Akkor most én kicsesztem a gyerekemmel? ZsóFIKA?
Boldog névnapot Fleur!!!!
Heni! Micsoda pillantása van Péterkének...

Húúú... Nagyon helyes kispasid van!
A mai napunk egy kicsit katasztrófa volt.
Zsófi lábán az ágyékánál felfedeztem olyan herpesz-szerű piros foltokat, ez volt két napja. Mára csúnyább lett, és több, anyumat élesítettem, hogy a rendelés kezdetére, du. 5-re megyünk, jöjjön velem.
Na de 2-re 4D.
1,5 óra alatt nem készült értékelhető DVD/CD, semmi, csak 22 kép a zacsijáról!
Az én drágám felvett egy védekező pózt, az összes keze, és lába a teste, illetve az arca előtt volt, ráadásul arccal a hátam felé, így végig a tarkóját láttuk, az egyik kezéből 4 ujjat, meg a zacsit.
Fordultam jobb, balra, etettek velem csokit, itattak velem kólát, hogy meginduljon a bélmozgásom, az hangos neki, plusz energiát is kap, hátha kifordul arccal. Na de Ő tojt bele mindenbe. A szonográfus rázta a hasam, noszogatta a fejét az UH fejjel, imádkoznom kellett Mekka felé, majd a hátamon fekve, talpakat fel, csípő megemel, és rázzam a hasam jobbra-balra. Na itt már röhögve mondtam, hogy nem kismamatornára jöttem, kipurcanok! Oké, akkor séta. Kaptam csokit, eső zuhog, el az utca végéig, majd vissza, nagy levegővételek, rekeszizomba, meg minden.
Gyerek sz.rik mindenre, összegubózott, befordult, csá.
Megmérni is nagyon nehéz volt.
És ami hal a tortán: Visszafordult félig faros-ba, most az oldalamnál van a feje.
Holnaptól nyomom megint a Mekkázást, pénteken megyek terhesgondozásra, megkérdezem mi legyen. Érdekes a helyzet.
Összehasonlító fotókkal nem, csak adatokkal tudok jönni.
Zsozsi 34+5
BPD: 8,83
OFD: 10,87
AC: 31,98
FL: 6,86
Súly: 2734 g
Fenti adatok alapján:
35+4
Terminus: 2007.09.13.
Fenti adatok alapján szülés v. i: 2007.19.06.
Szülés: 2007.08.21.
Gegi 34+5
BPD: 8,80
OFD: 11,20
AC: 32,97
FL: 6,68
Súly: 2850 g
Fenti adatok alapján:
36+1
Terminus: 2009.01.08.
Fenti adatok alapján szülés v. i.: 2008.12.31.
Szülés ?
Papír szerint ferde fekvésben van, a placenta I-II. fokban érett (kezd meszesedni), közel a vége.
No Csajok, lehet fogadásokat kötni, hogy mikor születik.
Ja igen! 5-re gyerekorvos, 2 órát

vártunk, 5 percet voltunk bent. Ezek vírusos hólyagok, vízzel kell lemosni, szárazra törölni, és Sudocreme-vel kenni. SZegénykém, lassan cseng le ez a betegségsorozat.
Szóval így alakult a mai napunk.