Ann, jól elkiabáltam, mára megint kevés lett a tej. Ha én ezt érteném...!!!!! Ilyenkor már reggel úgy ébredek, hogy nem teltek meg a cicik annyira, mint máskor szoktak. Néha elegem van ebből a tej-témából, hogy állandóan ez a gondom.
Amúgy szerintem Hami súlya tökéletes!
Fiona, nagyon aranyosak vagytok a képen!
Buksi, előfordulhat, hogy éppen a sok "szórakoztatástól" nem tud megnyugodni egy baba. Bár ha azt írod, hogy végül sikerült ölben megnyugtatnotok... Nem tudom. Mindegy, szerintem nem tettétek rosszul, hogy kicsit hagytátok sírni. Én az elején irtó sokat szenvedtem, hogy hagyjam-e sírni, fölvegyem-e,ringassam-e; szörnyű volt. A tanácstalansűg volt a legrosszabb. Aztán amikor én is úgy voltam vele, hogy nem lehet semmi baja, hagytam egy kicsit nyűglődni, és általában elaludt.
Én nem nagyon szeretek Danival vásárolni menni. Főleg azért, mert elég biztos a napirendje, és ha akkor megyünk, amikor ébren van (kb. 2-2,5 órát bír ki ébren, nyűgösség nélkül), akkor nem végzünk addigra, mire elálmosodik, és nyűglődik. Ha meg alvásidőben megyünk, akkor ha bemegyünk valahova és kicsomagolom (nem hagyhatok fél óráig rajta három kiló ruhát), akkor meg fölébred, és az zavarja meg. Ha már többet tud majd ébren lenni, akkor nyugodtabban elmegyünk. Azért voltunk már itt-ott, pl. múlt hét pénteken a Tescóban. Egész jól bírta, nézelődött és rágcsálta a pöttyös kendőjét
. Hazafelé viszont nagyon mélyen bealudt a kocsiban, otthon persze fölébredt, és nem bírtam vele. Vic, nagyon-nagyon szorítok Nektek!!! Biztos nem lesz semmi baj! Mi még nem sokszor voltunk járművön babakocsival, amikor igen, Apa velünk volt, így nem kellett segítség.
Egyedül nem merek nekivágni. Emese, ez jó!
Hogy fogod kimagyarázni?
Gondolom, hogy ledöbbent az illető!
Én múltkor beteg voltam, a férjem szedett össze valami vírust (influenza-szerű volt), és anyatej ide vagy oda, Dani is elkapta. Mondjuk az igaz, hogy nála elég enyhén jelentkezett a betegség, csak egy napig volt láza, másnap csak hőemelkedése. Bár az orra majdnem két hétig szörcsögött.
Szerintem el lehet menni bárhova, ami nem nagyon zárt hely tele emberekkel, meg hát vigyázni kell, hogy ne nagyon menjenek a babához közel.
Nekem szerencsém volt a kilókkal, 1-2 hét alatt lement minden, sőt vékonyabb lettem, mint lánykoromban. Attól tartok, ha abbahagyom a szoptatást, akkor fogok meghízni, úgyhogy majd vigyáznom kell. Mert most őrületes mennyiségeket eszem.
Pindur

Isten éltessen sokáig, és jó egészségben a Léna Babócival együtt! 
Sipos Márk 3700gr (ez igen!!) és 57 cm (ez is igeeenn!!!)
Detti