nekünk is van hátihordozónk, csak a fiam már kinõtte. A miénk kb. 15 kilóig jó, gondolom, a többi is.
Nagyon szerette, onnan jó magasról jókat lehet nézelõdni, anyu hajába belemorzsálni a kiflit, megfogni a metrón a kapaszkodót stb. Aludni is jókat aludt benne. Nem is szólva arról, hogy egy izgõ-mozgó csemetét mennyivel könnyebb ebben vinni. Nekünk is olyan "bevásárlószatyor"- tíypus volt, néha használtam úgy is, egy baj volt csak vele, hogy így a húzókája nem volt elég hosszó a kényelmes húzáshoz-toláshoz.
Létezik ám olyan, hogy hátihordozóvá alakítható sportkocsi (ill. sportkocsivá alakítható hátihordozó
). Én két éve a Haát úton a Bébikerben láttam, akkor 20ezer forint körüli volt az ára. (végül is ha újonnan veszel sportkocsit és hátihordozót, valószínûleg drágábban jön ki). Sajna azóta sem láttam ilyen kocsit, de a Brendonban vagy ilyen spéci babás helyeken érdemes utánanézni. Azt mondta az eladó, hogy kb. 2 kilóval nehezebb, mint a sima hátihordozó. Ami viszont elég jelentõs súlytöbblet lehet, ha már fáradt vagy... üdv
Zsóka

. Pedig ott a rajz is. Segítség!!! Nektek hogy sikerült elsõre? Tudom hülyeség így tanácsot kérni, mert a rajzos leírásnál jobban úgysem lehet így elmondani, de mégis egy kis bíztatás azt hiszem nem ártana most nekem!