A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Hello!

Voltam magandokinal es szerinte jol elszurtak a dolgot mert a mutet elott el kellett volna kezdenem antibiotikumot szedni amit velem elfelejtettek kozolni igy most szenvedehetek meg egy jo darabig. :evil: Amugy gyogyul csak lassan, mas gond nincs. :? Szenvedek nagyon es utalok mindent, lakasban kupi, kosz, piszok, nincs fott kaja es :evil: ilyen kedvem van. Mikor lesz ennek vege? :cry:

Banika: en is csodallom amit csinalsz, olyan vidam es optimista vagy mindig, jo dolguk van Veled a fiaidnak, boldog eletuk lesz egy ilyen aranyos anyukaval!!! :D Le a kalappal!!! :D

Juci: multkor nalunk ugyanez volt es a doki szerint a fogacska volt a ludas vegulis nem Neki lett igaza, meg voltak fazva mindketten. Anyukad nem tud Veluk lenni amig Ti moziban vagytok? Aranyosak a videok, Lilinek jobban tetszett a palacsinta mint Dorkanak ahogy latom. Enyemek is imadjak a csokis palacsintat, Rate allandoan azt akar. :roll:

Tuccs: GRATULA!!! Nagyon szep sullyal szulettek, minden rendben volt? Hogy szultel? Kepeket rakj majd!

Csilla: a villa jo otlet, hajra lottonyeremeny!!! :D Kepeket mostanaban nincs kedvem csinalni :cry: majd ha kesz lesznek a keresztelosek. Aranyos vagy! :D

Sotske: ez a koszoru gyonyoruuuuuuuuu, nekem is! :D A regi szep idokben mikor meg volt idom es kedvem en is csinaltam. :( :lol:

Lili: tojaskremet kiprobaljuk, koszi!!! :D

Ancsa: nem mondtak hogy nem ehetek tejtermeket, sot, szinte csak azt eszek keksszel. :shock: :evil:

Fanny, Banika hajra drogosok, en is csatlakozom! :lol:

Rebe: 3 het? Hajajjjjj! Inkabb a szules! :roll:

KépKép
KépKép
tontica

Judit!
Húzás moziba! Add meg a lázcsillapító adagolási paramétereit a bébicsősznek és tessék menni. Pár órát kibírnak, neked meg ki kell mozdulni.

Újabb baba? Bátrak vagytok. Maradt ugyan négy fagyibabánk, de nem vállalunk többet. Elég lesz a meglévő négy...
vovanda

Tonti, Nekem sem kellett előtte elkezdenem szedni az antibiotikumot, csak utána! :wink: Nyugi, én is azt hittem, már sosem múlik el, de aztán egyszercsak vége. :D

Ja, képzeljétek előbújt a 3-ik fogacskánk is! :wink:
Egy pár napja nagykádban fürdünk, a csajok nagyon élvezik :lol:
Kép Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

helloka!
megint le vagyok itt maradva egy csomo mindenrol, de sajna nem tudok visza olvasni, este apa uralja a geppet, en meg nem voltam kepes semmire ma, el temettek ma egy baratunkat (38 eves) aki kellet volna legyen a bakak keresztapukaja en meg nem tudtam el menni a temetesre (kb 1200 km van hazaig) mert nem mertem el indulni a kocsival a babakal mert (ferjemet nem engedtek el szabira) egy par napra :cry: :cry: :cry: nem tudom hogy birja ki a felesege es a kisfia eszt a veszteseget mikor meg en sem vagyok jo semmire.
bocsi a sirankozast :oops: :oops: :oops: nem kene titeket terheljelek ezzel, nektek is van eleg bajotok :oops: :oops: :oops: de ugy jott :roll:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Móni, részvétem!!!! 38 évesen?????? Úristen!!! :shock: :cry:

Judit, mi lett a ma estétekkel végül?

Kép
an°°di

Rebe: gyonyoruek es gratula a fogacskahoz, milyen koran elobujnak! :) Nekem azt mondta a doki hogy 5 nappal a mutet elott el kellett volna kezdeni az antibiotikumkurat es akkor nem gyullad be egyaltalan vagy nem ennyire. Legkozelebb ugy csinalom.

Moni: sajnalom, elhiszem hogy nagyon kivagy, szegeny csalad! :cry:

KépKép
KépKép
tontica

huh, hát nem volt semmi, mire végigolvastam a 3 oldal lemaradásomat!

Anny
nem tom mit írtál, de hidd el én megértelek.egyedül nagyon nehéz!
mondjuk nekem annyi segítségem van, hogy a gyerekeket rábízhatom apukám élettársára, ha dolgom van, meg ő gyakran jön.meg nygyim is szokott jönni, meg nagypapám.szval a családom segít, de az sem az igazi.jobb lenne, ha itt lenne apa.
nem is tudom ki kérdezte, hogy mikor jön haza.ha minden igaz, jan21én két hétre.
valamelyik nap én is elpityeredtem este , lefekvés után az ágyban.
nagyon szomorú leszek karácsonykor..brühühüüüüü

amúgy néha már én is ki vagyok idegileg.engem is az éjszakázás visel meg, mint Binyeket.
jó esetben egyszer kelnek éjszaka.de pl tegnap már egy órakor fent voltak.bevágtak 240tápot,gondoltam már alszanak 7 ig.na nem, 6kor már megint ordítá.200táp :shock:
és vissza sem aludtak.utáok felkelni éjszaka.
sokszor szégyellem magamat, de mikor éjszaak felkelek, ott szencségelek magamban a konyhában, miközben a tápit csinálom :oops:
nekem komolyan az a vágyam csak, h had aludjak reggel 6ig legalább.ennyi.akkor pihent vagyok és vidám :)

Sotske

nem akarom az ördögöt festenia falra, de nekem Jankának volt ilyen elmulaszthatatlanul piros apunija, mielőtt kiderült, h vesemedence gyull. van.a pisitől gondoldom.és nekünk is ment előtte amizéria vagy 10 napig.
esetleg egy vizelettenyésztés?

Petricsek:
nekem is kikente Janka krémmle a padlót múltkor.előtte meg bekakilt a kiságyban, mert kibontva hagytam, míg Annát bepeluztam.és szétkente az is,meg magára :shock:
tegyek róla képeket?
ha van hozzá gusztusotok :) :lol:

Tüccs

gratulálok!!!!!!!!!!!!!
örülök, hogy minden ok!!!!!!

szanet

Tontica!Együtt érzek veled tiszta szivemből,nálunk is ez van.Már több min egy honapja :( Már csak a Máté ágyát várjuk ,ja meg a konyhába kell uj mosogatoép ,mosogép meg hűtő és nagggyyooon remélem kész lessz végre a lakás,de a ruhákat még el kell pakolnom akkor is :twisted: Mielőbbi gyogyulást neked!!Jajj nagyon fájhat ,ha helyette bevállalná inkább egy szülést :roll:

Rebe! Gratula az ujabb fogacskához!!!a lányaidnak te tanitod ezt a cuki pozolást? :lol: Naggyyoon szépek!!!!!!

Moni!Nagyon sajnálom,ha ilyeneket hallok még jobban félek attol,hogyapával történik valami(sajna ilyeneken filozok :oops: :( )de mentségemre szolgáljon az hogy apának van valamilyen betegsége,mert nagyon gyakran álmos és ragad le a szeme,sajnos vezetés közben is,és az alvásközpontban nem tudják kideriteni mi a baja :?

Andi!te is elég rég raktál fel képeket! :)

Banika! rám is ragaszthatnál egy kis optimizmust :!: 8)Jobban vagy már ?Marci nagyon ügyi :!:
valaki irta ,hogy vett gyümicentrifugát.én is szeretnék venni,de tényleg olyan jo,hogy még a petrezselyemlevélből is levet tud varázsolni?

Joéjt mindenkinek!Mi holnap megyünk 4 hos oltásra :?
s.csilla

Szanet én kiváncsi lennék a képekre! :lol: Nagyon jot kacagtam :oops: :lol: Ha velem történik már lehet nem lenne vicces :roll:
s.csilla

Kép Kép

na itt végzett a krémmel :)

szanet

Kép Kép Kép

ez még nem volt elég aznapra.elmentünk mamihoz.ott úgy bekakilt, hogy folyt a hátán is.ekkr levettem róla a rucit, mami meg hozott vizes vattát, hogy lemossuka punciját.addig gondoltam felálítom a hasamra, mert szereti.,több se kellett neki, lepisilt álva.

:P :lol: :D utólag
akkor :twisted: :evil: :lol: :shock: :roll: :twisted: :lol:

szanet

ja még azt akrtam, h voltam ama Müllerben és ott olyan olcsók a játékok!!!!!
pl. járássegítő 6000körül, máshol10000
de ez csak egy példa .rengeteg van és szuperek, meg olcsóbbak sokkal, mint máshol! ott vegyetek!
és van fél literes almalé 230 ért.hipp és társai máshol 400hoz közelítenek.
nagyon nem mindegy sztem :?

szanet

hipp-hopp zebra 120000

megablock kocka 3500

ezek jutnakl eszembe, mert már elfelejtettem :oops:

szanet

Tüccs: sok gratula! Képeketképeketképeket, ha lesz időd (…khm… :lol: )! szép a súlyuk a babáknak! Hogy bírtad a kórházi „kiképzést”?

Jucicuki: én is azt hallottam, hogy fogzástól max. csak hőemelkedés, se láz, se fosás, se egyéb.

Dóri: köszi a bíztatást! … olyan kis vékonykarcsú”mariska” zsombi is. 10-én oltáson kiderül mit mond a doki.

Fanni: a kérdést feltettem a páromnak,. „Mi van, ha még egy fiú?” … hátöööö… nem válaszolt :!:

Sotske: Most terhes? Én azért még asszem várok vele! A melleim lógnak, mint egy tarisznya (bár ez valszeg változni már nem fog), a hasam még 5 hónapos, a lábam hajszáleres. 8) Piacon már kofaasszonynak is beállhatnék a mamik közé.
Tetszik a koszorú, ügyi vagy!

Rebe, fanni: a 4-kor kelés 1-2 hónapja még 5-6-os kelés volt, de valahogy átálltunk … viszont cserébe az esti fürcsivacsi előtt egy órával bealszanak. :roll:
Rebe a csajok IMÁDNIVALÓAK! :)

Tonti: most pihenj, ússzon egy kicsit a lakás. Be tudsz fogni valakit segíteni? Ha igen, hajrá!

Demoniq: részvétem. az élet sajnos kegyetlen. :(

Szanet: NAGGYON KOMOLY!!! :lol: :lol: :lol: :D :D :lol: :lol: :P :P

Petra
Kép
petricsek

Szanet

Úristen! :shock: Én lehet,hogy felnégyeltem volna szegényt.
Fiúk ma 6-szor!!!!!!!!! kakiltak fejenként.Marci az utolsót a fürdőlepedőbe és irgalmatlanul röhögött közben.Én nem annyira.Honnét jön belőlük ennyi sz@r?????????????

Tonti
Optimizmus?Vidám anyuci?Tegnap este 10-től 1-ig ordított a Bercus.Majd betojtam már a fájdalomtól.Evett,ivott,kentük a fogínyét,porszívóztuk az orrát.......Én fél 1-kor feladtam,apa volt a hős..Világomat nem tudtam.Erre a Marci 6-kor már kukorékolt :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: 10-ig nme igazán voltunk beszámíthatóak.
Sajnálom a fogad.Elelgem van nekem is abból,hogy ahány orvos,annyifélét mondanak :evil:

Rebe
Marcikám mit nem adna már akár egylavórban fürdésért is :lol: Talán holnap már bepróbáljuk,mert megszakad a szívem esténként érte.Kicsit mindig beleállítom/térdeltetem a Bercus mellé,de olyan vaddisznó az a kölök,hogy a plafon is vizes úgy fröcsköl :lol:

Eszti
Voltam Patikában,holnapra keverik ki a krémünket,vettem kistégelyt is,küldöm az anyagot.Ha beválik,akkor az a recept amit írtam tegnap(vagy tegnapelőtt :roll: ?)
Vendég

még mindíg röhögök, a könnyem is folyik!!! :lol: :cry: :lol: :cry: :lol:

Müller merre van még az országban? Én járássegítőt gondoltam nekik, bár a porszívót és az etetőszéket is eltologatják éppenséggel.

Petra
Kép
petricsek

Csilla
Kicsit talán jobb ma a nyakam,de lehet csak a gyógyszerek elnyomják.marcit nézni sem bírom ahogy kockával püföli a hasát ,ráadásul ott ahol műtötték és közben röhög.Ennek a gyereknek egész nap fülig ér a szája :lol: (tiszta anyja)

Ja!Mi annyira menekültünk a kórházból,hogy az összes létező orvosi papírját(csípőszűrés,hallávizsg.........)ott felejtettük.Tegnap telefonált az adjunktus úr :lol: :lol: :lol: Kérdezte hogy postázza?mondtuk nem kell,jövő kedden úgyis megyünk :lol:

Móni
Részvétem.Borzasztó egy ilyen tragédia.A férjem is pont 38 :shock:

Petricsek
Tarisznyáim nekem is vannak :lol: :lol: :lol: :lol: Én az életbe többet le nem vetkőzök max 2 pasinak.Az egyik az uram,a másik a nőgyógyászom
Vendég

Müller?Nekem 60 km a legközelebbi :lol: :lol: :lol: :lol: Mindig keresek valakit aki megy Kanizsára és nyomom neki a listámat.

Szanet
Fincsi a kajájuk is.nyami-nyami
Vendég

Banika, mit esznek már a vaddisznóid? ;) Ne kelljen már a táblát keresnem. Később jobb lesz, egy olyan 3-4 hónap múlva. Mármint a kakamennyiség csökken, no. Félévesen még én is ennyiszer pelenkáztam. Ma már 1-2 kaki van, többször meg akkor cserélek, ha már nagyon pisiszagúak ;)

Csilla, én nem szoktam ide képet tenni. Teszek inkább egy linket:http://picasaweb.google.com/visnyei.andi Itt nézelődhetsz egy darabig.

Léptem apukázni.
Jó éjt! :arrow: [/url]

Kép
an°°di

Szanet: :lol: :lol: :lol: ez nagggggggggyon jo!!!

Csilla: ilyen kicsikkel koltozni hat nem irigyellek de biztos csucsszuper uj csini otthonotok lesz. Majd rakj kepeket! En ki nem allhatom a kupit a koszrol ne is beszeljunk de nem tudok rendet tartani, ezek a kis vaddisznok allandoan a foldrol eszik a kekszet, az osszes jatekot szetszorjak az egesz lakasban es mindent kiburogatnak osszenyalnak, szetszednek stb. :roll: Hat ez van, kismalacokat nevelek. :lol:
Az urad mindig ilyen volt? Hogy almos es ragad le a szeme vagy csak miota megvannak a babak? :wink: Az enyem azota nem tud megnezni egy filmet este mert belealszik. :lol:
Nekem van gyumolcscentrifugam, biztos jo en mar regen hasznaltam mert lusta voltam allandoan elmosni. :lol: Amugy jo, ki is probalom az ikreken hatha bejon Nekik az alma, korte, szolole.

KépKép
KépKép
tontica

Tonti!

Nekem 8 fogamat húzták ki(egy másfél órás műtét, a rosszul növő bölcsességfog miatt, majd még 3 alkalommal összesen 7 fog) a fogszabályozás miatt 5 éve, plusz még volt minicsavar beültetés is, 1 hét és jobb lesz tapasztalat :roll: A clorhexamed csodákra képes, napi 2* öblögess vele, és szopogass jeget. Kitartás!
Ja és műtét előtt csak akkor kell antibiotikum, ha már gyulladásban van az íny.

Judit!

Nem, céges, de csak a kaját kell fizetni. Így drágább, de legalább tudjuk, hogy mit esznek.mondjuk mi kapunk nagycsaládos kedvezményt :lol:
Nagyon hezitáltam, végül beszéltem a körzeti és ezen ovóda vezetőjével is, és hát jól döntöttem, Ági imádja, plusz jövő ősszel, ha minden jól megy mehetnek a tesók is, ha szobatiszták.
A körzeti ovi kb. 200 méterre van, ez meg jó messze (X. ker), de a férjem hordja, heti 2* pedig én megyek érte.

De elvileg az állami ovikban is elindult egy egészséges életmódra nevelő program.

Szanet!
Hát erre nincsenek szavak :lol:

Csajok!

Mi másodjára rágyúrtunk egy fiúra, jött kapásból két lány, no comment (de a sornak van humora, az tuti), azóta is rajtunk röhög mindenki a baráti körünkben. Na és halálra szekálnak, hogy miért nem akarunk egy fiút, na ezek után...
Amúgy a páromnak van egy kollégája, ők eldöntötték addig mennek, amíg fiú nem lesz, most 6 lányuk van :lol:

Üdv: Dóri
Vendég

Móni, Részvétem a barátotok miatt! Jaj, olyan borzasztó! :cry: :cry: :cry: Apa is nemsokára 38! :shock:

Szanet, Hát ez tényleg nagyon komoly! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Most jöttünk meg :wink: szuper volt, leszámítva a lelkiismeretfurdalást, hogy itthon hagytam a beteg gyereket anyuékra. Nyolc óta alszanak, mint mormota...
Hólyagos a kis torka angyalomnak és meg a fogára fogtam, hogy nem eszik :roll: de a lázon kívül semmi baja nem volt. Kapott gyógyszert, dokinő szerint nyugodtan menjünk Hévízre, gyógyszert tudja szedni, patika, orvos ott is van...

Film (Kaméleon) egyébként tuti, ha tehetitek nézzétek meg.
Nekem olyan jó volt egy kicsit kimozdulni, bár most kicsit szar anyának érzem magam, de tényleg feltöltődtem....

Jó éjt!

Judit

jucicuki

6 lány? :shock: Te jó ég! Én nem vagyok ennyire kitartó.

Andi
Táp,gyümi,főzi.....Naponta 5x esznek kb 2dl-nyi kaját.Én ismét a fogukra tudok csak gondolni,mert 2 hónapja ugyanez volt.Valami félelmetes mennyiségű a nyál ami termelnek.Na mindegy.Inkább napi 6 minthogy bennük ragadjon.Bár az AR-es táp is ludas lehet benne :wink: Őket nem zavarja :lol: :lol: :lol: Max az én orromat :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.02 23:21-kor.
Vendég

Judit
örülök hogy elmentetek.Amíg nem voltam itthon,a Bercus napi 3x aludt 1,5 órákat :lol: :lol: :lol: :lol: Ez ma már a múlté
Vendég

Jó reggelt!

Tintica! Nekem sem kellett antibiotikumot szednem előtt, de még utána sem. Nem volt begyulladva, csak egyszerűen fájt. Ez sajna ilyen :cry:

Móni! Részvétem! Olyan sok mostanság a fiatal, aki elmegy! :( :( :(

Szanet! Nagyon jók a képek! :D Bocsi, hogy nem emlékszem, de hol van nálatok Apa, hogy még karácsonyra sem tud hazajönni? Hát nem irigyellek! Ti nem tudtok Vele menni?
Én a Müllert nem ismerem, nem tudjátok van Pesten is? Mi járássegítőt akarunk venni nekik karácsonyra (vagyis úgy kapják keresztanyámtól), egyet kinéztem a Brendonban 8 ezer forintért, máshol mindenhol drágább. Milyen a Mülleres?

Csilla! Biztos nehéz így gyerekek mellett költözni, de nagyon irigyellek! Majd tegyél fel képelet, hogy milyenek lettetek!
Én már annyira elvágyom innen a panelből, mert kicsi is, és drága is, de sajna nincs pénzük, meg ez a gazdasági válság is betett. Itt Pesten minden olyan drága, ráadásul, nem nagyon szeretnénk elmenni erről a környékről.
:( :( :(
Mi is néztük Harasztit, de nem tudom rászánni magan a kiköltözésre, pedig ott még azért valamivel jobbak az árak.

Zsófi tegnap elkezdett mászni, nagyon ügyi! :D Viszont úgy spurizik minden hova, hogy győzzek utána menni!

Judit! Elhiszem, hogy lekikismeretfurdalásod van, de azért néha magadra is kell gondolnod. Végülis anyukádékra hagytad, ki más vigyázhatna rájuk jobban, mint egy nagyi! És persze neki az a fő dolga, hogy kényzetesse az unokákat, míg Neked nevelned is kell!!:D :D :D

Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Rebe :P
Nagyon tündériek! Tulajdonképpen hasonlítanak és mégsem. Csillog a szemük, zabálnivalóak :D Nálunk még 1 fogacska sincs :roll:

Szanet :(
Elhiszem. Én is teljesen kóma vagyok, amikor az éjszakáink nem működnek. Szuri után 1 hétig Milcsi minden éjszaka 4-kor kelt, vagyis egyszer pedig 2-kor és utána már fent volt. Ráadásul a gerincem is be volt gyulladva, aminek elvileg pont éjszaka kellett volna pihenni, gyógyulni. Nehéz ez az éjszakázás. Különben pl. ma is fent volt többször is, fél órákat, de utána elaludt. Így is xar :?
Nekünk is vannak hasonló fotóink, de fel sem teszem, mert a tieid mindent visznek :lol: :lol: :lol:

Petricsek :P
Én bevallom, attól sem lennék szomorú, ha a 3. is fiú lenne. Persze a lányok az apák szerelmei. Ezért sajnálnám csak, ha kimaradna az ellenkező nemű gyerek neveléséből. Nade azért nem lenne baj, ha még vagy 2 év eltelne. Nekem mind a 2 fiam teljesen más és mindkettőt imádom. S ahogy nézem, hogy változnak. Először Márkó fiam egy az egyben olyan volt mint a nagyapja, aztán mint az apja és most épp teljesen olyan, mint én voltam kicsin. Milcsikém eddig senkire sem hasonlított, most pedig elkezdett apájára hasonlítani.

Jövök még, de Milcsi felébredt...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Ancsi!

http://www.mueller.co.hu

Itt megvan a boltlista és a katalógus is.

Épp sóba-vízbe krumplit főzök, ugyanis mindkét csajszim nem gyengén fosik :oops: de legalább láz már nincs és Dorka is rendesen evett reggel...

Judit

jucicuki

Csilla :P
Nekünk van gyümölcscentrifugánk, Apa vette egy vagyonért 1,5 hónapja. 2x használtuk.... mert tovább tartott elmosni, mint a gyümölcs hámozás + centrifuga :evil:

Judit :P
Ne mááááár. Nem vagy ettől rossz anya! Jól tettétek, hogy elmentetek.

Tontica :P
Nekem eddig 1x fájt a fogam életemben. Sok évvel ez előtt, épp egyedül laktam, persze éjszaka volt és egy szál fájdalom csillapítóm sem volt otthon :evil:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

FP járássegítő 4890 december 7-ig :shock: szerintem az jó ár nagyon

jucicuki

Juci: orulok hogy vegul elmentetek es tetszett a viz, Heviz miatt meg nagyon irigyellek, szuper lesz, remelem addig jobban lesznek a Lanyok!

Megertem azokat akik akarnak fiut is meg lanyt is, en toredelmesen bevallom a fiaimert bolondulok :oops: :D hot szerelmes vagyok Belejuk, a Lanyom meg az en kis cinkostarsam, baratosnem. Igy a szuper, ez is az is. 6 lany? :shock: Tooooook jo! :lol: Inkabb 6 lany mint 6 fiu, szerintem a fiukkal nehezebb. :roll:

Ancsi:
gratulalok Zsofikanak a maszashoz! :D Kep?

Dori: ugy latszik a ferjed "lanyos" Apa, az enyem nagyobb aranyban csinal fiukat, ha gondolod kolcson adom. :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Köszi Tontica!

Kép

Próbáltam másik képet is feltölteni, de mindig hibát ír ki.

Köszi Judit a linketés a terméket is. Néztem a katalógusban, de nem találtam. Az a FP termék a müllernél van, amit írtál? Nem tudsz véletlenül képet küldeni?

Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Helló mindenkinek!

Móni!
A másikon nem írtam, de részvétem. És nem, senki nem szólhat egy rossz szót sem azért, ha két picivel nem indulsz neki a nagyvilágnak. Meg fogják érteni.

Szanet!
Nyugodtan szitkozódj. Bosszantó, nyűgös és fáraztó éjjel kelni. És teljesen érthető, ha kivagy. Abszolút megértem, nekem Manó anno 10szer is kelt éjjel.

Dóri!
Szerintem megér egy próbát. A tesóméknál 3 fiú után a negyedik lett kislány. :lol:

Judit!
A bűntudatod természetes, lesz ez még ilyenebb is, ha visszamész dolgozni. De akkor is tessék néha időt szánni magadra.
Hasmenés: patikában vegyél Normaflore-t, kicsit rendbe teszi a gyomrukat. Se íze, se bűze, folyadék. Elég drága, viszontnagyon jó.

Este doki bácsi, majd jövök a hírekkel.
vovanda

Ancsi!

Nem a nagy játékkatalógusban van, hanem van egy olyan hogy játék új dec egytől hétig, abban van benne, majdnem a végén, ez csak pár oldalas, ott van kép is

Judit

jucicuki

Judit, jó h elmentetek. Furdalás nekem mai napig van, ha anyóséknál hagyjuk a gyerekeket, míg mi mozizunk (eddig volt ilyen vagy 5ször): jó, nagyon jó, de mégsem....
Fosás miatt, ha csak a fogzás okozza, én nem diétáztatnék. Inkább olyat adnék, ami fogja a pocit (répa, hús, kakaós süti :wink: kölesgolyó, kinél mi).

Ancsi, mekkora a súlykülönbség a csajok között? Szép a szemük!!!!!!

Kép
an°°di

Vanda
Drága kicsit?Marci gyakorlatilag 2 hetes kora óta nyomja az antibiotikumot.Mellé megy naponta a normaflore :lol: :lol: :lol: :lol: A 10 darabost meg se veszem,csak 20-ast :lol: :lol: :lol: Azt is dm-ben -15%kedvezménySok kicsi sokra megy.

Ancsi nagyon édesek.tényleg mennyire látszik a különbség.nálunk is így volt sokáig,de most a koplalás miatt majdnem egy súlyban vannak,csak a Bercus törpe :lol: :lol: :lol:
Vendég

Banika :P
A DM-ben a 15% a gyógyszerekre is jár? :shock:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Igen.Sőt a fényképelőhívásra is.Én pelust is úgy veszek,hogy kupon +15% kedvezmény összevonva
Vendég

Ami nem receptköteles és van a dm-ben,azt eszem ágában nincs megvenni patikában.Alapban is drágább ott
Vendég

Ne már! minden kuponra rá van írva, hogy egyéb kezdezmény nem adható... vagy nem? Megnézem inkább :oops:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tehát Infacolra is jó? Megőőőőőrülök!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni
Nekem van egy bontatlan Infacolom,csak a doboz van felbontva.Kell?
Vendég

Eszti :P
Persze :lol: Mi még infacolozunk. Még mindig hasfájósak, főleg Márkó :( Mennyiért adod? Postán küldöd?

Lányok :P
Íme Márkó és én:
Kép Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!
Nem semmi mennyit termeltetek :D
Moni!
Részvétem :(
Rebe!
Nagyon édik a csajok!
Szanet!
Fél órán keresztül röhögtem :lol: :lol: :lol: Nem semmi boszijaid vannak!!
Juci!
Sára is így volt,hogy "csak"lázas volt,neki is a torka!!Szerintem ne legyen lelkiismeret furdalásod!!!Nagyon sok mindent megteszel és néha igen is jár egy kis kikapcsolódás!!!
Mit nem adnék egy kis lelkiismeret furdalásért!!! :roll: Annyira szükségem lenne egy kis kikapcsolódásra a férjemmel kettesben,mert még eddig soha 5 percet nem bírtunk eltölteni kettesben amióta meg vannak a boszik!!!!Kivéve mikor alszanak. :roll:
Ancsi!
Nagyon husik!!!

bognartundi0727

Rebe
Mi most azt csináljuk,hogy kakinál Pampers hypoall. popsitörlő,utána kamilla,majd hajszárítóval csontszárazra szárítom(még élvezi is a kis boszi :lol: ) és bekenem Sudokrémmel.Pisinél csak kamilla,nuku popótörlő és most tök szép a puncija :lol:

Tonti
Foggyógyító vuduk mennek :wink: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Fanni,Banika
Nyak+derékgyógyító vuduk nektek is mennek :wink: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Ancsi
Nagyon szépek a lányaid :!:

Juci
Hogy vannak a lányok?Szerintem is jól tetted,hogy elmentetek,tényleg kell néha egy kis kikapcsolódás kettesben is.

Vovanda
Várjuk a híreket :!:

Móni
Részvétem a barátod miatt :cry:
Nekem a nagymamám idén május 26.-án halt meg.Csajok 14.-én születtek,mamámat 29.-én,a születésnapomon temették és mi 30.-án mehettünk haza a kórházból :cry: :cry: :cry: A mai napig nem tudom hova tenni a dolgot.Kijárok a temetőbe,de az nem ugyanaz.El sem búcsúzhattam tőle,de a csajokat legalább fotón látta :cry:

Szanet
Nem semmi két boszid van :wink:
Vendég

Fanni
Postán küldeném,nem tudom,most mennyibe kerül.Kapsz ikres kedvezményt :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Láz semmi, kaka reggel volt utoljára, krumplizunk, répázunk, bulátázunk.

Andi, nem tudom, szerintem inkább a vírustól lehet a hasmenés, bár ki tudja...

Judit

jucicuki

Andi
Bele néztem az albumotokba,hát tündériek és nagyon szépek a gyerekeid :lol:
Vendég

Szanet!
Azt elfelejtettem írni, hogy halálra röhögtem magam. Pasimnak még nem mutattam a képeket, de szerintem az agyát is el fogja dobni. :lol: :lol:

Banika!
Mi nem vagyunk ilyen nagyfogyasztók. Meg irulok-pirulok, de a gyógyszerszámlánkat a munkáltatónk állja. Mindenkinek kötöttek szerződést egészségpénztárral és elég szép összeget utalnak rá havonta. :oops: :oops:
vovanda

Eszti,
jól csinálod!

Ancsi,
nagyon édesek a lányok!

Fanni,
jé, tényleg, pedig eddig Márk inkább apukája volt. De ez a kép elég meggyőző.

Lányok,
én az új Woody Allent (Vicky Christina Barcelona) akarom megnézni, és nagy valószínűséggel vasárnap elmegyek a nővéremmel moziba először mióta megszülettek a babák. Babák a nagyinál lesznek, de a szomszéd házból át tud szaladni a férjem, ha szükség lenne rá.

KépKép
lili73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: