A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Csajok a kúpot úgy adjátok be, hogy előtte beledugjátok a popsikenőcsbe, akkor könnyebben csúszik és nem fáj annyira a picuroknak.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Aproo: voltunk baba-mama jógán.

Csandi: ahova ti jártok ott mennyi idő a baba-mama jóga? És miket csináltok?

Itt egy óra, de Adél babus már eléggé elfáradt a végére, pedig pont előtte kelt meg evett is.
Nálatok simán bírják a babusok? Vagy minden alkalommal jobb?

Kép

Kép
bucsek

Sziasztok!

Dadomi, most olvasom miért kérdezted ismerem e a Timi-t. :(:(:(
Nagyon nagyon sajnálom, olyan rossz érzés ezt olvasni, megsirattam szegényeket pedig nem is ismertem. :(

k.a.t.i.c.a

Bucsek, de jó, mesélj!
Tényleg volt fél óra masszírga? És utána, mamákat is átmozgat picit?
Hányan voltatok? Jófej a csaj, aki tartja?
Az jó, ha lefáraszt, legalább utána nagy szunya következik.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Tegnap jól sikerült a Westendes minitali. Emmának bejött mindkét legényke, bár mikor Zsigi elaludt, titokban megfogták egymás kezét Nonóval :D . Pöttöm küld majd a fotót, nagyon várom!

Én is dobok néhány képet Boniról és a gyerkőcökről:

Kép
Kép Kép

Távol maradók, legközelebb ti is gyertek! És én még nem adtam fel, hogy találok valami jó helyet a Hősök tere környékén.

sushy

Jóga- Mi most voltunk először Csandival, Snikyvel, Csengével, Verával, és Kiskapucnival. Lányok, nagyon jól éreztük magunkat veletek! És a babák is tündériek, jó volt élőben látni őket! Legközelebb talán a Tranzitot is megpróbáljuk.

Niki, vettem hazafele Emmának is olyan könyvecskét a DM-ben, nem tudtam ellenállni neki :D .

Bucsek - Gondolom Andi is ír, de most megelőzöm. Az Asztóriánál is 1 óra a jóga, de a babák elég jól birták (mondjuk Emma elaludt :) ). Az elején masszázs van, utána mindenféle közös gyakorlat a babákkal ülve, fekve, sétálva. Szimpatikus hely, még szoptatni is sikerült a végén.

Na megyek, Emma kint szunyál a belső udvaron, nehogy ellopja valaki!

sushy

JUlcsi, Dadomi! Én ismertem Timit, nagyon durva! Annyira sajnálom!

A képek nagyon jók, egytől egyig!!!!, Julcsi, megkaptam a tieidet is.
Barbi, rákattantunk a zenekarotokra, épp a zenéiket próbáljuk letöltögetni :)

Katica, a minitaliban benne vagyok, nekünk bármikor jó!

Csajok, Málnusnak lett új tejtesója, eddig a Várhalmi ikrek vitték a tejemet, most pedig két hetes koraszülött kisfiúnak, és hamarosan már hivatalosan is megy a dolog. Gazdagok leszünk :wink:

A betegeskedőknek jobbulást kívánok.

Talán a mi lányunk javulóban van, hosszú idő óta először már csak egyszer kelt fel éjjel, hamarosan újra csatlakozok hozzátok, csak előbb még holnap elutazunk egy hosszú hétvégére Visegrádra, ha hazaértünk, akkor újra visszatérek aktívan hozzátok :D
Csak kérlek Visegrád felől akik arra laknak küldjék el a felhőket, utálnám, ha végig rossz idő lenne :( Akár Tolnára is küldhetitek, úgysem leszünk itt :)

Koadri, nem válaszoltál a privimre :(
Kellemes hétvégét mindenkinek!!!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Szilvi, jó pihenést Nektek!! :)

Miután hazajöttök a minitalit is megüljük. Addig kikérdezem a többieket is. :)

Többiek?? Julcsi, Ildi, Binyek?? Van kedvetek minitalizni nálunk?? Esetleg még valaki? Bonyhád nem a világ vége, csak majdnem!! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára k.a.t.i.c.a 2008.12.04 16:34-kor.

k.a.t.i.c.a

Nem tudom Barbi olvassa e még ezt a topikot, de biztos ami biztos írok neki iwiw-en.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára k.a.t.i.c.a 2008.12.04 16:35-kor.

k.a.t.i.c.a

Sziasztok!

Ági! Sajnálom, hogy Lili nem javul! Gyógypuszit küldök a kis fájós torkára!
Apró! Levinek is jobbulást, bármi is a láz és a nyűgösség okozója.

Fotók tündériek! Boni! Zsigi úgy hasonlít RÉkára némelyik képen! Éppezért egy kicsit a szívemcsücske lett ő is :wink:

Réka megkapta a 4hós oltást, szegény nagyon megijedt, amikor beadták: előtte mindenki kedves, meg körbevigyorogja, aztán bumm bele a combijába. De kb mire felemeltem az ölembe, már csak hüppögött, 10másodperc múlva meg vigyorgott a drága. Azt mondanom sem kell, hogy a toroknézésnél megint eltörött a mécses. Hogy hogy utálja ezt a szájbaturit! És úgy összeszorítja az állkapcsát, hogy csak na.
MOst kidőlt, alszik, persze volt nyűglődés egy óra kb. Ha kikerülök a látóteréből, egyből nyüszi van. De most megléptem mellőle, amíg szunyál :lol:

panna1

sziasztok, csak gyorsban!

kúp... melyikről beszéltek a Germicid-ről? abból 3 hónapos kor után egészet kell adni! mi úgy csináltuk eddig mind a kétszer, hogy én elkezdtem szoptatni, és apa tette be a popsijába, mert ilyenkor ellazul! ha pelenkázás közben próbáltuk, akkor mindig tiltakozott ellene ezerre! :( annyira sírt is. szopi közben viszont nem figyel rá, vagy csak tudat alatt, így szépen, lassan, óvatosan sikerül betenni a popsiba, persze előtte bekrémezzük az elejét, és utána, amikor bent van, akkor összeszorítom a popóját, hogy ne csússzon ki, mivel nagyon hamar olvad! egyébként pedig homeos kúp: viburcol, állítólag nagyon jó!

fogzáshoz a hasmenést is mondják... az nincs Levinél?

Aproo, jobbulást Levinek!

Ági, Lilinek is jobbulást, mennek a gyógypuszik ezerrel! sajnálom, hogy nem javul az állapota! remélem, hogy gyerekdoki mondd majd valamit, és akkor már hamar meggyógyultok!

Anna, nagyon jók lettek a minitalis képek! nagyon cukor Emma, Zsigi és Nono együtt! :) tegyetek fel még, ha van kép...

Sziszka, jó utat nektek! csak nem a termál hotel visegrádba mentek!? :P ott voltunk nászúton :)

ma már jobb a helyzet, szerencsére nem vérzek tegnap délután óta! remélem, hogy minden megoldódik magától! nem akarok megint dokihoz menni! így köszönöm, de most nem aktuális a homeos bogyi vérzésre ;) majd sikítok, ha ismét előjön valami nyavalyám... de azért köszönöm!!!

Barbi, sok boldogat, bár tudom, hogy Ti nem nagyon tartjátok, de mégis... :)

sophie27

Még annyit a kúp-kérdéshez: ti már eleve a hűtőben tartjátok? Én még nem bontottam ki a dobozt (germicid) amit születésekor írtak fel RÉkának, hogy legyne otthon, szerencsére eddig nem kellett. DE nem a hűtőben tartom, hanem csak a pelenkázó fiókjában. A hűtőben kellett volna tárolni?

panna1

TÉnyleg! Most hogy mondod ZSófi, Barbara nap van...
SOk boldoh névnapot Barbi!

panna1

Húú, tényleg isten éltesse a Barbarákat!! :)

k.a.t.i.c.a

Katica, 4es a pampers... ha gondolod, elpostázom, csak dobj címet priviben!? :)

sophie27

Sziasztok, hazaértünk mi is;)
nagyon szépen köszönjük a mai napot lányok, nagyon jól éreztük magunkat és örülök, hogy végre találkoztunk veletek is Kiskapucni, Vera és Sushy élőben is;) remélem kedvet kaptatok a további találkozókhoz, jógához;)

Anna, örülök, hogy találtál Emmának könyvecskét a DM-ben, nekünk nagyon bejött, Barnus nagyon szereti, az a kedvence mostanság;)

Ági, sajnálom Lilit, továbbra is küldjük a gyógypuszikat neki és Levi babának is jobbulást kívánunk! Sajnálom Apró, ha nem tudtok jönni szombaton, jó lett volna találkozni, de majd pótoljuk remélem!

Sziszka, jó utat nektek, próbálok jó időt intézni, de nem sok esély van rá sajnos;( azért megnézem, mit tehetek?! Rokonok laknak Visegrádon vagy kihez szoktatok oda menni?
Tök jó, hogy ilyen sok tejcsid van, hogy még másoknak is tudsz segíteni!

sniky

Képzeljétek, a munkahelyem meghívott a karácsonyi vacsira!! :) Annyira örültem neki, nem gondoltam, hogy meghívnak. :)
A Spoon Café hajóéttermben lesz, már úgy várom. :D

k.a.t.i.c.a

én sem hűtöm, szobahőn írja a germicidet Panna ;)

Binyeknek is boldogat, ha még olvas minket!!!

sophie27

Katica, hát nálunk ilyen bizti nem lesz... pedig tesóm és anyum is ott dolgozik, ahol én, ráadásul 10 éve kezdtem ott, de biztosan nem hívnak meg...

sophie27

Én is csodálkoztam rajta, mondjuk gondolhattam volna, mert irtó rendesek voltak velem mindig. :)

k.a.t.i.c.a

Sziasztok!

Barbim nagyon sok boldog névnapot!

Panna: én sem a hűtőben tartom, lehet, hogy ott kellene?..... Ti most Pécsen vagytok? Mert akkor ti is jöhetnétek a Mini talira, szerintem Katica és Pistike is nagyon örülne nektek!

Zsófi: nem :) A Várhotel nevűbe megyünk, 3 nap félpanzióval két főre (Málnus még nem számít főnek) 17.500 Ft :D a Vaterán találtuk és lecsaptunk rá, mindenkinek ajánlom, hogy nézzen ott körbe, ha ilyet tervez!De a Termál hotel előtt majd integetek a nevedben :) Ez a kúp tipp szuper, elraktározom, remélem nagyon sokára lesz rá szükség!

Málnus már 3 órája alszik...biztos elnyomta ez az idő :) Végre van időm egy kicsit válaszolgatni a levelekre.

Katica, hogy lehet Pistike 7 hónapos? Barbi olvassa a topikot, de azért biztos ami biztos alapon írj neki! Aztán reszkess Bonyhád, jövünk :wink: Koadri Pécsváradi, ha Dorca már mehet fényre, akkor őket is be lehetne szervezni esetleg....

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Bárkit szívesen látunk, tényleg!! :D

Szilvi, nem 7 hónapos, hanem annyi van hátra a szülinapjáig. :) Majd csinálok másik vonalzót, mert először engem is megzavart. :)

k.a.t.i.c.a

A másik, most kaptam először külön csak egy havi gyás-t és nekem tuti nem úgy számolták, hogy a 2007-es átlag 70%-a, mert akkor nem kellett volna ennyit kapjak. Nekekm úgy számolták, hogy a szülés előtti egy évet vették. :) Így nagyon jól jártam. :D

k.a.t.i.c.a

Jaj, tényleg! Boldog Barbara napot!

Pampers kupont én is kaptam 3-as méretben, ha vkit esetleg érdekel szívesen odaadom, mert mi Huggies fanok vagyunk;)

kúp: én is úgy tudom, hogy 3 hónapos kor után 1 egészet kell adni, ha lázas, én így is tettem a legutóbbi szuri után, de nálunk nem volt gond a felhelyezéssel.

Anna, nagyon jók a minitalis képek!

Csenge majd ha lesz időd, dobd fel légyszi a mai Tranzitosakat is;)
Zéti hogy viselte a távollétedet? Remélem azért tudott vmicskét aludni?!

sniky

és ezt mikor igényelted meg? mármint, hogy mennyi az átfutási ideje, mert gondolom, hogy mielőtt lejár a 168 napos tgyás, azután lehet csak igényelni, nem?

Szuszu, Mazska, és bárki, aki érintve lesz... hogyan kell intézni a melózást baba mellett? ez hogy működik? rendes fizut és gyest vagy gyedet is kapsz, vagy azt le kell mondani? ha tudtok, világosítsatok fel légyszi!

na szaladok, mert ezerrel megy a nyüglődés... még este benézek!!!

sophie27

Zsófi, ez még a tgyás. :) Ennyi volt az átfutási ideje, először múlt hónapban kaptam, bár jó nagy összeget, mert a 3,5 havi egyben jött és most kaptam külön az elsőt, ami majdnem az utolsó is, mert január 1-től meg már a gyed-et kell igényelnem. Azt már most elkezdtem intézni, nehogy úgy járjak mint a gyással.

k.a.t.i.c.a

Sziasztok!

Nem olvastam vissza, de jók a képek. Kaptam emailen gondoltam megosztom veletek. :lol:

Délre kaptam időpontot a nőgyógyászhoz, örültem, hogy délelőtt
> viszonylag stressz-mentesen fel tudok készülni majd az eseményre.
> Reggel azonban telefonhívást kaptam a rendelőből, hogy jó lenne,
ha
> 9:30-ra ott tudnék lenni. "Persze, ott leszek" mondtam a
legnagyobb
> nyugalommal, és csak utána estem pánikba. A reggeli kapkodás a
> szokásos menetben folyt, gyerekek reggeliztetése, öltöztetése,
> uzsonnák csomagolása, fuvarozás az iskolába, óvodába stb.
> 8:45-re értem haza, nem volt mar idő újabb fürdésre, ezért csak
> gyorsan felkaptam a mosakodó rongyot a kád mellől, és jól > lemostam
> magam
> "ott".
> Autóba vágtam magam és rohantam az orvoshoz. Felfeküdtem az
asztalra,
> a fejemet a fal fele fordítottam, és azt képzeltem, hogy > Párizsban
> sétálgatok... A doki megszemlélte a terepet, majd így szólt:
> - Hú-ha! Látom, ma volt egy kis különleges felkészülés...
> Nem tudtam, hogy miről beszél, nem reagáltam semmit, tovább
sétáltam
> "Párizsban". Hazamentem, a nap további része a szokásos rutin
szerint
> ment, főzés, gyerekek összeszedése, házi feladatok ellenőrzése,
stb.
> Délután fele a lányom ijedt hangon kérdezte:
> - Anyu, hol van a mosdórongy a fürdőszobából?
> - Kidobtam, vegyél elő másikat. - mondtam neki.
> Mire a lányom:
> - De nekem az kell, mert benne volt az összes csillámporom és
> flitterem!
>

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

:lol: :lol: :lol: ez nagyon tuti!! Köszi Feluca.

k.a.t.i.c.a

...és még egy mese, amivel szerettel köszöntjük az agusztusi topik minden kisbabáját. :D

Azt minden gyerek nagyon jól tudja, hogy a kisbabákat a gólya hozza, de azt már kevesebben tudják, hogy ez a feladat, milyen nehéz és komoly. Nem minden gólya alkalmas rá, hogy kisbabákat szállíthasson. A gólyáknak külön iskolát kell elvégezniük ahhoz, hogy ilyen komoly feladatot bízzanak rájuk.
Gólyarobi piciny fióka kora óta arra vágyott, hogy elvégezhesse ezt az iskolát, és kisbabákat vihessen az embereknek. Ezért aztán, mielőtt még beíratták volna szülei ebbe az iskolába, ő máris kívülről tudta, hogy honnan hozzák a gólyák a csecsemőket, hogy hogyan kell egy babát óvatosan a csőrében vinni, és azt is, hogy hogyan kell a házak kéményén vigyázva leereszteni. Ezt a sok mindent pedig onnan tudta, hogy alaposan megfigyelte munka közben szüleit és nagyszüleit, mert az ő családjában minden felnőtt gólyának ez volt a foglalkozása.
Gólyarobi nagyszülei még azt is megengedték unokájuknak, hogy néha elkísérje őket egy-egy ilyen útra.
Így történhetett meg a következő eset is:
Egy szép nyári napon, Gólyarobi nagypapájának el kellett vinnie egy kisbabát egy fiatal házaspárhoz, akiknek addig még nem volt gyermekük. Mint már máskor is néhányszor, a nagypapa most is megengedte unokájának, hogy elkísérje őt ezen az úton.
A kisgólya végig nagyapja mellett repült és a babát csodálta, folyton neki kelepelt. Így aztán nem vette észre a gonosz orvvadászt sem, aki őket figyelte a földről, és rájuk szegezte a puskáját. Egyszer csak, egy irtózatosan nagy dörrenést hallott, és észrevette, hogy nagyapjának vérzik a szárnya, elvesztette egyensúlyát és zuhan a föld felé. Gólyarobi nagypapáját eltalálta az orvvadász lövése, és majdnem lezuhant a kisbabával együtt. Szerencsére azért az utolsó pillanatban, néhány méterre a talajtól, még összeszedte minden erejét, és sikerült zuhanás helyett ügyesen leereszkednie a földre. Óvatosan letette csőréből a gyermeket, és leült, mert a nagy vérveszteségtől teljesen elszédült.
Amint felfogta Gólyarobi a történteket; nagyapja mellé ereszkedett, és aggódva kérdezte, hogy mit segíthet.
Az öreg gólya megnyugtatta unokáját, hogy nem túl komoly a sérülése, de azt is bevallotta, hogy egy darabig biztosan nem tud majd repülni, és elképzelése sincs, hogy mi lesz most a kisbabával, mert gyalog bizony, nagyon későn érne oda vele.
A kisgólyának az az ötlete támadt, hogy majd ő elviszi a csecsemőt a szüleihez, hiszen már nincsenek nagyon messze a céltól, és olyan sokszor látta már, hogy hogyan is kell ezt csinálni.
Az öreg gólya először nem akart beleegyezni, hiszen Gólyarobi kicsi még, és az iskolát sem végezte el, de aztán hamarosan rájött, hogy nincs más választásuk, beletörődött hát a dologba.
Viszont mielőtt Gólyarobi nekiindulhatott volna, még alaposan kioktatta minden mozdulatról. A kisgólya legalább háromszor felmondta a leckét, aztán nagyapja aggódó tekintetétől kísérve, óvatosan csőrébe fogta a kisbabát, és elindult vele a türelmetlenül várakozó ifjú szülők felé, ahova rövid idő elteltével, szerencsésen meg is érkezett, ügyesen leengedte a csecsemőt a kéményen, és boldogan indult hazafelé.
Útközben leereszkedett nagyapjához, elmesélte neki, hogy minden a legnagyobb rendben zajlott, és úgy döntött, hogy nem repül gyorsan haza, hanem inkább nagyapjával gyalogol.
Az öreg megdicsérte unokáját, aztán elkezdte nógatni, hogy repüljön, siessen haza, mert így gyalogosan későn érkeznek meg, és az egész gólyacsalád rettenetesen aggódik majd.
Gólyarobi viszont hajthatatlan volt, nem akart repülni. Csak egy félórás huzavona után vallotta be, hogy olyan nagyon-nagyon nehéz volt neki a kisbaba, hogy teljesen kimerült, elzsibbadtak a szárnyai, és még egy métert sem tudna tovább repülni. Túl gyenge volt ő még egy ekkora teherhez.
Ezért aztán mindketten gyalog tették meg a hátralevő utat hazáig, ahol valóban nagyon aggódott már értük a család.
A nagypapa kórházba került, egy-két hét alatt meggyógyult a szárnya, és újra tudott repülni. Gólyarobit pedig, kitüntették ügyességéért, és bátorságáért.
A kisgólya később sikeresen elvégezte az iskolát, miközben szárnyai is megerősödtek, és azóta is lelkesen szállítja a kisbabákat az emberek otthonába.
Lehet, hogy téged is éppen ő hozott…

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

Jól elszállt a levelem tegnap meg ma is úgyhogy tiszta ideg lettem és nem is jöttem.

Csandi bocsi hogy nem mentem tudom mindig csak igérgetek, de ráadásul ma jött a védőnő is 1kor úgyhogy van mentségem. Ezt meg ám jól el is feleljtettem. Képzeljétek karácsony előtt kapjuk meg az oltást 23dikán. húúú de jó lesz :shock:

Miden betegeskedő babusna rengeteg +++energia és millió gyógypuszi!!

Képek természetesn gyönyörűek mint mindig azaz a babák na miket írok.
aproo nektek nem is kell fotós tök jók a képeitek:D
Barbi: álltalában manuálisan fotózok már csak azért is mert a vaku árt a babák szemének. beletellett egy kis időmbe mire beletanultam mit hogy kell állítgatni. De van amikor az automata csinálja a legjobb képet.

Ritus laktózérzékenységét olvasva eszembe jutott milyen szarul voltam régen és láss csodát ma már bírom a tejet csak a túrót nem :?
Most meg sok kis pici piro pont jött ki rajtam és viszketek mint állat de mint kiderült a méztől van. Úgyhogy óvatosan a mézzel lányok allergiát okozhat. most kalcium sandozt iszok rá.

Pöttöm a fagyasztott tejcsinek szerintem a íze meg az már bocsánat szaga is rettenetes valamiért megváltozik.

Ági: nekünk református keresztelőnk volt a Róna utcai templomban és semmilyen tanfolyam se papír nem kellett hozzá. Nem úgy mint a katolikusoknál. Odamentünk mondtuk hogy én nem vagyok keresztelve és a keresztszülők is más vallásuak stb. és a válasz az volt hogy semmi gond akkor mikor szeretnénk. Adatok kellenek csak a szülőktől és a keresztszülőktől: név foglalkozás cím és vallás . a szertartás végén pedig adományt adtunk köszönetként.

Emma kacagásától meg kidőltem annyira cuki. Nálunk oroszlán üvöltés van és sikitozás.

autósülés : valamit emlitett a srác de már nem emlékszem, viszont nekem is elég szimpi ez a concord ülés.

Tápszeresektől egy kérdés: ha megfogja a baba hasát akkor nem kéne váltani. Sajnos úgy néz ki eljött az idő mert már csak 3doboz tej van a fagyasztóba és napi egy étkezést pótolnom kell mert nem dolgozik a cicim estére eleget. Milupa milumil HA startot kaptunk higitva nem az előirtan adom és teszek bele olajat mégis szenved tőle de a dokinő szerint nem kell válltani ?????? ma mondta a védőnőm hogy januártól akkor elkezdjük a hozzátápit.

na felébredt a tökikém igyekszem vissza még reagálni a mai napra is :lol:

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi, mi is szenvedtünk a kakival az előző táptól, állítólag ez természetes. Hát nem tudom, az új táptól nem kakál keményet, viszont egy az egyben kijön belőle, szivacsosat kakál és nem volt 5 perc, amíg ne pukizott volna, szóval nálunk ez a táp egy mumus. Aztán kiderült, hogy tesóm és én is érzékenyek voltunk kicsiként a tápszerre, szóval valószínűleg Ő is az. Úgyhogy forralt tejcsi cukorral, meg főzelék és gyümölcs. :( Ez van.

k.a.t.i.c.a

Csajok!

Most hívott a Jóga oktatóm, hogy 2 hét múlva indul Szekszárdon a baba-mama jóga, ha valakit érdekel, akkor mailben átküldöm a részleteket!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziszka! Bocsi, hogy rád nem gondoltam Timivel kapcsolatban :oops: De tényleg volt Tolnán rokonuk (sajnos ott is nagy tragédia történt, ha jól emlékszem). Nem tudom mennyire ismerted Timit, ha gondolod hétfőn veszünk tőle búcsút :( Ha eljönnél, nézz át a másik fórumra, ott szervezzük a dolgokat.

Katica! Mikorra gondoltad a talit? Én benne vagyok, csak ne essen a hó :?

Barbiknak nagyon boldog névnapot!

dadomi

Sziasztok!

Jó volt élőben is látni a babákat, tényleg jól sikerültek az augusztusi kisoroszlánok :wink: Legközelebb megpróbáljuk a Tranzitot is! Most is mehettünk volna akár, de attól féltem Zsófi nagyon nyűgi lesz, bár ott, a jógán, angyalka volt:) A többi babának hogy tetszett a mai TRanzit? A jógát nagyon jól bírta mindenki, nem?! Szóval Zsófi végül 4 körül aludt el itthon és jó nehezen, addig csak a cicin pihizett :? De előtte akkorát rottyantott hogy kifolyt elöl-fölül a pelusból :shock: Asszem nekünk is nagyobbra kéne váltanunk...

Ági-Lilinek mielőbbi jobbulást!

Barbi, boldog névnapot!

Anna, megnéztük az Emma kacagást, zabálnivaló!

Aproo, Van valamid Levi ínyére?? Nem tudom mivel lehet ezt segíteni, de olyan hülye rágók vannak, hogy Zsófi meg se tudja rendesen fogni őket...

Kép
kiskapucni

Jó volt ma a jóga és a Tranzit is, örülök, hogy egyre többen jöttök és találkozhatunk végre személyesen is!

Zéti jól van, túl jól is :) Zsombi meg nyűgös, én meg egyedül itthon velük, úgyhogy nem érek rá meghalni sem :) de próbálkozom képeket kicsinyíteni, hol lehet a leggyorsabban, esetleg több képet egyszerre???? Jógán sajnos elfelejtettem képeket készíteni, pedig terveztem :oops: Jaj és Zéti elaludt ma délután mire hazaértem! Ez nagy dolog, mert csak velem akar elaludni általában.
Vendég

OFF: ajánlottam a múltkor a bátyám honlapját a www.bringato.hu -t. Többen láttátok, remélem tetszett is :D Az origo-n, a videa oldalon már 5 kisfilm is fent van az új sorozatból, aminek a címe BringaBor. Itt megnézhetitek őket: http://videa.hu/tagok/1057033 Jó szórakozást! :lol:
ON
Vendég

Ildi:
Én eredendően bonyhádi vagyok! Bár lehet, hogy te ezt nem tudtad....Bonyhádról ismerem, átnézek hozzátok, gyertyát már gyújtottam....

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Akkor a mai Tranzitos képek:
Nikianyu mit iszol?
Kép
CsAndi, Csenge
Kép
CsAndi, a kedvedért :)
Kép
itt még hagyom anyát beszélgetni
Kép
Veronika, Miksa
Kép
felébredtem!
Kép
Hova tettél anya?
Kép
"okos" tekintetek :)
Kép
Vendég

Sziasztok!
Csenge köszönjük a fotókat,nagyon jók lettek.
Mi nagyon jól éreztük magunkat,amikor csak tehetjük megyünk máskor is.

Jobbulást a betegeskedőknek!

Veronika
l.veronika

Sziazstok!

Nagyon nem tudok jönni,mert Levi még mindig ordít...

egy gyors kérdés: mivel rengeteget van kézben azt mondta dokinőnk,h tegyem le mert árt neki,h ringatom, felvehetem,de álljak vele mint a cövek. :shock:
szerintetek ez igaz? :?: (max később fordulna szerintem, d emár nagyon ügyes) és tornára is járunk

köszi a válaszokat!!
makadu

Makadu! Ne higyj az orvosotoknak!!!! Ekkora baromságot magától talált ki, vagy segített neki valaki???? :shock: :shock: :shock: :shock: A ringatás bizonyítottan jó hatással van a gyerekekre, idegrendszerükre, az egész fejlődésükre, sok mindenre, olvass utána. És ringasd nyugodtan!!!

Sziszka! Nem tudtam, hogy bonyhádi vagy.

dadomi

Hü, de jó dolgom van ma! Köszönöm a rámgondolást és Binyeknek is boldog névnapot! :)
Én itt ülök és élvezem a müsort a konyhából ami behallatszik. Regö addig hemzsegett, mig repült az üvegpohár almalével. Minden tele almalével és apró szilánkokkal. A párom éppen különöleges pedagógiai érzékkel ad a gyerekeknek gyakorlati oktatást üvegszilánk egyenletes eloszlatásából... Habzik a szája, de majd arrajártomban megtörlöm neki, aztán felmosok békében. :)

Lilikémnek gyors felépülést! Kicsit csodálkozom, hogy nem írt fel a doki semmit, ha Lili ennyire köhög. Én ilyenkor sóoldattal és hörgötágítóval nyomulok, de nekem annyi elönyöm van, hogy Regö miatt kaptunk inhalátort.

Ma hívott a barátnöm, hogy kedd óta lázas a fia és volt egy éjszakát kórházban is és kapott oxigént, mert kruppos rohama volt, de azóta is 40 fokos láza van, viszont otthon van vele. Namármost ez egy másfél éves gyereknek se sétagyaloglás 40 fokkal napokat lehúzni, így megkértem, hogy a kedvemért vigye le a gyerek lázát 38 körülire. Remélem tényleg ad neki valamit.

Niki!

Haza csak akkor megyek, ha nem kapok fát! Mert nem vesz nekem a párom. De megígérte, hogy rendes lesz idén. Bécsben és Milánóban lesz dolga az ünnepekig. :)

Megyek aludni. Holnap Imi nyomul a többi ovissal az erdöbe mikulást lesni.

Zsófi!

Neked is jobbulást, nagyon kellemetlen lehet! Remélem megoldódik magától a dolog!

Dadomi, Yuyu!

Nem értem hogy történhetett meg ez egy fiatal anyukával!? A szívem szorul össze, ha arra gondolok, hogy félárva lett abból a csöpp kisfiúból! Nagyon sajnálom! :( Bárcsak másképpen alakult volna!!

Jó éjt!

Barbi
Vendég

Csenge, jók lettek a Tranzitos fotók! Látom jól éreztétek magatokat :)

Kép
kiskapucni

sziasztok,
betegeknek rohamos javulást rendelek el!
névnaposokat nagyon sok szeretettel övezzék!
jógá sokan voltun, betöltöttük a termet és ez nagyon jó volt szerintem és az oktató is egész meg volt hatódva!!
tranzit is jó volt remélem ott is sokasodunk legközelebb!!
a jógáról írtakat nemismétlem , mert az elöttem szóló alapos volt, de ha bármi kérdés lenne még, akkor szívesen válaszolok...az egy óra nem szentírás azért ha a babók engedik van hogy hosszabbra sikerül.ma sem pont 1 óra volt szerintem és én azért szeretem ezt az oktatót , mert mindig kicsit mások az órái,mindig mutat valami újat...
na leesik a fejem...tsók mindenkinek
Vendég

Én is akartam még délelőtt Barbinak sok boldogságot kívánni, meg Binyeknek is ha erre jár. Csak akkor elmaradt, és most tudtam csaak jönni megint! Úgyhogy Boldog Névnapot, lányok :!: :lol:

yuyu79

Katica, remélem összejön a tali, mi is mennénk szívesen. Mikor lesz? Remélem a párom el tud vinni minket... Jövő csütörtökig még dolgozik, utána már szabin lesz év végéig (fene a jó dolgát ;-) )

Lehet hogy Pakson is lesz hamarosan baba-mama torna, már nagyon várom :-)

yuyu79

Jó reggelt!

utólag is Boldogat Barbiknak!

Anna nem ér a képem engedély nélkül feltenni :wink: nem cserélnéd ki egy olyanra amin a gyerekek vannak? :oops: :lol: köszii

Tranzitos képek nagyon édesek!

:lol:

ma sem leszek nagyon mert jön barátnőm...tegnap is itt volt...

mindenkinek ölelés, babáknak pusssz betegeskedőknek jobbulás!
Vendég

Kiskapucni, Anna, bocsi, hogy ti nem lettetek megörökítve,tegnap végre vittem fényképezőt a jógára, csak épp elfelejtettem elővenni. Pedig szerettem volna azt is fotózni, ennyit a szita agyamról.

A mérleges kép megihletett, tegnap fotóztam egyet én is. Kerestem volna régebbi mérleges képet is, mert milyen jól is látszik azon, hogy mekkorát nőtt a kölök, erre nem találtam :? szegény második gyerek már nincs annyit fotózva. Viszont módosítanom kell a tegnapi állításomat miszerint 7.2 kg-ot nyom "kisfiam", én is igencsak meglepődtem, de a pucér súlya már 7540g :shock: (ebből ki lehet számítani a pelus súlyát :lol: Niki hajrá még egy kicsit küzdenetek kell, hogy behozzátok ) egyre kevésbbé csodálkozom a hátam állapotán. Ha jól számolom 3 hó 1 hetesen kb megduplázta a születési súlyát, én megelégedtem volna azzal is, ha a könyvek szerint csak hat hónaposan teszi ezt. Itt van A kép :)

Kép :)
Vendég

Csenge!
Gratulálunk szép kis súly.

Niki!
Barnusnak boldog 4.-t kívánunk!

Vera
l.veronika

Csenge, köszi a képeket, nagyon jók lettek! Örülök, hogy Zéti el tudott aludni és hogy már jobban van! Zsombi nem semmi súllyal rendelkezik, nem bánom, ha nem hozzuk be a lemaradást, mert már én is nagyon érzem a hátam, főleg a tegnapi kengurúzásnál döbbentem rá;)

Vera, köszi a köszöntést, Nektek is nagyon boldog 4. hónapos szülinapot!

Tényleg nagyon jó volt, hogy olyan sokan voltunk tegnap a jógán, édesek voltak a babák, ahogy egymás után elkezdtek magyarázni;)
főleg Csengin lepődtem meg, hogy milyen bőbeszédű lett a kiscsaj;)
nálunk is folyamatos dumálás megy, most már nem is kell beszélgetést kezdeményezzünk Barnussal, magától nyomja, élvezi a hangját nagyon;) mi meg persze nagyon imádjuk hallgatni;)

képzeljétek, tegnap, hogy "felborult" a délelőtti alvásunk, ahogy hazaértünk, Barnus fél 5- fél 9-ig aludt egy jó nagyot;) persze én is szolidarítottam vele, ami nagyon jól esett! Féltem, hogy éjjel meg lesz a böjtje, de 11-kor sikerült elaltatnom, majd fél 3-kor jelentkezett ismét és utána 3/4 7-kor, pont amikor megszületett;)

na megyek, dobok vmi reggelit;)

sniky

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: