Sikerült visszaolvasnom több oldalt
Pulcsi, Edina: üdv, szép babavárást.
Pulcsi nagyon tisztellek, nagyon problémás terhességi kezdet volt a tiéd, én egy hasfájástól is megijedek, de amin te keresztül mentél, az nem semmi!!
Néztem a januári babát, gyönyörű, nem is látszik rajta, hogy korábban jött.
Nem vagyok valami jó passzban, köszönöm mindenkinek a megértést, részvétet, mi még nem adtuk fel. próbálok mindenre válaszolni, de még bennem is rengeteg a kérdés, hogy mi hogy lesz, hogyan tovább.
Vica, nem besegítésről beszélgettünk mostanában, házasságra sem készültünk ugyan, de szeretett volna gyermeke apja lenni, és sokmindent megbeszéltünk, együtt készülődtünk. Neked anyós-probléma megoldódott?
Erpé, szó szerint: ezek egydimenziós jogszabályok.
Papillon, Ombudsmanra nem gondoltam, még bár végső megoldásként tényleg olyanok fordulnak meg az ember fejében, ha nem lennék szégyellős, nyilvánossághoz fordulnék, mi az , ami történik, elvégre ez nem jogos, ez a tortúra. Neked fejed vérnyomásod, jobb

?
Tencsi, utánajárunk, csak közben megy az idő is, az nem nekünk dolgozik, 30 nap, és közbe minden nap megyek más ügyekben is, cukorterhelés, bank, táppénzes papír, lakásproblémák, stb.
Jó nektek, ruha probléma már nincs

Ruhaügyben már én is jól állok.
Katka, köszi[b] szintén, lakcímileg ide van bejelentve, de menekülti visa-ja volt, nem ismerjük évek óta egymást, házassághoz kb annyi papír kellene, mint az apaságihoz, ha nem több, és nehogy már egy bürokratikus döntés alapján döntsük el, hogy mikor házasodunk, ezt érzelmi alapon döntöm majd el 1X. Viszont a család akkor is család. Gyermeke magyar állampogár lesz, és ha ez nem számít nekik...Katka, vírus? Jobban vagy? Neked apu, ha nem vagyok indiszkrét

?
Adry, mi volt a fókuszban? nem láttam? füled hogy van?
szép órát vettél!!
[b]Marqueza, röviden Apuka afrikai, én magyar, a procedúrát meg sajnos jól kifejtettem most
amiért bocsi,
Wicca, szép Uh képek, ari Bálint
Rszg, Csibb szép pocakfotók
Úgy látom cukorterhelés mindenkinek szörnyű élmény, én ma voltam, lefektettek, mert én is majdnem elájultam

gáz
Kuklika, szép játékok Botinak, betettem kedvencek közé ezt a Fakopáncsot, és házhoz is viszik?
[/b]