A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Szia, Tancsu, ha jössz, lásd, hogy köszöntöttelek. :D

KépKép
benó

Mentem.

KépKép
benó

Sziasztok!
Igyekeztem visszaolvasni, de már nem emlékszem minden hozzászólásra...
Flóra, remélem, ma már jobban leszel; mitől ilyen sűrű a véred?
Remélem, jól sikerül az a matekdoga Bálintnak...

Benó, tegnap elmaradt, de ma boldog hétfordulót kívánok Neked!

Márti, olyan jó, hogy van köztünk egy profi, akitől meg lehet kérdezni az ilyen "szakszövegeket".

Zsuzsi, nem tudom, Neked mit mondtak, de mi készültünk pénzzel is a lombikra... hiába volt meg rá a pénz, nem kaptunk korábbra időpontot. :( Egyébként az orvosnak eszetekbe ne jusson adni, mert egyrészt nem fogadhatja el, ugyanis köti a szerződése, másrészt meg azzal nem lesztek előrébb. Egyetlen dologra érdemes többet áldozni: a hormonstimulációra. Nekem azt mondta a doki, hogy 3 árkategória van: szűk 30 000, 70-80 000 és 150 000 körül. Azt mondta, az első szte nem ér semmit (mondjuk nekem a bivalyerős Marvelon semmit nem használt, ezért csúszott egy hónapot a beültetés időpontja), a második az már egész jó, és a harmadik a legjobb. Mivel volt pénzünk rá, a harmadikat választottuk, de ez még a 100 000-t sem érte el. Összesen, amit költöttünk, (mert közben ilyen-olyan gyógyszereket kellett szednem) a vizsgálatokkal és a hormontablettákkal együtt 170 000 Ft volt kb. De szerencsénkre Mikinek volt egészségpénztári tagsága, így kb 100 000-t visszakaptunk. Tehát annyira nem volt így sok. De ahhoz képest, hogy olvastam itt-ott, hogy mennyire drága, sztem összesen ez a 170 nem volt az. És hát nem egyszerre kellett kiadni.

Persze függ attól is, hogy Neked mit kell szedned előtte, mert nekem az inzulinrezisztencia miatt kellett egy halom pénzt gyógyszerre adni... egyetlenegyszer fizettünk nagyobb összeget, amikor kiváltottuk az 1 hetes hormonstimuláció injekcióit. Akkor fizettünk 97000 Ft-ot a patikában.
Szóval ne keseredj el, légyszi! Nem szeretem, ha szomorú vagy.

Legyetek jók ma is, igyekszem majd jönni még, de még ma fekszem, meg talán holnap is... de ma már sokkal jobban vagyok.
Puszi mindenkinek!

Heni

Kép
szheni

sziasztok

bocska előre 1 kézzel pötyi van...

benó:édesek az ikrek...

flóra:ez tényleg már mánia!!!!!!!!!!!

heni:pihenni ezerrel!!!!!!!!!!!!!

ZSUZSKA REMÉLJÜK HAMAROSAN JOBB LESZ A MUNKÁD.....

SZILZI:veled mizujs?

márti:lejössz holnap?

Kép

Kép[/
tancsu

mennem kell etetni,aztán menünk vendégségbe egy volt szobatárshoz,akivel egyszerre szültünk...

szép napot..

cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

sziasztok
hétfön voltunk tanács adáson
1 hós adatok:
4130g és 53,5 cm :shock:
pár fotó:
Kép enni akarok
Kép tele a pocakom

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Puszi Timi! Nagyon cuki Sanyika! :D :D :D :D Miért a :shock: fej?

KépKép
benó

Timi, gyönyörűek vagytok!! :) Tök jó nézni Titeket...

Tancsu, édes vagy, hogy aggódsz, ma már sokkal jobb. Remélem, csak ijesztgetni akart az orvos, mert egyébként is egy örökmozgó vagyok, nekem nagy bünti, ha feküdnöm kell, de ma és holnap még tényleg pihenek. Küldhetnél megint Gergőről képet...

Zsuzsi, most, hogy átnéztem még egyszer az irományokat, láttam, hogy melóban sincs rendben minden. Én azt mondom, nem jó, hogy fele pénzért több munkád van, (nem tudom, hogy itt szerződésben vagy-e még vagy sem), de ha most azt mondták volna, hogy menned kell, és új munkahelyet kellett volna keresned, mindenképp ugrott volna a babaproject. Ráadásul akkor a legjobb a helyzet-amennyire én tudom, ha a munkaszerződésed határozatlan időre szól. Új melóhelyen meg kapásból próbaidővel indítanak, és nagyon nagy szerencse kell hozzá, hogy ne meghatározott idős szerződést kapj. Ebből a szempontból talán még jobb, hogy így alakult, de az biztos, hogy a pénz miatt meg nem. Most látod, volna indok a Széfben, hogy mire kell a pénz... :) Ha még egyszer mennék, biztosan Értetek játszanék. Talán akkor lenne esélyem elvinni a lóvét, mert tényleg nagy bunda.

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!! :D :D

Kép
martik77

Ugye, nem pucoltál ablakot? :lol: Jól vagy már? :D Jó volt tegnap látni a babácskát, ugyi? :P :P :P :P

KépKép
benó

Pussz, most szünetelek (eszem), és 1 óra múlva jövök, most közös óránk van (kellek nekik)

KépKép
benó

Tancsu a holnap még nem biztos,de ha úgy alakul lemegyek. :wink:

Timi:Olyan aranyosak vagytok :P ,remélem nekem is ilyen gyönyörű fiam lesz :P

Heni:Nem értek minden betegséghez,mert én is amit elfelejtettem azt a neten néztem meg.Alap dolgokkal tisztában vagyok:Például,hogy tüdőgyuszi gyanunál NEM pucolunk ablakot!!!!! :wink:

Benó vettem tegnap egy másik fajta magne B6 ot vagyis ez van ráírva:(Juvita márka)Magnézium+B6 50db és ez csak 1200 ft volt.Szóval jobban megéri.De az volt ráírva napi csak 1 db.Nem tom miért?

Kép
martik77

Nem, nem, semmi ablakpucolás nem volt... egyébként ma már ezerszer jobban vagyok, lázam nem volt, ma sincs, csak köhögök még... tényleg remélem, hogy a doki csak rám ijesztett ezzel a tüdőgyuszival...

Tudod, milyen jó volt látni? Annyira gyönyörű... már most imádom. Ma egész délelőtt tök light-os zenéket hallgatunk. Tök jó nyugis, relaxálós, én meg már megint aludnék. Annyit csuklott tegnap. És tényleg nem tudom elképzelni, hogy alszik is néha... eddig minden alkalommal ébren volt. Pénteken megyünk a nőgyógyászhoz, remélem, nem akar majd uh-t csinálni... azért nem macerálnám már szegény picikémet. Viszont sztem most is ébren van, mert iszonyúan nyomja a pocimat bal oldalt... remélem, megunja és odébb úszik, mert nem túl kellemes érzés. :) Bár nagyon örülök, hogy egyáltalán érezhetek ilyet.
Ti jól vagytok? Hogy viselkednek az ikrek?

Heni

Kép
szheni

Márti, nyugi, én sem tettem... na, jó, nem is engedte volna a kedvenc férjem...

Heni

Kép
szheni

Gondolom az ikreket Benótól kérdezted :D

Örülök,hogy nem takarítottál.Tudod nem lehet tudni mennyit bír a szervezeted.Mikor nekem januárba elhalt a terhességem teljesen el csodálkoztam semmi bajom nem volt,a munka helyen nem emeltem,sokat pihentem és mégis.Vagy most mikor 18 hetesen alvadt vérzésem volt az mondta a doki még a kutyut se emelgethetem.Pedig mikor dogoztam 100 kilós betegeket fürdettem egyedül.És látod mégis ilyen gyenge vagyok.Szóval nem véletlen mondom mindig,hogy pihenni kell!!!

Én is hallgatok minden nap zenéket és szerintem van amit felismer mert akkor nagyon mocorog :D

Kép
martik77

Igen, Márti, ezt tényleg nem lehet tudni, és nyilvánvaló, hogy ha az ember még nem is "normálisan" lesz várandós, még jobban vigyáz magára. Ez a baba nekem tényleg nagyon fontos, és megteszek mindent, hogy egészséges is maradjon. Egyébként tudod, hogyan lettem beteg? Lementem az orvosi rendelőbe a betegpapíromért, ésmillió ember volt a váróban. Egyik jobban prüszkölt, mint a másik. Hát, valószínű, elég volt csak a kilincset megfognom, vagy egy bacit bekapnom, és máris baj lett belőle. Pedig ahogy megérkeztem, egy percen belül kaptam a papíromat és jöhettem is.

Lányok, tönkretesz a családom...:( Már a karácsonyi családi vacsora időpontján megy a vita. Én mondtam, hogy a 24 és a 25 nem jó, mert Miki délutános, így marad a 26. De az meg az unokahugomnak nem jó, mert a barátjához menne... Ma írt egy emailt, annyira kiakadtam rajta, hogy az csak na! Hogy mit képzelünk mi, hogy áthúzzuk a számításait, és hogy miért nem lehet a megbeszélt időpontot tartani... én mondtam, hogy lehet, de akkor Miki nélkül karácsonyoznak, meg nélkülem, mert akkor nem megyek én sem... merthogy őt nem engedik el melóból. Elbőgtem magam, mert nem tudom, miért engem cseszegetnek az ilyesmivel. Mellesleg nem értem, a barátja- az éppen aktuális- miért nem vacsorázhat velünk. Nálunk a 24-25-26. mindig is a családé volt... és az, hogy járnak két hete, vagy pár napja, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy akkor a családi bulit meg felrúgjuk... egyébként tőlem elmehetne, de az anyja nem engedi, erre velem balhézik, hogy miattam nem mehet. Na, kész vagyok... úgyhogy felhívtam keresztanyámat és mondtam neki, hogy ne várjanak. Így megtarthatják az ő kis karácsonyukat, a család többi része meg úgyis együtt lehet. Na, kíváncsi leszek, mekkora balhé lesz még ebből... de tényleg elegem van!!!!

Heni

Kép
szheni

Ilyenkor örülök annak,hogy nem tartom a kapcsolatot a családom nagy részével.Nincsenek viták.Mi nem megyünk,ők nem jönnek.Csak a nővérem,de ő elviselhető.
Heni ne idegeskedj nem éri meg :wink: Mondom ezt én aki maga vagyok az ideg :lol:

Kép
martik77

Itt vagyok most már, órán.

KépKép
benó

Még nem olvastalak el benneteket. :wink: Meséljetek valamit! Mit készítetek karácsonyra?

KépKép
benó

Készíteni???Ajándék????
:D

Kép
martik77

Pl. egy üvegcsébe (százasból pl.) teszel megpucolt diószeleteket, és ráöntesz mézet.

KépKép
benó

Vagy van egy tojáslikőr receptem is, majd megkeresem.

KépKép
benó

Vagy dióbabát készítesz.
Holnap megyek a kreatív hobbi boltba, majd még gyűjtök ötletet.

KépKép
benó

Á értem.Nekem semmi ötletem.Nem maradhatok a hagyományos almába szrkált szegfűszegnél? :D :?

Kép
martik77

Nekem is meg kell próbálnom minél olcsóbban kijönni.

KépKép
benó

Olvastad amit B6-ról írtam? :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

De, az is szuper. :D

KépKép
benó

Narancsba szúrkálva is nagyon jó.

KépKép
benó

Tényleg narancsba.Arra is gondoltam :D

Kép
martik77

Nem, mit írtál? :shock:

KépKép
benó

Én ma olyan punyadt vagyok.Nincs kedvem semmihez.Enni is csak a baba miatt ettem,meg most főztem teát de ennyi. :?

Kép
martik77

Benó vettem tegnap egy másik fajta magne B6 ot vagyis ez van ráírva:(Juvita márka)Magnézium+B6 50db és ez csak 1200 ft volt.Szóval jobban megéri.De az volt ráírva napi csak 1 db.Nem tom miért?
Ezt írtam :D

Kép
martik77

Na, na, mi miatt vagy punnyadt?

KépKép
benó

Szerintem mert tök egyedül vagyok itthon.L.dolgozik,Döme suliba,utána úszás és a kutya se szól hozzám :D

Kép
martik77

Aha, szóval ezt írtad. A Béreses MagneB6-ra is az van írva, hogy napi 1, és én 3-at szedek. :roll:
Viszont én is akartam neked írni valamit: vettem DM-ben bio leveskockát, nincs benne minden sz...r, és 200 Ft (199).

KépKép
benó

Én hozzád szólok olykor. :lol:

KépKép
benó

Már nagyon várom, hogy talizzunk. :D Jövő héten. :D :D :D :D

KépKép
benó

Én is várom. :D
Mondjuk L. 13-án éjszakás szóval őt nélkülözzük majd :(

Kép
martik77

És akármilyen levesbe felhasználható??Hány darabos??

Kép
martik77

De előtte tudunk vele talizni, nem? Éjszakára megy 13-án?

KépKép
benó

Igen, akármilyenbe. Csak 6 darabos, de egy levesbe elég 2 db. Tehát 3 főzésre elég.

KépKép
benó

Mondjuk szerintem előbb szállást kell keresnetek és úgy talizunk.Nem? :roll:

Kép
martik77

És akkor nem kell vegetát (vagy valami ételízesítőt) használnod mellé.

KépKép
benó

Persze,csak este hatra megy.De majd megpróbálom rávenni,hogy valahogy cserélje el. :D

Kép
martik77

Ne aggódj. Előbb talizunk. Mi elalszunk a kocsiban is. :lol: Edzettek vagyunk. :lol:

KépKép
benó

Ne vedd rá, akkor leszünk vele 6-ig.

KépKép
benó

Persze kocsiba??!!!
Azért gondoltam előbb a szállást mert ha az megvan akkor már tökre mozdulhattok egész nap. :wink:

Kép
martik77

Én vegetát mindig használok.Szeretem az ízét.De majd ezt kpiróbálom,úgy is tőlünk nem messze nyílt egy DM.

Kép
martik77

Elolvastam a Heniék családi drámáját, és én amondó vagyok, hogy ha ki tudja zárni ezeket a negatív embereket az ünnepből, még nyugodalmasabb lesz az egész, mint amúgy lenne. És nehogy már hülye embereken idegeskedjen, mikor van egy babája! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Na ez az.Én is ezen a véleményen vagyok.Most Heniéknél a baba az első,a többi meg le van ejtve.

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: