Sziasztok!
Babák olyan édesek, és nagyon jók a afotók! Zorka édes a sapiban, Áron az ünneplősben. Málnus-Eni talifotók is aranyosak, a tornáson jót nevettem. És nagyon tetszett az összement mérleges kép Yuyu! Kedvet kaptam, én is keresek majd mostani meg első hetes mérleges képet RÉkáról. Levi pedig tényleg zaálnivaló! Nem csodálom, hogy nem tudtál választani a fotók közül Apró!

Néha én is így járok, azért teszek fel egyszerre többet.
Barbi örülök, hogy jobban vagy, Zsófi neked jobbulás alsófertályon! Remélhetőleg tényleg nem lezs semmi komoly. Ez a vérzés azért nem hangzott túl jól
Niki! Örülök, hogy Barnus megjavult! Olyan megnyugtató, amikor beáll a közel megszokott "rend".
Rizsi! Csengének gyors BCG-gyógyulást!
Lilike meggyógyult? Köszi Ági a medence-paramétereket, elvileg pár napon belül megkapjuk mi is
Csenge! Zétinek jobbulást!
Remélem nem maradt ki senki. Ja, de: Mecsi! boldog névnapot!!!
Nálunk semmi extra. Délután csavarogtunk RÉkával a városban, kicsit késve értünk haza, rohanva ettünk, hogy 4-re odaérjünk a tornára. VÉgül is 4.10-re oda is értünk volna, ha nem a babamasszázs helyszínére megyek... Na ennyit rólam, az agyam ezerfelé. Mire átmentünk, már majdnem f5 volt, RÉka bealudt, így inkább hazahúztunk... Majd jövő héten...
Holnap megkapja RÉki a múltheti elmaradt oltást. Remélem jól bírja majd. Hétvégén jönnek anyósék, unokaöcsivel együtt, ittalvósra. Biztos kileszek vasárnap estére... Vasárnap reggel meg megyünk babauszira ha minden simán megy....
Ja, képzeljétek 8500-ért enyém a vaterán egy babybjörn kenguru

Elvileg jó állapotú. Hiphiphurrá!
Boni! Köszönöm a pihiszékes választ. Kérdésem még, hogy összecsukható-e. Ez nálunk elég fontos, mert majdnem minden hétvégén utazunk vhova...A kocsi meg így is dugig...
TÖbbiek: pihenőszék? Összecsukható, hintázós, állítható támlás, játékíves. Kinek van ilyen? BEvált, nem vált be? Mennyibe kerül?