Jobbulást Levinek! Nagyon aranyos a kis rénszarvas!
Medina,
Attila nagyon helyes. A kádas kép tetszik a legjobban. Olyan édesen néz!
Gabo,
Tetszik nekem is a szék, de ezt is nagyon hamar kinőné Zsófi. Szerintem az etetőszék is ellátja ugyanezt a funkciót. Én inkább vmi hasznosabbra költeném az árát. De ez csak egy vélemény.
A gyerekülés jól néz ki. Mi is isofixben gondolkodunk. Beninek most az van és nagyon bejött.
Tim,
tényleg nagyon jó néha elmenni, de van miért hazasietni. És ez olyan jó!
Litu,
Olyan aranyos vagy!!!
Papp Zs. egyébként első ránézésre nekem sem volt szimpi, aztán mikor Danit vártam ő tartotta a felkészítő tanfolyamot és nagyon jó fej volt. Később újra találkoztunk, mert Liza félig-meddig nála született. Ő volt az ügyeletes (igaz ő is már csak akkor ért fel, mikor Lizi feje kibújt, mert annyira sietett a kiscsaj). És nagyon nagyon kedves volt. Pedig nem kapott érte pénzt. Ezt csak azért mondom, mert sokan azért panaszkodnak rá, mert fix tarifái vannak és hogy csak a pénz érdekli. Én mást tapasztaltam. A többit majd priviben.
Bárányhimlő
Én be fogom adatni Beninek a bárányhimlő elleni oltást. A doktornőm szerint, akiben nagyon megbízom, egyre durvább lezajlású a betegség és sajnos egyre több a szövődménye. Daninál és Lizánál még ő sem ajánlotta, sőt kifejezetten ellene volt. Most meg azt mondja, hogy horror, amiket néha lát és hogy azokon is kijönnek a pöttyök( igaz csak pár darab, akik) megkapják az oltást.
Ja és a védőnőm is most mesélte, hogy az ős kisfiának kisagyi ödémája lett tőle, három hétig voltak kórházban és utána még járni is újra kellett tanulnia.
Viszont csak 1 éves kora után javasolja.
Mi mondjuk jobban ki vagyunk téve a veszélynek, hogy elkapjuk, mivel sok helyre viszem Benit. Ovi, suli, úszás stb...
Andi

gyűrű piramis