A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Szia Edina! Én még vagyok!

Kép
flóra 11

Szia Flóra!

De jó, hogy itt vagy még.

KépKép

KépKép
nadina01

Edina, a három hónap a jó. Ez biztos. Nézd meg a használati utasítást,azon is az van írva. Összesen hat hónap, de három hónapután jön három hónap szünet,majd megint három hónap Closti. Ha másodszor sem használ,akkor nem ajánlják a kúra ismétlését.

Kép
flóra 11

Jaj hát akkor nem tudom nekem miért mondta az orvos, hogy nyugodtan szedhetem 6 hónapig....nem normális az se!!!

Gratula, hogy laptető! És most olvasom, hogy voltál dokinál. Tök jó, hogy kivizsgál végre valaki rendesen!

KépKép

KépKép
nadina01

Azt adta elő nekem amúgy az orvos, hogy minden hónapban mindössze 20% esély van a teherbeesésre még a teljesen egészséges pároknál is. Ezért szerinte szedhetem nyugodtan 6 hónapig, mert ezeket a 20%-okat össze kell adni, és ha nem történik semmi fél év múlva sem, akkor majd további vizsgálatokat csinál...

KépKép

KépKép
nadina01

Amúgy most keresem a Closti papírját, de már magát a gyógyszert se találom.... :D Úgy eltettem. :) Reménykedtem, hogy nem lesz már rá szükség....
Mindegy, elhiszem, hogy 3 hónap van ráírva.

KépKép

KépKép
nadina01

Hallottam már én is ilyenről, hogy egyes dokik hat hónapig szedetik a nővel, de leírva komolyan így van,háromhónapos váltással.Ezt még az én dokim is így mondta,pedig látod, milyen bunkó.

Kép
flóra 11

Bunkók ezek mind! De legalább lenne mindegyik egy véleményen :D Nem?

KépKép

KépKép
nadina01

Megyek, mert hazaért Miki.
Örülök, hogy tudtunk beszélni. Holnap szabin leszek, rengeteg dolgom van, de próbálok jönni majd netre is.

KépKép

KépKép
nadina01

Pusszi.
Jóéjt Neked!
És Mindenkinek!

KépKép

KépKép
nadina01

A 20%-ban igaza volt.

Kép
flóra 11

Jó éjt Edina! :wink:

Örülök,hohy voltál és hogy taliztunk. :D

Kép
flóra 11

Sziasztok

Este irtam fél10 körül és most nézem hogy nem jelent meg...:(

Valaki ir nekem egy összefoglalót priviben.....nincs időm visszaolvasni,bocsika... :oops:

Edina:szép a házatok..:)
Látom Edina is bejelentkezett,örülök neki...:)

Én ma délután mehetek vissza az ANTSZ-be,mert hiába mondtam a dokinak hogy adjon beutalót vérvételre,nem adott, a laboros csaj is azt mondta hogy nem kell vérvétel AIDS vizsgálat az anyatej leadáshoz,tegnap meg a védőnő közölte,hogy anélkül nem lehet.... :twisted:
Csak az a dühitő,hogy mindezt kisgyerekkel és úgy jártam mint Ti,hogy a doki sem tudja mi hogy zajlik,pedig neki kéne beutalnia.... :twisted: :twisted: :twisted:

Inaska ma éjjel nagyon ügyi volt,éjfélkor és fél5-kor kelt enni,meg közben 3 előtt felsirt vagy kétszer,szóval tuti kipihent vagyok... :wink: :wink: :wink:

Már megy a mosógépem,összepakoltam a konyhát,stb...:)

Na menek leszedem a régei ruhákat a száritóról...:D

Szép napot mindenkinek,amint tudok jövök...:D:D:D

Cupp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Bocsi Heni, a Ti házatok szép,nem az Edináéké... :lol:

Vagyis az Edináékét nem tudom na....szóval értitek ugye??? :oops: :lol: :wink: :roll:

Kép

Kép[/
tancsu

Jah,tudom már...

Timi:nagyon édes a kisfiad!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasztok, bocs, tegnap kidobott a gép, aztán mennünk kellett.

KépKép
benó

Oké, visszaolvastam.
A dogákról majd tessék beszámolni, Márti és Flóra! :wink:
Szép a házatok, ügyes a Miki, Heni! :D :D És bocsánat, boldog hétfordulót! És a pocód is szép! :D
Edina, jó, hogy jelentkeztél, a dokik nem százasok. :x
Tancsu, nagyon profik vagytok már ebben az éjszakázásban, adsz majd különórákat? :D
Mentem. Pussz :D

KépKép
benó

Halihó mindenkinek! :D

Na ma este tök jól aludtam,és csak egyszer ébredtem fel.Remélem a kedvem is jó lesz ezért egész nap. :D

Tancsu megpróbálhatnál jönni egy picit dumcsizni ide napközben is.ár perc addig pihensz! :wink:

Kép
martik77

Ma is megyek be a kórházba,csak ma L.munkahelyére mert amikor szétszedték a mi osztályunkat az egyik kolleganőm odakerült dolgozni ahol L. van.Ma hozzá megyek pletyuzni mert már egy fél éve lassan,hogy utoljára láttam. :)

Kép
martik77

Helló Mártikám!
Jó, hogy mész pletyuzni, és örülök, hogy jó volt az éjszakád is. Most csak ennyire tudtam jönni.

KépKép
benó

Na ez gyors volt Benó. :D
Mire elolvastam a híreket el is tűntél :?

Kép
martik77

Hali

Kivánságod parancs...:)

Főzöm kéne,nincs kajám,erre itt ülök...:P

Márti:hozol nekem pisi-poharakat???
Már megint elfogyott... :oops:

Hivtam az ANTSZ-t,nem kell beutaló vérvételre,ma 12-től vannak,de azt mondta a laorvezető,hogy csak 2 után menjek,mert előtte sokan vannak...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Ma már második adagot mosom,inasom elaludt,kiteregettem,összepakoltam,megágyaztam,reggeliztem,stb...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Magdi-anyus!!!

Irj nekem privit kivel mi történt!!!!.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Szerintetek fog itt ma esni?
Hülye kérdés,de más nem jutott eszembe...:P

Kép

Kép[/
tancsu

Ma még az iratokat is összepakoltam,kitöltöttem a csekkeket amit postára kell adnom....

4 gyerekből 2 karácsonyi ajándék megvéve,mikulás csomagok összerakva...

Nálunk csak gyerekeknek van karácsonyi ajándék,túl nagy a család,erre senkinek nem futja... :wink:

Kap a fiam,a 2 keresztgyerekünk és a hugom lánya.... :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Na egyszer tudok ideülni napközben,akkor is magammal beszélgetek.... :cry: :roll: :cry: :roll:

Mentem is még mielőtt skizofrén leszek... :wink:

Szép napot cupp..:D

Kép

Kép[/
tancsu

vagyok!!! :D

Kép
martik77

Írok pü-be neked Tancsu :D

Kép
martik77

Persze megint róka lesen voltam :?
Nem bírja az én gyomim az ásványvizet. :? Mielőtt kérdezné bárki azért ittam azt mert még nem voltam boltba és teát meg lusta voltam csinálni. :oops:

Kép
martik77

Na most meg megyünk dolgokat intézni.Puszi majd jövök. :D

Kép
martik77

Remélem, a kis Vuk már nem rókáztat. Én még mindig órán, még van 2. Utána elmegyünk a Campona nevű bevásárlókp.-ba az Andi igh.-vel, a telefonját akarja megszereltetni (én meg megnézem a kreatív hobbi boltot). Vonattal megyünk. Nem tudom, mikor érek haza. Addig is puszi.

KépKép
benó

Sziasztok!
Most értem haza. Reggel már 4-kor keltem, mert a férjem nagyiját kísértem el a kórházba, vizsgálatokra. Szerencsére nincs komoly baja. Aztán beugrottam volna anyukámhoz haza felé, aki kitalálta, hogy épp nem ér rá :? Nézelődtem 1-2 butikban és összefutottam egy rég nem látott "barátnőmmel".... :? Kissé érzékenyen érintett a dolog...főleg mikor a 2. kérdése az volt, hogy van-e már gyerekünk...aztán gyorsan még tájékoztatott, hogy ő nemrég abba hagyta a fogamz.gátlót és úgy tervezi, hogy jövő ilyenkor fog szülni....hát sok sikert kívánok neki ezúton is! Minden cinizmus nélkül. nem is értem miért viselt meg engem ez a találkozás. Így leírva nem is olyan gáz :D Végül mérgemben bementem a Mekibe és vettem egy csomó kaját, amit most itthon mind megettem....nem kellett volna :oops:

KépKép

KépKép
nadina01

Lehet én is Márti után megyek a róka lesre :D

KépKép

KépKép
nadina01

Hali

Kössze Magdi anyus az infókat...:)

Edina:remélem vuk elkerül...:D

Benó:én még 19-énél tartottam,de sztem nekem jó a 13 is a lényeg hogy gyere...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Látom majdnem mindenkinek dokis dolgai vannak...

Flóra:
F. téged szeret hidd el,akkor is fog ha nem lesz baba...:)

Szilzi:akkor most mi van?
Miért volt doki,ha se uh semmi??
Na ezt még nem értem... :oops:

Heni:
A lényeg hogy egészséges a baba...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Hazaértünk.
Tancsu voltam a babás boltba vettem 5 tipegőt,egy kockás inget és egy sapit :D
19???ilyen időpontról is szó volt?Én nem emlékszem :roll: :roll: :roll:

Edina:Ne csüggedj tuti nemsokára te is babázni fogsz!!!! :D

Hahóóóóóó!!!!
Sehol senki????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
martik77

Sziasztok,

megint fáj a fejem :roll: Már tegnap is éreztem, de ma már nagyon rossz! :(

Tancsu, azért voltam orvosnál, mert minden hónapban amikor megjön, visszakellett mennem. Azt nem tudom miért, mert, se nem vizsgált, se nem csinált semmit! De mindegy most januárig orvosmentesek leszünk!

Márti, jó sok mindent vettél! :D Lassan itt az ideje a vásárolgatásnak, ugye? :D

Kép
szilzi

Edina, én sem értem ezeket a dokikat, szerintem akármennyivel beszélsz, mindegyik mást mond! A lényeg az lenne, hogy akihez éppen jársz, abban megbízz! Ami ugyebár nem egyszerű, mert annyi mindent hallunk...

Kép
szilzi

Elaludtam és most ébredtem nem rég :D

Szilzi L.még nem akart venni de szerintem is már itt az ideje lassan,meg a babaruháktól olyan jó kedvem van :D

Na igen orvost nagyon nehéz választani.Majdnem olyan nehéz mint férjet. :lol:
Én kilenc évig dolgoztam a kórházba,az alatt az ember ha a nagy részét nem is csak hírből,de megismer egy pár orvost.És én kb 2 emberre tenném az életem,és nincs közte nőgyogyi..Persze akihez most járok az rendes de még nem szültem nála tehát nagyon nincs mit gondoljak róla.

Kép
martik77

Én is aludtam.
De jó Márti, hogy már babaruhákat vettetek :D

KépKép

KépKép
nadina01

Tényleg meg van már minden cucc a bébinek? Vagy majd csak most kezditek beszerezni?

KépKép

KépKép
nadina01

Nekünk összesen két bady meg egy kötött tipegője volt amit Tancsutól kaptunk.Szóval semmit se vettünk még.Muszáj lassan elkezdeni mert még ott vannak a nagy dolgok mint kiságy babakocsi stb.Az azért nem kis pénz.

Kép
martik77

Meg nincs nagyon ismerősöm vagy rokonbaba akitől örökölhetünk mert vagy már túl nagy vagy még tesót akarnak.Na de nem baj mert amit kapok azt megköszönöm és úgy is veszek én is.

Kép
martik77

Akkor most jön a vásárolgatás időszaka.

KépKép

KépKép
nadina01

Csak apránként mert ugye ez december és a karira is gondolni kell.Főleg Dömére. :D

Kép
martik77

Össze kéne szedni magam és valami kaját kreálni Mikinek, mert mindjárt haza ér.

KépKép

KépKép
nadina01

Ez a karácsony most nagyon hirtelen jött :D Én még semmit sem vettem :(

KépKép

KépKép
nadina01

Nekem se ártana de csak itt punnyadok :D Meg L.haját is le kell vágnom de ő most tv-t néz.

Kép
martik77

Döme mit kap karira?

KépKép

KépKép
nadina01

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: