A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Márti!!!
ténleg.
leálltál a sütögetéssel?????????????

Kata&Milán

oszman777

Ja, és a mai kaja. Reggeli alma+kivi, ebéd töltött paprika, uzsi meg tejpép lesz

Brigi

Kép

Kép
hékás

Mondtam én tegnap, hogy szétszórt vagyok :lol: Nem jól másoltam fel a képeket. Most felmásoltam újra, véletlenszerűen megnéztem kb tizet, azok jók voltak. ha valamelyik nem jó, szóljatok, megnézem

Brigi

Kép

Kép
hékás

hékás!
töltött paprika Marcinak??????? Vacsi? tápszer? ez az Milán azt nem eszi,és nálunk a tejpép a vacsi. Kiwi magját benne hagyod?

Kata&Milán

oszman777

Mi van az egyetlen kismaminkal?????????????

Kata&Milán

oszman777

Akkor én is írnék egy észrevételt. Bár már elég régi, csak elfelejtettem írni. Ha Kristóf születési képére kattintok, akkor a 3 hónapos képe ugrik elő :P
bluebox

Igen, ő is azt eszik ma, mint ahogy én. Minden összetevőjét ette már, csak a pirospaprikát nem. akkor miért ne ehetné? :lol: :lol: :lol: Összeturmixoltam a gombócot a szósszal, és azt ette. Napi 3x eszik tápot. Este, éjjel, hajnalban.

Nem, a kivi magját nem szabad benne hagyni!!! megpucolod, kiveszed a magokat belőle, és utána lehet reszelni vagy turmixolni.

Márti! Kristóf hogy van??? És Kriszta Dávidja???

Brigi

Kép

Kép
hékás

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.12 13:12-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.12 13:12-kor.
pironya

Igen Hékás én is kiszoktam kaparni a magját a kivinek. Én azt hittem parikát is adsz neki,de mondjuk nem merném igy sem ahogy irtad,jo merész vagy. Én is az vagyok de azért ennyire nem. irtam pü-t.
LÁNYOK!!! Etetek már rántott répát? itt olvastam a neten. Már csináltam nagyon fini. Répát hosszra elvágtam,aztán félbe,és bepaniroztam,aztán forro olajba megsütöttem. ÁHHH,isteni.

Kata&Milán

oszman777

áááááááááhhhhhhhhhh pIri itt röhöglek!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
de szédült csajszli vagy te. :D :D :lol:

Kata&Milán

oszman777

cipőkanál??????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Piri! tudom milyen van nektek,az tuti jo. De űlésbe nincs olyan aminek a talpa lepatinhato.Sosem láttam ilyet. Vagy még hordozni akarod mintha fotelbe űlne????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez dönthető. 5 pontos biztonsági öv. Nem sokára keresek hasonlot. de ahogy milánét megveszem megmutatom. Oxi??????????? kb 1 hét.

Kata&Milán

oszman777

,,,,,,,
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.12 13:13-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.12 13:13-kor.
pironya

piri,nincs olyan űlés aminek a talpa lepattinthatoés kivehető, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

majd a milán űlését felrakom,az a biztos. nem találtam olyat.
fél kezes vagyok.

Kata&Milán

oszman777

Kata, válaszoltam

Brigi

Kép

Kép
hékás

sziasztok!

Csiri: tök jó, hogy megoldódik Zoé lábacskája magától. Nagyon aranyos Zoé a képeken.

Szilvi: én is próbáltam, hogy estefelé megtömöm Kittit, de nem mindig válik be. Olyan 4 körül így is úgy is felkel kajcsizni. Szóval nem tudom, hogy mikor fogja végigaludni az éjszakát.

Márti: én homeós párti vagyok, szóval én kipróbálnék minden hómeos cuccot, ha már lehet ennyi idősen adni. Inkább mint a gyógyszereket!!! Gyerekorvos ügyben nem tudok segíteni. De édi a kép Kristófról, ilyen karmolást Kitti is szokott csinálni! :lol:

Kata: én nem vettem észre, hogy romlott volna a szemem. Sajna vezetéshez kell a szemüveget használni... Én még nem tudom a gyásról a gyedre váltást, mert most fogom kapni majd a pénzeket. Majd akkor beszámolok.

Melike: nagyon jó Mátéról és rólad a kép.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Meli: BOLDOG NÉVNAPOT!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Brigi, Kriszta: BOLDOG FÉLÉVES SZÜLINAPOT MARCINAK ÉS ZÉTINEK!

Kép

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Kérdés: ti a céklát hogy csináltátok meg? egyben héjastól megfőzve, vagy feldarabolva??? Mert én főztem feldarabolva, de teljesen kifehéredett. Szóval valamit elrontottam....

Más: írjátok le, hogy milyen kajcsikat adtok a babáknak, úgy ahogy Brigi és Ancsi írta. Köszi. Én is bajban vagyok, hogy hogyan párosítsam a zöldségeket.

Márti: hogy vagytok???

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Brigi: nagyon jót nevettem a topictalis képek kommentárjain... :lol: :lol: :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

ja és : holnap megyünk oltásra, megkapjuk az utolsó pneumot. Képezljétek milyen hülye vagyok, majdnem ma mentem le. Még szerencse, hogy este megnéztem, hogy hányra kell menni, és akkor láttam, hogy nem is ma, hanem holnap kell menni!!! :shock: :shock: :shock:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Ancsi: örülök, hogy jól vagy!

Csiri: hogy vagytok?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

na megyek, mert felébredt a főnökasszony :!: :!: :!:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andi, már csak az hiányzik, hogy 'Szia Andi! Hogy vagy Andi?' :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Szia Andi! Hogy vagy Andi? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

sehol senki???

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Szia Andi! remélem jol vagy.

Kata&Milán

oszman777

Szia andi!én kértem a lányoktol hogy irják már miket adnak a babáknak ,mert én is passzolok sokszor. Mi most sétáltunk 1.5 orát. Sosem sétáltam ennyit. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

igen nekem is elment a szine mert fel daraboltam. Ezért kell egybe főzni. de igy is jo. Kevés adagokat fagyassz le egyszerre. Mindig valamihez hozzá lehet adni. De magába ne,mert befagyassza a gyereket. Krumplihoz,brokkolihoz,répa+krumpli-cékla.
cékla-krumpli-alma,
Krumpli-cékla-cs.mell.
Én sokat faszasztottam le,és képzeld nem szereti. Csak nehogy igy járj. Ne fagyassz sokat le,. Mindent meg eszik Milán,de a céklát nem. Sogornőmnek i s ajánlottam oda adom a fagyobol,de az ő fia se eszi.

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok

Mi is eszünk már finom kis kajcsikat.

Mai menü:
Reggeli: Anyatej
Tízórai kimaradt, mert akkor reggelizett
Ebéd: főzelék: krumpli,répa, pipihusival+ megivott egy kis őszilevet
Uzsonna: Szilva
Vacsi: Tejpép
Elalvás előtt: Anyatej, vagy ha kevés plusz egy kis tápszer.

Nektek sírásnál könnyezik a baba?
Istvánka nem könnyezik, csak néha egy ici picit, kezdek parázni.

Kép
Kép
schopin

Szőke kékszemű hercegemről rakok pár képet

Kép
Kép
schopin

Majd később nem engedi a babanet

Kép
Kép
schopin

Kép Kép Kép

Kép
Kép
schopin

Helló!

Névnapom alkalmából gyönyörű idő volt ma!
1kor elmentünk és 4kor jöttünk haza!Kaptam Anyumtól egy szabadidő rucit,barátnőktöl csokit,virágot és rengetek sms-t és e-mailt.Nagyon jól esett!
És a legjobb:Apa hazajött és hozott 2 szál rózsát.Az egyiket odaadta Máténak és ő adta nekem!Rá volt írva:boldog névnapot Anyukám!Szeretlek.Potyogtak a könnyeim. :oops:

Kép
melike

sziasztok!

boldog névnapot Melike!

csiri-nem vettem semmit, azthiszem bót lesz belőle :oops:

Kata mi a véleményed a römer evolva-ról?
(pont a répán gondolkodtam egyik nap, most hogy írod milyen fini, ki is próbálom)
andóca-meghámoztam, felkarikázva megfőztem, nemtudom mitól fehéredhetett ki, ilyenről nem is hallottam.nem tettél a vízbe valamit?

Kép
Kép
eyi

egy kicsi sót tettem bele. :(

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Kata: nálunk sem jött be annyira a cékla. Nembaj majd holnap 'átverem', beleteszek még almát, hogy azt az ízt érezze... :D

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Autósülés: én CONCORD LIFT EVO-t szeretnék venni. Csak az a baj, hogy az elvileg csak 2 éves kortól lehet használni... Valakinek van tapasztalata autósülés ügyben? Amit már végig lehet használni?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Kép a torta,amit anyunak sütöttem
Kép mamival,papival
Kép a strandlasztival
Kép Kép anya betett a sarokba

Kép
Kép
eyi

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.12 13:14-kor.
pironya

-----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.12 13:14-kor.
pironya

Melike, teljesen elérzékenyültem apa cselekedetén. Nagyon szerencsés vagy ám, hogy ennyire figyelmes :wink: Örülök, hogy ilyen jól sikerült a mai napod. Még van belőle pár óra hátra, használd ki...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Andoca!!!
Concord lift az azt hiszem a fix űlő,ugye???? nem az még nem jo. Áh egyből arra ne váltsssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hordozo,aztán kagylos űlés,és van még nem kagylos de még is dönthető 2 fokozatba,és a fix,amit te mondasz .Ne ugorj ekkora nagy kategoriába.
:shock: :shock: :shock: :shock:
Linkeljetek,a másik űlést már nem tudom milyen.
Eyi!!!!!!! Receptek közt rák salátát olvasd csak el!!!!!!!!!!
Andoca! Barinőmnek ilyen űlése van mindkettő gyereknek az egyik 3 éves.a másik meg 1.5

Kata&Milán

oszman777

Andoca de azt tudom hogy nagyon horror áron vette. Az egyiket még 60.000ért,a másikat meg 40-ért.
Képet rakjatok,csak ugy tudom már.

Kata&Milán

oszman777

mai kajcsi:
reggeli tejpép,őszi-gyümis,
ebéd:almás-banános cs.mell.
uzsi:Málna-alma teljes kiörlésü gabonával.,vacsi még nem volt mert bealudt.Majd tejpép lesz.
Márti kérdeztelek elöző oldalakon,hogy nem sütögetsz már??????????

Kata&Milán

oszman777

[quote="oszman777"]M írta:oszman777árti!!!
ténleg.
leálltál a sütögetéssel?????????????

Kata&Milán

oszman777

Márti!még kérdeztem milyen az a rizspép??? Mentem mert Apa csinálja a vacsit,Milán alszik. Melike! ténleg nagyon jo kis meglepi volt Apátol ez a névnap. Nem csodálom hogy sirtál.

Kata&Milán

oszman777

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: