A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Binyek
Nem,9999.-dik :lol:
Vendég

A kis huncut,átjavítottad a hsz-d :wink:
Vendég

Na,jó,eldugultam.Megyek vásárolni.
Vendég

Én nem tartom az 5-órai kelést "éjszakai etetésnek", amiről le kell szoktatni őket. Amúgy jóval több gyerek kel hasonlóképpen ebben a korban, mint amennyi 12-14 órát alszik egyhuzamban. Meg olyan embereket is ismerek, akikről pontosan tudom, hogy a gyerek 11-kor este még üvölt, de mindenkinek azt meséli, hogy már 9-kor alszik. Kelni is kell hozzá minimum 2x, ismerősök úgy tudják, végigalussza az éjszakát 5 hónapos kora óta. Most 2 éves lesz.
Ezzel nem arra célzok, hogy itt is ilyen anyukák vannak, csak arra, hogy sokan nem őszinték, és ezért tűnik kirívónak, ha 1 gyerek 1 évesen nem durmol este 8-tól reggel 8-ig.
Vendég

binyek! koszi, a te sztorid roszabb mert nyaron gondolom gyakran kel nyirni a fuvet es minden evben, mi meg csak 3 evente cserelunk kocsit :wink:

sotske! meg eszem oket :P :D olyan edik :!:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Anny,
azta, milyen bátor megjegyzés! De jó, akkor meg merhetem írni, h Barni este 10-ig nem hajlandó elaludni, viszont 2-3-szor is felébred, sír keservesen éjjel, és kizárólag szopizással alszik vissza. Én beletörődtem a sorsomba, nincs kedvem sem hadakozni, sem járkálni, sem virrasztani egy napot sem (nagyon gyenge próbálkozásaim azért voltak). Ellenben Alizt letesszük este 8-kor, egyedül szépen lecsukja szemecskéit, és hangját sem lehet hallani reggel fél 7-ig.

KépKép
lili73

Sotske!
Cukorfalatok, de meg nem mondom, ki kicsoda. :oops:

Binyek!
Én Manót kb. fél évesen szoktattam le az éjszakai evésről, az már csak megszokásból ment. Eleinte kapott egy keveset, szépen fokozatosan csökkenő adagban, aztán átváltottunk teára, később vízre. A hajnali 5 körüli evés sokáig megvolt, akkor már rendes adagot evett, tényleg éhes volt. Viszont: az, hogy nem eszik éjszaka, nem garancia arra, hogy nem fog felkelni.

http://www.kismama.hu/kereses/?search_t ... bab%E1m%3F
Itt találsz nagyon sok olvasnivalót a babák alvásáról.
vovanda

engem is érdekelne hogy lehet leszoktatni az éjszakai kelésről. Mi nem eszünk éjjel, este fél 8kor kapnak, meg reggel hétkor.
és az a szörnyű az egészben, hogy 2 hónapos korától 10 hónapos koráig átaludta az éjszakát, de akkor is voltak ébredések. aztán leszokott róla.
Lili, nálunk is úgy van Fannit leteszem, reggel felveszem, még eddig nem ébredt fel mikor Gergő visít. most próbálom nem kivenni a kiságyból, simizem ott, és talán visszaalszik. továbbra is a kiságyban alszik.

Jaja Anny, ismerős ez hogy valaki valamit mond és nem is úgy van....de engem nem nagyon hat már meg ....

zsuzska80
Szombathely

Eszti!
Azért javítottam át,mert amikor láttam,hogy 9999 és gyorsan megírtam,akkor utána visszaléptem és láttam,hogy nem ugrott egyet.Ezek szerint csak nap végén adják hozzá....

binyek

Sziasztok,

Bocsi, hogy nem jartam erre mstanaban, de bolondokhaza volt a multheti szuri ota..... kettot kaptak szegenykek raadasul, es elegge megviselte oket az utohatas. Most mar jobb, de elegge hulla vagyok, mert apa elkezdett ejszaka dolgozni (most igy lesz par honapig) es igy az egesz ejszakak + nappalok (mert ugye akkor alszik) ram maradt..... de tegnap ejjel nagyon jok voltak, nem volt bombi, gyrsan ettek, es csak 3x keltek! Kopp kopp, mara is ilyet rendeltem... :D

Mennyit irtatok! A felet el is felejtettem sajna..... ugyhogy bocsi, ha vmire nem reagalok....

Tonti, hogy vagy? Ferjednek ma van az operacioja? Remelem minden jol megy majd!

Banika, orulok, hogy Marci jol van! Nagyon stramm kis srac! A te fejed? Ugye az fajt?

Moni, sajnalom a baratotokat..... szornyu, hogy ilyen fiatalon..... en is feltem apat....

Ancsi, te veletlen nem Annamari vagy, es tanar?..... bocsi, ha nem, de nagyon hasonlitasz (meg a gyonyoru lanyaid) vkire....

Binyek, mi a fejunket nem emelgetjuk meg hasonfekvesbol, amit anyam szerint mar kene...... de nem szeretnek hason fekudni, a vallamon nagyon jol tartjak a fejuket, a tobbit meg meg raernek!

Hozzataplalas ki mivel es mikor kezdte el? A fiuk nagyon ehes babak, ma mertem oket, es Luka 5.7kg, Cassian 5.5kg, oke nadragban, de nem voltak tuloltozve...., ugyhogy lehet, hogy korabban kene majd elkezdenem mint szerettem volna (6 ho) Aki hamar kezdett (Banika asszem?) mivel, merre, hany ora?

pusz

dragonfly

Moni, Cassian-nek pont ugyanilyen a popsija most!!!! Sebesre ki van pirosodva, mert egy (!!!!) napig masmilyen popsitorlot hasznaltam..... :evil: ugyhogy en visszatertem a kamillas vizes vattas lemosashoz, es sudocream!!! Nagyon jo, es tenyleg hasznal, mindenhol lehet kapni....

Mi jovo heten megyunk babamasszazsra, a baba klubban lesz bemutatkozo ora, ma a biztonsagrol volt szo, elegge depis volt az egesz, a vedono annyi de annyi horrorsztroit meselt..... de utana jot beszeltunk a tobbi csajjal, es elmentunk megsutizni :lol: fiuk nagyon szepen viselkedtek, es mivel a regi munkahelyemre mentunk (kavezo) agyon lettek kenyeztetve... most kidoltek a jatszoszonyegen mellettem :D

Van aki jar/jart/vagy szeretne baba jelbeszedre?? Itt indul egy, es en nagyon mennek! Mar most annyit dumalnak..... jo lenne kesobb megerteni oket

dragonfly

sotske, ne nem tudom megkulonboztetni a lanyaidat :) es milyen huncut szemuk van!!! :)

dragonfly

dragonfly! ugy latszik verona=os erdo, 3 patikaban voltam es senki nem halot a sudocream-rol, csak e.bay-en talaltam, meg kerem hugimat neze meg ro-ban is, hatha ot van :roll:

Kép

demoniq13

a ferjem vett a patikaban valami avene cicalfate kremet, halotatok rola? (popsira)

Kép

demoniq13

anny81:
az 5 óra egyáltalán nem éjszakai etetés! az első 2-3 hónapban még keltünk éjjel 1-2 körül, aztán valahogy átaludták az éjszakát 6-ig(!). kb 6 hósan elkezdtek megint kelni éjszaka, ekkor keztünk Sinlacozni (védőnéni szerint nem volt elég laktató nekik a tápszer). utána megint visszaálltunk, aztán most egy ideje megint 4-kor kelünk.
én viszont a délutáni alvásra nem tudom sehogyse rászoktatni őket. ... de végülis még csak 10 hónaposak! mit akarok én is?! három nyelven beszéljenek?! ... takarítani már úgyis tudnak! :lol:

sotske: most akkor ki-kicsoda? :roll:

dragonfly: érdekes lehet ez a baba jelbeszédes dolog. pontosan mit fogtok ott tanulni?

képzeljétek, ma mentünk volna párom cégéhez Mikulás party-ra, de szegény kb. másfél órát dugult a rohadt városban! :twisted: ezért persze nem értünk volna oda. elmaradt az első nyilvános fellépésünk! :cry: arra gondoltam, majd én beöltözök holnap ... ha megtörténik, küldök képet. :lol:

Petra
Kép
petricsek

banika, azért vannak sapkában, mert fsz-i garzonban lakunk és 18 fok van földközelben :roll: ... ja, és már se járókában, sehol nem bírják csak a földön. ott "rohangálhatnak", mászhatnak, pakolhatnak. ... én meg rohanok utánuk. szegények egész nap azt hallgatják, hogy "ezt nem szabad, azt nem szabad". ezért is akarunk minél előbb elköltözni. :?

Petra
Kép
petricsek

Csajok!
Nekem már hozott ajándékot a Mikulás!!!
Párom hazajött munkából, tök nyűgösen közölte velem, hogy nem megyünk bevásárolni (kellett volna) halasszuk el. Kicsit felhúztam magam, aztán közölte, hogy kell nekem keresztbe szervezni. Na itt már néztem hülyén, hogy mi van. Aztán pár perc múlva beállított a bébiszitter, a kedvesem meg közölte, hogy akkor mi most megyünk vacsizni. KETTEN!!! Utána lődörögtünk kicsit a karácsonyi vásárban, meg persze megbeszéltük, hogy Manót majd el kell hozni, hogy megnézze a díszkivilágítást és jöttünk is haza, mert én hamar fáradok. De ez olyan édes volt. Egy darabig most nemlesz módunk kettesben "lumpolni", olyan jól esett. :lol: :lol:
vovanda

Petricsek!
Nagyon kis csibész-manónak néznek ki a törpjeid! :lol:

Dragonfly!
Hallottam már erről a babajelbeszédről!Nagyon jónak tűnik,csak mi kisvárosban lakunk,itt nincs ilyen... :(
Az enyémek is kinyíródtak,amikor kettő szurit kaptak egyszerre. Nagyon nőnek a kis lurkóid! :wink:

binyek

Moni, bocsi.... itt is van meg mo-n is, ebbol gondoltam. en drogeriaban veszem... avene cicafate-rol nem hallottam, de ha sebes popsira van, akkor bizti jo lesz!

Vanda, nagyon edi az urad :D ilyenkor ugy hianyzik budapest.... olyan szep hangulatos az unnepek alatt.... es a karacsonyi vasar a vorosnarty teren nagy kedvenc!!! Gratula az uh eredmenyhez!!!! Tudod mar, hogy milyen babak lapulnak benned?

mennem kell........ majd jovok

dragonfly

demoniq

én még nme hallottam róla :(
de lehet apeluscserétől.mikor a lányoknak ez volt, mondta dokinéni, h lehet az új pelustól

szanet

Sziasztok!

Anny: En csak azt mondtam hogy siman le lehet szoktatni Oket a hajnali kelesrol ha valaki akarja de ha nem akkor ne szoktassa le Oket, mindenki csinalja ugy ahogy jonak latja es ahogy birja. Alexel mi is megszenvedtunk (Anna nagyon hamar ataludta az ejszakakat reggelig teljesen Magatol) de Alexet meg kellett tanitani. Megerte, kb. 2-3 ejszaka csinalta a musort es azota ugyanugy alszik mint Anna es csak akkor "romlik" el az alvokajuk ha betegek. :?
De megigerem tobbe egy arva mukkot nem szolok semmi olyan temahoz ami kicsit "rizikos". :roll:

Sotske: Leanykaid irto cukik, megmutattam Apanak hogy nezze mar meg mert ez egy csoda hogy teljesen egyformak, meg a szajuk is ugyanugy all azon a kepen ahol ketten vannak.

Dragonfly: sajnalom hogy rosszul viseltek a csoppsegek az oltast es akkor sok-sok ero es kitartas Neked amig Apa ejszakazik! Csak most kezdem igazan ertekelni hogy mennyire sokat segit az uram ugyanis ma mindent nekem kellett csinalni egyedul a gyerek suliba fuvarozasatol a kicsik ellatasaig, mindent, mindent mert az uram nem kelhet fol az agybol. Nagggggggggyon elfaradtam! :roll: (ferjemet tegnap operaltak)
Nagyon jo sulyban vannak a babaid!!! :D
Lehetek kicsik szemtelen es kerdezhetek valamit? :oops: Fiamnak keresem egyfolytaban a Thomas and his friends CD-jet, nem tudom ismered-e, egy vonatos mesesorozat es nagyon edese zeneje van de nem tudom megszerezni. Nem lattad esetleg nagyaruhazakban vagy valami on-line aruhazban?

Vovanda: nagyon romantikus az urad! :D

Mas: Kepzeljetek van ket 3 eves kis ikerlany a fiam sulijaban es az anyuka most szult meg egy kislanyt. :shock: :D Es van meg egy anyuka akinek ikrei vannak, kb. olyan 8-10 hosak lehetnek, azok is lanyok es van egy kb. 4 eves fia es most vettem eszre hogy anyukanak ujra gombolyodik a hasa, kb. 5-6 honapos terhes lehet. :shock: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Jesszusom Tonti!!!! En csak azt nem ertem, hogyan keszult a gyerkoc az ismerosodnel, egy 4 eves es pici ikrek mellett..... :D :shock:

Thomas-nak utananezek persze, ismerem :)

Remelem jol ment az op, es az urad hamarosan ujra segithet :wink:

Petricsek, a jelbeszednek az a lenyege, hogy a babak mar komunikalnanak sokkal hamarabb mint ahogy elkezdenek tenylegesen beszelni, es ehez jeleket tanit meg a mamknak es babaknak, hasonlo a siket-nema jelbeszedhez, hogy el tudja mondani, mama, ehes vagyok, kismadar stb.... abban is segit, hogy ne legyenek kesobb hisztirohamok (mint ocsemnel anno) hogy senki nem erti, hogy mit akarnak mondani.... roviden es tomoren... :)

dragonfly

Sziasztok!
Rég nem írtam, kicsit havazódok...most nálunk is kelnek éjszaka, Levi néha 2X is, pedig mind2 átaludta már este 8-tól, reggel 7-ig...így mikor nappal szabad vagyok, inkább alszom..., meg el kell kezdenem tanulni is... :?
Nekem is voltak gyenge próbálkozásaim éjszaka-5 percig tartó simi, ringatás-de hasztalan, ill. nincs türelmem/erőm ringatgatni őket hajnalban, inkább szopi, aztán alszunk tovább. Meg szívem sincs hagyni őket ordítani, egyszer próbáltam, 20 percig bírtam hallgatni az ordítást, szörnyű volt, egyre jobban belelovalták magukat, kánonban fuldokoltak a végére :roll: , egyszer mindenki átalussza az éjszakát magától is, nem?

Gyönyörűek a babák!!! :P

Szanet! Nagyon komolyak a képek!! :P Mutattam a hálótársamnak, ő meg éjjel ezzel álmodott! :lol: (mármint a kakis képeket) :lol:

Tüccs! Gratulálok a babákhoz!! Jó kis terhet cipelhettél a végére, ismerős! 8)

Banika! Jó, hogy túl vagytok rajta, gyógyulást Marcinak!

Mi jól vagyunk, növögetnek, röhögcsélnek, meg dumálnak ezerrel egész nap, de még nem forognak. Karácsony után próbálkozom majd hozzátápival, akkor biztos jövök majd a kérdéseimmel, ha nem baj.

Kép
riddencs

Szerintem ez a jelbeszed jo otlet. En ma megtanitottam Nekik hogy a: Hol van az az okos fejed? kerdesre megutogessek a fejuket. :lol:
Nagggggyon megkoszonom ha utananezela Thomaso CD-nek!!! Te pedig szolj ha spanyol zene kell! :wink: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, egyenlore az amazonon talaltam, nemtom szalit-e spanyolhonba...

http://www.amazon.com/Thomas-Tank-Engin ... B00005AVDO

dragonfly

most lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de ez nem akadályozza őket később a beszédfejlődésben? hiszen megtanulnak egy jelbeszédet, ami nem "kényszeríti" őket arra, hogy beszéljenek is. :idea: csak engem is érdekel a téma, hiszen ez nagyon fejleszti akkor a koncentrációs készségüket is, nem? megtanulnak jobban odafigyelni, ami később az iskolában is segíthet?! ... v. vmit félreétek?! :roll:

Petra
Kép
petricsek

na en asszem balra el...... nagyon elaludtak, ugyhogy hunyok egyet en is talan meg a kovetkezo ebredesig...

mindenkinek viszonylag nyugodalmas joccakat! :wink:

dragonfly

Szerintem nem hatraltatja a beszedfejlodest, mert olyan melysegekig nem tudja kifejezni magat a jelekkel, inkabb csak atmenetet jelent a nembeszed es beszed kozott... baratnom kislanya 9 honaposan mutogatott, most masfel es angolul franciaul gagyog... (mama francia), persze a jelek melle mindig mondani is kell, hogy mit mutatsz eppen, hogy a beszedet is halljak....
Ebben igazad van, noveli a koncentralo kepesseget.... ez fiuknal nem art.. :wink: :D

dragonfly

Én még teszek pár képet:

Kép

Kép

Kép

Megvolt a keresztelő is:

Kép

Kép
riddencs

dragonfly! a jelbeszed biztos jo nekik, jobban fognak figyelni, gondolom en :wink: a barataid gyereket aki franciaul es angolul gagyog nagyon irigyelem, ha minden jol fog alakulni a babaim 3 nyelvet fognak forgatni (roman, magyar es olasz) de jobb lenne egy angol ezek helyet :roll:

vanda! nem neztem volna ki pasibol, de orulok hogy picit tudtatok kettesben lenni 8)

Kép

demoniq13

Riddencs, naggggyon edik vagytok! Hogy figyelnek a keresztelon.. :D
Hogy birtak? Nagyon hasonlitanak egymasra, de Levi nagyon fius, Lena meg csajszis :)

Moni, azert az olasz sem rossz :wink: nektek gondolom konnyen ment megtanulni a roman utan. Apu az iskolaskori romanjabl el, spanyolt, olaszt, franciat megert... :lol:

dragonfly

Dragonfly!
Tudjuk a babák nemét, sőt nevük is van, de reklámozni csak szülés után fogjuk. A család sem tudja.

Tontica!
Csak nyugodtan írjál rázós témákban, szerintem amíg nem tépjük meg egymást és nem anyázunk (ami itt nem jellemző), addig a vita épít.
Pasim meg alapjáraton hajlamos az ilyenhuncutságokra, a névnapomra pl. színházat szervezett, az egész családom benne volt az összeesküvésben én meg nem sejtettem semmit. Meg tudnék még mesélni. :oops:

Riddencs!
Édesek a babók!
vovanda

Zsuzska! Kitartás! "Tudom miről beszélsz....."

Nálunk az számít szuperjó éjszakának, ha fejenként csak egyszer kelnek fel éjszaka 1-2 körül (akkor csak cumit kapnak) aztán 4-5 körül szopi. A sz@r éjszaka, mikor óránként felkelnek nyüglődni. Na, ebből van több! Most volt nálunk is egy hetekig tartó időszak, mikor az első 4 foguk jött egyszerre, hogy szinte semmit nem aludtunk éjjel és egész éjjel ciciztek. Mondjuk a tejemnek jót tett. :) Most úgy néz ki, nincs már fog-probléma, de azért még kelnek. Én a hajnali evésről nem is akarom leszoktatni őket, mert talán ez az az alkalom, amikor a legtöbbet szopiznak. Napközben már nincs türelmük, meg nem maradnak nyugton az ölemben, úgyhogy az már szinte semmi, amit napközben szopiznak.

Mennem kell.
Sziasztok!

Kép

Kép
kamilla306

utálom ezt a hányadék időt! :evil: ...

riddencs: cukik a babók! :) mi karácsonyra szerettük volna a keresztelőt, de a 25-26 nem fog öszejönni, talán ünnepek között. párom erdélyi születésű és náluk otthon 6 hetesen keresztelik a gyerekeket, ehhez képest mi egy kicsit lemaradtunk. :roll: ja, és házasok sem vagyunk. 8) anyósomék csak finoman merik megjegyezni, hogy "hát ... nem kéne ... v. izé ... házasság, keresztelő?!" már körbekérdeztünk két plébániát, az egyiken van egy olyan lelkész, aki kerek perec kijelentette, hogy min. házasság, egy felekezet :!: . én nem szeretnék egy ilyen "maradi" lelkészt. házasság lesz, de nem ezért. szerintem a gyerekeimet ezért "tisztességtelen" nem megkeresztelni. ... ja, ezt csak úgy leírtam, mert felbosszantott. :) Nálatok hogy ment? babák jól bírták?

Petra
Kép
petricsek

Petra
Kép
petricsek

Sziasztok!

Dragonfly! Rég jártál erre, jó hogy újra itt vagy. Ha nekem szántad a kérdést, én Anita vagyok, és nem vagyok tanár.

Riddencs! Nagyon cukik a babák.
Petricsek! Mi is szertnénk keresztelőt, de mi a kersztszülőkön nem tudunk megegyezni. Én barátokat szeretnék, hogy elkerüljük, hogy ki maradt ki és ki nem , valamint az ő családja nem strapálja magát, hogy törődjenek a gyerekekkel, és nem szeretném, ha később a gyerekek e miatt szívnának. Arról ne is beszéljünk, hogy nem egy vallásuak vagyunk, és én szeretném ha a lányok az én vallásomat kapnák, de anyós ebből biztos cirkuszt csinál. A lagzinál is csinált, nem mintha járna templomba, de nehogy már az legyen amit én szeretnék, úgyhogy emiatt is húzodik a dolog, mert szerintem a párom nem meri megmondani az anyának. Az a nő egy házisárkány :evil: :evil: :evil: (Bocsi, hogy ezt mondom, de ha ismernétek Ti is vélekednétek. )

Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Latom nincs nagy nyuzsges a topikon, ha ez miattam van nagyon sajnalom!!! Senkit nem akartam megbantani vagy megserteni vagy rossz erzest kelteni azert mert valamit mashogy csinal mint en! Mindenki ugy neveli a gyerekeit ahogy jonak latja. Remelem nem miattam nem irtok! :cry: Olyan ramatyul erzem magam most emiatt! :(

KépKép
KépKép
tontica

Tonti,
ne hülyéskedj már! Ezt most komolyan gondolod? Dehogyis miattad, ebben tuti biztos vagyok! Én most kerültem csak gépközelbe, de most nincs semmi mondanivalóm, azért nem írok semmi különöset.
Én is leszoktatnám Barnust a kelésről, de nekem nem megy. Már akár az elveimet is feladnám, de képtelen vagyok végigcsinálni egy ilyen sírni hagyós "kúrát".

KépKép
lili73

Tonti!

dehogy iattad! :lol:
amúgy én még kíváncsi is lennék rá részletesen, te hogy csináltad?
mert lehet, h én nem tudnám végigcsinálni, de érdekel :)ű
leírod?
légyszilégyszilégyszi!!!!!

amúgy semmi különös.ezért nem irok pl én.
ma kaptak játékot csajok apuéktól(apa és élettársa) mikura.voltam anyósnál fogamat tömetni, addig lányo mamimmal és papámmal voltak.
anyukám sem biztos, h hazajön karácsonyra :(
kimentek Amerikába, élettársa fiához, lányához.erre vmi komoly baj letta párja szívének.megoperálták.érbeültetés.igy még ne jöhetnek haza.okt11én mentek, úgy volt, h nov12én jönnek haza.erre tessék...se férjem, se ő nem lesz itthon :( persze nem kívánom, h jöjjenek!lényeg, h gyógyuljon meg a párja :!:
holnap megyek anyóshoz, apóshoz.biztos esni, fog, mint most, h ne tudjunk kimenni a kertbe :)

na ennyi.remélem nem baj, h nem gyerektémáról irtam, de olyan jól esett másról beszélni :roll: 8) :lol:

szanet

kicsit peszimista voltam :D

amúgy jól vagyok :lol:

szanet

[quote]a írta:múgy jól vagyok Laughing

akkor jó :wink:

KépKép
lili73

Sziasztok!
Tonti!
NE MÁÁÁR!Biztos ,hogy nem sértettél meg senkit,nem is írtál semmi olyat szerintem ami bántó lenne!!!!!!!!Terrormutter :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (amióta ezt írtad azóta ezen röhögök!!)
Szanet!
Neked sem könnyű!!!! :? De hát két ilyen kis boszi nagyon sok erőt ad!!!
Persze mi Mikulás alkalmából benyaltunk valami vírust :evil: Mondjuk már jobb a helyzet,de 3 napig lázasak voltak a boszik :evil:
Olyan nyomi helyen élünk,hogy a környéken sehol nem lesz Mikulás!!!Annyira elvittem volna Őket!A munkahelyemen lesz,de ott nem normálisak,képzeljétek aki GYESen van az nem viheti a gyerekeit :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Szerintem nem normálisak!Akinek 18 éves lánya(vagy fia :shock:) van az ülhet a Mikulás ölébe :twisted: :twisted:

Minden Pindurnak boldog MIKULÁSt!!! :D Kép

bognartundi0727

Tonti!
Ne mártírkodj itt,mert megharaplak! :lol: :lol: :lol: Inkább mondd meg,hogy "terrorizáljam" le a gyerekemet a hajnali 4-5 közötti kelésről,mert olyankor nem alszik vissza sehogy,csak 1-1.5 óra múlva,addigra meg kel Majus. :( Szóval hetek óta hajnalban kelek!!!Nem elég az éjszakai kajaműsor,most már hajnali is van... :roll: Nem éhes olyankor,csak hol nyüglődik,hol eldumálgat...
Ha nem akarsz nyilvánosan,akkor írj privit!Köszi :wink:

Szanet!
Te szegény!Nem lesz egyszerű karácsonyod!De próbálj nem befordulni,ne cukkold magad,hogy milyen szerencsétlen vagy!Három nap és kész!Mondanám,hogy gyertek ide hozzánk,de 100 m2-en nem férnénk el.

Mi voltunk tegnap Mikulás partin!Nézzétek meg az albumunkban!A 4 hósban van...

:? :? :wink:

binyek

Tontica!
Ne hülyéskedj. Mi is mikulásoztunk tegnap, mire hazajöttünk, hulla voltam. Majd később mesélek. Amúgy veled én kimondottan szeretek vitázni (stakmai ártalom lehet) de amúgy alapból én is úgy vagyok, hogy én leírom a véleményemet, aztán mindenki úgy csinálja, ahogy a legjobbnak érzi. Szóval ezért ne érezd magad rosszul.
Amúgy alvás: szvsz végig kell gondolni, hogy mit várunk mi és hogy mi a gyerektől elvárható (életkora, személyes tulajdonságai alapján). És valahogy a kettőt úgy összeegyeztetni, hogy legalább nagyjából mindenki kialudja magát. Aztán majd kiderül, hogy két babával hogy fogom ezt győzni. :lol:

A mikulásról majd mesélek, volt pár nagyon szar pillanat. Nem a lurkóknak, nekem...
vovanda

Tonti, szerintem senki sem orrolt meg, nehogy lelkifurdod legyen! :) Mi szerencsések vagyunk, mert éjszaka szépen alszanak 8 órát, cserébe viszont nappal ördögfiókák, meg sem állok velük. Mostmár olyan szarháziak, hogy nem elég nekik a szoba, másznak ki a konyhába, meg az előszobába.
Visszatérve, ez a topik azért van, hogy mindenki megossza a tapasztalatát a másikkal, elmondja a véleményét, aztán tényleg úgy csinálja mindenki, ahogy akarja/tudja.

szanet: :( azért sajnállak, hogy így alakul a karácsony, de a többin remélhetőleg már mind együtt lesztek és bepótoljátok. csinálj sok fényképet továbbra is és ha hazajön apa és nagyi, lesz mire emlékezni. :P egyébként bízom benne (nem rosszindulatból!), hogy a csajok a kakaakció után tartogatnak majd valamit Neked a szentestére is. persze más jellegű csínytevést! :lol:

tünci: azért ez elég rohadékság. :evil: :evil: :evil: mellesleg egy majdnem nagykorót amúgy is hol érdekel már egy mikulás. 8) pont az ilyen piciknek lenne élmény!

Petra
Kép
petricsek

Sziasztok!

Boldog mikulást!

Dragonfly :P Petricsek :P
A barátnőm oktatja ezt a jelbeszédet :D Kb. 8 hós kortól érdemes menni!

Riddencs :P
Jó, hogy előkerültél. Édesek a babák :D

Lányok :?
Hulla vagyok. Tegnap mentem volna nagyon fáradtan aludni 8-kor és hallom, hogy ketyeg valami óra a szobában, ahol nincs is ketyegős óra :shock: Nyomoztam, zaj a padlásról jön. Beesett az eső. Fél vödörnyi vizet szedtem össze, onnan jön le az összes vezetékünk :evil: Aztán 11-kor "már" aludtam is :? Férjem ügyeletben... de hívtam, ő meg a ház építőjét -csak 2 éve költöztünk-, úgyhogy a lyuk betapasztva, én viszont alig aludtam, gyerek f4-kor kelt, s 7-kor aludt volna, viszont a mesterek f8-ra jöttek...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Petricsek!

Pontosan! Nálunk is a nappal a katasztrófa. Ezt már akartam kérdezni. Olyan hisztisek egész nap, hogy meghülyülök. Ébredés után 10 perccel már megy a visítás, és onnantól kezdve óránkát 50 percig hiszti van. Ha mellettük ülök a földön és intenzíven terelem el a figyelmüket, akkor jobb a helyzet, de ezt egész nap nem bírom/tudom csinálni.
Vendég

nálunk szerencsére hiszti nincs, de tény, hogy igénylik a társaságomat. valszeg azért is követnek mindenhova (a slozitól még sikerül távoltartani őket :lol: ) azt nem tudom, mi lesz, ha nagyobb lakásba költözünk és nem leszek nekik mindíg szem előtt, de bizakodó vagyok. ... :wink:

na megyek, mert tanulnom kell. szenecsére apa bevállalta őket egész napra :!: , megpróbálok nem visszaélni a jóndulatával. :)

Boldog Mikut minden csipetkének!

Petra
Kép
petricsek

Anny! nekünk a nappalok jók, Gergő leszokott hanemlátordítokról... de az éjszaka...szörnyű. 6szor keltem ma... de szinte fel sem ébred, de sír. nem tudom mi baja lehet...leül a kiságyban, és dől el annyira álmos. lehet a foga?? mindent nem lehet arra fogni...

és mivel jók voltak a Békák ezt történt :)

http://TRL2.TV/View/?v=015d4daa97244fa7850c3a9bf79ec7c1

szép napot!

Zs.

zsuzska80
Szombathely

Énnem tudom miért, de az enyémek egész nap hisztiznek. Erre nincs más szó. Nagyon unom ám már. Sokszor már rájuk hagyom, de néha besokallok, és rájuk kiabálok. Akkor lehorgasztják a fejüket és vagy onnan felnézve vigyorognak, vagy elsírják magukat.

De abszolút látszik, hogy nem igaziból van bajuk, csak egyszerűen nyekeregnek. Meg mindent tépnek ki egymás kezéből, amikor is a sértett fél megint csak rákezdi és huza-vona kezdődik.

Hmmmmm :roll:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: