Jaimee,
kösz, ez jó ötlet, valószinűleg kockaféle lesz neki!
Szülinapra készültök? Milyen lesz a torta, ajándékok?
Bibi,
gratula a feltápászkodáshoz! Hiába, csodacsiribébi!
Mi ugyanannyiszor eszünk naponta, átlag ötször, néha hatszor, ha kel éjjel is. Hozzátápi a déli szopi előtt van, néha egy kis gyümölcslé délután!
Ez az utazóágy jópofa, főleg, a ki-be járkálós funkciója, hát nemtudom, szerintem nem nagyon maradnak majd meg "karámban", de én sem tudok még dönteni ez ügyben! Szerintem Niki nem maradnak meg ebben, de ki tudja?! Abban pedig egyezek Jaimee-vel, hogy orditani fog benne, de biztonságban lesz, és ez a lényeg!
Gyabi,
nagyon szép az etetőszéketek, tetszik a szine! Úgy látom, olyan mint a miénk! Az ülés is nagyon szép! Mi is most kezdünk gondolkodni már az ülésen, mert a hordozkát nagyon kinőtte, pedig még nincs is 9 kg, csak amikor ráadjuk az overallt, hiába, kell már az ülés!
Egy gyors kérdés: ha az anyatejet kiengesztelem, akkor esetleg eláll-e valameddig a hűtőben, anélkül, hogy megromlana? Mert sajnálom kidobni, 75ml van lefagyasztva, de annyit még nem használok el Nikinek, mert alig akar enni, az alma nem tetszett neki, anyatejjel sem, most kapott rizst, de abból is keveset eszik, és ahhoz nem kell annyit tejci, de nem akarom kiolvasztani, és aztán kidobni, hisz az érték... Erőltetni meg nem akarom!
Másfelől meg képzeljétek nem akarta megenni az almát pépesen, de amikor látta, hogy én rágcsálom, ő is elkezdte rágcsálni, és nagyon hangyányi darabokat leharapott belőle, és simán megette

tegnap pedig a mandarin levét szivta ki, őrület. Inni szintén nem akar, vettünk neki azt az Aventes poharat, azt meg sem tudja szivni, vagy csak nem akarja, de mivel látja, hogy mi bögréből isszuk a teákat, ő is megpróbálta a kis bögréjéből, és iszik belőlük, még ki sem folyik neki! Nem értem! Most nemtudom mit csináljak, miből itassam, úgyhogy egyenlőre fel is adtam, hisz még nem szomjas, amig szopik kaja után! Ti hogy csinálnátok?