Zsófi
2004.02.17 13:19
2004.02.17 14:43
.valahogy úgy vagyok, most mint Zit is, hogy fáradtabbnak érzem magam.Pároim is fáradt pedig ő soha nem szokott az lenni napközben. Így betudtuk tavaszi fáradtságnak.
.Az is jó, hogy így beindult a topik
.
Gifjeid pedig továbbra is tetszenek.
.Örülök, hogy a szurit jól viselte.
. gyönyörű csábító szemei vannak. Azt hiszem nem győzitek majd bezárni az ajtót a fiúsorok előtt
.Robónak is hullott a haja jobban egy időben, de teljesen kopi nem lett. Most is van még elől egy sáv bébihaj , a többi már új
.
.Kézfeltartása is tiszta nőies mozdulat
.
.Jobban vagytok már? 2004.02.17 15:30
Én régen is rosszul tűrtem az első két napot ha megjött, bár akkor a derekam fájt inkább és csak picit a pocim. De én még mindig reménykedem hogy egy darabig megint nem lesz. Vagy legalább úgy legyen ahogy régen gyógyszer nélkül. Jó kis 40-45 napos ciklusokkal
2004.02.17 17:36
2004.02.17 17:37
El telik pár nap és győzze az ember visszaolvasni
Sajnos írni ritkán jut időm, mert 1) míg pici alszik, addig anyája tesz-vesz itthon 2) mire a géphez jutok és végigolvasom a termést, mehetek a babóért (legtöbbször anyukáméknál alszik el, ők a szomszédban laknak
). De majd most!
Robót nagyon bírom! Haminak szép kék szemei vannak, Csibinek meg hatalmasak
Azért a többi babóca sem semmi!
Na arra nem lehet nem felébredni
De olyan fél 8 - 8-ig kihúzza legtöbbször evés nélkül és utána be-bealszik egy kicsit. A séta alatt meg legtöbbször alszik, hacsaknem előtte sokat aludt, mert akkor aztán kuksi megy ezerrel
Zit, mi is próbálkoztunk a későbbi fürdetéssel és ugyanaz az eredmény (csak később alszik el).
Gratula a 7 évhez! Ann 11 éve sem semmi azért !
Egyébként nálunk is van legalább 7-8 body. De én majdnem minden nap mosok is. Ja és elég jó minőségűeket vettem a Cora-ban mostanság.
2004.02.17 17:41
Ma mondjuk eddig már háromszor kakilt, ami nála nagyon szokatlan, és hiába cseréltem pelust hamar, mégis kicsípte a fenekét, szóval biztosan ez is közrejátszott. De tényleg elképesztő nyűgös, még enni is alig tudok mellette. Állandóan kézben lenne, de van, amikor még az sem jó neki, hogy hurcibálom. Nagyon fáradt vagyok, főleg lelkileg purcantam ki. Remélem, kicsit javulni fog a helyzet. Rendeltem is apájától fánkot búfelejtőnek (nem ő süti, csak veszi, de az is fincsi).
), még annyit, hogy nekünk egy méretből 4-5 bodynk van, de egyszerre mindig két méretet használunk, most a 68-asokat, és 74-eseket. Rugiból már csak a 74-esek jók rá, pedig még csak 66cm körül van. Ja, és mi is, mint Annék, nyáron leszünk 11 évesek, házasságból viszont még csak 2 évesek leszünk, szintén nyáron.

2004.02.17 18:07
Nekünk is elég nyűgös napunk van: Zsoltika még csak séta közben aludt egy picikét, amúgy bojkottálja a kiságyát
Ennek következtében nyügi. Nem olyan vészes, de azért örülnék, ha leülhetnék egy pillanatra pihenni. 
Fél 9-kor már húzta a lóbőrt. Aztán szopi volt 1-kor és 4-kor, majd 7-kor, utána már nem aludt vissza.
Viszont mikor fölébredt, nagyot sírt, szaladtam haza, szerencsére nem voltunk messze...
, de 3,5 éve estünk szerelembe 
és májusban leszünk 2 éves házasok 

Jó lesz még a kistesónak is! 
Általában én is naponta mosok, és sokszor kézzel. Nálunk gyümifolt még nincs, de kaki előfordul, azt gyorsan be kell rakni a csap alá, akkor biztosan kijön a folt
Egyszer még decemberben nekem is volt valami, de csak icipici, és azóta sem volt semmi! Hátha neked sem jön vissza 
2004.02.17 21:49
.
2004.02.17 22:22

Tényleg nagyon jó, van rajta zörgős felhő meg bokor, két sípoló bigyó elrejtve, tavacska, tükör-napocska... Én már ki is mostam, muszáj volt, és semmi baja nem lett. Igaz, kézzel mostam
Én vagyok szénanáthás, május végétől tüsszögök-köhögök minden évben 
Remélem Zsoltika nem örökölte!
Látod, mindenki akkor ír és annyit, amikor és amennyit éppen tud, illetve a gyerkőc(ök) hagyják 
Gyere, amikor csak tudsz!
2004.02.17 22:49
De ezt már soknak találtam, és maradtam a külön csak Liziét mosom és 60 fokon kategóriában.
hozzáteszem: rosszevő a leányzó, néha komoly küzdelem a szopizás, mert ha nem úgy áramlik, ahogy ő gondolja, akkor ordít, mint a fába szorult, egyébként is éppen hogy elég a tej, néha kevés is. Már megpróbáltam mindent: gyakori szopik, homeo-bogyók, tejtea. Öröm az ürömben, hogy valszeg jó a tejem tápértéke, ezért nem kellett eddig kiegészíteni.
(csendben jegyzem meg, hogy talán én vagyok itt a legidősebb, úgyhogy ránk fért már a családi állapotváltozás...
, bye Klarissza, abbahagyom 2004.02.17 23:06
), nalunk sem jott be semmi. (Az orakig uvolteni hagyomot nem probaltuk, ahhoz meg nem vagyunk eleg zombik
) Tobbnyire o is a nappal kel (ha elobb, akkor nagyon morci vagyok), es nappal sem alszik sokat. Ok ilyenek. (Vigasztaljon, hogy allitolag a zseniknek nincs szukseguk alvasra
)
Viszont meg jok a 62-esek, es szerintem min. 1 honapig meg jok is lesznek. Pedig ezeket mar novemberben is hasznaltuk... nem tudom hogy csinaljuk, lehet, hogy Emmaval egyutt nonek
(azert kicsit aggaszt a dolog)
lll-es cucc szerintem is jo, koszi, hasznalni fogjuk. Vega ugyben mar begyujtottem infokat, csak meg at kellene neznem.
nagyon aranyos. A cumi miatt folyamatosan irigykedem am! (kuldettunk olyan cumit amit irtal, hogy nalatok bejott, de az is ropult)
2004.02.18 00:03

2004.02.18 00:48
Hú de klasszak a képek Robóról!!!! Már egész nagyfiú! 2004.02.18 02:11
), de most meg már csak perceim vannak, ahogy Ádibádimat elnézem...(Már kezébe adtam a kiszuperált billentyüzetet, nem tudom még mivel lehetne húzni az idöt nála)
16 hónapja nem voltam medencében, alapjában vizimádó vagyok (na ja, Halak a horoszkópom is), és végre amikor már a fürdörucimat is elörángattam beköszöntött a Mikulás...Idözitésben remek voltam mindig...Egyébként pont olyan nekem is mint régen, kiváncsi leszek mikor lesz a következö mensim, nekem is voltak 40 napos ciklusaim is. Ja,és érdekes módon, Ádám észre sem vette a változást (olvastam ilyenkor másmilyen a tejcsi is), söt, szinte hosszabbakat szopizott, mint általában.
!!!

2004.02.18 09:17
a képeken, nem is tudok most kiemelni külön senkit.
bodynk.
Én is többet szoktam venni, mert leeszi, lebukja rendszeresen és most 68-74-es méret megy nálunk. Rugit most nem adok rá, vettünk
egy-két gatyót a Corában és azt hordja. Nagyon édes benne, mint egy "nagyfiú"!
, kijön utánam a konyhába, kapaszkodik a nadrágszáramba és ha nem veszem fel elvonul a
mögé, hasra dobja magát és üvölt.
-t?
Bár ma "csak" 2-4-6-kor kelt enni és utána is 7:45-ig aludt!
Beni is ezt gyakorolja úton-útfélen és rajtunk.
! 

2004.02.18 09:34
.:
.
. Milyen szépen elvan hason.
. Jó kis mozgása van. Robó is imádja mindkét lábát(zoknikat) is húzogatni. Édesek nagyon
.
.
.
. 2004.02.18 09:34
Ez zenélős? Mert az nekünk is bejönne. Egyre inkább hajt Benci az enyémre, ha telefonálok ki akarja venni a kezemből. Amúgy nem érdekli, de ilyenkor ugye világít a kijelzője és az érdekes
Olyan hihetetlen.
Nagyon ügyi lány
Tudom hogy nem szabad siettetni a dolgokat, nem is akarom, csak kezdek parázni. Félévesen majd jön a doktornéni, hogy ennek a gyereknek már forognia kéne oda-vissza. És akkor majd megint mehetünk dokikhoz... Na remélem addig csak megtanulja
mert tanítgatjuk ám, de csak nevetgél rajta, tetszik neki ha forgatjuk, de magától azt nem.
Viszont csak 10től van nyitva, úgyhogy ne menjetek hajnalban. Én először 3/4 10kor értem oda (még pocakkal
) és be nem engedtek volna egy perccel sem korábban, pedig nyitva volt az ajtó... 2004.02.18 09:56
2004.02.18 10:06
Kívnácsi vagyok, Gabi mikor jut el addig, hogy bárhova is kimenjen.
És a kirándulás is.
Ádi olyan kis mosolygós.
Kézben lévős napok itt is játszanak, úgy tűnik ez ugyanúgy megy a Föld minden sarkán.
Ezek szerint az időjárásra nem lehet fogni, akkor majd a Holdra fogom.
Bár mostanában Gabi is gyakran alszik 6-7 órát egyben. 2004.02.18 10:10
Én pont ezt kérdeztem a többiektől néhány hete.
Én énekelni szoktam, ütemre hintáztatni zenehallgatás közben, kerekecske gombocskázni (mondjuk ez rövid idő), a játékaival rövid történetet eljátszani, felemelni a magasba, és úgy körbehurcolni (ezt nagyon szereti), tornáztatni (a biciklizés jön be neki legjobban). 2004.02.18 10:40
Azt is szereti ha a térdemre ültetem és Hóc-hóc katonázunk
. A rádióban, tévében van néhány kedvenc zenéje amire négykézláb riszálja a kis fenekét.
Ja, és adtunk ( vagyis elcsórta a kuka mellől
) neki egy 1,5 literes flakont, azzal akár fél óráig is elkergetőzik a szobában.
2004.02.18 12:58

Imáááááááááádom a fánkot!!!! Meg kéne tanulnom fánkot sütni?
Nem baj, viszont úszhatok
Már nagyon várom!!!
Mondtam neki, h kapaszkodjon meg és ne irigykedjen, ez valóság 

Sztem már bárhova menne, csak mi most nem nagyon megyünk sehova az influenza miatt. 

Nálunk is lesz egyszer nyáááááár! Ugye???
2004.02.18 13:36
Köv. hétvégén is megyünk. Nyáron pedig azt tervezem hogy 2-3 alkalommal hazamegyünk anyukámékhoz Bencivel egy hétre. Ők jó nagy kertes házban laknak, biztos jobb lesz ott átvészelni a 40 fokot, mint itt Pesten. Csak lenne már nyár!!!!
2004.02.18 13:48
Egyébként hazafelé veszi.
Gabi már nem csöndben nyűgizik, megyek is. 2004.02.18 14:24
De lényeg, h megyünk: gyönyörű környezet (állítólag), uszi, miegymás. Mondjuk babanet nincs, de csak kibirjuk valahogy 

2004.02.18 14:47
Ne aggódj a tavasz miatt, itt van az már, csak még nem látod.
2004.02.18 17:12
A Brendonban vettük, a teljes neve MEGCOS Musical Flip Phone. Tud 8 zenét és 4 féle telefonhangot: csörög, foglaltat jelez, pittyeg és még 1 fajta pittyegést tud 
Szerintem nagyon jó, bár Zsoltika nem tudja megfogni 1 kézzel, ezért általában én tartom neki vagy megtámasztom. Két kézzel ugyan megfogja, de akkor nem tudja nyomkodni...
Nyami! Küldjetek nekünk is 

Tényleg nagyon nő mostanában. Úgy láttam, az elmúlt hónapban inkább hosszra nőtt, most viszont nagyon eszik, 2 óránként szopizik, már egy hete! Éjszaka is kb. 3 óránként kelünk
Érezhetően nő most a súlya. Úgy szeretném leméretni, de a héten már nem jutunk el tanácsadásra, a jövő héten mindenképp elmegyünk!
Szóval hol így, hol úgy. Szerintem nagy gond nem lehet attól, ha együtt mosom a rucikat. Mi kezdettől használunk öblítőt, eddig nem okozott problémát Zsoltika bőrének. 2004.02.18 18:17
2004.02.18 18:22
De vasalni mindig mindent (amit lehet) kivasalok még mindig. Ja, és csak 40 fokon mosok. Mosószer+öblítő kezdetektől. Eddig nem érzékeny egyikre sem. 2004.02.18 21:36
2004.02.18 21:47
), de én még sose csináltam ilyet. Valaki ismeri, hogyan kell csinálni? Találtam egy pár receptet, tényleg nem kell bele élesztő?
2004.02.19 07:09

2004.02.19 07:47
téma:
a ruhákat, hogy puhák legyenek.
.
mindenkinek! 

2004.02.19 08:51
. Jobban is aludtunk, aminek örülök. Biztosan Ti segítésgetek is hozzájárult
.Most csak ennyi és majd még jelentkezem ma.
. Ülni szépen ül, mint láttátok is, de én is tartok tőle, hogy mikor kezd el végre mászni. A napokban furcsa ülési pózt vett fel. Leírom, hátha sikerül:ülésből az egyik oldalra dől,kezeit megtámasztja , az egyik lába maga alatt a másikat pedig kinyújtja. Szerintem ez már első lépés a kutyázás felé, nem? Nekem a doki azt mondta, hogy gyönyörűen ül és ne akarjak már annyit egyszerre....
.Én is rengeteget rágódom rajta, most jelenleg a mászás miatt, mert nem szeretném ha ez a fázis kimaradna nála. Szóval csak egy kis megnyugtatést akartam írni.
. 2004.02.19 09:22
Nos a doki szerint duci baba és emiatt lusta emelni a hátsóját. Persze nem vagyok nyugodt én sem. De látom hogy élén, nyúl a játékok után és olyan összefüggéseket fedez fel, hogy teljesen el tudok ájulni tőle
Énekel, gögicsél...lehet hogy nem lesz egy sportos kislány
Tegnap Borka megevetett háromnegyed almat, háromnegyed körtét és egy banánt összeturmixolva...féltem hogy sok lesz, de nagyon ordított amikor abba akartam hagyni. Ő teljesen jól volt persze, de én folyamatosan figyeltem mikor fog hányni...Nálatok mennyi gyümölcsöt eszik a baba? Sehol nem írják le mennyi a normál adag
2004.02.19 09:29
2004.02.19 09:34
): 2004.02.19 10:03
2004.02.19 10:47
! Mégsem menekültem el.
De nem duci egyáltalán, semmi hurka.
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint