A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Á, ne foglalkozz semmivel, Márti! :lol:

KépKép
benó

Na, jó kis szlogen, mi? :lol:

KépKép
benó

Én, akárki fel akar bosszantani (b...ni), erre gondolok és kész. :D Amit meg lehet oldani, azon nem hergelem magam sokat.

KépKép
benó

Nem foglalkozom.Mivel is? :roll: Ja a szállás?Csak mert így jobb ahogy én gondolom.Nincs rohanás.Mindegy majd Gy.-vel úgy is lerendezitek. :D

Kép
martik77

Ja, persze, nekem ezen még nem jár az agyam. :D

KépKép
benó

Sajna én talán még rosszabb vagyok mint Heni.Van,hogy napokig rágódom valamin,vagy míg meg nem oldódik.

Kép
martik77

Éjszaka úgy begörcsölt a vádlim 3-kor, hogy ihajj, aztán utána már csak forgolódtam hatig. Készülök az éjszakázásra. :lol:

KépKép
benó

Akkor kezdj el gondolkodni :D De min is??? :lol:

Kép
martik77

Le kell tojni mindent, amit lehet.

KépKép
benó

A szálláson. :lol:

KépKép
benó

A szálláson nem gondolkodom. :lol: Tetszik érteni. :lol:

KépKép
benó

Készülj is.Én tök jó alvó vagyok,de újabban elég szarul alszom.Meg mindig pisilnem kell ha iszok ha nem. :?

Kép
martik77

Én is gázul alszom, meg kényelmetlen is. Ez persze nem panasz. :lol:

KépKép
benó

Heni már érzi a babát? :shock: :shock: :shock: :shock: De durva! :shock: :shock:

KépKép
benó

Ja és kényelmetlenül.Ez zavar a legjobban.Mosott szaharaként kelek mindig.

Kép
martik77

Én is. :lol: :lol:

Na, visszaolvastam.
Mindenki vigyázzon magára, ennyit tudunk tenni. De minden rendben lesz, kár parázni. Úgyhogy ne is parázzunk.
A relaxációs cd-m még nem jött meg (vagy nem voltam otthon és visszavitték volna? :roll:), remélem, nem maradtam le teljesen róla.

KépKép
benó

Mindjárt elengedem a gyerekeket haza, mert már egyre bénábban megy nekik a gépelés (ma már volt 3 órájuk gépből, összesen 5 lenne).

KépKép
benó

Én most George Michael Outside számára relaxálok az is jó?? :lol:

Kép
martik77

Biztos. :lol:

KépKép
benó

Ma dél utánra bejelentkezett tesóm,meg a két b.nőm.Persze még egyik se jött.Úgy nem szeretem ha valaki nem pontos,és utálok várakozni!!!

Kép
martik77

De akkor ne mondják,hogy ne menjek sehová!Gondolják,hogy itt fogok egész nap a lakásba vesztegelni miattuk?Ja és így le se fekszek pihenni mert tuti akkor jön valamelyik. :?

Kép
martik77

Na, elmentek a gyerekek.
Eszem egy szenyát, aztán megyek haza kaját főzni. Vagy micsinálok (Adri ig.h.-nek megígértem, hogy megyek vele a kínaiba, meg anyuékhoz is jó lenne menni, tehát fogalmam sincs). :lol: De a szenyaevés az tuti. :lol:

KépKép
benó

Oké lenyugszok. :D Átváltottam zeneileg most Jason Mrazt hallgatok. :D

Kép
martik77

murphy szerint is akkor jönnek majd
én se szeretem az ilyet, de ezen azért nem akadunk ki, ugye :wink: :lol:

KépKép
benó

nem ismerem

KépKép
benó

Te milyen zenéket hallgatsz?Vagy énekest,vagy együttest? :roll:

Kép
martik77

semmit :lol:
hastáncot meg dobolós őrületet :lol:

KépKép
benó

te voltál már fogászaton?
én még nem :roll:

KépKép
benó

Bepisilek rövid időn belül. :lol:

KépKép
benó

Lelépek lassan majd, jó? :wink:

KépKép
benó

Akkor te rocker vagy?! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem voltam,de kéne mert van 4 lyukas fogam. :? Te?

Kép
martik77

A másik dobolósra gondoltam. :lol:
De az voltam szakközépben, most nem izgatnak ezek a dolgok.
Biztos nekem is van lyukas fogam, de nem fáj szerencsére. Ha fájna, elmennék tuti, mert ezt se bírom, mint a fejfájást se. Csak hát érzéstelenítő nélkül gondolom, olyan középkori feeling lehet fúrni, faragni....

KépKép
benó

Mártikám, megyek.

KépKép
benó

Puszi :D

KépKép
benó

Nekem tömni érzéstelenítő nélkül tömték,nem volt kellemes.De adnak terhesen ha kell.

Engem se izgat a zene,hanem megnyugtat. :D

Kép
martik77

Tömni még csak hagyján.
Megyek, puszi. :D

KépKép
benó

Oké.Puszi.
Jó étvágyat!!!! :D

Kép
martik77

Sziasztok! :D

Timi, gyönyörű a kisfiad! :D Tud sírni is láttam... :D
Heni, örülök, hogy mégis tudtatok menni 4D-re :D Olyan jó lehet látni, ahogy mocorog! :) Rokonokon ne idegesítsd magad, főleg az ilyen unokahúg miatt ne! :evil:
Zsuzska, dög munka! :evil: Dög fizetés! :evil: Miért nem vagyunk mi miliomosok???? :lol: :lol:
Flóra, egy polc nekem is kéne Füredre! Nem lehetne azt is megoldani? :lol: :lol:
Benó, én irigyellek a kényelmetlen alvásért! :wink: De tegnap én is nagyon rosszul aludtam! :shock: Lehet, hogy valami volt a levegőben??!! :roll:
Márti, rossz lehet egész nap egyedül otthon. Egy-egy nap még csak ok, sőőőt én néha kimondottan örülök, ha egyedül vagyok, de minden nap :( Menj gyakran Tancsuhoz! :)
Tancsu, én is nagyon várok már friss fotókat! :D Már odáig eljutottam a visszaolvasásban, hogy Gergőnek jön a foga! :D Renélem nem kínlódja azért nagyon meg! :?

Kép
szilzi

Tegnap megint másfél órát vártunk a dokinál! :evil: :evil: A "semmiért"! Nem vizsgált meg, bár még nem jött meg! Azt mondta, most ne szedjem majd a clostit, majd akkor menjek vissza, ha az A-nak megvan az eredménye, mert a clostit állítólag csak három hónapig lehet szedni egyhuzamba. Januárba állítólag csinál még egy uh-t, és úgy gondolja, hogy érdemes lenne drilling-módszerrel lesütni a petefészekről a cisztákat! :shock: Altatásban! :shock: Én még egy napot nem voltam kórházban, főleg nem altatásban! :? Ha az A-nak nem jók az eredményei, akkor azt mondta, hogy Ő nem húzná az időt, hanem menjünk lombikra.

Hát ennyi! Én olyan boldog lennék, ha mindezek nélkül tehes lehetnék! :roll: Félelmetes, hogy a világ egyik legtermészetesebb dolgáért néha mennyit kell "dolgozni" :(

Kép
szilzi

Átcsináltam a vonalzómat. Kíváncsi vagyok ikor jön meg! :shock: Múltkor 29 napra jött meg. Most ha kihagyom a clostit, lehet, hogy nem is jön meg megint! :( Pedig olyan szépen letisztult az arcom is! :?

Kép
szilzi

Sziasztok! :D

Kép
flóra 11

Később benézek, látom most nem jön senki! :( Ma itthon vagyok, szalmán, úgyhogy majd jövök! :wink:

Kép
szilzi

Sziasztok, én is itthon. Főzök, de közben majd jövök.
Szilzi, sajnálom, hogy nem vizsgált meg a doki. :cry: De miért?
Helló Flóra! :D
Mindjárt jövök.

KépKép
benó

Szia Flóra :D

Kép
szilzi

Szia Benó! :D
De jó, hogy még nem léptem le!

Nem tudom miért nem vizsgált meg, de szerintem azzal sem lettünk volna közelebb a célhoz! :(

Kép
szilzi

Bocsánat, elbénáztam az időt.
Mindegy, azért megvizsgálhatott volna, gondolom, azért elkért jó pénzt. :x

KépKép
benó

Még vissza kell mennem, de 5 perc múlva jövök.

KépKép
benó

Szia Benó! És szia Szilzi! :D

Kép
flóra 11

Nem adtam neki egy fillért sem! :D Ő egy kórházban van, úgyhogy megsem szoktam kérdezni mivel tartozom! De ha nem vizsgál meg, csak beszélget, én azért nem adok neki semmit! :wink: Nincs igazam? :roll:

Kép
szilzi

Kicsi fiam még ninvcs itthon, nem tudom, hogyan sikeredett neki a dogája. Pedig már tűkön ülök,ilyenkor már itthon szokott lenni. :shock: Csak nem mentek kocsmába ünnepelni? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: