szülinaposainknak!!!!
estike66

Zsófi: nem tudom, rám gondolt-e az Ildi :roll: vele nem is beszéltem, hogy megyünk a fagyibabákért...bár aztán sosem lehet tudni, lehet megkérdezte az asszisztenst :lol: szerintem nem a babaszámon múlt nekünk, hogy nem sikerült a múltkor...
Csak azért leskelődök ám, mert már nagyon vártam, mikor jössz a hírekkel, és felváltva hol a tapolcai fórumot, hol az ittenieket nézegettem :oops:
Ha most már jól vagy, akkor rendben. Nekem beülti utáni 2. napra jött úgy-ahogy rendbe a hasam, addig nagyon fájt. Magnéziumot vehetsz be nagyobb adagban is, ha görcsölsz.

Ja, és BELLÁNAK BOLDOG SZÜLINAPOT! :lol: Bellát a Mikulás hozta :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!
Zsófikukacka,gratulálok a sok-sok prünytyikének,különösen a pociban levőknek :D Babaragacsok mennek!!!
Brizo,holnapra++++++++++++++++++++++++++ :D
Kisbuta,neked is babaragacsok+++++++++++++++++++++++ :wink:
Estike,pocisimi :wink:
Skrisz,mindjárt itt a mozizás :D gondolom mennyire várod már,olyan szépet fogsz látni,hogy csak na :D
Szezsó,akkor idén még meglesz az a kétcsíkos :D
Belladrága,Isten éltessen sokáig,hasad érjen bokáig :D De legalábbis nőjjön nagyra :wink:
Rana,akkor még te is beleférsz ebbe az évbe?Drukk :wink:
Hanna, :lol: :lol: :lol: (és mit kértél?)pocisimi :wink:
Petne,neked is :wink:
Dezsikém,téged majd holnap :wink:
Meli,én is tesztelnék a helyedben.Vagy menj el orvoshoz,hogy miért ilyen hosszú a ciklusod.
Babácska,babaragacsok++++++++++++++++++++++ :wink:

Mindenkinek szép napot :wink:
Vendég

Szép napot mindenkinek!

Kép

Bella, itt is boldog születésnapot kívánok!
Kép

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Zsófikám, gratulálok a nagycsaládhoz!!! :lol:

Baba, ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hanna, ez nagyon jó volt! :mrgreen:

skrisz72

Hahó!!!

Kati: tennél egy táblát? Elvesztem én is,.... :oops:

Így hát egybe megy a drukk, mindenkinek, kinek, amihez kell, vegye ki :wink: :
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Kép

*puszedli*

zsófikukac nekem is hasonló a helyzet a hasammal, habár egy fokkal jobb, mint tegnap éjszaka, nyugi a babócáknak nem ártasz vele :wink:

10-kor telefonáltak, hogy megvan még mind a két kicsi :lol: , de nem jött hozzájuk egy sem :cry:
Az egyik nagyon szépen osztódik, holnap reggel újra hívnak.
Olyan boldog lennék, ha a 2. is behozná a lemeradást, most egy picit el vagyok szontyolodva.
Férjem és anyukám tartja bennem a lelket. Anyukám itt van, segít nekem a házimunkában :wink:

Estike és skrisz progi szuriból csak 14 napra való injekciót kaptam, kérdezném, ha a dokival iratok fel receptet, akkor mennyi idő, mire a futárszolgálat megszerzi, ill. el is küldik postán, vagy fel kell menni érte Pestre?

Most lépek, mert anyukám vasal, és én meg pakolom helyére a szépen kivasalt ruhákat.

Kép
brizo

Brizo: boldog évfordulót! Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Brizo!!!!
Én nagyon-nagyon szorítok Nektek!!!!! A másik is behozza a lemaradást! :lol:

Szezso!
Tudom, hogy olvasol ott is, csak vicceltem. :wink: :lol: Lehet nem Rád gondolt. És szerintem sem azon múlt, mert ha meg akar maradni, akkor egy is megmarad. Biztos a férjemet akarta ezzel meggyőzni, mert ő még ott is bizonytalan volt. :roll: :lol: A lényeg, hogy most a kis fagyis Drágáid felébrdenek és 9 hónapig a pocakodban melegednek!!!!!!!!! :lol: És együtt leszünk kismamik! :wink:

Nyulasz, Krisz!
Köszi!!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Szép napot mindenkinek!

Kép

Drukkok mennek!

Engem ledöntött a depresszió :cry: :evil:
Utálom az egész napos esőt :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Mabénak és még aki depis:
Miki bá nagyon keresett a zsákjában: Kép és ezt Neked szánja: Kép (nemsokára megkapod! :wink: )

Kép

Kép

*puszedli*

Brizo, két-három nap, mire a patikában van, plusz a postázás. Kipostázzák, ha kéred. Drukkolok nagyon a prüntyikéidnek.

skrisz72

Zsófi, mennyi kistesójelölt :) Nem is találkoztam még senkivel, akinek ennyi fagyibabája lett :D Ügyesek vagytok, csak így tovább.

Brizo +++++++++++

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Bella, Isten éltessen.

A babaszámra visszatérve: az én dokim nagyon ágáll 2-nél több baba betétele ellen. A nyáron akartam 3-at, nem ment bele. Így 3 lett fagyasztva a végén (pedig 14 sejtet szívtak le és azt hiszem 12 termékenyült meg, de aztán lemorzsolódtak). Most az olvasztásnál az egyik megsérült, így a 2 egészségeset kaptam vissza, de a dokim most is elmondta, hogy ugyebár nem szeretnek 2-nél több embriót beültetni és íme a természet meg is oldotta a dolgot. (Én meg gondoltam magamban, hogy tökmindegy, mert ha a 3.nak nem lett volna baja, akkor úgysem hagytuk volna ott!!

Bella, sok boldogságot és kívánom, hogy ama álmod, hogy kisbabátok legyen minél előbb teljesüljön!

babaimádó
Kép
babaimado

Brizo, nagyon drukkolok!

(((((((Mabe))))))))) nem hozott a Télapó egy kis csokit neked?

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Szezso, én nem ismerem ezt a gyógyszert, de ha építi a mnyh-t, akkor talán felesleges a méhpempő. Ugyanakkor ártani meg nem árthatsz vele. Na, gondolom, most ezzel jó sokat segítettem.

Zsófi, nyugi, ha túlstimu volt is, az csak segíti a beágyazódást. A babáknak biztosan nem tesz rosszat.

Nyulasz, köszi. Veletek mi újság most?

Brizó, én is drukkolok a 2. csöppségnek. Boldog évfordulót kívánok!

Mabe, mi a baj? Vagy csak az eső miatt vagy elszontyolodva?

Katica, nagyon eltűnt, remélem, rendben vannak.

Babaragacsokat és drukkokat küldöm mindenkinek.

Kép
petne

sziasztok!

tudjátok nekem mit hozott a mikulás?
egy aranyos uh képet a babácskáról :lol:
jövőhéten megpróbálom idevarázsolni
amúgy:crl:23mm,szabályos petezsák,és szikhólyag,és szívműködés látható!!!!!!!! :D
a belső méhszáj felett 11X3,5mm-eres haematoma található :(
az a lényeg,hogy a vérömleny kezd eltűnni,és a baba jól van.
annyira aranyos!látni a fejecskéjét,orrocskáját!!!!!!!!!
KÍVÁNOK MINDENKINEK ILYEN MIKULÁSI AJÁNDÉKOT!!!!!!!

Kép

Lola
Gratulálok!
És irigy vagyok... :oops: :wink:

Petne
Semmi különös baj nincs, csak az eső, a sötétség, a tél...
:cry:

Baba
Már meg is ettem 3 tábla Milka-csokit :oops: :lol: :wink:

Puszedli
Köszönöm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsófi
Aztaaaaaaaaa :roll:
Égy egész focicsapat, cserejátékosokkal... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brizó
Ikrecskék hajrá!!!!!

Nekem tegnap megjött... hétfőn kezdem a Puregont...
Vendég

Lola, gratulálok!

Mabe, egészségedre!Használt?

babaimádó
Kép
babaimado

Brizo! Kép

Kis rekorderünknek (Zsófi), és leendő kismamiknak (Baba, Brizo, Kisbuta) mennek a drukkok ezerrel, többieknek (Mabe, Dezsi, Bella, Tücsi, Szezso) és persze a kismamáknak is a megnyugtató varázssugik. Kép

Katica, jelentkezz!!! Remélem jól vagy!

Amúgy én is depis lettem (időjárás + rengeteg munka + Apa bunkózik), de majd elmúlik. Puszi mindenkinek, rohanok!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Tüszőnövelők,babaragacsok,depiűzők,kinek mi kell!
Vendég

Éééééééés,Dezsikém,boldogságos szülinapot!!!

Kép

...kívánom,legyen az benne,amit szeretnél :wink:
(...nem egy senseo kávéfőző) :D
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: