A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 08:27-kor.
Vendég

okééééé :lol:
már azt hittem ennyire béna vagyok......

Heni

Kép

Kép
cancan

Lilluska! Ha hétvégén tényleg küldöd, akkor jöhet!!! Valószínüleg úgyis vasárnap estére csináljuk meg véglegesen, és hétfőn mehet a nyomtatás!

Aztán találjuk ki, hogy mikor megyünk be!!!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

No, punci ügyben nekem is az jutott eszembe, hogy nem tudható, mi történik az oviban, bölcsiben.

Zsófi, , még próbálok egy sorozatot ma este, mert hasonló aszitu mint Katinál. De küldök mindenképp.

Azért nem hüvelygyűrű, mert idegenkedem tőle, mindenféle kütyütől, nem is tudom...
Nem vagyok prűd vagy ilyenek, de van, aminek a gondolatára összeszorul a gátam. Mármint az ijedtségtől. :oops:

Igen Heni, mondtam Doktorbácsinknak, hogy olyan bogyót írjon, ami a peteérést gátolja, de a libidót ne. :wink: Emlékezett még, hogy a Cerazett kibánt velem ilyen téren. :oops: Többek között ezért is vannak kétségeim, meg úgy egyébként is. Olyan jó volt természetesen élni.

Kép

Kép

Kép
memme

Zsófi, elküldtem (kétszer, mert elsőre lemaradt a csatolmány :oops: )

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Memme: az a baj, hogy én már többet kipróbáltam, s mind így jártam velük :twisted: valahogy nem vagyunk kompatibilisek :? Még az "ősidőben" a tri-regol -lal nem volt semmi gondom ( de ez még szülés előtt volt )
Én sem nagyon akarok szedni - most mondjuk figyelem, meddig működik normálisan a ciklusom, de lehet, hogy ezt a hüvelygyűrűt megérdeklődöm.... csak azt hiszem baromi drága- ami egy dolog -HA BEVÁLIK - de ha nem és le kell szedni akkor kidobtam vagy 40 ezret :twisted: :twisted:

Heni

Kép

Kép
cancan

Judy! Megjött! :D

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

MIndjárt vissza is olvasok, csak most épp 3 féle kaját főzök...

Veronikusz: www.helendoron.hu
Bár sztem ez eléggé ismert.
3 hós kortól lehet vinni a piciket, sztem ez eléggé vad, van ilyen ismerősünk (aki azt hiszem 4 hós korától matekra oktatja a fiát, sztem meséltem...)
Na, a lényeg, hogy Zéti 1 éves kora óta jár, a Feneketlen Tó közelében is van, ha jól emlékszem arrafelé laktok. Állítólag szuper a tanárnénije és eléggé sokat fejlődött 1 év alatt.

Rohanok, de majd máég jövök, tiszta felüdülés olvasgatni Titeket. :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Nekem is úgy tűnik, hogy a punciügy általános. Én is a környékét kenem, és használ. Szerintem a nem elégséges törléstől van, de lehet, hogy tévedek. :roll:

Kép
Kép
kriszta36

Puncifájás:
Köszi mindenkitől a tanácsot. Már mondtam a lányoknak, hogy este alapos alvázmosás és mindenki bekeni magának ALAPOSAN!!! Úgy döntöttem, hogy Bepanthen Plusz (fertőtlenítős) lesz első próbára. Remélem segít!!! El se merem árulni csak halkan, hogy Szofi már harmadjára csinálta meg tegnap, hogy nem akart megfürödni. Most esett le hogy ezért. Eddig 3x szemet hunytam, de különben ha erőszakkal is :oops: de megfürdettem. Katával még lehet beszélni, de Szofi … akár a falnak is mondhatnám. Mondtam is nekik, hogy maguktól megvédeni őket a legnehezebb!!! :oops:

Judit!
Nagyon köszi az angolos tippeket!!!!

Angelina Jolie! :wink: :lol:
Tök jó volt a szolizás!!! :wink: örülök hogy LÁTTALAK! De legközelebb Bogit is szeretném!!! :D :D

Lilluska!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kriszta!
LOVE: :lol: :lol: :lol: de édiiiii!!!!
Kép: naddddon jóóó! Petya tiszta anyuci!!! :D
Köszi, akkor kicsit megnyugodtam, hogy nem én vagyok ilyen gondatlan! De nagy ba…om vagyok, hogy ezt eddig nem kérdeztem tőletek!!! :oops: elsüllyedek! :oops:

Orsi!
Képek nagyon tutik!!! Bocsi, nem tudom kid a mennyasszony, de te sokkal csinosabb vagy!!! :D és EMMA!!!! Kis TÜNDÉRKE!!! :D:D:D
Ha most kenjük én nem lesz több panasz, akkor hanyagolom, de ha lesz, akkor feltétlen lesz labor!!! :oops:

Cukipofa!
Ne keseríts el!!! Szegény Zsófi majd … :oops:
Orsinak jobbulást! Daninak meg remélem nem lesz olyan vészes!!! (gondolom jobb ha most PICIKÉNT esik át rajta!!! :oops: )
Címet küldök priviben meg pár címet, hogy mi mit tudunk cserébe adni!!! :D:D:D előre is köszi! :D

Heni!
:lol: hát még sajnos nem vagyok barna, de már alakul LASSAN (nagyon lassan :lol: )
Jut eszembe!!! :d múlt éjjel veled álmodtam! De ma reggel már csak arra emlékszem, hogy te voltál és egy vékony csini csaj vagy!!! :D:D:D:D:D:D Szóval te voltál!!! :D (látod! Ezek szerint tudat alatt is rád gondolok! :D )
A képek meg: SZUPEREK!!!!!! Asztal :D:D:D

Durca!
Ezt neked még megengedi a NAGYLÁNY???? :shock:

Andi!
Erre a képre emlékszem: édes!!!

Judit!
Rátok is emlékszem! Szépek vagytok! :D

Zsófi!
Úgy ég a fejem, de nem fogok tudni jobbat küldeni! :oops: :oops: tudsz velük valamit kezdeni??? Ha lemaradunk az se katasztrófa. :oops: én vagyok a ludas :oops:

Memme!
Mi nagyon egy húron pendülünk! :D én se tudom elképzelni, hogy egy TÁRGY legyen bennem!!! :oops: akkor már inkább egy gyerek!!! :lol: :lol: :lol:

Aprooka!
Nagyon szépen köszi :D ezt is megnézem azért!
Durva ez a 3 hó-tól!!! :shock:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronika: na, akkor az, biztos nem én voltam.......
A vékony jelző nem igazán illik hozzám, de dolgozom rajta.......
megyek, pizza lesz a vacsi :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

csak egy mondat (kettő) és megyek vissza a KRESZ tesztekhez

Heni, Hát, remélem nem vagyunk nagyon egyformák ilyen téren :? :roll: Én is elregéltem neki, hogy Trilegolon éltem tizenegynéhány évig, nem volt gond, de jó érzés volt abbahagyni. Hát most reménylem a legjobbakat...

Veronikusz, ahogy mondod. Tárgy ne, inkább akkor egy gyerek. (Bár én ezen kívül még valamit/-kit el tudok képzelni esetenként... :D :D
(Bocs, ziccer volt... :D )

Kép

Kép

Kép
memme

Memme!
:lol: :lol: :lol: nem mondom, hogy a számból vetted ki a szót, mert itt még tovább gyűrűzik a malackodás :lol: :lol: :lol:
Ja! ÉN IS EX-TRI-REGOLOS vagyok :lol:
Ja! és karácsony előtt nekem se ártana egyet tesztelnem :?

mondom én hogy hasonlítunk :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Csajok -ez nem semmi duma,jókat nevetek-tárgy helyett gyerkőc :lol: vagy vmi mmás.... :lol: :lol: :lol:
de mitöl is lennék itt ha nem lenne eredménye a sok hancúrozásnak? :lol:
Szóval jó a duma!
jövök még de ezt nem hagyhattam szó nélkül..... :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Lányok-lányok, mi van itt?
Lassan ki kell tenni a piros karikát! :lol:

Veronikusz: jól nézned ki a vonalzóid.... 1-3-5 :lol: teeeeeeszt????????????
Jaj, de bátrak vagytok.......bár nálunk most se valami, se valaki nincs :wink: én is csináltam már úgy tesztet, hogy jaj neeeee, aztán meg amikor negatív lett elkámpicsorodtam. Nem vagyunk egyszerűek......

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Veronikusz
Nálunk nem volt gond a pirossággal, viszont az óvodában az óvónők a kiscsoportosoknak kértek popsitörlőt, hogy ne a papírral kelljen kitörölni nekik. Ott sok esetben gond a piros popsi-punci. Tudod, közös WC.

Lányok! Nagyon jó képeket raktatok fel magatokról és a gyerkőcökről. Én nem vagyok túl fotogén, küldtem magunkról képet Zsófinak, de kíváncsi lennék a ti véleményetekre, hogy próbálkozzunk-e még további képekkel.
Kép
Kép

Köszi a véleményeket előre is!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Na a lukas agyam... szóval Lilluska! Hatalmas gratula nektek, remélem hamar egyenesbe jön minden!!!!!!

A tabló képek szupik!

Kriszta!
Kis iwiw leső, nagyon aranyos vagy :D

Veronikusz!
Köszi a bókot a menyasszony a legjobb barátnőm, és muszály volt rittyenteni magamon mer én voltam a tanu :D :oops:

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Adri!
Nálam az első képetek a nyerő!!!! :D

Orsi

borsa

A mi tablónk....
Kép

Orsi

borsa

Sziasztok,

Lilluska gratulálok Boglárkához, sok Boldogságot Nektek!!!!

Judy, Bori: jó a szerda, csak pont Tünde alvásideje, így mozgásban kicsit korlátozottak vagyunk. Viszont Benneteket szívesen látunk, ha nektek is jó így. Judy kocsival jönnél? Mert tudom, hogy Bori nem, úgy kicsit túrázós távolságra vagyunk, bár én sokszor megteszem gyalogosan az utat, de több visszajelzésem van, hogy ezért nem hízom el...

Tabló fotónk:
Kép
Jó éjt:
Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Lilluska, hatalmas gratula Bogi születéséhez!! Nagyon szép kishölgy!!! Sok boldogságot a családnak!!!
(gyere, mesélj, hátha segít...)

Veronikusz,
csajok gyógyuljanak meg hamar!!!!

Eni, +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Andi, ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Memme, -------------------------------------------------------------- (ez a tesztre :lol:)

ja, 18-as karikát simán ki kell tenni!!!!! :lol: :lol:

fotók nagyon jók!!
én is csatolom a mienket, de robogok is, fürcsi tájm..

Kép

KépKép
Kép
gyuzso

Borsa
Nagyon jók a képek! A lagzisok is és a tablókép is. Ti nagyon fotogének vagytok! Nálunk apa megjegyezte, hogy a gyerekek nagyon jók mindegyiken, csak anya néz bárgyún. :cry:

Gyuzsó
Édes nagyon a tablóképetek! :D :D :D

Dóri
Tünde mosolya díjnyertes!!!
Szép a pocakod! :D :D :D

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Heni
A ti képeiteket most nézegettem. :D
Nagyon szépek vagytok ti is! Szandi miért nincs rajta?
A karácsonyi asztal meg egyszerűen szuper!!!!!
Én hasonló dohányzóasztalra vágyom a nappaliba. :wink:

Jó éjt mindenkinek!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Deszéplesz ez a tabló (is)! :wink:

Durca, küldjed a képet Zsofesznak, meg mindenki. Gabbó, ha olvasol most, kűűggyed! :D

Kép Eni és JankaBenedek
vbea

Adri!
szerintem szépek vagytok a képeken. A gyerekek nagyon édesek és hát ... Matyiba belezúgtam!!! :lol: szerintem is az első kép a DÍJNYERTES!!!! ott különösen meg kell zabálni!!! :lol: :lol: :lol:

MINDEN KÉP NAGYON SZUUUUPER!!!! :D

Piros punci:
lányoknak leadtam egy olyan dumát (cirka 1 órásat fejenként :lol: ), hogy bármelyik védőügyvéd megirigyelte volna :lol: mind a kettő bekente :lol: (igaz Szofi Sudo-val, mert hogy ő Zsófiéval akarta :lol: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

de jók a képek!!!! :D :D :D
mostmár kezdek képbe lenni,kihez kit csatoljak-tényleg csak itt van ilyen
szupi társaság! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Sziasztok!
Csak gyorsan, mert faradt vagyok....

ZSofi kep elment.....eloszor kb 5 napja rossz cimre kuldtem :lol:

Lilluska!
Gratulalok Bogihoz, majd irok privit, mert hasnonlokkal kuzdok en is,,,,,,almatlansag, szorongas, tudom mirol beszelsz.....majd ha lesz idom irok :lol: :lol:

Fotok nagyon jok mind :lol: :lol: :lol: olyan jok nezegetni a fotokat, kicsit odakepzelem magam......... :lol:

Szuro cunisoknak gyogypuszikak :lol: :lol: :lol:

Veronikusz!
Mi voltunk Helendoronon....megvan a kezdo csomag ha gondolod odaadom.....Berke folyton ki akart menni,,nem jott be neki.....en viszont tanitom itthon, mar tud egy csomo allatot, meg egy ket gyumolcsot, meg be tud mutatkozni angolul, hogz hivnak egyebek.....egesz ugyes....
Majd jovok meg csak tegnap este nem aludtam sokat... almatlan voltam megint :oops:

KépKépKépKép
vdorka3

Veronikusz
Köszi Matyi nevében!
Akkor változtatok, és az elsőt küldöm Zsófinak.
Lányoknak punciügyben jobbulást!

Dorka
Nem tenne jót, ha megpróbálnád kiírni magadból?
Pihenj, amikor csak tudsz!!!!!
Küldjük a plussz energiákat!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

no csak gyorsban, mert leragad a szemem.. ;)

Dóri: én biztos hogy kocsival megyek, Borival meg majd egyeztetünk, megpróbálom felkapni őt is valahol ha annyira túrázós ;) Bori, neked jó a szerda???

Képek mind szuperek!!!

Helen Doron: nekem is kicsit erős, hogy 3 hónapos kortól... Nekem valahogy később reális az, hogy haszna is legyen. (az 1 éves már hihetőbb) Bár biztos hasznos előbb is, hogy hallja. Már nézegettem én is, mert itt nálunk is van helyszín, de azt hiszem én megvárom míg Anna elkezd beszélni ;)

Dorka, pihenj sokat!!!

Na jó, én is kidőltem... Akartam még valamit, de nem jut eszembe :oops: No mindegy, holnap is van nap :)

Jóccakát mindenkinek!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Hahoooo Lányok!

Azt hiszem, most „kicsit” lemaradtam…
Átfutottam ezt az utolsó oldalt, meg a hétvégén is akartam írni, de…
Hát lányok, nem semmik vagytok! Ez valami felvilágosítós topikká alakult, míg nem voltam??? :lol: :P :lol:

Éééédesek a képek!

Lilluska sok-sok puszi és gratula és én is sokat sírtam, pedig nyár volt és meleg és nem ilyen szutyok, esős sötétség… Kívánom, hogy minél előbb legyőzd a hormonokat!

Durca sziaaa! Mi még nem dumáltunk itt. Visszaolvastam. Banyek, nem semmi csaj vagy! Tuti „mindenkiben” megvan a készség, hogy csinálja (hiszen nincs választás, ugye...) de erő és még VALAMI ahhoz kell, hogy az ember elfogadó legyen és meglássa a szépet és a jót is az ilyen élethelyzetekben. Megnéztem a képeket is, ééédes kicsi lány. Jóóó neki, hogy ilyen Anyukája van.

Andi írok holnap. Úúúúúgy sajnálom…

Kati ha elmúlt a báránykórság, jövünk!!!

Emese már nem mondok semmit! Majd jól megleplek! Kristóf ma először végre elindult a kismotorral!!!
Így végre már az én fiam is…

Kérdezni is akartam , hogy kinek milyen van (mármint kismotor). Mert ez a miénk elég borulósnak tűnik… Vagy mindegyik ilyen veszélyes? Csak eddig nem tűnt fel, hogy nem az én gyerekem volt ilyen naaaagy veszélyben?? 8) :lol: :lol:

Amúgy mi jól, csomó esemény meg program, kutyasuli dübörög, indul a vadászidény (mármint nekünk, mert azért már tart egy ideje),
nyakunkon a karácsony és ez az első olyan IGAZI.
Tavaly még picike volt, de az idén már tuti élvezni fogja Kristóf is, így nagyobb az izgalom… :) :)

Anyós/család téma: (karácsonnyal kapcsolatban) Nagy gázban vagyok, mert szeretnék itthon, csak hármasban ünnepelni és együtt lenni és nem végigrohanni a karácsony estét, de ott a DE…
Nem tudom, hogy mondjam, meg hogy mondjam-e vagyis hogy akarok-e Anyuék nélkül… Anyósom meg egyedül él… Ááááááááááá… :oops: :roll: :lol:

Zsófi képet holnap csinálunk és küldöm!

Próbálok majd jönni, meg tartozom még Nektek fogyókúrás 5lettárral… bocsiiiiii
Meg Tigrincsnek egy privivel is…

Na pusza,
B

Kép
vkbrigi

Phadri, teljesen jó képek ezek. :)
De mindenkié. Jó lesz együtt látni a társaságot.

Brigi hát ez így nehéz, mármint a karácsony-dilemma.
Egyébként ha el tudod dönteni magadban, hogy tényleg csak hármasban akartok, mondd meg anyukádnak. Anyósoddal már más a helyzet, úgy hogy egyedül él, ezt nem tudom.

Mi kezdettől fogva megmondtuk a családnak, hogy kettesben aztán hármasban/négyesben töltjük a szentestét itthon. Ezt akkor nem tettük csak meg, amikor még anyu egyedül élt, de most neki is van barátja, úgyhogy mi hálistennek csak másnap indulunk el a családi körútra.
A nagycsaládban most annyi gond van, hogy a párom nagypapája idén halt meg és anyósom mondta, hogy nem tudja, hogy legyen, mert eddig ők és a testvérei mindig a Mamánál töltötték a szentestét és hogy most mi lesz, nem meri felhozni a témát. Én javasoltam, hogy pedig jó lenne rákérdezni minél hamarabb, mert a Mamát is biztos nyomasztja. Lehet hogy így már nem akar főzőcskézni a nagycsaládra, hogy aztán amikor mindenki hazamegy, egyedül maradjon. Inkább őt kéne lehet, elhívni, hogy aludjon anyósoméknál.
Ötvenéves házassági évfordulójukat ünnepelték volna az idén a dédiék. :( Én bele sem tudok gondolni.

Kép

Kép

Kép
memme

MELINDÁKAT AZ ISTEN ÉLTESSE NAGYON SOKÁIG!!!

Kép

Kép
gablaty

BOLDOG MELINDA-NAPOT!!!
vbea

Karácsony. Egyszer töltöttem a Szentestét Férjem szüleinél, akkor még nem volt a férjem... Akkor mondtam, hogy soha többet. :cry: Az én családomnak ugyanolyan joga van ahhoz, hogy ott legyünk. Nálam az ilyen "megosztós" dolgok, hogy egyszer itt - egyszer ott, nem jönnek be. Mióta összeházasodtunk, azóta ragaszkodom ahhoz, hogy Szenteste kettesben/hármasban (négyesben :oops: ), úgy egyébként másnap, akármikor jöhetnek (ha hoznak kaját is). Amúgy minden alkalommal, amikor látogatásra megyünk, olyan érzésem van, mintha túráznánk. Mindenki "örül", csak mi nézünk ki úgy, mint a költöző madarak... és, ha őszintén belegondolok, nekünk a legnehezebb mozdulni gyerek(ek)kel. :shock: Mostanában épp ettől a kérdéstől dobok egy hátast, anyós csak bepróbálkozik, hogy "nem megyünk?" Mondtam is Istvánnak, hogy nagyon hamar állítsa le ezt a kérdést, mert ha ezt egyenesen nekem teszi fel... :twisted:

Nektek elmondhatom, hogy bazi rosszul esik, hogy körülöttünk valahogy az az elvárás, hogy a mi életünk ugyanabban a mederben megy tovább, ha meg nekimegyek a családnak kissé türelmetlenül, kissé kiborulva, akkor még ők vannak fennakadva, hogy mi bajom. Az, hogy örülök, ha elsőszülöttemet ép ésszel el tudom látni. Ha nem lenne, sztem ki sem másznék az ágyból, egész nap bőgnék, vagy tudomisén. Nem sajnálatot várok, de a családomtól egy kis megértést. Nem kapom meg. :( :( :(

Brigi, asszem, mi a lehető legtriviálisabb, legalacsonyabb motort vettük Bencinek, mert ő is elsőre kapott egy 3+ motort (köszi). Amit használunk, az bevált, de tényleg sokat borult. Most is, csak most már direkt. :lol:
vbea

MELINDÁNAK NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Drága Melindák!!
nagyon boldog névnapot!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Tablók továbbra is szupik imádom hogy ennyi képet lehet most nézegetni :D

Melindáinknak boldogságos névnapot!!!!!

Karácsonykor szerettem volna én is 3asban lenni de egysséget kötöttünk anyóséknál vacsi aztán átjövünk és itthon ajándékosztás....
Emmus ajánndékát a héten szerezzük be egy babakonyha lesz :D

Később jövök, megkaptam a többi esküvői képet, azokat nézegetem :D

Orsi

borsa

Karácsony este:
nálunk van egy szűk ajándékozás most már majd ötösben :D, majd jönnek vagy mi megyünk az én szüleimhez (ugye a férjem szüleihez már nehéz lenne menni :oops: ) majd az egész NAGY CSALÁDOM összejön egy vacsira (nagynénik, unokatesók stb.). Férjem bár tiltakozott ez ellen, de végül mindig olyan jól érzi magát. Imádja a társaságot (itt nem konkrétan a rokonaimra gondolok, hanem AZ EMBEREKRE!!! :D) és még jókat is lehet enni. No ez fontos nála, mert imádja a pociját. :lol: Mi ki nem hagynánk ezt a BULIT, mert nagyon meghitt és hangulatos. Karácsony egyik napján a szüleimnél eszünk ebédet, a másinap meg a férjem hugánál (+családjánál). Ezt évenkét csereberéljük.
Szóval mikor máskor lehetne jobban együtt a NAGY CSALÁD ha nem karácsonykor?! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Eni, Memme :) :) :)

ha Anyósomat látom Szenteste, akkor az enyémekről se mondok le… :wink: :lol:
Viszont Kristófot se akarom "megfosztani" Tőlük... Úúúgy szereti Őket.
Szép kilátások. Majd tudatom, mi volt.

Melinda BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Gyuzso :) :) :) most vettem észre a második vonalzódat. Gratulaaaaa!

Angol téma: Kristófnak van csomó angol nyelvű mesekönyve (is) és azt persze angolul olvassuk. Meg akkor a töltelék szöveget is úgy nyomom Neki. De egyenlőre a „miúúú-miúúú” meg a „vau-vau” angolul is ua.
Meglátjuk. Minden esetre jó tudni, hogy nem csak én… Eddig nem vertem nagy dobra, mert aki tudja, totál hülyének néz… Szerintem meg ebben a korban az a lényeg, hogy szokja a füle és ne legyen neki idegen. De azért majd kipróbálom érti-e a „what does dog say” című kérdést (kép nélkül). :lol: :P :lol:

Na lépek, mert megyek fodrászhoz! Csajok, 2 éve nem voltam. A barátnőm itthon a konyhában időnként levágta én meg befestettem…
Juhéééééé!

Pusza

Kép
vkbrigi

BOLDOG NÉVNAPOT MINDEN MELINDÁNAK!
Memme=Melinda?????? :D
Nekem védőnöm is Melinda-tök jó fej csaj nagyon laza! :lol:

Veronikusz-rizslámpa-IKEA,tök egyszerű csak hamar szakad a borítás mivel papirból van,nagyon kárt nem tud tenni a gyerkőcbe :)
Azthittem a fütyis dolgok sokkal bonyolultabb dolgok,de látom a csajoknál is vannak problémák...

Szia Brigi!-sztem még nem üdvözöltelek!-Mikeynak első szülinapjára vettünk mocit-KCX-kisebbik fajtát naggyon szerette-persze sokat borult vele de mindegyik borulékony ha úgy megy vele,elöször csak tolatva tudott vele menni de hamar rákapott az ízére :lol: :lol: :lol: -mint egy kis őrült ment vele,lecseréltük nagyobb fajtára ebből van nagyobb méret is,habár anyuéktól kapott vmi cross félét,de jobban szereti a KCXt-nagggyon tép vele én meg csak rohanok utánna :) persze ahogy tudok

Eni!-Karácsony:jó fej férjed van,és ott van Benedek-Jankusz-jaa és ez a topic :lol: Tesód van???

Tenci

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Boldog Melinda napot!

Itt a mi képünk :roll:
Kép

Igyekszem később...

Kép
Kép
paklincs

Tenci!
Ja! Oké! Most már képben vagyok. :D

Dorka!
Te hányszor eteted Lettit??? Én egyik nap – mikor Zsófit hagytam aludni egy mászkálós nap – csak 5x :oops: azóta persze jobban figyelek és bizony nem hagyom lustizni :lol:
rég írál magatokról, MAGADRÓL!!!! mi van veled??? fáj még a gyomrod??? Sedatif PC segít az alvásban??? mi ez a szorongás??? ezt most írtad először??? ez a depi???

Élettani szorulás:
Meddig tarthat ez a szorulás??? És ti hány naponta „segítettetek” szegénykéknek?? Én eddig naponta csináltam, de most esélyt akartam adni neki, hogy egyedül … de a 3. nap már nem bírtam tovább. Olyan krémes, okkersárgát kakil, mint ha tápszeres lenne. Minden tanácsot szívesen veszek, mert nekem Katánál volt csak ilyen és az is azért, mert nem bírta a Bebát, így váltottunk Humánára és onnantól ment neki egyedül is. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Ismeritek a www.fotopartner.hu oldalt?
Rendelt már tőlük vki? Mert érdekelne a kéepk, naptárak minősége....

Vagy esetleg más ilyen típusú oldal?

Nagyon köszi!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Memme és kicsi Melinda és Linocs!
Boldog névnapot kívánunk!!!

Veronikusz!
És ha te ennél vagy innál valamit, mondjuk narancsot? És kínlódik is Zsófi, vagy csak te nem bírod? Mert ugye mondják az anyatejes babókra, hogy akár 4-5 napig sem... Petyának eddig a legtöbb 2 nap volt, de viszonylag rendesen van. Mondjuk nem egy nagy kakabajnok már pici korától. Nekem úgy tűnt, hogy a narancsléivásom meghozza a hatást.

Kép
Kép
kriszta36

[url]http://www.fotomarket.hu/
Szia Zsófi!-mi innen rendeltünk naptárat,már tavaly is-most is-nagyon jók!-és extra gyorsak!
Üdv:Tenci[/url]

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Kriszta!
köszi. Kipróbálom. Úgyis hiányzik. :D mármint a naracs! :D a csecsemősök viszont azt mondták azt ne egyek, igyak, de ha nálad működik! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ajaj, persze h. ezzel akartam kezdeni:

Boldog Melinda Napot!!!

Judy, nem tudlak visszajelölni, mert a wiw car. Főlapra beenged mad kidob, ha bármit csinálok, kb. 3 hete..... :shock: :?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsó, én is a fotomarket.hu-t akartam ajánlani. Ki is viszik futárral, vagy átveheted személyesen (azt hiszem, Lurdy-házban, Soroksári Auchan-ban...). Egyre érdemes odafigyelni, hogy azért 15-e előtt küldd el a megrendelést. Évek óta "ők csinálják" a fotóinkat, a naptárakat, imádom!!! A tavalyelőtti tablót (ami a ct-ben van) is végül velük intéztem el, dec.22-én! :lol: Fel is hívtak, mert vmihez kérték a hozzájárulásomat. Vmi centiket vágtak le... korrekt nagyon.
vbea

Kriszta: óóóóó, köszi a köszöntést! De szemfüles vagy!
Kedves Memme és kicsi druszám! Nektek is boldog névnapot kívánok!!!

Karácsony: a drága, kedves, egyetlen majdnem anyósom (nem tudom, hogy kell hívni, ha nem vagyunk összeházasodva :oops: ) elpanaszolta nekem a hétvégén, hogy nem akar még egy olyan karácsonyt, mint a múlt évi, hogy csak egy fél órára ugrunk fel hozzá. És hogy hogy terveztem az ideit. Hát elmondtam neki, hogy azt terveztem, hogy 24: hármasban a lánnyal, 25: ővele, 26: haza Szombathelyre. Erre ő, hogy az nem lesz jó, mert ő megy le Zánkára a barátnéjához, aki szintén egyedül lesz, és neki csak a 24 lenne jó... Na kérdem én, akkor minek kérdezi, hogy tervezem, ha neki már kész tervei vannak. És én pedig igenis hármasban szeretném tölteni a szentestét! Most tűnünk először úgy együtt hárman, mint egy család :) szóval csak jó lenne a karácsony estéjét együtt tölteni! Persze megint, szokás szerint, eljátszotta a primadonnát, hogy hát ő nem akar erőszakoskodni, meg hát ahogy nekünk jó, és neki elég, ha csak felszalad fürdetésre..., csak épp felébresztett bennem egy jó adag lelkiismeretfurdalást, hogy szegény egyedül...

És itt a kép, amit a tablóra küldtem Zsófinak:
Kép
linocs

jajj mindenki naggggggyon gyönyörűűűű lesz a tablón!!!! :lol:

enyémet már láttátok,de felteszem újra

sajna jobb nem készült, mert nem fotózz le senki :evil:

Kép

Kép
gablaty

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: