A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

A Seractil nekem jobban bejött ebben az esetben,de tegnap nem volt a kocsiban amikor vásárolni mentünkMég jó,hogy apa a derekával van itthon táppénzen :wink: :lol: Így majd íratok fel a dokinénijével még seractilt,mert csappan a készlet :cry:
Vendég

Bogyó
Amikor itt nézegetem a lányokat a fórumon,mindig rám jön,hogy még egy kislány kellene nekünk is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sokan néznek hülyének
Vendég

Anny!

Tényleg nyugodtan panaszkodj,én ugyanígy vagyok vele!
Elegem van mindenből,hogy szét hajtom magam,nincs segítségem,nincs itthon a férjem soha,állandóan utazik meg dolgozik,és akkor úgy érzem,hogy nyanvadt az életem.Ez normális sztem.Amikor mindenben és mindenkinek a maximumot szeretnéd nyújtani kiégsz.És akkor én is elszégyellem magam,hogy annyi,de annyi beteg ember van,meg ennél súlyosabb gondog én meg egy hisztis elégedetlen p*csa vagyok...
És akkor minden megy előlről... :lol: :wink:

Kép
bogyótanya

Banika!

Én nem nézlek hülyének,simán csak nem értelek!!!! :lol: :lol: :lol:
Én áldom a Jóistent,hogy túléltem a terhességet és a szülést(ezt értsd szó szerint... :( ) a férjem vágyik kisfiúra de azt Ő is belátja hogy simán lehetnek megint ikrek(nála és nálam is tele van a családfa ikrekkel...)és azt mégegyszer végigcsinálni...huhh

Kép
bogyótanya

Minket is ez tart vissza :lol:
Vendég

Bogyó: gyönyörűek a csajok! A srácaim most ismerkednek a porszívóval. Zsombi nagyokat sikongat, ha bekapcsolom („ne hangoskoggyá, vazze!!!!” 8) ), Bendus inkább fél tőle. :?

Banika: :shock: ... veseüregi tágulata volt vagy „egyszerűen csak” nem működött? és mit mond a dokitok? a fél veséje teljesen problémamentesen működhet? Mire kell odafigyelned (értem itt az evésivást)? …. Bocs a kérdésözönért, de ez egy elég komoly műtét egy felnőttnek is, nemhogy egy alig 7hós babának.

A fiúk után egy kiscsaj nálunk is szóba került, de asszem még jegelem a témát egy évig ... khm… :roll:

Petra
Kép
petricsek

Banika!
Hmmm,hát akkor maradj a popódon és örülj a két fiacskádnak,meg annak,hogy Te is megvagy!Lányokat meg nézhetsz,ha felnőttek a srácok és jönnek a lányok udvarolni! :lol: :lol: :lol:
Na nem az enyémek,itt vasszigor van! :wink:

Kép
bogyótanya

Bogyótanya!
de jó, h ilyen kimerítően írtál magatokról, a lányokról!

Most nem tudok többet, mert Barni még nem bírt elaludni, csak itt az OTKI kenőcs, ha valakit érdekel:

Boracis gta 4,0
Ol. jecoris gta 10,0
Zinci oxyd. gta 10,0
Glycerin
Vas. flavi
Lanolin
aa ad gta 200,0
M.f. ungv.
D.S.: külsőleg, kenőcs

KépKép
lili73

Petricsek!

:lol: elképzeltem... :lol:
Emese is tud néha agresszor lenni! :wink:
Amúgy nálunk felesel mindkettő,persze nem hagyom,sőt Adél rendszeresen kidomborítja a mellét és mint egy párzó orángután kiabál bele a nagyvilágba! :lol: Nagyon vicces,olyankor megzabálnám Őket,és akkor csilingelnek;KÖVETKEZETES NEVELÉS!
na nem mindig érdekelnek,néha én is lazítok és akkor egy 10 percre liberális ráhagyós szülő leszek!és az milyen jó tud lenni... :roll:

Kép
bogyótanya

Bogyó, nekem a következetes szülőséget még igencsak gyakorolnom kell. az ilyen szitukban mindíg röhögök nagyokat, ők meg néznek boci szemmel, hogy ennek meg mibaja. :roll:

ma este Zsombinak odaadtam a MAJDNEM üres popsikenőcsös tégelyt játszani (én hülye!). mondván, túl nagy dolgot úgysem tehet vele. :lol: 10 perc múlva megyek oda hozzá, nézem, hogy mi az a fehér az orrán. hát a gyerek arca, keze, ruhája + a kiságya tiszta kenőcs. úgy elkezdtem röhögni, hogy nem tudta eldönteni, nevessen, mert vicces dolog van, vagy sírjon, mert baj van. ....ja, Bendus meg közben Madonnára táncolt az ágyában. 8) ... kis sz@rháziak! imádom őket! :P

Petra
Kép
petricsek

Veseüregi tágulatnak indult még januárban az uh alapján,ami hónapról hónapra nőtt.Igazából kontrollálták,de semmi biztosat nem tudtak mondani addig amíg bent voltak a fiúk.Születés után tudták elkezdeni a vizsgálatokat,uh-ok sorozata,cisztográfia,különböző izotópos vizsgálatok és végül a műtét véglegesítésére MR.Tényleg nagyon alaposak voltak.sajnos az a vese nem működött soha vagy nagyon minimálisat és volt a hólyagból egy 5. fokú reflux ami kitágította és tönkre tette a vesekérget,illetve kitágult a húgyvezeték is.Emiatt kellett kivenni mindenestől.A Bercusnak is van egy kis tágulat,de se baci,semmi.3 havonta uh kontroll+ havonta vizeletminta.
Marcinál a vese gyakorlatolag egy folyadékkal teli ciszta volt.60ml folyadék volt benne.
Valószínűleg a terhesség alatt amikor a vesék fejlődtek volna,akkor "történt" valami aminek semmi észlelhető tünete nem volt.
Semmiféle korlátozást nem igényel táplálkozásban.Ehet-ihet ami jól esik neki,sőt kötelező az ivás,hogy a vese átmosódjon,ne pangjon benne semmi.Sportokat kell majd megválogatni,lehetőleg ne karatézzon,küzdősportok kihúzva.Ne motorozzon........stbAmennyire lehet ki kell zárni az esetleges sérülések miatt ezeket a dolgokat,mert már csak egy veséje maradt.
hajrá kishugi :lol: :lol: :lol: majd egyeztetünk hogy kell 1 darab lányt csinálni
Vendég

Zsombinak is volt veseüregi tágulata, de nála azt hiszem a 2. havi UHon már nem látták. ezért azóta vissza se kellett mennünk.... meg is kell néznem a kórházi papírjainkat, mert asszem 1 éves kontroll kell majd nála.
Hát szorítok, hogy minden rendben legyen a kis krapekkal és ne akarjon mindenáron motorozni, aikidózni, karatézni, bungee jumping-olni, ejtőernyőzni, siklóernyőzni, autóversenyezni és egyéb extrém sporot űzni :wink:

Petra
Kép
petricsek

Banika!

Egy db kislányt én sem tudom hogy kell.... :lol:

Petricsek!

Ez a tánci nálunk is régóta menő.Ezek válogatás nélkül rázzák a feneküket.Olyan kis ritmusosan és összetetten mozognak mint a profik! :lol: Muzikálisak a drágáim!
Az "én kis kertem..."c.-ü gyerekdalra meg már tudják mozgatni a kiskezüket! :D

Hogy le ne szakadjak,TÁBLÁZAT:

szül.:2007.10.15

Forgás:4hó
Mászás:5,5 hó
Állás:7hó
Járás:10hó
Feleselés:12hó( :lol: :lol: :lol: )

Éjszaka átalvása:2,5hó

R.:banánturmix
T.:zölséges omlett,vajas-mézes piritós
E.:amit éppen főzök
U.:sajt,körte,tejbegríz,süti...
V.:tejecske
napközben teáznak,+3x gyümileveznek

Kép
bogyótanya

ja bocsánat,
nevük:Adél és Emese
Ébredés:7-8 körül,elalvás:9 körül,
napközben,összesen kb 2-2,5 óra

És köszönöm ha beraktok!

Végre hazajött az Uram,mindenkinek szép álmokat és jó éjt!

Bogyó,vagy Leila,kinek mi tetszik! :lol:

Kép
bogyótanya

Sziasztok!

Leila! Üdv újra köztünk. Remélem gyakrabban hallunk felőled! Gyönyörűek a lányaid.

Látom sok helyen téma egy harmadik, ahol egyneműek a gyerekek. Nálunk is apa nagyon szertne egy kisfiút a lányok mellé, de én is elzárkózom előle, ezután a terhesség után. Mivel nincs garancia én így nem szeretném vállalni, de a fő ok, hogy miután Zsófival megküzdöttünk nem szeretnék kockáztatni. (Bár ha valaki garantálná, hogy fiú lesz!:D)
Én i nagyon szerettem volna egy fiút, de most ezután a terhesség után orülhetünk, hogy eddig minden oké, és nem szeretném kisérteni a sorsot.

Binyek! Légyszi írd be a táblázatba,
Kúszás: 9,5 hó.
Most már elég rendesen közlekednek, és nem győzöm őket visszarakosgatnia a játszószönyegre. Imádnak pakolni, de hiába szólok rájuk, rámnéznek vigyorognek, és olyankor elszáll minden haragom. (Néha csak elnézem ahogy csinálják, mert olyan édesek.) Egyébként szerintem pár hónap és apának sem kell fiú, mert mindketten igazi ördögök.

Petricsek, Leila! A tánci nálunk is menő, már így kúszás közben ahogy megszólal a zene megállnak és fekve rázzák magukat, nagyon édesek. Még a sütifaló játékuk zenéjére is táncolnak. Mi lesz később!

Üdv,
Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Juci!

Nem minden oviban adnak szemetet a gyerkőcöknek, ahova Ági jár dietetikus által összeállított étrend van, külön főznek nekik, van pl. uzsira padlizsánkrém és társai, szóval igen odafigyelnek a lurkókra. :lol:
Ilyen is van :lol:

Petricsek!

10 hónaposan a 7 kiló szerintem nagyon jó, Blanka most majd két évesen sincs még 10 kiló. :oops:

Üdv: Dóri
Vendég

Banika,
sajnálom Marcit! Azért ez mégis csak egy életen át aló odafigyelést jelent. Nagyon nehéz lehet nektek, még jó, h ilyen pozitív szemléletű vagy, és nem estél kétségbe!

Leila,
azta, jó korán csináltak mindent a lányok! Lehet hozzád menni hajvágásra?

Petricsek,
nálunk is nagy sláger a mindenféle doboz, tégely, flakon és társai. És nálunk is volt már pont olyan baleset, amiről írtál.

KépKép
lili73

Sziasztok!

Bogyo, de jo hogy visszatalaltal!!! :D Most aztan ne tunj el!!! :wink: Nagyon szepek a Lanyok, amugy en meg szoktam lesni az albumodat. :wink: :D Nagyon koran kezdtek el csinalni a Lanyaid mindent, 5,5 hosan masztak es 10 hosan jarnak? :shock: :D Az enyemek kb. 1 honapja jarnak csak es semmit nem beszelnek. Na de sebaj! :) Nem en kerdeztem a babozast! :roll: :lol:

Ki gondolkozik kisteson? :roll: Hu, en kifutnak a vilagbol! :lol: Valahogy annyira elegem van mar a testi szenvedesbol es ugye az terhesen is meg szules kozben, utan is van boven. :roll:

Valaki akinek szedtek mar ki a bolcsessegfogat segitsen!!! Annyira rosszul vagyok, ez az 5. nap a mutet utan, elvileg mar jobban kellene lennem es tegnap este ota folyamatosan faj, luktet, eg, szur, rosszabb mint az elso par napban. Nem birom tovabb! :cry: Ez normalis? Meddig tart meg? :( Azt leshetik hogy mostanaban kiszedetem a masikat. :evil:

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
Szerintem menj vissza a dokihoz. Lehet, hogy begyulladt a helye. Mindenképp nézesd meg.
vovanda

Dóri!

De jó! És ez rendes állami ovi?

Judit

jucicuki

Banika :P Petricsek :P
Nekem is kellene még 1 kislány is... Majd meglátjuk :P Mondjuk ha ikrek lennének, biztosan a falnak mennék én is :lol: :lol: Na és ha egy újabb kisfiú jön!? :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Jól eltűntem mostanság, remélem még emlékeztek rám.
Örömmel írom a nagy hírt, nov 24-én megszületett Anna 2400gr-mal (48cm) és Péter 3290gr-mal (52cm).
2hónapot feküdtem a sotén velük, ahol kiváló szakmai ellátásnak köszönhetem, hogy 36+3napra születtek.

Rengeteg kérdésem is lesz hozzátok, igyekszem majd visszakapcsolódni a fórumhoz.

Képeket is teszek... ha győzöm idővel. :D

KépKép
tüccs

Tüccs!

Gratulálunk!
Szép súlyok!

Csajok!

S.O.S.

Lehet 38,8 hője popsiban Dorkának a fogzástól, mert más baja nincs, mondjuk tízórait nem kért, de gondolom az a láztól van....

Judit

jucicuki

Judit, nekem azt mondta a doki h fogzástól hőemelkedés lehet, láz nem! És volt is akkor egy torokgyula szerinte. Szóval sztem doki. Biztos, ami biztos.

Kép
an°°di

Andi, viszem mindenképpen, de délutános és nem tudom, hogy bevigyem-e addig a másik dokihoz megnézetni...

jucicuki

Tüccs!GRATULÁLOK :!: :!: NAGYON ÜGYIK VAGYTOK :!: :!: KÉPEKET :!:

Judit!!Megeszem a lánykáidat ,olyan édik :!: nálunk is elég jo kaják vannak az oviban.

Leila!nagyon ügyesek a lányok!én is csatlakozom Lilihez ,hajvágás ügyben(kegyetlenül ronda a hajam ,na meg én is ugy egészemben :? :lol: )

Banika,Fanni megy a drukk a kislányokhoz :!: :lol: a férjem be van dilizve,neki kell még egy(vagy két) gyerek :x persze nem most majd idővel :x mondtam neki ,ha vesz egy villát akkor esetleg örökbefogadunk 8)

Tontica!sztem is nézesd meg !Rég raktál képeket !
s.csilla

Bogyó, én emlékeztem a bábozásra, nem Tontica :P :twisted: ezek szerint azonban Te nem emlékszem rám :P :wink:
Én is fodrászkeresőben vagyok, mint Lili...khmkhm :lol:

Banika, én annyira szégyellem magam, h valamit átugrottam, nem olvastam rendesen, stbstb, de én azt hittem, csak vmi rutinműtét. Tegnap egész este szégyelltem magam a fürdőkádban üldögélve, és azon gondolkodtam, mekkora gáz már, h az én legnagyobb bajom, h nem tudok szép adventi koszorút csinálni. :evil: :(
Szörnyen sajnálom, és annál jobban örülök, h jól sikerült a műtét, a hozzáállásod előtt pedig valóban le a kalappal!!!!!!!!!!!! :shock: :D :wink:

15 hós oltásról ki mit tud? Holnap mennénk szurira, de utána lenne Apa munkahelyi élapó-bulija. Szerintetek buli és/vagy szuri?

Kép
an°°di

Tüccs, nagyon-nagyon sok gratula!!! Szép súlyok, szép hosszú terhesség! Mesélj és muti a skacokat!

Harmadik/negyedik: tőlünk jöhetne. De ikres családfa tekintetében Bogyóékhoz hasonlítunk, így talán másik apukától? :roll: :lol: Viccen kívül, nálunk CSAK a pénz az akadálya. Ez van.

Judit, mindjárt itt a délután, 38.3 (levonva ugye), nem annyira durva, főleg, ha egyébként jól van. Szerintem. Én nem vinném. Inkább a saját dokink..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára an°°di 2008.12.02 11:28-kor.

Kép
an°°di

Juci!

Most mérted először? én is lehet elmennék vele dokihoz, biztos ami biztos, max belenéz a szájába...

Tüccs!! Gratula!! képet kérünk!!
2 hónapig voltál kórházban? de közben azért írtál nekünk nem? vagy így elszaladt volna az a két hónap?

zsuzska80
Szombathely

Jók a videók! Nálunk is nemrég volt az első palacsintakóstoló :wink: Huba másnap reggelire is azt evett :lol:

Kép
an°°di

Andi, múlt hét kedden volt itt a védőnő és elmondta, hogy a 3-7 nap között van reakció, ha van. Mi csütörtökön mennénk Hévízre, ezért én nem adatom be szerdán, de hát így lehet nem is megyünk....

Zsuzska, gyanús volt, hogy tízórai előtt aludni szeretne menni, kicsit mintha melegebb is lett volna, de olyan álmos volt, nem akartam már zaklatni és csak ébredés után mértem...

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Nálam apuk akadálya van a 3.gyereknek. (no meg pénz természtesen, de ez az apuka hiányával összefüg)

Engem nem zavarna, ha a 3. is lány lenne. Bár az utcán meg ismerősöktől biztos kapnék megjegyzést. De tényleg nem zavarna.
Vendég

Lili,Andi
Ezt csak akkor képes végigcsinálni az ember,ha pozitívan áll hozzá.Nekünk ez jutott sajnos.Amíg ne kerültünk be a kórházba és nem láttam,hogy milyen sorsú gyerekek vannak,addig én is a világ legnagyobb tragédiájának tartottam a problémánkat.(sokszor még így is,de összeszedem magam)

Andi
Nézőpont kérdése.Az orvos szemszögéből tényleg rutinműtét.Viccet félretéve nagyon alapos volt a kivizsgálás előtte és ezért nem is kellett szembesülniük műtét közben semmi meglepetéssel.
Volt egy kisfiú akinek a 2 órás műtétjéből 4 és fél lett(ha előtte csinálnak neki egy MR-t,akkor nincs meglepi a műtőben :evil: )És ezzel még nem ért véget a kálváriájuk mert fél év múlva vihetik vissza,hogy rendbe tegyék a másik veséjét is,de annak most nem mertek nekiállni.Mindkét veséje duplex és 4 húgyvezetéke van.Szörnyű.Ez uh-on nem látszik,de egy Mr-rel simán kiszűrhették volna és akkor már eleve másképp tudnak készülni a műtétre.A szülőkről nem is beszélve.Ráadásul anyuka totál negatívan állt az egészhez,a nővéreket is kiakasztotta.

Adventi koszorúm még nekem sincs :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Judit!
Szerintem nyugodtan várd meg a saját dokitokat.

Andi!
A 15 hós oltásnak kb. 1 hét, mire jelentkeznek a mellékhatásai, de inkább több.
vovanda

Fanni
Én úgy érzem a harmadik is fiú lesz ha lesz :lol: :lol: :lol: Kb 6 évig azon röhögtem a barátnőmmel,hogy tuti ikerfiaim lesznek :lol: :lol: :lol: :lol: Most viccelődik,hogy ikerlányok.Akkor egyet nekiadok :lol: :lol: :lol:
Vendég

Banika, MOST viccelődik? Csak nem? :wink: :lol: Vagy most kezditek újra a 6 évet? :wink:
Adventi koszorú minimálban: szép csillag alakú tálban 4 gyertya körberakva karácsonyi gömbökkel. Mutatós és nem kell rajta sokat görcsölni. ;)

Vanda, köszi! Akkor szuri ÉS Mikulás buli. Jó kis napunk lesz!

Kép
an°°di

A mi koszorúnk is vmi hasonló lesz asszem.
Most kezdjük a 6 évet :lol: Ha most azt mondaná vki,hogy ikrekkel vagyok terhes,lehet hogy felkötném magam.Pláne mert annyi fájdalomcsillapítót szedek,hogy lassan drogbirtoklásért és használatért csuknak le :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lányok, ma mentünk volna Atival kettesben Bpre moziba (Kaméleon premier előtt) és annyira szükségem lett volna erre...

A Hévízi út meg a hitelhez járt ajándékba, de ha lemondod foglalás után, akkor ki kell fizetni :twisted:

Áááá, nem is vagyok tiszta ideg...

Lili meg totál be van pörögve féltékeny és 37,7 hónaljban (popsiban lehetetlen neki mérni) szóval jó napompom van

Juhéjj!

Anny!

Még találhatsz egy klassz pasit és lehet egy rakat gyereked, mi többiek meg nyerhetünk a lottón és nekünk is lehet :lol: :lol: :lol:

jucicuki

Juci
Jobbulást!És persze a gyerekek mindig tudják,mikor kell betegnek lenni :roll:
Szupik a videók!

Petricsek
Köszönjük a névdicsit :wink:

Bogyótanya
Üdv!Nagyon szépek a lánykáid :lol: Az én fodrászomat is Lejlának hívják és imádom!!!

Tüccs
Gratulálunk,szép súlyuk van a babáknak!Várjuk a képeket.

3.baba?Apjuk megint ikreket akar,persze fiúkat :roll: Én mondtam neki,hogy benne vagyok,de ő hordja ki őket és addig elköltözöm,míg nem alusszák át az iccakát :wink:
Viccet félretéve,mi mindenképp szeretnénk még és én tényleg örülnék,ha ikrek lennének és persze fiúk.Sőt,a napokban egyre jobban eluralkodott rajtam a "megint terhes akarok lenni" érzés.Nem vagyok normális :roll:

Adventi koszorú kész :lol: Minnyá rakok róla képet 8)

Tonti
Kenyér :?: :roll: Végül milyen lisztet vettél?
Vendég

Judit, én szemét önző állat vagyok (ergo, nem mérvadó), de én elmennék moziba. Pár óra szabadság neked is jár! A gyerekek meg annál jobban örülnek majd neked, ha hazaértek. Tudom, nem szép otthon hagyni két beteg gyereket, de még ne mondj le a moziról és Hévízről se! Hátha tényleg csak a fogak miatt van az egész!
Bakker, a mi hitelünkhöz csak kötelező életbiztosítást adtak, ami még pluszban fizetendő. Átvágtak, érzem :evil:

Kép
an°°di

Az adventi "koszorúnk" :lol:
Még egy szép,piros tálcát szerettem volna alá,de sehol sem találtam:(

Egyik oldal
Kép
Másik oldal Kép
Közelről Kép Kép
Vendég

Hát lányok, annyit írtatok, míg sétálni voltunk, plusz ebédeltettem, hogy nem is tudom, mire reagáljak. Mindenki kapott választ mindenre valakitől? :wink: :lol:

Úgyhogy csak annyit, reggel megsütöttem a céklát, összeturmixoltam, és összekevertem bolti, HIPP-es sütőtökkel. Olyan fincsi lett, csak úgy nyelték a gyerekek. Csak mint ötletet mondom a hozzátápihoz, a céklát már korán lehet adni, ha jól emlékszem...

és még gyorsan a tegnapi tojáskrémet uzsira nagyobb gyerekeknek: főtt tojássárgája+kis vaj+natúr joghurt+icipici só, összekeverve nagyon jó majonézszerű állaga lett. Kis kenyérfalatokat mártogattam bele, azt is nyelték, alig győztem dobálni a szájukba.

Maguktól még nem teszik a kaját a szájukba. Azt mikor szokás már csinálni amúgy?

Tüccs!
Gartulálok! Két hónapot kibírni a kórházban, te jó ég! Én egy hét után már alig bírtam, végül két hét lett belőle, de azért nem több, mert mert elfolyt a magzatvíz.
Miért is kellett befeküdnöd? Méhszáj?

Eszti,
levélben tégely ment, nem nagy mennyiség, de én is csak egész vékonyan használom. És ha nem használ egy nap után, akkor valszeg nem ez lesz a nyerő. Nálunk szinte rögtön érezteti jótékony hatását, egy-két alkalom után (és én még mindig minden peluscserénél kenem a popót).

Leila,
Fodrászt én is komolyan gondoltam, nincs állandó fodrászom, mert nem találtam jót.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára lili73 2008.12.02 13:20-kor.

KépKép
lili73

Csodaszép, ügyes vagy!

KépKép
lili73

Lili
Köszi :lol:
Vendég

Sziasztok!

Tüccs! Gratula a babákhoz! Várjuk a képet, és mesélj milyen volta kórházban? Én is ott feküdtem 2 hónapot a télen. Kinél szültél?

Eszti! Nagyon szép az ádventi koszorúd! Nagyon ügyi vagy.

Juci! Mindenképp nézesd meg dokival, de szerintem se mond le a ma esti mozit, a hévizi kirrucanásra is készülj, az még két nap, lehet addigra kutya baja.

Tontica! Nekem szedtek ki bölcsességfogat, és nekem is nagyon sokáig tartott mire rendbe jött. Még táppénzre is el kellett mennem, mert úgy feldagadt és szájzárat is kaptam. Apa azóta nem meri kiszedetni az övét. Mindenképp nézesd meg dokival, mert lehet begyullatt a seb. Azt mondták neked, hogy semilyen tejterméket nem ehetsz?

Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Eszti :P
Ügyi vagy!

Tüccs :P
Már kerestelek! Gratulálok szívből. Szép súllyal születtek, nem semmi :D

Banika :P
Azért még én is átgondolom :roll:
A bedrogozásos állapot nálam is még tart, bár már csak mydetonozok. Fájdalom csillapítót nem szedek, mert most enyhébb. Node holnap egyedül leszek és emelgethetem a már 8 kilós Márkómat és a majdnem 7 kilós Milcsimet :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Eszti
Azért reagáltam olyan gyorsan,mert pont itt voltam.Aztán aludtam egy órácskát.

Tüccs
Gratulálunk,a súlyokon csak pislogtam.meg a 2 hónap kórházon is.

Fanni
Nekem is már csak holnap van apa. :cry:

Lili
Cékla nálunk nagyon megy.Inkább mint a maltoferr :lol: :lol:
Vendég

Hahó!
Alig győzöm olvasni,amiket írtok!Pörgünk ám!

Itt a tábla,mert több időm mostanság nincs!Majd jövök! 1228226354.8173.htm

binyek

Te jó ég, csak kapkodom a fejem mennyit írtatok! :lol: :lol:

Sotske, Köszi!!! Most nekünk szinte semmi nem látszik, egy-két árva pöttyöt kivéve. Aztán jövő héten én is megkérdem a dokinőt, csak az a baj, ha akkor nem lesz, sokat nem fog tudni mondani. :roll:
Szép a koszorú! :D

Petricsek, Azta mindenit milyen gyorsan csináltak/nak mindent a fiúk! :wink: Jó korán reggeliznek! :lol: :lol: :lol:
Május óta lakunk itt, szóval nem igazán ismerem még Harasztit. :oops:

Leila, Nagyon szépek a lányok! :D És ők is mennyire hamar csináltak mindent! Csak nézek! :lol:

Tonti, Nekem is rosszabb lett. :oops: Az enyém borzasztóan feldagadt és baromira fájt. Befertőződött a helye. Nekem a doki visszanyitott a varratból, és kb. 1 hétig 2 naponta gyógyszeres csíkot cserélt benne. Ez segített, és ettől elmúlt. Még utána is fájdogált, és érzékeny volt melegre, vagy hidegre kb. 1 hétig. 3 hét volt az egész! :shock: Én különben ehettem tejterméket, pedig direkt rá is kérdeztem.

Tüccs, Gratulálok, sok boldogságot nektek! Szép súllyal születtek! Várjuk a képeket!

Juci, Lehet, hogy nem is akkora a baj! Szerintem is menjetek el moziba! Aranyosak a videón, még annyira nem aratott sikert az a palacsinta! :wink:

Milyen érdekes, hogy nálatok ennyire akarnak még babát az apák! :oops: Nálunk apa már nem szeretne. Én bevállalnám, de ő azt mondja, hogy ne. Mondjuk kizárólag anyagi megfontolás miatt, hogy ennek a kettőnek tudjunk mindent megadni amit csak lehet. Aztán nem tudom esetleg később nem gondolja-e ő is meg magát.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: