Sziasztok, jó reggelt
Hű, mennyire zajlanak az események
Akkor hátulól előre:
Kriszti: örülök, hogy minden rendben

én is sokat vagyok hisztis, sírós, nyugi
Erzsébet: gratula a tesódnak
Akkor jövő héten a Honvédban

Sajnálom, hogy sokat kellett várni, ez sajnos később sem lesz másként

gyere jó korán, én is ott szoktam lenni 7 körül. Akkor esélyes, hogy olyan 11-re végzel. Iszonyatosan hangzik, tudom
Viki: Gratula Levente babához, szépen fejlődik
Hannáék elmentek anyukájáért, jön fel neki segíteni... sszerintem lassan jön
Kata: nekem Mesivel 1 nappal a szülés előtt kezdett kinyílni a méhszáj

Zazával meg másfél héttel előtte
Petne: örülök, hogy minden rendben Julcsival

remélem, a következő UH-n jobban látszik
Vicky: gyönyörűek vagytok! És tényleg az a lényeg, hogy jól vagytok, a többi másodrendű

Annyira örülök, hogy minden rendben van

A képeken, amiket átküldtetek, nagyon kis erős babának látszik Alex
Poszani: sajnálom a tegnapi napot... én már nem mondok semmit ezekre a várakozásokra... Lehet, hogy a dokinak is rossz napja volt, azért szólt be. Nagyon vigyázz magadra!
KAtuska: hű de izgi, nagyon vigyázz magadra, ne emelgesd Mátét már... tudom, könnyű azt mondani...
Enikő: bizti sokat számítanak a csüngő - csörgő játékok is, de az szerintem nagyon alkati, hogy melyik gyerek milyen tempóban fejlődik... nekem egyik gyereknek sem volt ennyi fejlesztő játéka, mégis mindkettő korán felállt, és korán jártak is. Zalánt rengeteget hintáztattam (hintaágyban az ölemben)... nem azért, hogy az idegrendszerét fejlesszem, hanem hogy csendben legyen
Kata: sajnálom a bútorszállítót... nem vitt semmi bizonylatot, amin látszott volna, hogy hülyeséget mond?
Fűtés: szerintem is kicsit magas... de persze írtad korábban, hogy a 22-23 fokokat szereted, na, akkor nekünk is felmenne...

én napközben elvagyok 19-20 fokban, estére 20 fok, éjszakára 18,5 van beállítva. Nem fogunk a baba miatt jobban fűteni, mert nekem az a tapasztalatom, hogy engem, mint decemberi gyereket, anyámék mindig túlöltöztettek, és nagyon fázós is lettem... amíg nem szültem

Fürdetéshez vettünk hősugárzót, akkor aktuálisan lehet melegebb

De nem azért mondom, mert ez a tuti, ha akkor vagy nyugodt, ha Martin 22 fokban van, akkor hajrá
Azt hiszem, a végére értem
Na és akkor tegnap, doktornéni:
C3000 a méhszáj, Saci: BPD: 93, THQ: 84, FL: 68, becsült súly: 2600 gramm... azt mondta a doktornéni, hogy ilyenkor 250 grammokat hízik átlagosan hetente... kérdés, hogy mikor akar megszületni
CTG: Karácsony hetében, strepto kenet: 2 hét múlva (nekem azt mondta a doktornéni, hogy egy hónapos leletet fogad el a kórház, ezért nem korábban - csak mert valaki kérdezte), ha bármi van, akkor meg spurizzak rögtön... a korábbiakból kiindulva

Lehetőleg dec. 26. előtt ne jöjjön Saci

Utána bátran
Egyéb: azt hiszem, a drágám nyomja a hólyag-vese vezetékemet

annyira fájdalmas néha

Próbálok helyezkedni, hátha kevésbé nyomja... valakinek vannak trükkjei, mit tudok ilyenkor csinálni?
Szép napot!
Ja, Viki: nekem is jan. 10-et mond a dokim: oka, fejben számol, és ha nincs benne február a 40 hétben, akkor 2 nap csúszás van... ez az én logikám

és ki is tárgyaltam tegnap a doktornénivel

nincs jelentőssége, úgyis akkor jönnek, amikor jól esik nekik

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csöre74 2008.12.02 11:05-kor.