Sziasztok!
Voltunk lent a boltban, Szeli jól el is álmosodott a friss levegőn, feljöttünk, levetkőztettem, és simán be tudtam tenni a kiságyba (rács fent)...

Fél 11 óta alszik...
Anyukám este itt is aludt, már hozta a fogkeféjét, meg a hálóingét!

Szeli kicsit csodálkozott, de jó volt így! Anyunak se kellett későn hazabattyognia (nem mintha messze lakna), meg én is nyugodtan hajat tudtam mosni meg egyéb dolgok...
LMóni! Ez igen! Egyébként Szeli tegnap délután 3 órát aludt, és már be kellett, hogy menjek a szobába, arra ébredt fel...

Lehet, hogy az idő nyomja el őket ennyire???
Én ma készítem a holnapi kaját, mert megyünk konyhaszekrényt nézni!
Apa este jön haza!!!!!
Szóval karfiolleves lesz, Apának hurka, kolbász, nekünk (Szelivel) csirke, krumplival tepsiben sütve.
Az
éjszakánk nem volt az igazi, Szeli 5 óra felé átgurult az én matracomra, de ott kényelmetlen volt neki, mire visszamászott, úgy felébredt, hogy valami másfél óra múlva tudott újra elaludni. Addig forgolódott, nyöszörgött, dumált, énekelt, sikongatott, épp ami eszébe jutott.

Persze ettől én sem tudtam aludni. Majd fél 8-kor keltünk.
Vindo! Örülök, hogy jó éjszakátok volt!!!
Na, asszem lassan én is nekiállok annak a
mézeskalácsnak... talán a jövő héten. Kedvet kaptam!
Vasárnap nem leszek itthon, mert az egyik volt kolléganőmet és babáját látogatjuk meg Soroksáron (asszem

) az egyik barátnőmmel (kolléganő). Jó kis csapat voltunk régen, és most egyszerre babázunk!

Kár, hogy olyan messze laknak.

Vagy inkább az kár, hogy nincs kocsim...
Szeli meg szokás szerint a Maminál.