A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Nekem nem használ a Quarelin... :(
Zsuzska és mi van akkor, ha (tényleg csak ha) az első beültetés nem sikerül? Akkor visszamész dolgozni és akkor rúgnak ki? :shock:

Kép
szilzi

Márti!!!!!!!!!
Először is nem te vagy a férfi, ez az ő dolga ne idegeskedj előre, majd L. bemegy reggel és megkérdezi!

Másodszor se idegeskedj! :roll:

Kép
muzsuzska

Nem tudja.Na mindegy majd holnap okosabb lesz.
Na itt van nektek karácsony.
Én már egy két hónapja mondom L-nek,hogy minket valaki elátkozott.És nem hisz nekem.Tessék.
Na megyek majd holnap de jövök.Puszi.

Kép
martik77

Nem én rakom össze! Az óra adott, a srác megcsinálja a képet és összerakja! De ezt gondolom otthon is meglehetne csinálni, de nincs olyan programunk se amivel így összetudnánk hozni egy képet!

Kép
szilzi

Csak azt tudom mondani amit a Zsuzsi: ne idegeskedj Márti!

Kép
szilzi

Ne mondd, hogy elátkoztak, Márti! :x Pozitív hozzáállás, Márti! Mindig a pozitívat mondd és azt is fogod vonzani! Sose negatívat, ne, ne, ne! :!: :!: :!: Menj, de csupa szépet mondj és gondolj, ne rosszat, ne hívd a rosszat! :?

Állati jó, Szilzi! De órás csinálja vagy informatikus? Totál hülye vagyok? :roll:

KépKép
benó

Benó, ezt egy gyorsnyomdában csinálják a tescoban. Mindenfélét csinálnak, megtudod nézni a www.amalon.hu oldalon! Nálatok is biztos van olyan nyomda, ahol polokat nyomnak meg naptárakat csinálnak hozott képből.

Kép
szilzi

Eredetileg az volt a tervem karácsonyra, hogy csinálunk fényképet magunkról és bekereteztetem. De nincs képünk! :evil:

Kép
muzsuzska

Zsuzska, két képből is összelehet rakni egyet, ilyen szép "elmosásokkal". Csak valamilyen program kell hozzá :?

Kép
szilzi

Lehet, hogy hétvégén összeszedem magunkat és fényképeszkedünk!

Kép
muzsuzska

Szerintem a Királyfinak tudnia kell az ilyen varázslatokat. :D Biztos tudja is.
Értem, Szilzi. Mi kisváros vagyunk, nálunk ilyen nincs, biztos. :roll: :lol: Nem baj, majd kapnak mást. Az a lényeg, hogy a tiétek klassz legyen, majd fényképezd le. :D

KépKép
benó

Lányok én lelépek!
Kép

Kép
muzsuzska

Ok, de kérünk mi is belőle! :wink:

Kép
szilzi

Na, szia Zsuzsi! Jó éjt! :D

KépKép
benó

Magunk maradtunk. Remélem, szegény Mártiék nem kerülnek nagy kakiba. :?

KépKép
benó

Jó éjt Zsuzska!

Benó, azért lehet, hogy van nálatok is ilyen.

Kép
szilzi

Hát, lehet. :lol:
Bevetted végül a Cataflant?

KépKép
benó

Hát én is nagyon remélem! Ez most elég rosszkor jött, de a lényeg, hogy L-nek nem lett baja!

Sose vegyetek mogyorót, én a múlt héten vettem és nem tudom abbahagyni, ha elkezdem! :?

Kép
szilzi

Az olyan. :lol: Azért csak egyed, nem lesz tőle semmi bajod. :D

KépKép
benó

Be én! :D Remélem holnapra elmúlik teljesen,. mert meggyilkolok valakit, szerintem, ha így fog fájni! :oops:

Kép
szilzi

Nagyon remélem én is. Biztos elmúlik, ha attól el szokott. Ezt szuggeráld.

KépKép
benó

Benó van valami, amit nem tudsz megenni, mióta terhes vagy?

És segíts nekem légyszi, megakartam ma kérdezni Edinától, hogy mi is a baj náluk, de lecsúztam róla és én elfelejtettem :oops: :oops: :oops: Bocsánat Edina! :oops:

Kép
szilzi

Vivikéék mit szólnak a pocakodhoz?

Kép
szilzi

Edinánál mi a baj? Babailag? Szerintem nem derítettek ki semmit, Closti van látatlanban, mint pl. nálam. :roll:
Vivikéék nagyon örülnek.

KépKép
benó

Na vissza jöttem mert L.ideges és azt mondta inkább üljek ide,ne idegeskedjek vele.

Kép
martik77

Na, mondjad, mi van. :?

KépKép
benó

Megyek letusolok, lefekszem.

Márti, minden rendben lesz!

Puszi Nektek

Kép
szilzi

Nyugi Benó ettől nagyobb kakiba is voltunk már a mikor albiba laktunk és összetörték a kocsit a kórházba.
Akkor igazi kakiba voltunk.
Jó megpróbálok pozitívan gondolkodni :wink:

Kép
martik77

Helyes, Márti. Pozitív gondolkodás. De azért meséld el nyugodtan.

Puszi, Szilzi! Jó éjt! :D :D :D

KépKép
benó

MagneB6?

KépKép
benó

Az újból tényleg elég napi egy reggel bevettem.És nem keményedik a hasam.Szóval megéri :wink:

Igazából semmi jó most próbál nyugodni.Majd holnap minden kiderül.

Kép
martik77

Gy. még nem jött haza, elment a Petivel egy boltba (valami sportbolt, utálom az olyat), meg a nagymamához, akinek ma van a névnapja. Még nem taliztam ma vele. Én meg a Camponában voltam az Andival, vettem apró hülyeségeket, de egy jót is vettem, egy karácsonyos mécsestartó formát, amibe gipszet kell önteni. Olcsó ajándék.

KépKép
benó

Szegény, ezen fog biztos agyalni éjszaka. :cry:
Én is vettem ilyen 50 db-os MagneB6-ot, képzeld (vagy legalábbis azt gondolom, olyat vettem, piros a csomagolása), mert reggel elfelejtettem elvinni, és inkább kimentem, vettem egyet, úgyis elfogy majd az is. És az Elevitet szeded, vagy olykor-olykor?

Henivel mi van? ma nem volt. :roll:

KépKép
benó

Várjál meg, hozok kaját.

KépKép
benó

Csak gyűjtöm itt az ötleteket hátha fel tudom használni valamelyiket :wink:

Kép
martik77

Meg Döme is ilyen olcsó készíthető ajándékokat akar mindenkinek.

Kép
martik77

Ma bevettem heti 2x szedem.
Múltkor raktál fel ide ilyen kreatív ötletes könyvet csak elfelejtettem elmenteni.Ha emlékszel rá rakd már fel még egyszer. :)

Kép
martik77

Na, itt vagyok. Közben ki kellett teregetnem, mert megláttam, hogy a Gy. kimosott valamikor (órákkal ezelőtt), de nem teregetett ki.

KépKép
benó

Oké, megkeresem.

KépKép
benó

Megjöttünk. Bevásároltunk és voltunk anyámnál is. Ez is le van tudva.

Kép
flóra 11

Legalább kimosott!Vagyis a gép! :lol:

Kép
martik77

Hú,mennyit írtatok! Már meginbt le vagyok maradva.

Kép
flóra 11

Flóra:Hogy van anyukád karja?

Kép
martik77

Igen, legalább kimosott.
Helló, Flóra! :D

KépKép
benó

Hát még fáj neki. A kék zöld foltok már besárgultak.De csúnya törése van,egész háztetősre összecsúsztak a csontjai. Helyre rakták őket, de most is púp van a törés helyén.

Kép
flóra 11

Az nagyon gáz lehet. :? Vittél neki kenyeret? És amúgy már nem annyira mufurc mostanában?

KépKép
benó

Akkor tuti fájni fog még egy pár hónapig szegénynek. :?

Kép
martik77

Ja, még egy ötlet jutott eszembe, Márti. A DM-ben vannak kis úti adagok mindenből (tusfürdő, fogkrém, önbarnító stb.), és kb. 200 Ft-ba kerülnek. Ilyet vettem anyuéknak (valamit, már nem tudom), és majd ezt kapják. Kicsi, aranyos.

KépKép
benó

Tényleg, Márti, te nem bírod az ásványvizet? :shock:

KépKép
benó

Márti,olvastam,hogy L.-val mi történt! :shock: Hogy van? És a kocsi?

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: